Kizlar benim cildim cok kuru kış aylarinda hep kurur e malum ellerimiz hep suyun icinde kaniyor artik onerebileceginiz bi krem var mi? Sivi sabunu degistiricem o da kurutuyor olabilir. Boyle bebek disinda bir konu yazinca garip oldum
Bu arada :)
Ben de instagramda birine rastladım.bir ay sonra doğum yapıcam hiçbişey alamadım deyip yardım isteyen birine.Adres istedim verdi Telini de verdi.Her gün yazıyordu yolladınız mi ne zaman yollayacaksınız.telini ekledim whatsapptan baktım.eşiyle çekilmiş fotosu vardı lüks arabalarında Güneş gözlükleri gözlerinde üzerlerinde güzel Kaliteli Kıyafetler.Benden iyisin dedim sana inanmıyorum engelledim gitti .insanin icindeki güven duygusunu çalıyorlar resmen :)))
ailemin yardim ettigi biri vardi, ben de yolladım ailemle, sonra duyduk ki 3000 civarına tel almış kendine))
Ben yıkadım kurutmayada attım gayet sağlam :)) ben genelde ebebekten alıyorum malı güzel 9 tl idi indirim var şuan ..
Anladım canım benim temel sıkıntım 3 numara kullanmam tesekkur ederim cevap verdiğin için :)Sleepyde ben 7 kiloyken 4 numaraya geçtim canım 3 çok sızdırıyordu şimdi sıkıntı yok
Ben her akşam 21.00 da çocuğu Alıp yatak odasına geciyorum loş ışıklı bir ortam.Uyuttuktan sonra yatağına koyuyorum.Eğer işe yararsa rutinimiz bu şimdilik.
Ankara ya yolu dusen olursa haberim olsun, beklerim :)))
aynen Allahin emanetidir bana.Bu fikirde bana oyle uzak geliyor ki.
Ya tabii ki zararli seylerde kullanacak ya da yiyecek ama yasamin ilk yillari cok onemli.Hayati boyunca yasayacagi hastaliklara bile temel yillar.
Neden elimden geleni cocugum icin yapmayim ki degil mi...
Süt disleri nasilsa dökülecek deyip yedigini umursamayan insanlar var ya tabii ki herkesin kendi evladida malımız degil yani onlar herseyden once Allah'in emaneti...
ben de isterim sizinle tanismayi :))Kuzenim orda en son ramazanda ordaydik :)
Arkadasimada gitmistim kizimla onun zamanindan burda,boyle dostluklarimiz olan :)
Gecende onlar geldi Ankara'dan Simay'i gormeye :) 2side Istanbul'dan geldi bende toplandik :)))
Coook keyifli oluyor.5 senemiz gecti dile kolay❤
Ben gelirsem isterim gorusmek :)
Demek ki doğru hissediyo kuzucuklarBen esim gelmeden mutlulukla beklerdim ilk hamileligimde :) dogdu minik esimin gelmesine yakin uyanirdi :) hamileykende kipirdanmalar hep o saate denk gelirdi.Doguncada degismedi :)
Simdi minikte ayni ve 8bucuk gb hafif bi sekerleme yapiyor onu sadece esimin kucaginda istiyor :)
Hislerimizi birebir aliyorlar
Yani dene istersen canım 4 numarasını da beğenmezsen değiştirebilirsin benim bebiş 8 kilo civarında olduğu için olmuyor 3 numarası. Prima premium care mesela oğluma çok da iyi gelmedi normalde güzel pamuksu gibiydi sleepy iyi geldi molfix de iyi gelmemişti mesela. Deneye yanıla cildine iyi geleni bulmakmış en güzeli çocuklarla bunu anladımAnladım canım benim temel sıkıntım 3 numara kullanmam tesekkur ederim cevap verdiğin için :)
Canim icerigini cok tavsiye etmeyenler de var ama bizimkinin kızarıklığıni sadece sudokrem geçirdi. (Hastanedeki hemşireler de onu kullanıyor ve tavsiye ediyorlar.)Arada onu kullanıyorumArkadaslar Bepanthol pisik krem kullanıyoruz ama bu ara fazlaca kizariklik var. Baska marka onerisi olan var mi acaba, memnun kaldiginiz? şimdiden teşekkür ederim.
Zeytinyağ ve oksizinc kullanıyorum memnunumArkadaslar Bepanthol pisik krem kullanıyoruz ama bu ara fazlaca kizariklik var. Baska marka onerisi olan var mi acaba, memnun kaldiginiz? şimdiden teşekkür ederim.
nette de trosyd diye birsey varmış eczanelerde satılan, o da cok iyi diye yazilmis..zeytinyagini bi deneyim. teşekkürler..Zeytinyağ ve oksizinc kullanıyorum memnunum
İlk doğduğunda bepantol kullandım ama pişik olunca işe yaramadı desitin aldım pişiği geçirmedi en iyisi zeytinyağı
Sudocrem canımArkadaslar Bepanthol pisik krem kullanıyoruz ama bu ara fazlaca kizariklik var. Baska marka onerisi olan var mi acaba, memnun kaldiginiz? şimdiden teşekkür ederim.
Çok geçmis olsun canim.ins kizın bian evvel iyilesir.Kızlar iyi geceler... bugün tüm gün kızımla uğraştık en sonunda ateşi düşüremeyince sağlık ocağındaki dr umuza götürdüm tahmin ettiğim gibi boğaz enfeksiyonu olmuş antibiyotik dahil 3-4 ilaç yazdı şu saate kadar kızım kafasını kaldıramadan yatıyordu çok mızmızdı az önce düşmüş ateşi devamında yine yükselecek muhtemelen ama şu anımıza şükür. Dualarınızı bekliyorum kızlar her şeyi geçtim ateş çok korkutuyor umarım gece farketmeden yükselmez
Gecmis olsun canim böyle durumlarda caresiz kalıyor insanKızlar iyi geceler... bugün tüm gün kızımla uğraştık en sonunda ateşi düşüremeyince sağlık ocağındaki dr umuza götürdüm tahmin ettiğim gibi boğaz enfeksiyonu olmuş antibiyotik dahil 3-4 ilaç yazdı şu saate kadar kızım kafasını kaldıramadan yatıyordu çok mızmızdı az önce düşmüş ateşi devamında yine yükselecek muhtemelen ama şu anımıza şükür. Dualarınızı bekliyorum kızlar her şeyi geçtim ateş çok korkutuyor umarım gece farketmeden yükselmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?