2018 Ekim Anneleri

Evde yaptik canim. Zaten artik hep evde yiyoruz. Istanbula yolun duserse sana da yapayim.

Merhaba ekim anneleri ben aralık annelerindeyim sizler Doğum yapalı çok oldu tecrübe etmişsinizdir kızım 45 günlük 15 gündür kakasını ben yaptırıyorum 1 aylık olana kadar hergün kaçkez yapıyordu sonra ne oldu anlamadım 5 gün yapmadı 5. Gün fitille yaptı şimdi yine 4 gün bitiyor yapmadı varmı böyle olan ne yapmalıyım bide çok gazlı bir bebek

Merhaba, cocuk doktorumuz 5-6 güne kadar normal demisti. bizimki de yapmamisti bi ara hic.
bazı doktorlar cok az zeytinyağına onay veriyorlar..
burdaki arkadaslar birazdan yazarlar..

Merhaba.benimkide 3 gun yapmamisti.ben mudahale etmedim.sonra bagirsak tembellesiyor.
Dr zeytinyagi verin demisti.
Bide gazlar cikmadan kaka yapamaz.benimki 4 gece ikindi durdu.
Bence siz müdahale etmeyin.yediklerinizi gozden gecirin sadece.mama aliyorsa mamayi degistirin.
Ins duzelir yavrucak.

Merhaba gaz damlası önermem bağırsak tembelliği yapıyormuş dr bana hergün ver demişti iyiki vermemişim diyorum çok zorlandığında 3/4 kere kullandım .. Başka dr un bu yorumuyla direkt çöpe attm tabi tercih sizin .. Zeytinyağı verdim iki kerede çay kaşığıyla siz yinede dr unuza sorun

Heryerde uyuyan cocuk masaAllah ya:) butun cocuklarin oyle olmasi umidiyle.

Ben her akşam 21.00 da çocuğu Alıp yatak odasına geciyorum loş ışıklı bir ortam.Uyuttuktan sonra yatağına koyuyorum.Eğer işe yararsa rutinimiz bu şimdilik.
Ben 5.5 aydan sonra anca baslayabilmistim rutine. Once el yuz agiz yikama. Sonra los isikta odasinda kitapti oyuncakti falan en son emzrme pijama. Hatrladiklaem bunlar smdilik

Iki bebegmde de aynisi oldu. Beni tereyagi inanilmaz etkiliyor. Cocuk drum tereyag cikolata ve margarini kes demisti. Ve normale donmustu ilk kizimda. Ikincide de aynisi oldu ve denedm yine treyag etkendi. 3 aylikkende otomatikmen gecti. Yemeli icmeli degil o yuzden dene bi istersen

Iste yas itibariyle korkular basliyor cocuklarda :) hepside cidden komik ama neler dusunuyorlar neler :)

Aslında soğuk bir yapısı yok ama toruna doydu sanırım 6. Torun benim kız. Benim tarafımdan ilk torun olduğu için daha bir düşkünler :))

Bu fikirde bana oyle uzak geliyor ki.
Ya tabii ki zararli seylerde kullanacak ya da yiyecek ama yasamin ilk yillari cok onemli.Hayati boyunca yasayacagi hastaliklara bile temel yillar.
Neden elimden geleni cocugum icin yapmayim ki degil mi...
Süt disleri nasilsa dökülecek deyip yedigini umursamayan insanlar var ya tabii ki herkesin kendi evladida malımız degil yani onlar herseyden once Allah'in emaneti...

Bir şey çok dikkatimi çekiyor benim bıdık babasının gelme saatine 1 saat kala kurulu saat gibi ağlamaya başlıyor özlüyor mu acaba diyorum anlar mı bilemedim ki benzer durum yaşayan var mı metak ettim

Ben esim gelmeden mutlulukla beklerdim ilk hamileligimde :) dogdu minik esimin gelmesine yakin uyanirdi :) hamileykende kipirdanmalar hep o saate denk gelirdi.Doguncada degismedi :)
Simdi minikte ayni ve 8bucuk gb hafif bi sekerleme yapiyor onu sadece esimin kucaginda istiyor :)
Hislerimizi birebir aliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…