- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Güzel oluyor dimi sifreli konusmak:)U Umudumbitmedi_ Bulmaca gibisiniz ama ikisini de buldum :)))
Senin cocuk uyutma rutinini cok seviyorumBen her akşam 21.00 da çocuğu Alıp yatak odasına geciyorum loş ışıklı bir ortam.Uyuttuktan sonra yatağına koyuyorum.Eğer işe yararsa rutinimiz bu şimdilik.
Evde yaptik canim. Zaten artik hep evde yiyoruz. Istanbula yolun duserse sana da yapayim.Ne kadar kötüler ya.sizin iyi niyetinizi suistimal etmisler.ayip ya.pislikler.
Bende o yememen gereken seyi yedi dün kahvaltida:)ama ne yapalim.canimiz istiyor.2 sene hicbisey yemicekmiyiz.
L ile baslayani da bi kere üniversitede yedim.avmde begenmedim.belki sen evde güzel yapmissindir.
Afiyet olsun.
Tsk ederim canim.bende bi bakayim.
Makineye atinca cogu degisiyor yada küçüluyor.
Tsk ederim canim.yemiş kadar oldum:)Evde yaptik canim. Zaten artik hep evde yiyoruz. Istanbula yolun duserse sana da yapayim.
Merhaba, cocuk doktorumuz 5-6 güne kadar normal demisti. bizimki de yapmamisti bi ara hic.Merhaba ekim anneleri ben aralık annelerindeyim sizler Doğum yapalı çok oldu tecrübe etmişsinizdir kızım 45 günlük 15 gündür kakasını ben yaptırıyorum 1 aylık olana kadar hergün kaçkez yapıyordu sonra ne oldu anlamadım 5 gün yapmadı 5. Gün fitille yaptı şimdi yine 4 gün bitiyor yapmadı varmı böyle olan ne yapmalıyım bide çok gazlı bir bebek
Bizde kullanıyoruz ama fayda etmedi sizin ne kadar devam etti o şekildeMinik bebis Biogai almistik gaz icin de. eczanelerde oluyor, tabi kendi doktorunuz onay verirse...
Merhaba.benimkide 3 gun yapmamisti.ben mudahale etmedim.sonra bagirsak tembellesiyor.Merhaba ekim anneleri ben aralık annelerindeyim sizler Doğum yapalı çok oldu tecrübe etmişsinizdir kızım 45 günlük 15 gündür kakasını ben yaptırıyorum 1 aylık olana kadar hergün kaçkez yapıyordu sonra ne oldu anlamadım 5 gün yapmadı 5. Gün fitille yaptı şimdi yine 4 gün bitiyor yapmadı varmı böyle olan ne yapmalıyım bide çok gazlı bir bebek
Merhaba gaz damlası önermem bağırsak tembelliği yapıyormuş dr bana hergün ver demişti iyiki vermemişim diyorum çok zorlandığında 3/4 kere kullandım .. Başka dr un bu yorumuyla direkt çöpe attm tabi tercih sizin .. Zeytinyağı verdim iki kerede çay kaşığıyla siz yinede dr unuza sorunMerhaba ekim anneleri ben aralık annelerindeyim sizler Doğum yapalı çok oldu tecrübe etmişsinizdir kızım 45 günlük 15 gündür kakasını ben yaptırıyorum 1 aylık olana kadar hergün kaçkez yapıyordu sonra ne oldu anlamadım 5 gün yapmadı 5. Gün fitille yaptı şimdi yine 4 gün bitiyor yapmadı varmı böyle olan ne yapmalıyım bide çok gazlı bir bebek
Heryerde uyuyan cocuk masaAllah ya:) butun cocuklarin oyle olmasi umidiyle.Mesela hep ayni rutinle uykuyu gecis oturmussa zaten cocuk sikintisi olmadigi surece uyuyacaktir.Iste bu gecisi oturtmak kucuklukten kazandirmak onemli.Ama arada durum 2 gun degisse şaşar.
Hastaliklar vb durumlarda degisiyor.
Sonradan korkular basliyor mesela.
Yani cocugun annesine babasina ihtiyaci oldugu durumlarda cok oluyor.
Sartlanmak iste bu gecislerde kurallara bagli kalmak adina hem anneyi yorar hem cocugu.
Bide cidden anlamak sart cocugu.
