2018 Ekim Anneleri

Süt balgamı artırıyormuş sanırım süt vermwyeceğim de bal zencefil ıhlamur bal falan vereceğim. Geçen sefer tereyağı pekmez yapmıştım yine denerim onu da
Ihlamurun ilk sarı suyu yararlıymış kırmızı olanı değil onun için demleme usulü yapılırmış bilmiyordum bi ara hep kaynatırdım görmüşken yazayım dedim belki bilmeyen arkadaşlar varsa ..

Ben de 6 aylıkken ayırmayı düşünüyorum en başından beri ama o kadar alıştım ki geceleri onunla ayni odada soluk almaya :) nasıl olcak bakalım
Hayirlisi.. en guzeli once bebegin sonrada sartlarin durumuna gore hareket etmek:) benmkiler cit sesine uyaniyor o yuzden en ucra koseleri ariyorum.. alisir yada alissin yada birak uyumasin laflarina da sinir oluyorum:))) daha cokkk lafa sinir olcaz hee

E bebekte 9 tl idi şuan 4.5 tl penye hırka 9 tl yelek 6 10 arası değişiyor baya indirim vardı sitesi bana karışık geliyor mağazaya gitniştim yağmalamışlar 2 zıbın bir hırka alabildim :)
İndirimi duyan koşmuş desene :) e-bebek bana biraz pahalı geliyor normalde

Canım benim bebeğim 7.200 gr 3 numara kullanıyorum bez aslında küçük gelmiyor gibi.. . Acaba 4 numaramı alsam diğer arkadaşlar da cevap verebilir 7 kg çocuk için 3 numara ideal değil mi
Ayni kilo benim bebegim.prima 3 numara kullaniyorum.ama artik kaka disina cikiyor.4 e gecicem bitince.
anneniz `anne`ymis iste, olması gereken iste bu...herkes fiziken anne olabilir, is ruhen de olabilmekte...
Oysa annem annesinden hic annelik görmemis.yaşliliginda dogurmus.el kapisinda abilerinin evinde kalarak gecirmis cocuklugunu ve genckızligini.
Belkide bize merhameti ve sabrı bu yüzden.
Oy yerim ben onu.maşallah.
benimki 7200 gram.66 cm.öyle toplu durmuyor.yuzu de ufak.3 ayı bitirdik biz.14 hafta.
Valla merak ettim.kiz bebekleri cok severim.
Utanmasam resim isticem:)

Civil genel olarak uygun canım tavsiye ederim. Vardır mutlaka
Tsk ederim canim.bakayim hemen.

saglikli bir birey yetiştirmek icin öncelikle anne-baba ruhen saglikli olmalı..

İndirimi duyan koşmuş desene :) e-bebek bana biraz pahalı geliyor normalde
Evet banada en pahalısı orası geliyor ama ne hikmetse kendimizi hep orda buluyoruz aslında internetten almak en mantıklısı oyun halısı bile orda 200 olan nette farklı farklı fiyat veriyor 130 tl ye hastane çıkışı vardı 37 tl olmuş şaka gibi netten takip etmek lazım hepsini .. Ama ben bakarak almayı seviyorum işte yine çıkmadan duramıyorum :)

ilik bir dus alin. agriyan yerlere tutun.. benim de omuz- kol -bel- el hepsi iptal..

Ben resimlere de tav oluyorum aslında ama tutuyorum kendimi. Fazlasıyla var kıyafeti :) çok da hızlı büyüyorlar, giyime servet yatırmak istemiyorum şu ara..

Ben resimlere de tav oluyorum aslında ama tutuyorum kendimi. Fazlasıyla var kıyafeti :) çok da hızlı büyüyorlar, giyime servet yatırmak istemiyorum şu ara..
Evet bizim bir sürü küçülmüş kıyafet var şimdiden onları ne yapabilirim acaba ihtiyaç sahibi varsa nasıl bulabilirim bazı şeyleri hatıra saklamak istiyorum onun dışındakileri vermek istiyorum çevremde öyle kimse yok nette böyle bir sayfa falan var mı acaba

Ben de çok üzülüyorum.kendiyle gurur duyuyor o Yüzden düzelme imkan da yok malesef.Bir daha asla evine gidip o sahneleri görmek isyemiyorum asla
şiddet goren cocuklar o şiddeti kardeşlerine, ilerde anne baba olunca da evlatlarına gösteriyor ve bu bir zincir gibi maalesef...

Yok allah var korkutan kendi değil çocuğun korkuşarı komik arı maya ona aaaaa demiş rüyasında ablam birtek sabırla yanını istese de yanına almaz odasında ona masal okur başında bekler uyıyana kadar ağlatmaz ama ben yanına gelcem dese kıyaöam alırım

Araştırmak lazım aslında. Ben oğlunun küçüklerini pazara çıkan yoksul kadınlara sordum ihtiyacı olan var mı diye, getir abla dediler, verdim birkaç poşet. Onun dışında akrabalarda hamile biri varsa sorarım, görüştüğümüz zaman beğendiklerini veririm. Öyle çok ki.. bir sürü de ayırmıştım, kızıma giydirdim. Bir sürü küçük gelen giysi var aynı bizde de

hastanelerin dogum bölümünde kabul ediyorlar diye duydum. ben de 1 canta dolusu ayirdim..

aynen.. `akli basında` hiçbir anne evladına vuramaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…