Teşekkür ederim canım inş iyileşir bir an önce kardeşine de bulaştırmaz umarım ikisi de hasta olunca çok zor oluyorÇok geçmiş olsun inşallah hemen atlatır
Amin hiç bir bebek hasta olmasın
Çokça amin
İnşallah canımTeşekkür ederim canım inş iyileşir bir an önce kardeşine de bulaştırmaz umarım ikisi de hasta olunca çok zor oluyor
Ben de üniversitede çok sık hastalandım canım. Hem iklim değişikliği, hem aileden uzak olmak çökertti beni, zayıf düştüm hastalandım sık sık. Mediko'nun yolunu kapalı gözle bulabilir haldeydim :))) okuldan bana kronik faranjit, sinüzit ve bilimum fıtıklar miras kaldı...Ay ne güzel canım ben de keşke aynı şeyleri söyleyebilseydim 10-11 aylıkken bronşit olmuşum sonra üniversiteye kadar hep hastaydım üniv.de yurtta her mikropla tanışınca geçti ama tabi çocuklarda istikrarı sağlayamadım
Sinüzit ve idrar yolu enfeksiyonları kaldı bana da Allahım yurtta tuveletlerin halini düşündükçe fena oluyorumBen de üniversitede çok sık hastalandım canım. Hem iklim değişikliği, hem aileden uzak olmak çökertti beni, zayıf düştüm hastalandım sık sık. Mediko'nun yolunu kapalı gözle bulabilir haldeydim :))) okuldan bana kronik faranjit, sinüzit ve bilimum fıtıklar miras kaldı...
Sezaryen Doğum yapan arkadaşlar arada bir dikiş yerim çok kaşınıyor zor tutuyorum kendimi sizlerde varım böyle bir şey
Ya çok tatlilar annesi.bana o gülümsemesi uykusuzluğun verdigi gerginligi alip götürüyor.Gece yarısı kalkıp emiyor, altını değiştirip uyusun diye gözünün içine bakarken kocaman gülücük atıp uykumu açıyor ❤ kucağıma alıyorum yumuşacık, bırakmak istemiyorum.. keyifliyken tadına doyum olmuyor bunların ❤
Prima hiç incelemedim bu ara, Goon da kampanyalı olanlar denk geldi galiba. Hep uygun aldım şimdiye kadar. Fakat numara büyüdükçe fiyat artıyor tüm bezlerde olduğu gibi. Civil en uygun fiyatlı, ayrıca Goon bezlerinin kalıbı büyük, benim tombul kızım 2 beden kullanıyor şu an. Primanın 3 bedenini taktım denemek için, sıkıyor. Bu durumda Prima 4 beden ve Goon 3 bedenin fiyatları kıyaslanmalı
Masallah canim.ins hep böyle uyur.Sagol canim. Banyo yaptirirken cok dualar okudum. 2 bucuk saattir uyuyor masallah. Simdi uyansa da keyfi yerinde olur.
Cok tsk ederim canim.annem cok sabirli ve iyi bir insandir.anneligi de mükemmeldir.U Umudumbitmedi_
Rabbim annene acil şifalar versin inşallah sağlığına kavusur tez zamanda
Mutlu çocuk yetiştirmek lazım ama malesef bunu her anneyim diyen yapamıyor sözde anne çok
Ellerinden öperim annenin
Senin kaynanan yine seni övmüş canim.bu da bi nimet:)Hasta bebeklere rabbim şifa versin anneler ise mümkünse hiç hasta olmasın
Önceden bende çık farkında değildim ama şimdi yaşayınca anlıyor insan hamile hatta özellikle lohusa annelere elimden geldiğince birşeyler yapıp götüreceğim düşünüyorum da ne hamileliğimde hamile kız kokmuştur deyip bir tabak geldi ne lohusayken birşey üstelik sezeryan ameliyatlıyım herşeyimi neredeyse kendim yaptım sonrada görümce kayınvalide diyorki çok dirayetliymişsin ne yapayım mecbur iş başa düşünce rabbim veriyor kolaylığını
Benimkide öyle canim.ve hala kirmizi.Sezaryen Doğum yapan arkadaşlar arada bir dikiş yerim çok kaşınıyor zor tutuyorum kendimi sizlerde varım böyle bir şey
