2018 Ekim Anneleri

Çok doğru canım şimdiden belli çocuklar giderek robotlaşıyor,soranlara çok efendi Çocuklarım var diye gurur duyar.Dedim efendi değil bastırılmış çocuklar bunlar,tartıştık sanane demeye getirdi.Sadece çocuklar için dua ediyorum.
Uyku eğitimi denen sözde eğitimi de uygulamak gerçekten Yürek ister ya Dediğin gibi baskı kurmak yerine çocuğu buna hazırlamak Lazım.

Çok geçmiş olsun canım iyileşir kuzun da o da rahat eder inşallah.

Evet. Iyi ki esimin isi yakin da yalniz oldugumdan beri oglenleri geliyor. Kiz da uyuyor hala. Insallah keyifli olur bugun. Kucakta gezmek istemez.
Bengay falan da suremiyorum. Biraz azaldi ama. Geceki gibi degil.
Allah yardımcın olsun canım sağlıklı halimizde sürekli gezdirmek zor oluyor bir de böyle durumda daha zor olur umarım seni yormaz bugün annesi

Canım goon biraz fiyatı pahalı geldi taneye dökünce civilde nasıl fiyatlar? Hepsi burada ve ebebekte 1 liraya yakın tanesi
Numara büyüdükçe pahalı oluyor. Biz en son 66 taneyi 39'a aldık yanlış hatırlamıyorsam. Ama 2 beden. Kalıbı büyük o yüzden idare etti. 3 beden sipariş edicez bitince. Civil hepsinden uygun geldi bana. Haliyle çabuk tükeniyor, e-bebek'ten aldık o yüzden son paketi

Canim benimki her emmede alttan atiyor.kendini zorluyor.zorlarken agzindan dökülüyor.eger kaldirir gazini cikarirsam midesindekiler de cikiyor.esim hayret ediyor.ne üst kalıyor ne örtü ne yer.
Inanirmisin giydirecek kiyafet bulamiyorum artik.yikanip kuruması yetismiyor.yeni kiyafetler alacam bu yüzden.
Benimkisi günde 1 kere kaka yapiyor onda da bagirsaginda ne var ne yok ciktigi icin beline tasiyor.aslinda 4 gündür böyle.
Günaydin cabim.gecmis olsun kuzucuğuna.
Nane limon bal karisimi iyi gelir.bi dene istersen.

Civil ve e-bebek'ten aldım canım. Bakıyorum, uygun olanı alıyorum. Diğer büyük sitelerde de var. Google'a yaz goon 3 beden, bantlı ve külot seçenekleri var
Primadan biraz pahaliya geliyor sanki canim.
19. Hafta atagi 14ten basliyormus. Belki oyle olmustur. Ben de supheleniyorum ataktan.
Garip bi sekilde asidan sonra huysuzlanmaya basladi.kusmalar ishaller filan.bizde bugün 14.haftaya basladik.9 ekim dogumlu.
Canim annen. Allah sifa versin. Hepiniz kiz misiniz? Ne eglencelidir.
Ben de bi suru cocuk yapmak istiyordum. Hem gec evlendim hemen olmadi hem de biriyle bile ugrasamiyorum.
Tsk ederim canim.4 kız kardesiz.
Bende bi sürü istiyordum ama şartlar sanki buna izin vermiyor.aile destegi lazim.mesela birini annene birakip yada anneni cagirip digerleriyle ilginebilmelisin.
Bazen gec evlenmek gec cocuk yapmak iyidir.daha bilinçli oluyor.eş seçiminde de bebekle ilgili kararlarda da.
Uğrasamiyorum diye düsünme.nilikoya senden başkası bakamaz.her bebek annesine özgüdür.
Gecmiş olsun canim.boynunu sicak bi tülbentle sar.kolunu da cok kullamamaya calis bugün.ins bebis bugün seni yormaz da güzelce uyur.
Insallah düzelir canim.herzamn benbiliyorumcu insanlar olur etrafta.
Benim ablamds oģlunu dövüyordu.annem kıziyordu.cocugu senden alirim göstermem diye.ben sizi dövmedim.bi cocuga sabredemiyormusun diyirdu.
Bence kardesinde àşirı sinir var.tedavi olsun.cocuklar zarar görmesin.

