- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
3. ayda asi yok. isteğe bağlı rota var..3. Ay aşısı yokmuş rota dışında öylemi arkadaşlar?
Online olanlar acil cvp yazabilirmi?
Ihlamurun ilk sarı suyu yararlıymış kırmızı olanı değil onun için demleme usulü yapılırmış bilmiyordum bi ara hep kaynatırdım görmüşken yazayım dedim belki bilmeyen arkadaşlar varsa ..Süt balgamı artırıyormuş sanırım süt vermwyeceğim de bal zencefil ıhlamur bal falan vereceğim. Geçen sefer tereyağı pekmez yapmıştım yine denerim onu da
E bebekte 9 tl idi şuan 4.5 tl penye hırka 9 tl yelek 6 10 arası değişiyor baya indirim vardı sitesi bana karışık geliyor mağazaya gitniştim yağmalamışlar 2 zıbın bir hırka alabildim :)Civil genel olarak uygun canım tavsiye ederim. Vardır mutlaka
boynerde oluyor. link atiyorumKızlar uzunkollu citcitli zibinlar hangi sitede daha uygun.cikip alamiyorum.zaten burda bebek kiyafeti satan bi yerde yok.malum bebis de bu aralar cok kusuyor.
Uygun fiyatli olsun istiyorum.
Hayirlisi.. en guzeli once bebegin sonrada sartlarin durumuna gore hareket etmek:) benmkiler cit sesine uyaniyor o yuzden en ucra koseleri ariyorum.. alisir yada alissin yada birak uyumasin laflarina da sinir oluyorum:))) daha cokkk lafa sinir olcaz heeBen de 6 aylıkken ayırmayı düşünüyorum en başından beri ama o kadar alıştım ki geceleri onunla ayni odada soluk almaya :) nasıl olcak bakalım
İndirimi duyan koşmuş desene :) e-bebek bana biraz pahalı geliyor normaldeE bebekte 9 tl idi şuan 4.5 tl penye hırka 9 tl yelek 6 10 arası değişiyor baya indirim vardı sitesi bana karışık geliyor mağazaya gitniştim yağmalamışlar 2 zıbın bir hırka alabildim :)
Ayni kilo benim bebegim.prima 3 numara kullaniyorum.ama artik kaka disina cikiyor.4 e gecicem bitince.Canım benim bebeğim 7.200 gr 3 numara kullanıyorum bez aslında küçük gelmiyor gibi.. . Acaba 4 numaramı alsam diğer arkadaşlar da cevap verebilir 7 kg çocuk için 3 numara ideal değil mi
Oysa annem annesinden hic annelik görmemis.yaşliliginda dogurmus.el kapisinda abilerinin evinde kalarak gecirmis cocuklugunu ve genckızligini.anneniz `anne`ymis iste, olması gereken iste bu...herkes fiziken anne olabilir, is ruhen de olabilmekte...
Oy yerim ben onu.maşallah.Sorma canım benim kız da pamuk gibi bişey, gülünce beni eritiyor ❤ tombiş benim kızım. 2 ay kontrolünde 7100 Gr geldi. Boyu da 62 cm. Tahminimce şu an 7500 Gr ve 64 cm civarındadır. 10 buçuk haftalık kızım
Tsk ederim canim.bakayim hemen.Civil genel olarak uygun canım tavsiye ederim. Vardır mutlaka
saglikli bir birey yetiştirmek icin öncelikle anne-baba ruhen saglikli olmalı..Bazi okuduklarima ne kadar uzuldum..
Sonucta yetistirilmis her cocuk gelecegimiz,hepimizin evladinin yaninda karsisinda belki de es olarak yoldasi olacak.
Cocuk biz rahat olalim rahat oturalim diye gelmis bi saksi bitkisi mi ki dunyaya?
Ne garip...
