2018 Ekim Anneleri

Arkadaslar Bepanthol pisik krem kullanıyoruz ama bu ara fazlaca kizariklik var. Baska marka onerisi olan var mi acaba, memnun kaldiginiz? şimdiden teşekkür ederim.
Islak mendille sildikten sonra kuruluyor musunuz .. Birde bepantol iyiymiş içeriği incelenmiş güzel ..

Çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda düzelir

Geçmiş olsun Allah şafi ismiyle şifa versin inşallah ateşten bende çok korkuyorum sabaha kadar oturmuştum sürekli kontrol altında tutayım diye eğer uyku bastırır dayanamazsan yarım saatlik aralarla alarm kur istersen ..

Gecmis olsun. Allah sifa versin.

Ahh kuzumm.Gecmis olsun

E elaelif123
●Tamamen masum olanlar;
-Bubchen -BurtsBees -Desitin -EarthMama -Evomere -İncia -Mustela -NaturaLiveBeauty -Penaten

●Petrolatum ve sıvı parafin icerenler ;
-BepantholBaby -Popolin

●Tedavi edici masum urunler olarakta Hametan ekli.O da devamli kullanilmamasi gereken bi urun bilgiyede eklenmis.

Goruntuden hepsini net goremezsin diye yazdim.Hem fikirde olur herkese.
Sayfada cok pisik kremi incelemesi var bunlar onlarin iclerinden secilenler.
Bu ve buna benzer bicok bilgi var buarada
Normal internet siteside var ama daha instagramdaki butun icerik yok.

Bizde cok olmadi buarada.Deneyimledigim bi urun yok.Bepanhtol Pisik Onleyici var elimde,hafif 2-3 kez pembemsi olunca sürdüm ilerlemeden gecirdi.

İnşallah hiç bi sorun olmaz Allah tez şifa versin canım

Ateş olunca kendisi de uyuyamadığından bizi kaldırdı canım babasıyla nöbetleşe kalktık teşekkür ederim

Bepanthol bize pek iyi gelmedi pişik yoksa onu sürdüğümde mutlaka oldu varsa arttı. Sudocrem olunca evde onu kullandım o iyi geldi incelemede o yok ama tabi

İnşallah ilaçlar çabuk etki eder canım çok küçükler insan dayanamıyor öyle güçsüz yatmalarına. Oğlum bu yaz iki kere ateşlendi. Özellikle ilkinde baygın gibi uyudu tüm gün. İki yıldan sonra ilk kez boğaz enfeksiyonu olmuş yazın ortasında. Hamilelikte ilgilenemedim çocukla, zayıf düşmüş bünye, kapmış mikrobu.. sabaha kadar gözümü kırpmadan durdum başında. Ateş düşürücünün etkisi geçince yine yükseldi ateşi. Sabah olunca aldım gittim sağlık ocağına. Aynı sizin gibi bir poşet ilaçla döndük. Neyse ki iyi geldi. Oyun oynamaya başladı diye oturdum ağladım sevinçten. Hiç alışkın değiliz öyle yatmasına. En son azı dişleri çıkarken böyle olmuştu kuzum. Şimdi kış ortasında hasta olsa ne yaparız bilmiyorum. İyi ki kreşe göndermedim diyorum düşününce

Purpplee madem dövüyor neden 3 cocuk yaptı insanlar gercekten bazen anlamsız ve tuhaf sabrın katlanma sınırın yoksa yapma yanii
haklısın evet.iki erkekten sonra kızı bulmak için.Doğruyu Yanlışı konuşarak izah etmektense o yol daha kolayına geliyor herhalde daha başka hataları da var ama inşallah Allahtan bişey gelir de anlar hatalarını Düzeltir kendini.İnsanoğlunun hiçbir etkisi olmuyor çünkü...düzgün konuşulmuyor çünkü eleştiriyi sevmiyor tartışmaya dönüyor.Yeri bir daha gelince güzel bir kavgasını edicem ama konuşmazsa da konuşmasın çok şey kaybetmiş olmam.

geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…