ÖZlüyorlar demek çünkü babası gelince de ilk 1 saat Falan beni pek istediği söylenemez onda daha çok susuyor :)Aha benimki de oyle. Babasina yormadim ama uykusu geliyor diye saniyordum.
Nasil dolandirildiniz canim?Bizim burda hiç görmedim öyle kutı falan her yerde olsa çok güzel olur kendi fazla eşyalarımzıda koyardık dediğin gibi böyle bulmak çok zor netten bir kaç kere dolandırıldım yardım yapayım derken :) öyleleri yüzünden gerçek ihtiyaç sahibini bulamıyoruz
Şu ismi p ile baslayan mi?Ay keske foto cekseydim gercekten doktora gonderirdim.
Sumuk gibi yapisikti bazi yerleri. Rengi normaldi ama. Demin yine yapmis. Mukuslu degildi bu sefer.
E elaelif123 dun yedigimi de soylemiyim de karisik bir seydi. Icindeki hangi maddeden olmus olabilir nasil bulcam acaba. Bundan sonra yemek gunlugu mu tutsam?
Aha benimki de oyle. Babasina yormadim ama uykusu geliyor diye saniyordum.
Cok gecmis olsunGünaydın hanımlar yine hastalıkla başladık bir haftaya daha. Ah ahh içim gidiyor kızım yine dünden ateşlenmeye ve öksürmeye başladı geniz akıntısı var sürekli öğürme hareketi yapıyordu az önce kustu balgamı çıkardı. Umarım rahatlatır bu onu. Keşke çocuklar hiç hasta olmasalar benimkiler hasta olunca kendimde olmuyorum hiç. Buraya da yazıp duruyorum kusura bakmayın beni anlayabilecek pek kimse yok çevremde. Bu sıralar iyice yabancılaşmış hissediyorum kendimi
Gece terlemisim. kac zamandir sol kolum agliyordu. Bi uyandim kolum boynum tutulmus. Bebek kaka icinde yuzuyo. Soydum yikadim. Tansiyonum dustu hep. Dualar ettim bi suru. Cabucak da uyudu. Kahvaltimi anca yapiyorum. insallah uyur bugun hem kolum tutuk hem gozlerim karariyor.
Giyilmiş bebek kıyafeti istiyordu bir yardım sayfasında bende çocuğum yok ama adresini ver yeni alıp yollayım dedim iki çocuğum daha var onlarada alır mısın dedi bayram üstüydü bende alırım dedim sonra yolladım ben kıyafetler girmiş teşekkür etti 2 gün sonra kiramı veremiyorum dedi yolladım sonra tekrar yazdı eşim hasta yatalak bende 3 çocukla çalışamıyorum kardeşlerimde düşkün bilmem bişiler bişiler bende sayfa yöneticisine yazdım sayfadan 3 4 kişi daha öyle kira falan yollamış kişi bu şekilde aldıpı kıyafetleri başka sayfada satıyormuş .. Bi kerede ihtiyaç sahibiyim diye başkasının evinü atmış biri bizde erzak falan yolladık sonra evin gerçek sahibi bu ev benim ama yardım talep etmiyorum kaldırın lütfen yazdı :))Nasil dolandirildiniz canim?
Şu ismi p ile baslayan mi?
Bendr cok severim:)
Hahaha. Onu yedigimde de bi kere oldu. Aslinda sabah onun icinde olan bisey yemistim. Hani yemememiz gereken. Ondan bildim ama.Nasil dolandirildiniz canim?
Şu ismi p ile baslayan mi?
Bendr cok severim:)
Çok doğru canım şimdiden belli çocuklar giderek robotlaşıyor,soranlara çok efendi Çocuklarım var diye gurur duyar.Dedim efendi değil bastırılmış çocuklar bunlar,tartıştık sanane demeye getirdi.Sadece çocuklar için dua ediyorum.
Uyku eğitimi denen sözde eğitimi de uygulamak gerçekten Yürek ister ya Dediğin gibi baskı kurmak yerine çocuğu buna hazırlamak Lazım.
Cok iyi gecti. Hep uyudu masallah. Tesekkurler.Daha iyisindir ve bugun iyi gecmistir insallah
Prima kullanıyorum memnunum şuan için bi ara slepy kullandım yenidoğan paketi almısım hoşuma gitmedi bide kızımın poposu nu kızarttı o sebepten prima ya devam arada sızdırma oluyor kaka da o dabenm kız her gün düzenli kaka yapmıyor gecen 5.gün yaptı ondan sanırım sırtına kadar çıkıyor:)
Zaten elimde de stoklar daha bitmedi herhalde bitince de devam ederim Bakalım
Sezaryen Doğum yapan arkadaşlar arada bir dikiş yerim çok kaşınıyor zor tutuyorum kendimi sizlerde varım böyle bir şey
Kızlar uzunkollu citcitli zibinlar hangi sitede daha uygun.cikip alamiyorum.zaten burda bebek kiyafeti satan bi yerde yok.malum bebis de bu aralar cok kusuyor.
