2018 Ekim Anneleri

Nasil dolandirildiniz canim?
Şu ismi p ile baslayan mi?
Bendr cok severim:)
 
Kizlar benim cildim cok kuru kış aylarinda hep kurur e malum ellerimiz hep suyun icinde kaniyor artik onerebileceginiz bi krem var mi? Sivi sabunu degistiricem o da kurutuyor olabilir. Boyle bebek disinda bir konu yazinca garip oldum
Bu arada :)
 
Cok gecmis olsun
 

Daha iyisindir ve bugun iyi gecmistir insallah
 
Nasil dolandirildiniz canim?

Şu ismi p ile baslayan mi?
Bendr cok severim:)
Giyilmiş bebek kıyafeti istiyordu bir yardım sayfasında bende çocuğum yok ama adresini ver yeni alıp yollayım dedim iki çocuğum daha var onlarada alır mısın dedi bayram üstüydü bende alırım dedim sonra yolladım ben kıyafetler girmiş teşekkür etti 2 gün sonra kiramı veremiyorum dedi yolladım sonra tekrar yazdı eşim hasta yatalak bende 3 çocukla çalışamıyorum kardeşlerimde düşkün bilmem bişiler bişiler bende sayfa yöneticisine yazdım sayfadan 3 4 kişi daha öyle kira falan yollamış kişi bu şekilde aldıpı kıyafetleri başka sayfada satıyormuş .. Bi kerede ihtiyaç sahibiyim diye başkasının evinü atmış biri bizde erzak falan yolladık sonra evin gerçek sahibi bu ev benim ama yardım talep etmiyorum kaldırın lütfen yazdı :))
 
Nasil dolandirildiniz canim?

Şu ismi p ile baslayan mi?
Bendr cok severim:)
Hahaha. Onu yedigimde de bi kere oldu. Aslinda sabah onun icinde olan bisey yemistim. Hani yemememiz gereken. Ondan bildim ama.
Aksam yedigim l ile baslayan bir italyan yemegi. Haha
 

Mesela hep ayni rutinle uykuyu gecis oturmussa zaten cocuk sikintisi olmadigi surece uyuyacaktir.Iste bu gecisi oturtmak kucuklukten kazandirmak onemli.Ama arada durum 2 gun degisse şaşar.
Hastaliklar vb durumlarda degisiyor.
Sonradan korkular basliyor mesela.
Yani cocugun annesine babasina ihtiyaci oldugu durumlarda cok oluyor.
Sartlanmak iste bu gecislerde kurallara bagli kalmak adina hem anneyi yorar hem cocugu.
Bide cidden anlamak sart cocugu.
Mesela bnm buyugu her yerde uyurdu gece piknige giderdik fln.Ama suan Simay yatagini istiyor ve sakinlik :)
 

Bende ilkinde ilk 6 ay prima premium kullanmistim.Sonra Huggies.
Simdi ilk prima almistim sonra icerigi ile ilgili paylasimlari gorunce degistirdim.
Ama dokunsa elbette dönerdim.
 
Kızlar uzunkollu citcitli zibinlar hangi sitede daha uygun.cikip alamiyorum.zaten burda bebek kiyafeti satan bi yerde yok.malum bebis de bu aralar cok kusuyor.
Uygun fiyatli olsun istiyorum.

Uzun kollu waikikiden almistim en son suan nasil fiyati bilmiyorum ama ebebekten dun kisa kollu aldim 4.99
Begendim kumasini ama bakayim yikayinca yamulacak mi :)))))) uzun kollu bakmadim ama badiler genelde uygun.
Ilk aldigim yenidoganlarin kumasi fln guzeldi
 
İndirimi duyan koşmuş desene :) e-bebek bana biraz pahalı geliyor normalde

Normal giysiler bazen evet daha fiyatli.Ayni fiyata cok daha guzelde bulunabiliyor.Ama badiler iyi :) Bide şu magaza kokulari olmasa cocuk reyonlarinda keske.
 
Ben yıkadım kurutmayada attım gayet sağlam :)) ben genelde ebebekten alıyorum malı güzel 9 tl idi indirim var şuan ..
 
Ne kadar kötüler ya.sizin iyi niyetinizi suistimal etmisler.ayip ya.pislikler.
Hahaha. Onu yedigimde de bi kere oldu. Aslinda sabah onun icinde olan bisey yemistim. Hani yemememiz gereken. Ondan bildim ama.
Aksam yedigim l ile baslayan bir italyan yemegi. Haha
Bende o yememen gereken seyi yedi dün kahvaltida:)ama ne yapalim.canimiz istiyor.2 sene hicbisey yemicekmiyiz.
L ile baslayani da bi kere üniversitede yedim.avmde begenmedim.belki sen evde güzel yapmissindir.
Afiyet olsun.

Tsk ederim canim.bende bi bakayim.
Makineye atinca cogu degisiyor yada küçüluyor.
 
insanin icindeki güven duygusunu çalıyorlar resmen :)))
ailemin yardim ettigi biri vardi, ben de yolladım ailemle, sonra duyduk ki 3000 civarına tel almış kendine ))
 
Bizim beybi cok aglayinca bebek arabasina koydum sürdim.tabi alisti
Durunca agkiyor.
Cikarttim simdi de susmuyor.
Ay ne fenalar.
Sen daha 3 aykik bebesin.ne ara farkindaligin artti.
Bziim zamanimizda çaputa sarip atarlardi bizi:)
 
Ben her akşam 21.00 da çocuğu Alıp yatak odasına geciyorum loş ışıklı bir ortam.Uyuttuktan sonra yatağına koyuyorum.Eğer işe yararsa rutinimiz bu şimdilik.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…