Süt balgamı artırıyormuş sanırım süt vermwyeceğim de bal zencefil ıhlamur bal falan vereceğim. Geçen sefer tereyağı pekmez yapmıştım yine denerim onu da
Hasta olmadığı zamanlarda günlük olarak verebilirsin sütle birlikte dediğim karışımı. Ben bütün kış her gün koymuştum bir kaşık sabah sütüne. Dediklerin de şifa olacak inşallah, hepsi birbirinden kıymetli ❤ bize çocukken bal tereyağı verirdi annem. Faydası olmuş olmalı ki, 18 yaşına kadar hastanenin önünden bile geçmemiş insanım :)

Oy ben bunu yerim.uyandi besigine kafami elleriyle yüzümü kavradi ve gülümsedi.
Melek bu...
Gece yarısı kalkıp emiyor, altını değiştirip uyusun diye gözünün içine bakarken kocaman gülücük atıp uykumu açıyor ❤ kucağıma alıyorum yumuşacık, bırakmak istemiyorum.. keyifliyken tadına doyum olmuyor bunların ❤
Prima hiç incelemedim bu ara, Goon da kampanyalı olanlar denk geldi galiba. Hep uygun aldım şimdiye kadar. Fakat numara büyüdükçe fiyat artıyor tüm bezlerde olduğu gibi. Civil en uygun fiyatlı, ayrıca Goon bezlerinin kalıbı büyük, benim tombul kızım 2 beden kullanıyor şu an. Primanın 3 bedenini taktım denemek için, sıkıyor. Bu durumda Prima 4 beden ve Goon 3 bedenin fiyatları kıyaslanmalı

prima molfix minies sleepy a101 ve şok bezi bile denedim.en cok sleepy yi sevdim.bebek su an 6 kilo civari 3 numara bez kullaniyorum.acaba gevsek mi bagladiniz ki.
Canım sıkı bağlıyorum iki parmak geçecek kadar boşluk bırakıyorum o kadar. Sleepy methini bendw duydum çok güvenerek aldım ama tamamen hayal kırıklığı oldu. Tüm kakaları belden aşağı sızdırdı. Canbebe ve baby&me yanlardan sıZdırıyordu oda bazen her zaman olmadı. Acaba sorun bende mi dedim instagram da sleepy sayfasına baktım çoğu kişi sızdırmadan şikayetçi

Şimdi tekrar denedim benim kız 7 kg civarı 3 numara kullanıyorum geçen hafta iki gün kullandım sızdırmadı kaka kalmadı

Aldgm prima bitmedi suan sleepyle karisik kullaniyorum. Ikiside ayni yerden yani sol taraftan tasiriyo. Benim fikrim bezle alakali olmadigi yonunde. Kusuru kendi baglayisimda buluyorum :)))) ama cozum yok
Bende ilk önce yanlış mı bağlıyorum dedim ama yok internet te izledim aynı bağlıyorum neyse canım evlatlarımızın canı sağolsun tek sıkıntı bu olsun :))

Anladım canım bebeğe göre değişiyor tabi bendw inş bebeğime göre bez bulurum :))

Çok geçmiş olsun inşallah hemen atlatır
Amin hiç bir bebek hasta olmasın
Çokça amin

Sagol canim. Banyo yaptirirken cok dualar okudum. 2 bucuk saattir uyuyor masallah. Simdi uyansa da keyfi yerinde olur.

Prima kullanıyorum memnunum şuan için bi ara slepy kullandım yenidoğan paketi almısım hoşuma gitmedi bide kızımın poposu nu kızarttı o sebepten prima ya devam arada sızdırma oluyor kaka da o dabenm kız her gün düzenli kaka yapmıyor gecen 5.gün yaptı ondan sanırım sırtına kadar çıkıyor:)

Zaten elimde de stoklar daha bitmedi herhalde bitince de devam ederim Bakalım

Şimdi tekrar denedim benim kız 7 kg civarı 3 numara kullanıyorum geçen hafta iki gün kullandım sızdırmadı kaka kalmadı
Benimki 6 kilo degil daha. 3 numara bence tam geliyor. Bi sonraki paketi 3+ almayi dusunuyoruz. Ama her bebegin vucut yapisi da farkli tabi.

Ay ne güzel canım ben de keşke aynı şeyleri söyleyebilseydim 10-11 aylıkken bronşit olmuşum sonra üniversiteye kadar hep hastaydım üniv.de yurtta her mikropla tanışınca geçti ama tabi çocuklarda istikrarı sağlayamadım

Biz alırsak 3numara alacağız o da sleepy e göre biraz yüksek geldi canım ama yine de denemek istiyorum kampanya takip edeyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…