Uygun fiyatli olsun istiyorum.
İndirimi duyan koşmuş desene :) e-bebek bana biraz pahalı geliyor normalde
Ben yıkadım kurutmayada attım gayet sağlam :)) ben genelde ebebekten alıyorum malı güzel 9 tl idi indirim var şuan ..Uzun kollu waikikiden almistim en son suan nasil fiyati bilmiyorum ama ebebekten dun kisa kollu aldim 4.99
Begendim kumasini ama bakayim yikayinca yamulacak mi :)))))) uzun kollu bakmadim ama badiler genelde uygun.
Ilk aldigim yenidoganlarin kumasi fln guzeldi
Ne kadar kötüler ya.sizin iyi niyetinizi suistimal etmisler.ayip ya.pislikler.Giyilmiş bebek kıyafeti istiyordu bir yardım sayfasında bende çocuğum yok ama adresini ver yeni alıp yollayım dedim iki çocuğum daha var onlarada alır mısın dedi bayram üstüydü bende alırım dedim sonra yolladım ben kıyafetler girmiş teşekkür etti 2 gün sonra kiramı veremiyorum dedi yolladım sonra tekrar yazdı eşim hasta yatalak bende 3 çocukla çalışamıyorum kardeşlerimde düşkün bilmem bişiler bişiler bende sayfa yöneticisine yazdım sayfadan 3 4 kişi daha öyle kira falan yollamış kişi bu şekilde aldıpı kıyafetleri başka sayfada satıyormuş .. Bi kerede ihtiyaç sahibiyim diye başkasının evinü atmış biri bizde erzak falan yolladık sonra evin gerçek sahibi bu ev benim ama yardım talep etmiyorum kaldırın lütfen yazdı :))
Bende o yememen gereken seyi yedi dün kahvaltida:)ama ne yapalim.canimiz istiyor.2 sene hicbisey yemicekmiyiz.Hahaha. Onu yedigimde de bi kere oldu. Aslinda sabah onun icinde olan bisey yemistim. Hani yemememiz gereken. Ondan bildim ama.
Aksam yedigim l ile baslayan bir italyan yemegi. Haha
Tsk ederim canim.bende bi bakayim.Uzun kollu waikikiden almistim en son suan nasil fiyati bilmiyorum ama ebebekten dun kisa kollu aldim 4.99
Begendim kumasini ama bakayim yikayinca yamulacak mi :)))))) uzun kollu bakmadim ama badiler genelde uygun.
Ilk aldigim yenidoganlarin kumasi fln guzeldi
insanin icindeki güven duygusunu çalıyorlar resmen :)))Giyilmiş bebek kıyafeti istiyordu bir yardım sayfasında bende çocuğum yok ama adresini ver yeni alıp yollayım dedim iki çocuğum daha var onlarada alır mısın dedi bayram üstüydü bende alırım dedim sonra yolladım ben kıyafetler girmiş teşekkür etti 2 gün sonra kiramı veremiyorum dedi yolladım sonra tekrar yazdı eşim hasta yatalak bende 3 çocukla çalışamıyorum kardeşlerimde düşkün bilmem bişiler bişiler bende sayfa yöneticisine yazdım sayfadan 3 4 kişi daha öyle kira falan yollamış kişi bu şekilde aldıpı kıyafetleri başka sayfada satıyormuş .. Bi kerede ihtiyaç sahibiyim diye başkasının evinü atmış biri bizde erzak falan yolladık sonra evin gerçek sahibi bu ev benim ama yardım talep etmiyorum kaldırın lütfen yazdı :))
U Umudumbitmedi_ Bulmaca gibisiniz ama ikisini de buldum :)))Hahaha. Onu yedigimde de bi kere oldu. Aslinda sabah onun icinde olan bisey yemistim. Hani yemememiz gereken. Ondan bildim ama.
Aksam yedigim l ile baslayan bir italyan yemegi. Haha
Ben her akşam 21.00 da çocuğu Alıp yatak odasına geciyorum loş ışıklı bir ortam.Uyuttuktan sonra yatağına koyuyorum.Eğer işe yararsa rutinimiz bu şimdilik.Mesela hep ayni rutinle uykuyu gecis oturmussa zaten cocuk sikintisi olmadigi surece uyuyacaktir.Iste bu gecisi oturtmak kucuklukten kazandirmak onemli.Ama arada durum 2 gun degisse şaşar.
Hastaliklar vb durumlarda degisiyor.
Sonradan korkular basliyor mesela.
Yani cocugun annesine babasina ihtiyaci oldugu durumlarda cok oluyor.
Sartlanmak iste bu gecislerde kurallara bagli kalmak adina hem anneyi yorar hem cocugu.
Bide cidden anlamak sart cocugu.
Mesela bnm buyugu her yerde uyurdu gece piknige giderdik fln.Ama suan Simay yatagini istiyor ve sakinlik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?