Okumak ne ile karsilasagimizi bilmek guzel ama bazi seylerinde artik mecburen olmasi gerektigi gb dusunmekte annelere baski bence.Uyku,aliskanliklar fln cocuga verilmis hediyedir bence kendisini tanimasi adina ama mecburen ve boyle olmasi gerektigini dusunup baskiyla yapmak hep bi iz diye dusunuyorum..
Bu hayat bizim duygularimizi doya doya yasamak varken teorilere gömülmek aslinda en zor yol.
Hersey geciyor hersey duzeliyor ama duygular,cocuklarin yureklerine ektiklerimiz,cocuga bi kere dogru diye ogretilmis bisyde geri donulemez ve duzeltilemez.
Hep derim ve yapmaya calistigim budur.Cocuk korktugu icin degil yanlis oldugunu bilerek ve uzmek istemeyerek yapmamali birseyi.
Yani babam buna cok kizar diye korkup yapmamazlik etmesin diyebilsin ki örneğin; 'Bu benim icin şu sebepten yanlis ve babam cok uzulur'...
Korkutularak hayvan bile yetistirilmiyor artik....Onlar belki yiyeceklerle egitilebiliyor ama biz insaniz ve insan icin en buyuk ödül sarılmak,gönül bağıdır❤
Bi insanın gözlerinin içi gülmeli önce...
Evet banada en pahalısı orası geliyor ama ne hikmetse kendimizi hep orda buluyoruz aslında internetten almak en mantıklısı oyun halısı bile orda 200 olan nette farklı farklı fiyat veriyor 130 tl ye hastane çıkışı vardı 37 tl olmuş şaka gibi netten takip etmek lazım hepsini .. Ama ben bakarak almayı seviyorum işte yine çıkmadan duramıyorum :)İndirimi duyan koşmuş desene :) e-bebek bana biraz pahalı geliyor normalde
ilik bir dus alin. agriyan yerlere tutun.. benim de omuz- kol -bel- el hepsi iptal..Gece terlemisim. kac zamandir sol kolum agliyordu. Bi uyandim kolum boynum tutulmus. Bebek kaka icinde yuzuyo. Soydum yikadim. Tansiyonum dustu hep. Dualar ettim bi suru. Cabucak da uyudu. Kahvaltimi anca yapiyorum. insallah uyur bugun hem kolum tutuk hem gozlerim karariyor.
Ben resimlere de tav oluyorum aslında ama tutuyorum kendimi. Fazlasıyla var kıyafeti :) çok da hızlı büyüyorlar, giyime servet yatırmak istemiyorum şu ara..Evet banada en pahalısı orası geliyor ama ne hikmetse kendimizi hep orda buluyoruz aslında internetten almak en mantıklısı oyun halısı bile orda 200 olan nette farklı farklı fiyat veriyor 130 tl ye hastane çıkışı vardı 37 tl olmuş şaka gibi netten takip etmek lazım hepsini .. Ama ben bakarak almayı seviyorum işte yine çıkmadan duramıyorum :)
Evet bizim bir sürü küçülmüş kıyafet var şimdiden onları ne yapabilirim acaba ihtiyaç sahibi varsa nasıl bulabilirim bazı şeyleri hatıra saklamak istiyorum onun dışındakileri vermek istiyorum çevremde öyle kimse yok nette böyle bir sayfa falan var mı acabaBen resimlere de tav oluyorum aslında ama tutuyorum kendimi. Fazlasıyla var kıyafeti :) çok da hızlı büyüyorlar, giyime servet yatırmak istemiyorum şu ara..
Bende sezeryanlıyım çok şükür bu aralar YÖK ama bi ara hafif kaşıntı oluyodu şimdi hafif pembemsiSezaryen Doğum yapan arkadaşlar arada bir dikiş yerim çok kaşınıyor zor tutuyorum kendimi sizlerde varım böyle bir şey
şiddet goren cocuklar o şiddeti kardeşlerine, ilerde anne baba olunca da evlatlarına gösteriyor ve bu bir zincir gibi maalesef...Ben de çok üzülüyorum.kendiyle gurur duyuyor o Yüzden düzelme imkan da yok malesef.Bir daha asla evine gidip o sahneleri görmek isyemiyorum asla
Yok allah var korkutan kendi değil çocuğun korkuşarı komik arı maya ona aaaaa demiş rüyasındaNe oldu?ömür gecti gitti..Dunyayi verse 1 sene onceye geri donemez.
