2018 Ekim Anneleri

Ihlamurun ilk sarı suyu yararlıymış kırmızı olanı değil onun için demleme usulü yapılırmış bilmiyordum bi ara hep kaynatırdım görmüşken yazayım dedim belki bilmeyen arkadaşlar varsa ..
Eskiden öyleydi hep canım sobanın üstünde kaynar dururdu ben de öğrendiğimden beri kaynatmıyorum teşekkür ederim bilgilendirmen için

10-12 saatte geçiyormuş kati gidalar..kahvaltidan degildir yani...

Teşekkürler canım orayıda takip edeyim sürekli çıkacak zaten

İnan ki dört yılda kızlardan soğumuştum resmen dıştan baksan süsler püsLer yerinde gel gör ki temizlik sıfır. Öyle öylekalıcı oldu o enfeksiyonlar.
Sabahın 6sında kalkıp makyaj yapmaya başlarlar lavaboda ayna önünde ağaç olurlar. Boya badana kaporta cila :))) ama çıktığı WC'den sifon sesi gelmez.. benim oğlum 3 yaşında sifona basmaya başladı :) bunlar 18 yaş üstü kızlar.. yazık..

Bizim gittiğimiz dr u öneriyordu herkes ama malesef verdiği şeylerde şeker var diye istemiyorum güvenim gitti .. Arkadaşlarımda herşeye çok takıldığımızı söyledi dr ne veriyorsa kullanacaksın dedi şaka gibi .. Ben herkese saygı duyuyorum bana kimse duymuyor şampuanına bile takılıyormuşum artık herşeyde bir şey varmış ama olmayanıda var siz bakmadan alın .. Pendikte bir dr gördüm nette ilgimi çekti doğalcı ilaç yanlısı değil elif adı şimdi dr hasta iyi olsun ona randevu alacağım biraz uzak ama olsun dr iyi olsunda :)

Dun aksam atlasin kakasinda kirmizi bi nokta gordum bu saat oldu kaka yapmadı daha olucak mi diye bekliyorum cumartesi günü esim beni doktora sikayet etti yoğurt peynir hiç yemiyo diye doktor da ye yedi suphlerimi soylememe rağmen yedim kansa şimdi cok uzulurum ya

Üzülme canım bizde de var kakada yakın zamanda çocuk alerji uzmanına gideceğiz sanırım kaç gündür yoktu dün ve bugün yine oldu neyin tam olarak etkilediğini de tam olarak anlayamadım. Alerji vs bir durumsa bizlerin yapacağı diyetle kontrol altında olacaklar. Ben de her gördüğümde üzülüyorum ama ne yapalım artık bizim bebişler de böyle

bu forumda bebek esya 2. el takas gibi bi sayfa var.orda bebek esyasi arayan kadinlar yaziyor.onlara bakabilirsiniz.ya da mahalle icerisinde giysi ve ayalkabi kutusu yazan belediyenin kutulari var.ben poset poset yapip o kutulara atiyorum genelde.birini bulmasi gondermesi felan ugrastirici diye.

canim bizimkinin her zamn mukuslu.ayni seyden mi bahsediyoruz acaba.foto atabilir misin bi daha olursa.

Bizim burda hiç görmedim öyle kutı falan her yerde olsa çok güzel olur kendi fazla eşyalarımzıda koyardık dediğin gibi böyle bulmak çok zor netten bir kaç kere dolandırıldım yardım yapayım derken :) öyleleri yüzünden gerçek ihtiyaç sahibini bulamıyoruz

Bir şey çok dikkatimi çekiyor benim bıdık babasının gelme saatine 1 saat kala kurulu saat gibi ağlamaya başlıyor özlüyor mu acaba diyorum anlar mı bilemedim ki benzer durum yaşayan var mı metak ettim

canim bizimkinin her zamn mukuslu.ayni seyden mi bahsediyoruz acaba.foto atabilir misin bi daha olursa.
Ay keske foto cekseydim gercekten doktora gonderirdim.
Sumuk gibi yapisikti bazi yerleri. Rengi normaldi ama. Demin yine yapmis. Mukuslu degildi bu sefer.
E elaelif123 dun yedigimi de soylemiyim de karisik bir seydi. Icindeki hangi maddeden olmus olabilir nasil bulcam acaba. Bundan sonra yemek gunlugu mu tutsam?

Bir şey çok dikkatimi çekiyor benim bıdık babasının gelme saatine 1 saat kala kurulu saat gibi ağlamaya başlıyor özlüyor mu acaba diyorum anlar mı bilemedim ki benzer durum yaşayan var mı metak ettim
Aha benimki de oyle. Babasina yormadim ama uykusu geliyor diye saniyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…