2018 Ekim Anneleri

emek vermişsiniz, cok teşekkür ederim...

Kızlar cocukca bişey olacak ama canim ne istiyor biliyormusunuz?
Bebegi kagruya koyup istanbulda gezmek istiyor.ben çarşı avm gezmeyi etrafa boş boş bakmayi çok severim.
Ama ne yazık ki burda bunlar imkansiz.

Bebegi kagruya koyup istanbulda gezmek istiyor.ben çarşı avm gezmeyi etrafa boş boş bakmayi çok severim.
haziran ayi icin bunu planladık biz de :))) kısmet bakalım

Gel buraya takalım çocukları kanguruya birlikte gezelim :) orada avm hiç yok mu canım ya da kapalı bi yer

Etrafta avmden başka bir şey kalmadığı için bizde hep avmye gidiyoruZ ama açık olanları tercih ediyorum kapalı riskli hasta olan çok şimdi .. Yaz gelsede sahile atsam kendimi saatlerce otururum sıkılmam :)

haziran ayi icin bunu planladık biz de :))) kısmet bakalım
Niye o kadar geç?martta iyi olur orasi.
Gel buraya takalım çocukları kanguruya birlikte gezelim :) orada avm hiç yok mu canım ya da kapalı bi yer
Bir dönerci bile yok.carsi minicik ve hep kahvehane.

Etrafta avmden başka bir şey kalmadığı için bizde hep avmye gidiyoruZ ama açık olanları tercih ediyorum kapalı riskli hasta olan çok şimdi .. Yaz gelsede sahile atsam kendimi saatlerce otururum sıkılmam :)
Ben çarsi ve avm gezmeyi seviyorum zaten.bi yerde oturup bisey yersin.alisveris yaparsin.sahilde güzel olur.insan bi oksijen almak istiyor.
Cocugu 3 kere saglikocagina 3 kere de hastaneye göturdük.taksiyle kapinin önünde bindim.kapinin önünde indim.cok bunalidm artik.

Adıyaman merkeze uzak mısınız ? Gerçi yakın olsanız nolcak araba yok demiştin çocukla da bu karda Kışta yollara düşülmez Vasıtayla..gerçi ben 35 günlükken Alıp Fethiye'ye ordan da memlekete götürdüm uçak yolculuğu yaptırdım ama tek Başıma hem de:)

O tarafları bilirim 7 seneye yakın görev Yaptım Van'ın bir ilçesinde.Kışın karın yerden aylarca kalkmaması da çok can sıkıyor.Oturacak yer yok fln..ama merkezler iyi avm filan her şey var sayılır .Van merkez öyleydi yani

Haziran da daha iyi sanki. Az sıcak olsun hava..

pessinus çok geçmiş olsun. Allah çocuğuna şifa size de güç sabır versin. en kısa zamanda atlatirsiniz umarım. yazdıklarınızı okudukça üzülüyor insan ama iyi yapıyorsunuz yazın ki biz de en azindan dualarla destek olalım minige.

Darısı sana diyim o halde :)
Benimki gece cok agliyor.bagiriyor resmen.bigünde aglamadan yatmiyor.dün aldim.yatakodasina gittim.biraz emip agliyor.yatmak istemiyor.ayagima koydum.salladim.4 kere.uyumadi.atiyor kendini.gezdirdim olmadi.1 bucuk saat ugrastim.bebek arabasina koydum gezdirdim uyudu.yatagina koydum.yarim saat sonra geri uyandi.
11 bucukta uyudu.3 bucukta kalkti
4 te yatirdim.5 bucukta kalkti.6 da yatti.7 bucukta uyandi.tabi az önce bas bas bagirdi.
Bu aralar cok agliyor.
Bide elini sag kulagina götürüyor.gecen onu eliyle kanatmisti
O zamanlae hava daha iyiydi canim.adiyaman neden?
Ben bitlisteyim.

Evet ilce ve hicbir sosyal faaliyet yok.
Haziran da daha iyi sanki. Az sıcak olsun hava..
O zaman senin canin sıkılmıyor.

Hangi ildesin ben kaçırmışım :)

Elini kuşağına götürüyorsa kulağı ağrıyor olabilir bence.Kulağının arkasına dokununca da ağlarsa kulağı ağrıyor Demişti annem de..

Ay Aklımda Adıyaman diye kalmış nedense Bitlis miydi Bitlis'ten Otobüsle geçtim merkezi de köy gibi..tayinle çıkarsınız inş

Gunaydinnnn her sabah uyandigimda bu programa bakiyordum ve bu sabah bakinca korkmadim degil. Nedense bu konudan cekiniyorumm
Oyle dusunme canim. Dunyaya gelmis herkesin disleri cikmis bir sekilde. Bazi seyleri abartiyoruz. Ben de yapiyorum bunu. Hasta da olacaklar. Kabullenmek lazim. Minislerimiz buyuyor olley. Allah hepimize guc kuvvet versin.

Bepanthol bize pek iyi gelmedi pişik yoksa onu sürdüğümde mutlaka oldu varsa arttı. Sudocrem olunca evde onu kullandım o iyi geldi incelemede o yok ama tabi

Incelemede var ama bu liste en iyileri icerik olarak.
Sudocrem incelemeside var ama icerigi iyi olmadigi icin listede degil sadece :)
Takibi hakeden bi sayfa cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…