plojovic Canım kivircik saçlar için bir taraktan bahsetmistin neydi adi?
Teşekkür ederim memnun musunuz? Bi arkadasima tavsiye edeceğim ben deBen de kullanıyorum onu tangle teezer
Aslında kayınvalideden beklentim çok yok şeker hastası kendisi ama 2 görümce var biri evde ama mecburda değiller işte yardımcı olmaya işte insan yinede beklentiye giriyorSenin kaynanan yine seni övmüş canim.bu da bi nimet:)
Benimki herseyi cok siradanlaştiriyor.neymis kendilerde dogum yapmis hemen ayağa kalkmiş.işgüç tutmuslar.oysa ben sezeryanliyim!
Benimkide öyle canim.ve hala kirmizi.
Bide karnimin ici agriyor.sende var mi?
Ben doğum öncesi lcw ve e-bebek den almıştım her iki markadan da memnun kaldım ama lcw daha kullanışlıydı zarf şeklinde çıtçıtlı olması kolaylık olup bu arada her iki markada da güzel indirimler var bu aralarKızlar uzunkollu citcitli zibinlar hangi sitede daha uygun.cikip alamiyorum.zaten burda bebek kiyafeti satan bi yerde yok.malum bebis de bu aralar cok kusuyor.
Uygun fiyatli olsun istiyorum.
Dediğim gibi kayınvalide şeker hastası ondan çok beklentim yok kendi annemde yeğenime bakıyor yinede haftada 2 kere gelir hem torununu sever hem yıkar,elinden geleni yapıyor kızkardeşim var ama uzakta oturuyor o kosaydı kimseyi aramazdımCanım kıyamam sana ama hepsi geçiyor bende önceden anlamazdım hamilelik lohusalıktan ama şimdi çevremde olursa elimden gelen yardımı yaparım. Benim annem çok destek oldu bana hala destek oluyor kayınvalidem ise bebek 3,5 aylık sadece 3 kez görmeye geldi
Canım İnstagram da takipte olduğum bir sayfa var böyle yardımlaşmaların olduğu, çok zor durumda olan bebekli ailelere anneler her türlü ellerinden geleni yapıyor bebek kıyafetlerinede çok ihtiyacı olan var bende yeni yeni ayırmaya başladım ihtiyacı olana verecemEvet bizim bir sürü küçülmüş kıyafet var şimdiden onları ne yapabilirim acaba ihtiyaç sahibi varsa nasıl bulabilirim bazı şeyleri hatıra saklamak istiyorum onun dışındakileri vermek istiyorum çevremde öyle kimse yok nette böyle bir sayfa falan var mı acaba
Esim cok bakar zaten. ama surekli bu ac diye bana getiriyor. Emzirebilsem sana birakmam diyor. Beni begenmiyor anlayacagin.
Ay cok guldum. Geceleri ben de yasiyor mu diye kontrol ederken yanlislikla uyandiriyorum bazen.Ya çok tatlilar annesi.bana o gülümsemesi uykusuzluğun verdigi gerginligi alip götürüyor.
Çok sirinler.bide benimkinim kası gözü burnu yüzü ayni ben olunca kendimi gorüyorum.
Benim bebekligim gibi.cok tuhaf bi duygu.insan kendisinden olan ve kendine benzeyen minik bi canliya bağirabilir mi ya.yerim ben onu.
Bezde de canim ben 3 numara kullaniyorum.sizdiriyor bi ishal olunca.
Elimde 25 tane filan 3 var.artik 4 e gecmem lazim.goon da 3 alir bi denerim.cok tsk ederim.
Bu arada senin kiz kac kilo?
Masallah canim.ins hep böyle uyur.
bende bi halt ettim.cocuk yerde dosekte uyuyordu.baktim hic ses cikmiyor.yasiyor mu dedim:)
Yanagina dokundum.tabi cocuk hemen zortladi.huysuzlandi.
Benim elim.ayagim dolasti.uyu uyu:)
Cok tsk ederim canim.annem cok sabirli ve iyi bir insandir.anneligi de mükemmeldir.
Ins onu örnek alarak yetiştiririm yavrumu.
Senin kaynanan yine seni övmüş canim.bu da bi nimet:)
Benimki herseyi cok siradanlaştiriyor.neymis kendilerde dogum yapmis hemen ayağa kalkmiş.işgüç tutmuslar.oysa ben sezeryanliyim!
Benimkide öyle canim.ve hala kirmizi.
Bide karnimin ici agriyor.sende var mi?
Aldik canim.aynisini.U Umudumbitmedi_ mama onlugu alin.. alti musamba olanlardan
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/arama/mama/1?LastFilter=color&productGroupGender=8&Sort=PriceASC
sunun gibi
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Takim/3347390/597692
Canim trendyola bak. Hangi markada indirim varsa onun sitesine git. O markada da indirim oluyor genelde. Ebebekte ic zibinlar cok uygun ama uzun kollu tek satilmiyor. Ben en son carter'stan aldim. Normalde pahali ama indirimde uygundu. Magaza gezerken de kotondan 12 15 liraya falan aldim bir kac tane.Kızlar uzunkollu citcitli zibinlar hangi sitede daha uygun.cikip alamiyorum.zaten burda bebek kiyafeti satan bi yerde yok.malum bebis de bu aralar cok kusuyor.
