Eskiden öyleydi hep canım sobanın üstünde kaynar dururdu ben de öğrendiğimden beri kaynatmıyorum teşekkür ederim bilgilendirmen içinIhlamurun ilk sarı suyu yararlıymış kırmızı olanı değil onun için demleme usulü yapılırmış bilmiyordum bi ara hep kaynatırdım görmüşken yazayım dedim belki bilmeyen arkadaşlar varsa ..
10-12 saatte geçiyormuş kati gidalar..kahvaltidan degildir yani...Oglen altini actigimda kizimin kakasinda mukus vardi. Sizce kahvaltida yedigimden midir yoksa aksam yedigimden midir? Kahvaltida yedigimi soylemiyim zaten cok saglikli bir sey degil. Ondan supheleniyorum da o kadar kisa zamanda gecer mi anne sutune bilemedim.
Aa bunu duyduğum iyi oldu sorayım bende yakınımdaki hastanelere sağolasınhastanelerin dogum bölümünde kabul ediyorlar diye duydum. ben de 1 canta dolusu ayirdim..
Teşekkürler canım orayıda takip edeyim sürekli çıkacak zatenAslında kayınvalideden beklentim çok yok şeker hastası kendisi ama 2 görümce var biri evde ama mecburda değiller işte yardımcı olmaya işte insan yinede beklentiye giriyor
Benim annemde küçük kardeşimi bir klinikte öğlen vakti 5 kilo normal Doğum yaptı akşam eve geldiğimde çoktan eve gelmiş mutfakta yemek yapıyordu eskilere rabbim başka bir kuvvet vermiş her dönem insanı kendine münhasır
Ben doğum öncesi lcw ve e-bebek den almıştım her iki markadan da memnun kaldım ama lcw daha kullanışlıydı zarf şeklinde çıtçıtlı olması kolaylık olup bu arada her iki markada da güzel indirimler var bu aralar
Dediğim gibi kayınvalide şeker hastası ondan çok beklentim yok kendi annemde yeğenime bakıyor yinede haftada 2 kere gelir hem torununu sever hem yıkar,elinden geleni yapıyor kızkardeşim var ama uzakta oturuyor o kosaydı kimseyi aramazdım
Kayınvalidenin 3 kez gelmeside ilginç sende bizim gibi mücadele verdin bebek için yapısı soğuk demekki
Canım İnstagram da takipte olduğum bir sayfa var böyle yardımlaşmaların olduğu, çok zor durumda olan bebekli ailelere anneler her türlü ellerinden geleni yapıyor bebek kıyafetlerinede çok ihtiyacı olan var bende yeni yeni ayırmaya başladım ihtiyacı olana verecem
sayfanın adı “annelerrelelee” sayfa adı vermem sorun olmaz inşallah
Sabahın 6sında kalkıp makyaj yapmaya başlarlar lavaboda ayna önünde ağaç olurlar. Boya badana kaporta cila :))) ama çıktığı WC'den sifon sesi gelmez.. benim oğlum 3 yaşında sifona basmaya başladı :) bunlar 18 yaş üstü kızlar.. yazık..İnan ki dört yılda kızlardan soğumuştum resmen dıştan baksan süsler püsLer yerinde gel gör ki temizlik sıfır. Öyle öylekalıcı oldu o enfeksiyonlar.
Kıyafet değilde sepet beşiği düşündüm oraya koymayı sökülmüyorda koyacak yerimde yok park beşik alıp onu koyayım oraya hemen kalabalık en sinir olduğum şeyTutumlu anneden satabilirsin.
