2018 Ekim Anneleri

Aslında kayınvalideden beklentim çok yok şeker hastası kendisi ama 2 görümce var biri evde ama mecburda değiller işte yardımcı olmaya işte insan yinede beklentiye giriyor
Benim annemde küçük kardeşimi bir klinikte öğlen vakti 5 kilo normal Doğum yaptı akşam eve geldiğimde çoktan eve gelmiş mutfakta yemek yapıyordu eskilere rabbim başka bir kuvvet vermiş her dönem insanı kendine münhasır
Kızlar uzunkollu citcitli zibinlar hangi sitede daha uygun.cikip alamiyorum.zaten burda bebek kiyafeti satan bi yerde yok.malum bebis de bu aralar cok kusuyor.
Uygun fiyatli olsun istiyorum.
Ben doğum öncesi lcw ve e-bebek den almıştım her iki markadan da memnun kaldım ama lcw daha kullanışlıydı zarf şeklinde çıtçıtlı olması kolaylık olup bu arada her iki markada da güzel indirimler var bu aralar
Dediğim gibi kayınvalide şeker hastası ondan çok beklentim yok kendi annemde yeğenime bakıyor yinede haftada 2 kere gelir hem torununu sever hem yıkar,elinden geleni yapıyor kızkardeşim var ama uzakta oturuyor o kosaydı kimseyi aramazdım
Kayınvalidenin 3 kez gelmeside ilginç sende bizim gibi mücadele verdin bebek için yapısı soğuk demekki
Canım İnstagram da takipte olduğum bir sayfa var böyle yardımlaşmaların olduğu, çok zor durumda olan bebekli ailelere anneler her türlü ellerinden geleni yapıyor bebek kıyafetlerinede çok ihtiyacı olan var bende yeni yeni ayırmaya başladım ihtiyacı olana verecem
sayfanın adı “annelerrelelee” sayfa adı vermem sorun olmaz inşallah

Ay cok guldum. Geceleri ben de yasiyor mu diye kontrol ederken yanlislikla uyandiriyorum bazen.

Kızlar uzunkollu citcitli zibinlar hangi sitede daha uygun.cikip alamiyorum.zaten burda bebek kiyafeti satan bi yerde yok.malum bebis de bu aralar cok kusuyor.
Uygun fiyatli olsun istiyorum.
Canim trendyola bak. Hangi markada indirim varsa onun sitesine git. O markada da indirim oluyor genelde. Ebebekte ic zibinlar cok uygun ama uzun kollu tek satilmiyor. Ben en son carter'stan aldim. Normalde pahali ama indirimde uygundu. Magaza gezerken de kotondan 12 15 liraya falan aldim bir kac tane.

Tsk ederim canim.bi bakayim ona da.

Tutumlu anneden satabilirsin.

İnan ki dört yılda kızlardan soğumuştum resmen dıştan baksan süsler püsLer yerinde gel gör ki temizlik sıfır. Öyle öylekalıcı oldu o enfeksiyonlar.

Canım benim bebeğim 7.200 gr 3 numara kullanıyorum bez aslında küçük gelmiyor gibi.. . Acaba 4 numaramı alsam diğer arkadaşlar da cevap verebilir 7 kg çocuk için 3 numara ideal değil mi
Sleepyde ben 7 kiloyken 4 numaraya geçtim canım 3 çok sızdırıyordu şimdi sıkıntı yok

Hastaneler var bir sürü durumu olmayan bebek çocuk geliyor incwcik ya da tek kıyafetle yatıyorlar hastanelerim çocuk servisine götürebilirsiniz emin olun hemşirelerde çok memnun kalır ben hastaneye vereceğim.

Oglen altini actigimda kizimin kakasinda mukus vardi. Sizce kahvaltida yedigimden midir yoksa aksam yedigimden midir? Kahvaltida yedigimi soylemiyim zaten cok saglikli bir sey degil. Ondan supheleniyorum da o kadar kisa zamanda gecer mi anne sutune bilemedim.

Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun umarım bebişe geçmez. İnternette falan da baktın mı dr siteleri oluyor tavsiye edilen falan arkadaşlarından da isim alıyorsundur gerçi. Yakın zamanda netleştirmen iyi olur biz de netleştiremedik hepsi birbirinden kötü teşhisler koyup tedavi uyguluyor ya da hiçbir şey yapmıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…