Bizim zamanımızda çamaşır elde yıkanıyordu lavaboda. Deterjanlı suyu döker temizlerdik haftasonları tuvaletleri. İnsan inanamıyor, nasıl oluyor da gencecik kızlar böyle pisletip çıkıyorlar tuvaletiSinüzit ve idrar yolu enfeksiyonları kaldı bana da Allahım yurtta tuveletlerin halini düşündükçe fena oluyorum
Muhteşemdi ..Şahsi fikrim, bebeği ağlaya ağlaya bir şeylere alıştırırsak belki çok güçlü, kendi işini kendi halleden bir birey olur ileride.. ancak bize ihtiyaç duymadan yaşamayı öğrendiği için yaşlılığımızda bizi huzur evine bırakıp, başlarda 5 günde 1, daha sonra 10 günde ve devamında arayı açarak gelir ziyarete... Taa ki biz onsuz yaşamayı kabullenene kadar.. uzun lafın kısası, uyku eğitimi bebek için değil, anne için bir ihtiyaçtır. Ben oğluma vermedim, kızıma da düşünmüyorum.. saygılar ❤
Ben komili kullanıyorum memnunum hiç sızdırmadı ama piyasadan çekilecekmiş diye duydum çok üzüldüm 3 numara kullanıyorum 4-9 kiloKızlar Bebek bezi olarak hangi marka kullanıyorsunuz? Ben sleepy, baby me ve canbebe denedim hepsi sızdırdı ama en çok sleepy sızdırıyor kaç kez belden aşağı sızdırdı. canbebe ve baby me kenarlardan hafif sızdırıyor . Prima kullanmak istemiyorum başka marka tavsiye edersiniz sevinirim
Canım benim bebeğim 7.200 gr 3 numara kullanıyorum bez aslında küçük gelmiyor gibi.. . Acaba 4 numaramı alsam diğer arkadaşlar da cevap verebilir 7 kg çocuk için 3 numara ideal değil miGeçen gün buradan bir arkadaştı sanırım yada Happymomdamıydı neyse hatırlayamadım bebişlerimizin yüzündeki tırnak yarası için kantaron yağını günde iki kere sürebilirsin demiş doktoru bir kere bile yeterli gibi geliyor hemen geçirdi aklınızda olsun kızlar
Bende slepy kullanıyorum bir ara molfix denedim değişik bir kalıbı var arkadan kaka çıkıyor bazen almam sanırım bir daha şimdilik slepye devam bu bez sızdıranları sanırım bez biraz büyük gelirse yada bedeninde küçük kalırsa oluyor bir ara bendede slepy sızdırdığı oluyordu beden tam oturunca hiç olmadı gece bezi çok saat kalsada üstelik.
anneniz `anne`ymis iste, olması gereken iste bu...herkes fiziken anne olabilir, is ruhen de olabilmekte...Anne şefkat kaynagidir.cocuklari böyle dövmesi cok uzücü.
Biz 4 kardesiz.hepimiz üstüste doğmusuz.annem.hicbirimizi dövmedi.kizmadi.hep eģitti.ama güzel ve yumusak ses tonuyla.
Ögle uykusuna yatirirdi bizi.uyumak istemezdik.bizr uyursaniz fare size şeker getirecek derdi.
Bizde hızlıca gözlerimizi yumar.uyurduk.uyaninca yastigimizn altinda seker cikolata filan olurdu.
Cok sevinir hemen bi çirpida yerdik.
Ne kadar anlayisli ve sakinmis annem.
Bi yere giderken de guzelce tembihlerdi.kizlarim simdi teyzenize gidiyoruz.lütfen güzelce oturun.biyerleri karistirmayin.
Dönuste anne biz senin sözünü dinledik diyince aferin kizlarima der bizi öperdi.
Ben hergece yataklarina kacar gelirdim.annem yataginda uyu kizim derdi ama ben yine de gelirdim.annem hic kizmadi.hic bagirmadi.
Keske kizkardesin de bagirmasa kizmasa.yazik o cocuklara
Sorma canım benim kız da pamuk gibi bişey, gülünce beni eritiyor ❤ tombiş benim kızım. 2 ay kontrolünde 7100 Gr geldi. Boyu da 62 cm. Tahminimce şu an 7500 Gr ve 64 cm civarındadır. 10 buçuk haftalık kızımYa çok tatlilar annesi.bana o gülümsemesi uykusuzluğun verdigi gerginligi alip götürüyor.