aynen.. ne bulursam atıyorum.. fazlalık daraltıyor beni..Kıyafet değilde sepet beşiği düşündüm oraya koymayı sökülmüyorda koyacak yerimde yok park beşik alıp onu koyayım oraya hemen kalabalık en sinir olduğum şey
Bizim gittiğimiz dr u öneriyordu herkes ama malesef verdiği şeylerde şeker var diye istemiyorum güvenim gitti .. Arkadaşlarımda herşeye çok takıldığımızı söyledi dr ne veriyorsa kullanacaksın dedi şaka gibi .. Ben herkese saygı duyuyorum bana kimse duymuyor şampuanına bile takılıyormuşum artık herşeyde bir şey varmış ama olmayanıda var siz bakmadan alın .. Pendikte bir dr gördüm nette ilgimi çekti doğalcı ilaç yanlısı değil elif adı şimdi dr hasta iyi olsun ona randevu alacağım biraz uzak ama olsun dr iyi olsunda :)Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun umarım bebişe geçmez. İnternette falan da baktın mı dr siteleri oluyor tavsiye edilen falan arkadaşlarından da isim alıyorsundur gerçi. Yakın zamanda netleştirmen iyi olur biz de netleştiremedik hepsi birbirinden kötü teşhisler koyup tedavi uyguluyor ya da hiçbir şey yapmıyorlar
10-12 saatte geçiyormuş kati gidalar..kahvaltidan degildir yani...
rezene cayi 1 saatte geciyor diye okumuştumSıvılar ne kadar zamanda geçiyor acaba biliyor musunuz?
Üzülme canım bizde de var kakada yakın zamanda çocuk alerji uzmanına gideceğiz sanırım kaç gündür yoktu dün ve bugün yine oldu neyin tam olarak etkilediğini de tam olarak anlayamadım. Alerji vs bir durumsa bizlerin yapacağı diyetle kontrol altında olacaklar. Ben de her gördüğümde üzülüyorum ama ne yapalım artık bizim bebişler de böyleDun aksam atlasin kakasinda kirmizi bi nokta gordum bu saat oldu kaka yapmadı daha olucak mi diye bekliyorum cumartesi günü esim beni doktora sikayet etti yoğurt peynir hiç yemiyo diye doktor da ye yedi suphlerimi soylememe rağmen yedim kansa şimdi cok uzulurum ya
bu forumda bebek esya 2. el takas gibi bi sayfa var.orda bebek esyasi arayan kadinlar yaziyor.onlara bakabilirsiniz.ya da mahalle icerisinde giysi ve ayalkabi kutusu yazan belediyenin kutulari var.ben poset poset yapip o kutulara atiyorum genelde.birini bulmasi gondermesi felan ugrastirici diye.Evet bizim bir sürü küçülmüş kıyafet var şimdiden onları ne yapabilirim acaba ihtiyaç sahibi varsa nasıl bulabilirim bazı şeyleri hatıra saklamak istiyorum onun dışındakileri vermek istiyorum çevremde öyle kimse yok nette böyle bir sayfa falan var mı acaba
canim bizimkinin her zamn mukuslu.ayni seyden mi bahsediyoruz acaba.foto atabilir misin bi daha olursa.Oglen altini actigimda kizimin kakasinda mukus vardi. Sizce kahvaltida yedigimden midir yoksa aksam yedigimden midir? Kahvaltida yedigimi soylemiyim zaten cok saglikli bir sey degil. Ondan supheleniyorum da o kadar kisa zamanda gecer mi anne sutune bilemedim.
Bizim burda hiç görmedim öyle kutı falan her yerde olsa çok güzel olur kendi fazla eşyalarımzıda koyardık dediğin gibi böyle bulmak çok zor netten bir kaç kere dolandırıldım yardım yapayım derken :) öyleleri yüzünden gerçek ihtiyaç sahibini bulamıyoruzbu forumda bebek esya 2. el takas gibi bi sayfa var.orda bebek esyasi arayan kadinlar yaziyor.onlara bakabilirsiniz.ya da mahalle icerisinde giysi ve ayalkabi kutusu yazan belediyenin kutulari var.ben poset poset yapip o kutulara atiyorum genelde.birini bulmasi gondermesi felan ugrastirici diye.
Ay keske foto cekseydim gercekten doktora gonderirdim.canim bizimkinin her zamn mukuslu.ayni seyden mi bahsediyoruz acaba.foto atabilir misin bi daha olursa.
Aha benimki de oyle. Babasina yormadim ama uykusu geliyor diye saniyordum.Bir şey çok dikkatimi çekiyor benim bıdık babasının gelme saatine 1 saat kala kurulu saat gibi ağlamaya başlıyor özlüyor mu acaba diyorum anlar mı bilemedim kibenzer durum yaşayan var mı metak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?