Uygun fiyatli olsun istiyorum.
Ah bu annelik.babamiz yatip uyuyor.ben son bi kez kontrol diye diye cocugu uyandiriyorum:)Ay cok guldum. Geceleri ben de yasiyor mu diye kontrol ederken yanlislikla uyandiriyorum bazen.
Canim bebekSorma canım benim kız da pamuk gibi bişey, gülünce beni eritiyor ❤ tombiş benim kızım. 2 ay kontrolünde 7100 Gr geldi. Boyu da 62 cm. Tahminimce şu an 7500 Gr ve 64 cm civarındadır. 10 buçuk haftalık kızım
Tsk ederim canim.bi bakayim ona da.Canim trendyola bak. Hangi markada indirim varsa onun sitesine git. O markada da indirim oluyor genelde. Ebebekte ic zibinlar cok uygun ama uzun kollu tek satilmiyor. Ben en son carter'stan aldim. Normalde pahali ama indirimde uygundu. Magaza gezerken de kotondan 12 15 liraya falan aldim bir kac tane.
Teşekkür ederim memnun musunuz? Bi arkadasima tavsiye edeceğim ben de
Allahim almamak icin kendimi zor tutuyorum.boynerde oluyor. link atiyorum
https://www.boyner.com.tr/bebek-giyim-c-300501/1/?filterIDList=21142;1&orderOption=PriceIncreasing
Esim oglen gelince hemen dusa girdim. Cok iyi geldi. Sagolun.ilik bir dus alin. agriyan yerlere tutun.. benim de omuz- kol -bel- el hepsi iptal..
Tutumlu anneden satabilirsin.Evet bizim bir sürü küçülmüş kıyafet var şimdiden onları ne yapabilirim acaba ihtiyaç sahibi varsa nasıl bulabilirim bazı şeyleri hatıra saklamak istiyorum onun dışındakileri vermek istiyorum çevremde öyle kimse yok nette böyle bir sayfa falan var mı acaba
İnan ki dört yılda kızlardan soğumuştum resmen dıştan baksan süsler püsLer yerinde gel gör ki temizlik sıfır. Öyle öylekalıcı oldu o enfeksiyonlar.Bizim zamanımızda çamaşır elde yıkanıyordu lavaboda. Deterjanlı suyu döker temizlerdik haftasonları tuvaletleri. İnsan inanamıyor, nasıl oluyor da gencecik kızlar böyle pisletip çıkıyorlar tuvaletihiç mi görgü yok. Bende de var o İYE illetinden, muhtemelen ordan miras yine :/ tek çözüm bağışıklığı kuvvetlendirmek.. vücut daha dirençli olsun ki savaşabilsin mikroplarla. Tabi bel ve ayakları sıcak tutmak da çok önemli
Allah razi olsun indirime sokmuslar. Bana bir onluge 10 lira vermek cok geliyordu. 5 lira verilebilir.U Umudumbitmedi_ mama onlugu alin.. alti musamba olanlardan
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/arama/mama/1?LastFilter=color&productGroupGender=8&Sort=PriceASC
sunun gibi
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Takim/3347390/597692
Sleepyde ben 7 kiloyken 4 numaraya geçtim canım 3 çok sızdırıyordu şimdi sıkıntı yokCanım benim bebeğim 7.200 gr 3 numara kullanıyorum bez aslında küçük gelmiyor gibi.. . Acaba 4 numaramı alsam diğer arkadaşlar da cevap verebilir 7 kg çocuk için 3 numara ideal değil mi
Hastaneler var bir sürü durumu olmayan bebek çocuk geliyor incwcik ya da tek kıyafetle yatıyorlar hastanelerim çocuk servisine götürebilirsiniz emin olun hemşirelerde çok memnun kalır ben hastaneye vereceğim.Evet bizim bir sürü küçülmüş kıyafet var şimdiden onları ne yapabilirim acaba ihtiyaç sahibi varsa nasıl bulabilirim bazı şeyleri hatıra saklamak istiyorum onun dışındakileri vermek istiyorum çevremde öyle kimse yok nette böyle bir sayfa falan var mı acaba
Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun umarım bebişe geçmez. İnternette falan da baktın mı dr siteleri oluyor tavsiye edilen falan arkadaşlarından da isim alıyorsundur gerçi. Yakın zamanda netleştirmen iyi olur biz de netleştiremedik hepsi birbirinden kötü teşhisler koyup tedavi uyguluyor ya da hiçbir şey yapmıyorlarGeçmiş gitmiş olsun inşallah ateş beni çok panikletiyor aşıdan sonra ateşlenince görmüş oldum şuan kendim hastayım sesim soluğumda iyice gitti kızıma geçecek diye çok korkuyorum bu ara sürekli hapşırıyor randevu alacak doktorumuzda yok artık bi doktor bulamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?