Çok sirinler.bide benimkinim kası gözü burnu yüzü ayni ben olunca kendimi gorüyorum.
Benim bebekligim gibi.cok tuhaf bi duygu.insan kendisinden olan ve kendine benzeyen minik bi canliya bağirabilir mi ya.yerim ben onu.
Bezde de canim ben 3 numara kullaniyorum.sizdiriyor bi ishal olunca.
Elimde 25 tane filan 3 var.artik 4 e gecmem lazim.goon da 3 alir bi denerim.cok tsk ederim.
Bu arada senin kiz kac kilo?
Masallah canim.ins hep böyle uyur.
bende bi halt ettim.cocuk yerde dosekte uyuyordu.baktim hic ses cikmiyor.yasiyor mu dedim:)
Yanagina dokundum.tabi cocuk hemen zortladi.huysuzlandi.
Benim elim.ayagim dolasti.uyu uyu:)
Cok tsk ederim canim.annem cok sabirli ve iyi bir insandir.anneligi de mükemmeldir.
Ins onu örnek alarak yetiştiririm yavrumu.
Senin kaynanan yine seni övmüş canim.bu da bi nimet:)
Benimki herseyi cok siradanlaştiriyor.neymis kendilerde dogum yapmis hemen ayağa kalkmiş.işgüç tutmuslar.oysa ben sezeryanliyim!
Benimkide öyle canim.ve hala kirmizi.
Bide karnimin ici agriyor.sende var mi?
Geçmiş gitmiş olsun inşallah ateş beni çok panikletiyor aşıdan sonra ateşlenince görmüş oldum şuan kendim hastayım sesim soluğumda iyice gitti kızıma geçecek diye çok korkuyorum bu ara sürekli hapşırıyor randevu alacak doktorumuzda yok artık bi doktor bulamadım yaGünaydın hanımlar yine hastalıkla başladık bir haftaya daha. Ah ahh içim gidiyor kızım yine dünden ateşlenmeye ve öksürmeye başladı geniz akıntısı var sürekli öğürme hareketi yapıyordu az önce kustu balgamı çıkardı. Umarım rahatlatır bu onu. Keşke çocuklar hiç hasta olmasalar benimkiler hasta olunca kendimde olmuyorum hiç. Buraya da yazıp duruyorum kusura bakmayın beni anlayabilecek pek kimse yok çevremde. Bu sıralar iyice yabancılaşmış hissediyorum kendimi
Ayy canım sanada geçmiş olsun Allah güç kuvvet sağlık sıhhat versin hepimizeGece terlemisim. kac zamandir sol kolum agliyordu. Bi uyandim kolum boynum tutulmus. Bebek kaka icinde yuzuyo. Soydum yikadim. Tansiyonum dustu hep. Dualar ettim bi suru. Cabucak da uyudu. Kahvaltimi anca yapiyorum. insallah uyur bugun hem kolum tutuk hem gozlerim karariyor.
Canım kıyamam sana ama hepsi geçiyor bende önceden anlamazdım hamilelik lohusalıktan ama şimdi çevremde olursa elimden gelen yardımı yaparım. Benim annem çok destek oldu bana hala destek oluyor kayınvalidem ise bebek 3,5 aylık sadece 3 kez görmeye geldiHasta bebeklere rabbim şifa versin anneler ise mümkünse hiç hasta olmasın
Önceden bende çık farkında değildim ama şimdi yaşayınca anlıyor insan hamile hatta özellikle lohusa annelere elimden geldiğince birşeyler yapıp götüreceğim düşünüyorum da ne hamileliğimde hamile kız kokmuştur deyip bir tabak geldi ne lohusayken birşey üstelik sezeryan ameliyatlıyım herşeyimi neredeyse kendim yaptım sonrada görümce kayınvalide diyorki çok dirayetliymişsin ne yapayım mecbur iş başa düşünce rabbim veriyor kolaylığını
Civil genel olarak uygun canım tavsiye ederim. Vardır mutlakaKızlar uzunkollu citcitli zibinlar hangi sitede daha uygun.cikip alamiyorum.zaten burda bebek kiyafeti satan bi yerde yok.malum bebis de bu aralar cok kusuyor.
Uygun fiyatli olsun istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?