2018 Ekim Anneleri

Geçen gün buradan bir arkadaştı sanırım yada Happymomdamıydı neyse hatırlayamadım bebişlerimizin yüzündeki tırnak yarası için kantaron yağını günde iki kere sürebilirsin demiş doktoru bir kere bile yeterli gibi geliyor hemen geçirdi aklınızda olsun kızlar
Bende slepy kullanıyorum bir ara molfix denedim değişik bir kalıbı var arkadan kaka çıkıyor bazen almam sanırım bir daha şimdilik slepye devam bu bez sızdıranları sanırım bez biraz büyük gelirse yada bedeninde küçük kalırsa oluyor bir ara bendede slepy sızdırdığı oluyordu beden tam oturunca hiç olmadı gece bezi çok saat kalsada üstelik.

Hasta bebeklere rabbim şifa versin anneler ise mümkünse hiç hasta olmasın

Önceden bende çık farkında değildim ama şimdi yaşayınca anlıyor insan hamile hatta özellikle lohusa annelere elimden geldiğince birşeyler yapıp götüreceğim düşünüyorum da ne hamileliğimde hamile kız kokmuştur deyip bir tabak geldi ne lohusayken birşey üstelik sezeryan ameliyatlıyım herşeyimi neredeyse kendim yaptım sonrada görümce kayınvalide diyorki çok dirayetliymişsin ne yapayım mecbur iş başa düşünce rabbim veriyor kolaylığını

Sezaryen Doğum yapan arkadaşlar arada bir dikiş yerim çok kaşınıyor zor tutuyorum kendimi sizlerde varım böyle bir şey

Ben de üniversitede çok sık hastalandım canım. Hem iklim değişikliği, hem aileden uzak olmak çökertti beni, zayıf düştüm hastalandım sık sık. Mediko'nun yolunu kapalı gözle bulabilir haldeydim :))) okuldan bana kronik faranjit, sinüzit ve bilimum fıtıklar miras kaldı...

Sinüzit ve idrar yolu enfeksiyonları kaldı bana da Allahım yurtta tuveletlerin halini düşündükçe fena oluyorum

Ya çok tatlilar annesi.bana o gülümsemesi uykusuzluğun verdigi gerginligi alip götürüyor.
Çok sirinler.bide benimkinim kası gözü burnu yüzü ayni ben olunca kendimi gorüyorum.
Benim bebekligim gibi.cok tuhaf bi duygu.insan kendisinden olan ve kendine benzeyen minik bi canliya bağirabilir mi ya.yerim ben onu.
Bezde de canim ben 3 numara kullaniyorum.sizdiriyor bi ishal olunca.
Elimde 25 tane filan 3 var.artik 4 e gecmem lazim.goon da 3 alir bi denerim.cok tsk ederim.
Bu arada senin kiz kac kilo?

Sagol canim. Banyo yaptirirken cok dualar okudum. 2 bucuk saattir uyuyor masallah. Simdi uyansa da keyfi yerinde olur.
Masallah canim.ins hep böyle uyur.
bende bi halt ettim.cocuk yerde dosekte uyuyordu.baktim hic ses cikmiyor.yasiyor mu dedim:)
Yanagina dokundum.tabi cocuk hemen zortladi.huysuzlandi.
Benim elim.ayagim dolasti.uyu uyu:)

Cok tsk ederim canim.annem cok sabirli ve iyi bir insandir.anneligi de mükemmeldir.
Ins onu örnek alarak yetiştiririm yavrumu.
Senin kaynanan yine seni övmüş canim.bu da bi nimet:)
Benimki herseyi cok siradanlaştiriyor.neymis kendilerde dogum yapmis hemen ayağa kalkmiş.işgüç tutmuslar.oysa ben sezeryanliyim!

Sezaryen Doğum yapan arkadaşlar arada bir dikiş yerim çok kaşınıyor zor tutuyorum kendimi sizlerde varım böyle bir şey
Benimkide öyle canim.ve hala kirmizi.
Bide karnimin ici agriyor.sende var mi?

Sinüzit ve idrar yolu enfeksiyonları kaldı bana da Allahım yurtta tuveletlerin halini düşündükçe fena oluyorum
Bizim zamanımızda çamaşır elde yıkanıyordu lavaboda. Deterjanlı suyu döker temizlerdik haftasonları tuvaletleri. İnsan inanamıyor, nasıl oluyor da gencecik kızlar böyle pisletip çıkıyorlar tuvaleti hiç mi görgü yok. Bende de var o İYE illetinden, muhtemelen ordan miras yine :/ tek çözüm bağışıklığı kuvvetlendirmek.. vücut daha dirençli olsun ki savaşabilsin mikroplarla. Tabi bel ve ayakları sıcak tutmak da çok önemli

Muhteşemdi ..

Ben komili kullanıyorum memnunum hiç sızdırmadı ama piyasadan çekilecekmiş diye duydum çok üzüldüm 3 numara kullanıyorum 4-9 kilo

Kızlar uzunkollu citcitli zibinlar hangi sitede daha uygun.cikip alamiyorum.zaten burda bebek kiyafeti satan bi yerde yok.malum bebis de bu aralar cok kusuyor.
Uygun fiyatli olsun istiyorum.

Canım benim bebeğim 7.200 gr 3 numara kullanıyorum bez aslında küçük gelmiyor gibi.. . Acaba 4 numaramı alsam diğer arkadaşlar da cevap verebilir 7 kg çocuk için 3 numara ideal değil mi

anneniz `anne`ymis iste, olması gereken iste bu...herkes fiziken anne olabilir, is ruhen de olabilmekte...

Sorma canım benim kız da pamuk gibi bişey, gülünce beni eritiyor ❤ tombiş benim kızım. 2 ay kontrolünde 7100 Gr geldi. Boyu da 62 cm. Tahminimce şu an 7500 Gr ve 64 cm civarındadır. 10 buçuk haftalık kızım

Geçmiş gitmiş olsun inşallah ateş beni çok panikletiyor aşıdan sonra ateşlenince görmüş oldum şuan kendim hastayım sesim soluğumda iyice gitti kızıma geçecek diye çok korkuyorum bu ara sürekli hapşırıyor randevu alacak doktorumuzda yok artık bi doktor bulamadım ya

Ayy canım sanada geçmiş olsun Allah güç kuvvet sağlık sıhhat versin hepimize

Canım kıyamam sana ama hepsi geçiyor bende önceden anlamazdım hamilelik lohusalıktan ama şimdi çevremde olursa elimden gelen yardımı yaparım. Benim annem çok destek oldu bana hala destek oluyor kayınvalidem ise bebek 3,5 aylık sadece 3 kez görmeye geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…