Mesela bnm buyugu her yerde uyurdu gece piknige giderdik fln.Ama suan Simay yatagini istiyor ve sakinlik :)
Ben 5.5 aydan sonra anca baslayabilmistim rutine. Once el yuz agiz yikama. Sonra los isikta odasinda kitapti oyuncakti falan en son emzrme pijama. Hatrladiklaem bunlar smdilikBen her akşam 21.00 da çocuğu Alıp yatak odasına geciyorum loş ışıklı bir ortam.Uyuttuktan sonra yatağına koyuyorum.Eğer işe yararsa rutinimiz bu şimdilik.
Iki bebegmde de aynisi oldu. Beni tereyagi inanilmaz etkiliyor. Cocuk drum tereyag cikolata ve margarini kes demisti. Ve normale donmustu ilk kizimda. Ikincide de aynisi oldu ve denedm yine treyag etkendi. 3 aylikkende otomatikmen gecti. Yemeli icmeli degil o yuzden dene bi istersenMerhaba ekim anneleri ben aralık annelerindeyim sizler Doğum yapalı çok oldu tecrübe etmişsinizdir kızım 45 günlük 15 gündür kakasını ben yaptırıyorum 1 aylık olana kadar hergün kaçkez yapıyordu sonra ne oldu anlamadım 5 gün yapmadı 5. Gün fitille yaptı şimdi yine 4 gün bitiyor yapmadı varmı böyle olan ne yapmalıyım bide çok gazlı bir bebek
Ankara'ya bi kerecik okul gezisiyle gittim. Her geciste bi daha Anitkabir'e ugrayalim diyorum. Acele ediyoruz durmuyoruz.Ankara ya yolu dusen olursa haberim olsun, beklerim :)))
Yok allah var korkutan kendi değil çocuğun korkuşarı komik arı maya ona aaaaa demiş rüyasındaablam birtek sabırla yanını istese de yanına almaz odasında ona masal okur başında bekler uyıyana kadar ağlatmaz ama ben yanına gelcem dese kıyaöam alırım
Aslında soğuk bir yapısı yok ama toruna doydu sanırım 6. Torun benim kız. Benim tarafımdan ilk torun olduğu için daha bir düşkünler :))Aslında kayınvalideden beklentim çok yok şeker hastası kendisi ama 2 görümce var biri evde ama mecburda değiller işte yardımcı olmaya işte insan yinede beklentiye giriyor
Benim annemde küçük kardeşimi bir klinikte öğlen vakti 5 kilo normal Doğum yaptı akşam eve geldiğimde çoktan eve gelmiş mutfakta yemek yapıyordu eskilere rabbim başka bir kuvvet vermiş her dönem insanı kendine münhasır
Ben doğum öncesi lcw ve e-bebek den almıştım her iki markadan da memnun kaldım ama lcw daha kullanışlıydı zarf şeklinde çıtçıtlı olması kolaylık olup bu arada her iki markada da güzel indirimler var bu aralar
Dediğim gibi kayınvalide şeker hastası ondan çok beklentim yok kendi annemde yeğenime bakıyor yinede haftada 2 kere gelir hem torununu sever hem yıkar,elinden geleni yapıyor kızkardeşim var ama uzakta oturuyor o kosaydı kimseyi aramazdım
Kayınvalidenin 3 kez gelmeside ilginç sende bizim gibi mücadele verdin bebek için yapısı soğuk demekki
Canım İnstagram da takipte olduğum bir sayfa var böyle yardımlaşmaların olduğu, çok zor durumda olan bebekli ailelere anneler her türlü ellerinden geleni yapıyor bebek kıyafetlerinede çok ihtiyacı olan var bende yeni yeni ayırmaya başladım ihtiyacı olana verecem
sayfanın adı “annelerrelelee” sayfa adı vermem sorun olmaz inşallah
plojovic Canım kivircik saçlar için bir taraktan bahsetmistin neydi adi?
Bizim gittiğimiz dr u öneriyordu herkes ama malesef verdiği şeylerde şeker var diye istemiyorum güvenim gitti .. Arkadaşlarımda herşeye çok takıldığımızı söyledi dr ne veriyorsa kullanacaksın dedi şaka gibi .. Ben herkese saygı duyuyorum bana kimse duymuyor şampuanına bile takılıyormuşum artık herşeyde bir şey varmış ama olmayanıda var siz bakmadan alın .. Pendikte bir dr gördüm nette ilgimi çekti doğalcı ilaç yanlısı değil elif adı şimdi dr hasta iyi olsun ona randevu alacağım biraz uzak ama olsun dr iyi olsunda :)
Bir şey çok dikkatimi çekiyor benim bıdık babasının gelme saatine 1 saat kala kurulu saat gibi ağlamaya başlıyor özlüyor mu acaba diyorum anlar mı bilemedim kibenzer durum yaşayan var mı metak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?