2018 Ekim Anneleri

Yurusen :) bi kitapci flnda mi yok :) dolanip dolanip iyi gelir
Boyle zamanlarda hava almak bile guzel olur.Illa firsat olsun diye bekleme canim.
Bi kacamak yapsaniz esinle iyi gelir cidden sevene ayri zor boyle kapali kalmak

Hangi ildesin ben kaçırmışım :)
Bitlis
Ins canim.
Yurusen :) bi kitapci flnda mi yok :) dolanip dolanip iyi gelir
Boyle zamanlarda hava almak bile guzel olur.Illa firsat olsun diye bekleme canim.
Bi kacamak yapsaniz esinle iyi gelir cidden sevene ayri zor boyle kapali kalmak
Hicbi yer yok.köy gibi.

pessinus canım geçmiş olsun iyileşir ateşi de yükselmez inşallah kuzunun..
Teşekkür ederim canım sabaha kadar yanından ayrılmamıza müsaade etmedi canı acıyordu sanırım babasıyla nöbetleşe geçirdik zamanı. Çok şükür çok yükselmedi

Çok teşekkür ederim canım içim gidiyor da bir şey yapamıyorum bir de öyle halsiz görmeye hiç alışık değilim kızımı normalde sürekli bıcır bıcır konuşur koşturur oyun oynar dün sadece yattı ağladı sürekli

Arkadaslar Bepanthol pisik krem kullanıyoruz ama bu ara fazlaca kizariklik var. Baska marka onerisi olan var mi acaba, memnun kaldiginiz? şimdiden teşekkür ederim.
Canım benim kızımda çok kötü pişik oldu bepantol işe yaramadı doktora götürdüm bana şu kremleri verdi hemen ertesi gün çok azaldı 2 gün sonrada pişik tamamen yok oldu . Tabi ben altını hep pamukla sildim ve her kaka yaptığında poposunu yıkadım ve sık sık havalandırdım

Eklentiler

• IMG-20190110-WA0003.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 45
E elaelif123 trosyd ve dermatolop sabah akşam karıştırarak sürdüm sudocrem ise her alt değişiminde tek başına sürdüm. Bepantol pişik geçiri değil yane iyileştirici etkisi yok pişik önleyici krem.... Benim kızımın poposu pişik değil bepantole devam ediyorum şimdi

Canım içerisi tamamen masum ürünlerden bubchen ve desit kullandım hiç işe yaramadı bepantol kullandım oda işe yaramadı iyileştirici etki olan hemarat kullandım malesef oda etkili olmadı bunları kullanırken çok zaman kaybettim kızımın poposu çok çok kötü pişik oldu çok pişman oldum keşke baştan doktora gitseydim dedim doktorun verdiği trosyd ,dermatolop ve sudocrem çok iyi geldi 3 günde geçirdi. Bende bu sayfayı takip ediyorum bazen çok bilmekte takip etmekte ters tepki yapıyor :))

Canım çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin

Zaten bunlar genel kullanimlar icin.
Ama biliyoruz ki ileri derecede bi durum varsa doktor onerisi gerekli ve kullanilan urun yuzunden hic pisman olmamak lazim :)
Bunlar el altinda olabilecekler bence hani alisveris yapip :)
Ama olmus yarayı gecirmek icin zaten bazi bilesenlerin kremin icinde olmasi sart bence.
Bide cocukla alakali bu durum.
Bu krem kotu deyip kullanmamak zatrn olamaz bence cocuk o haldeyken,yazik :)
Dis donemleri vs mesela onleyici kullanilabilir.

Hep soyluyorum boyle seyler akilda olsun ama insan yaptigi biseyden pisman olmamali kesinlikle kural gb bunu kullanmayacam dememeli

nette de arastirdigimda trosyd cok tavsiye edilmişti, ikisini de alayim
Tesekkur ederim..

Cesaretinize hayran kaldım ben sağlık ocağına bile gidemedim tek başıma şimdi kanguru bakıyorum en azından evşn yakınlarında yürüyüş yapsam markete falan gitsem terapi gibi gelecek bana

Canım benim pişmanlığım doktora götürmemem internet araştırıp kremler aldım ama etkili olmadı. Dediğin gibi bunlar günlük kullanım için pişik önleyici kremler, ama çoğu pişiği geçirmiyor. Pişik olunca ilk doktora gidip tedavi edici kremler kullanmak gerekiyor

Merhabalar arkadaşlar.En son psikolojik sıkılmamdan ve mamaya başlamamdan sonra uğramaz oldum buraya.Telefonu bile elime almak istemedim aslında.Kendimi anca topluyorum desem yalan olmaz.Çok sağolun güzel güzel yorumlar yapmışsınız.Emzirmeye devam ediyorum ama sabah 30-60 cc arası akşam 60-90 cc arşı olmak üzere desteklemek durumunda kalıyorum mamayla.Ama sanırım eskisine göre alıştım galiba artık.Hakkımı helal etmeme konum ise hala geçerli ne yazık ki..3.ayımız dolmak üzere ve bugünden itibaren Leslie yürüyüş yapayım dedim.Diyet yapmıyorum ama en azından yediklerimi dengelerim diye düşündüm.Spor yapanlarınız var mıydı?

Kafayi baska seylerle mesgul etmek iyi gelir spor yapmayi bende seviyorum ama evde spor yapmak çok sikici geliyor havalar isinda atariz bol bol disari kendimizi

Canim mama icin psikolojini bozma
Vardir her seyde bir hayir. Anne sutunun onemi dogal aşı olmasi. Bir damlasi bile yeter kuzunu korumaya. Lutfen kendini yipratma. Bir cogumuz donem donem mama kullanmak zorunda kaldik. Mutlu ol ki yorulma.
Tekrar gordugumuze sevindim. Bizi birakma. Nickin gibi just smile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…