2018 Ekim Anneleri

Limon :)

insanin icindeki güven duygusunu çalıyorlar resmen :)))
ailemin yardim ettigi biri vardi, ben de yolladım ailemle, sonra duyduk ki 3000 civarına tel almış kendine ))
Ben de instagramda birine rastladım.bir ay sonra doğum yapıcam hiçbişey alamadım deyip yardım isteyen birine.Adres istedim verdi Telini de verdi.Her gün yazıyordu yolladınız mi ne zaman yollayacaksınız.telini ekledim whatsapptan baktım.eşiyle çekilmiş fotosu vardı lüks arabalarında Güneş gözlükleri gözlerinde üzerlerinde güzel Kaliteli Kıyafetler.Benden iyisin dedim sana inanmıyorum engelledim gitti .

Son düzenleme:
Ben yıkadım kurutmayada attım gayet sağlam :)) ben genelde ebebekten alıyorum malı güzel 9 tl idi indirim var şuan ..

Malum bisy almaya gidince girince hadi burdan halledelim diyoruz :) Magaza ilk 10dk dan sonra oyun alanina dönüsüyor bizim icin :)))))
Ayni demek ki yenidoganlarida o zaman 9a almistim.Guzel badileri.

Ben her akşam 21.00 da çocuğu Alıp yatak odasına geciyorum loş ışıklı bir ortam.Uyuttuktan sonra yatağına koyuyorum.Eğer işe yararsa rutinimiz bu şimdilik.

Bizde de bi kikirdeme mevcut uyku saati yaklastikca.Oynuyoruz :) sonra uzerini degistiriyorum pijamalarini giydiriyorum dedigin gb odaya gecip loş isikta emziriyorum.Oyle uyuyor.

Ankara ya yolu dusen olursa haberim olsun, beklerim :)))

Kuzenim orda en son ramazanda ordaydik :)
Arkadasimada gitmistim kizimla onun zamanindan burda,boyle dostluklarimiz olan :)
Gecende onlar geldi Ankara'dan Simay'i gormeye :) 2side Istanbul'dan geldi bende toplandik :)))
Coook keyifli oluyor.5 senemiz gecti dile kolay❤
Ben gelirsem isterim gorusmek :)

aynen Allahin emanetidir bana.

ben de isterim sizinle tanismayi :))

Minik bebis Bizde daha cok benim tukettigim etkiliyor.Bu yolu seciyorum.
2 gun yapmasa 3.sabah cay tabagina 1 yemek kasigi zeytinyagimdan koyup yiyorum ekmek peynir :)

Demek ki doğru hissediyo kuzucuklar

Anladım canım benim temel sıkıntım 3 numara kullanmam tesekkur ederim cevap verdiğin için :)
Yani dene istersen canım 4 numarasını da beğenmezsen değiştirebilirsin benim bebiş 8 kilo civarında olduğu için olmuyor 3 numarası. Prima premium care mesela oğluma çok da iyi gelmedi normalde güzel pamuksu gibiydi sleepy iyi geldi molfix de iyi gelmemişti mesela. Deneye yanıla cildine iyi geleni bulmakmış en güzeli çocuklarla bunu anladım

Arkadaslar Bepanthol pisik krem kullanıyoruz ama bu ara fazlaca kizariklik var. Baska marka onerisi olan var mi acaba, memnun kaldiginiz? şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaslar Bepanthol pisik krem kullanıyoruz ama bu ara fazlaca kizariklik var. Baska marka onerisi olan var mi acaba, memnun kaldiginiz? şimdiden teşekkür ederim.
Canim icerigini cok tavsiye etmeyenler de var ama bizimkinin kızarıklığıni sadece sudokrem geçirdi. (Hastanedeki hemşireler de onu kullanıyor ve tavsiye ediyorlar.)Arada onu kullanıyorum

Zeytinyağ ve oksizinc kullanıyorum memnunum
İlk doğduğunda bepantol kullandım ama pişik olunca işe yaramadı desitin aldım pişiği geçirmedi en iyisi zeytinyağı

Zeytinyağ ve oksizinc kullanıyorum memnunum
İlk doğduğunda bepantol kullandım ama pişik olunca işe yaramadı desitin aldım pişiği geçirmedi en iyisi zeytinyağı
nette de trosyd diye birsey varmış eczanelerde satılan, o da cok iyi diye yazilmis..zeytinyagini bi deneyim. teşekkürler..

Kızlar iyi geceler... bugün tüm gün kızımla uğraştık en sonunda ateşi düşüremeyince sağlık ocağındaki dr umuza götürdüm tahmin ettiğim gibi boğaz enfeksiyonu olmuş antibiyotik dahil 3-4 ilaç yazdı şu saate kadar kızım kafasını kaldıramadan yatıyordu çok mızmızdı az önce düşmüş ateşi devamında yine yükselecek muhtemelen ama şu anımıza şükür. Dualarınızı bekliyorum kızlar her şeyi geçtim ateş çok korkutuyor umarım gece farketmeden yükselmez

Çok gecmis olsun
Çok geçmis olsun canim.ins kizın bian evvel iyilesir.
Rabbim tez zamanda şifa versin.ins yükselmeden atlatirsınız.

Gecmis olsun canim böyle durumlarda caresiz kalıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…