Cunku bahsettigin yaslarda korkular basliyor cocuklarda ve giderek gucleniyor.Bunlarida korkutarak asmaya calisirsa hepsi unutamadigi seyler olarak kalacak ve bu nesilden nesile gecen bisy,korkular.
Araştırmak lazım aslında. Ben oğlunun küçüklerini pazara çıkan yoksul kadınlara sordum ihtiyacı olan var mı diye, getir abla dediler, verdim birkaç poşet. Onun dışında akrabalarda hamile biri varsa sorarım, görüştüğümüz zaman beğendiklerini veririm. Öyle çok ki.. bir sürü de ayırmıştım, kızıma giydirdim. Bir sürü küçük gelen giysi var aynı bizde deEvet bizim bir sürü küçülmüş kıyafet var şimdiden onları ne yapabilirim acaba ihtiyaç sahibi varsa nasıl bulabilirim bazı şeyleri hatıra saklamak istiyorum onun dışındakileri vermek istiyorum çevremde öyle kimse yok nette böyle bir sayfa falan var mı acaba
hastanelerin dogum bölümünde kabul ediyorlar diye duydum. ben de 1 canta dolusu ayirdim..Evet bizim bir sürü küçülmüş kıyafet var şimdiden onları ne yapabilirim acaba ihtiyaç sahibi varsa nasıl bulabilirim bazı şeyleri hatıra saklamak istiyorum onun dışındakileri vermek istiyorum çevremde öyle kimse yok nette böyle bir sayfa falan var mı acaba
aynen.. `akli basında` hiçbir anne evladına vuramaz...Canim benimki her emmede alttan atiyor.kendini zorluyor.zorlarken agzindan dökülüyor.eger kaldirir gazini cikarirsam midesindekiler de cikiyor.esim hayret ediyor.ne üst kalıyor ne örtü ne yer.
Inanirmisin giydirecek kiyafet bulamiyorum artik.yikanip kuruması yetismiyor.yeni kiyafetler alacam bu yüzden.
Benimkisi günde 1 kere kaka yapiyor onda da bagirsaginda ne var ne yok ciktigi icin beline tasiyor.aslinda 4 gündür böyle.
Günaydin cabim.gecmis olsun kuzucuğuna.
Nane limon bal karisimi iyi gelir.bi dene istersen.
Primadan biraz pahaliya geliyor sanki canim.
Garip bi sekilde asidan sonra huysuzlanmaya basladi.kusmalar ishaller filan.bizde bugün 14.haftaya basladik.9 ekim dogumlu.
Tsk ederim canim.4 kız kardesiz.
Bende bi sürü istiyordum ama şartlar sanki buna izin vermiyor.aile destegi lazim.mesela birini annene birakip yada anneni cagirip digerleriyle ilginebilmelisin.
Bazen gec evlenmek gec cocuk yapmak iyidir.daha bilinçli oluyor.eş seçiminde de bebekle ilgili kararlarda da.
Uğrasamiyorum diye düsünme.nilikoya senden başkası bakamaz.her bebek annesine özgüdür.
Gecmiş olsun canim.boynunu sicak bi tülbentle sar.kolunu da cok kullamamaya calis bugün.ins bebis bugün seni yormaz da güzelce uyur.
Insallah düzelir canim.herzamn benbiliyorumcu insanlar olur etrafta.
Benim ablamds oģlunu dövüyordu.annem kıziyordu.cocugu senden alirim göstermem diye.ben sizi dövmedim.bi cocuga sabredemiyormusun diyirdu.
Bence kardesinde àşirı sinir var.tedavi olsun.cocuklar zarar görmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?