Niye o kadar geç?martta iyi olur orasi.
Bir dönerci bile yok.carsi minicik ve hep kahvehane.
Ben çarsi ve avm gezmeyi seviyorum zaten.bi yerde oturup bisey yersin.alisveris yaparsin.sahilde güzel olur.insan bi oksijen almak istiyor.
Cocugu 3 kere saglikocagina 3 kere de hastaneye göturdük.taksiyle kapinin önünde bindim.kapinin önünde indim.cok bunalidm artik.
BitlisHangi ildesin ben kaçırmışım :)
Ins canim.Elini kuşağına götürüyorsa kulağı ağrıyor olabilir bence.Kulağının arkasına dokununca da ağlarsa kulağı ağrıyor Demişti annem de..
Ay Aklımda Adıyaman diye kalmış nedense Bitlis miydi Bitlis'ten Otobüsle geçtim merkezi de köy gibi..tayinle çıkarsınız inş
Hicbi yer yok.köy gibi.Yurusen :) bi kitapci flnda mi yok :) dolanip dolanip iyi gelir
Boyle zamanlarda hava almak bile guzel olur.Illa firsat olsun diye bekleme canim.
Bi kacamak yapsaniz esinle iyi gelir cidden sevene ayri zor boyle kapali kalmak
Teşekkür ederimgeçmiş olsun..
Teşekkür ederim canım sabaha kadar yanından ayrılmamıza müsaade etmedi canı acıyordu sanırım babasıyla nöbetleşe geçirdik zamanı. Çok şükür çok yükselmedipessinus canım geçmiş olsun iyileşir ateşi de yükselmez inşallah kuzunun..
Çok teşekkür ederim canım içim gidiyor da bir şey yapamıyorum bir de öyle halsiz görmeye hiç alışık değilim kızımı normalde sürekli bıcır bıcır konuşur koşturur oyun oynar dün sadece yattı ağladı süreklipessinus çok geçmiş olsun. Allah çocuğuna şifa size de güç sabır versin. en kısa zamanda atlatirsiniz umarım. yazdıklarınızı okudukça üzülüyor insan ama iyi yapıyorsunuz yazın ki biz de en azindan dualarla destek olalım minige.
Canım benim kızımda çok kötü pişik oldu bepantol işe yaramadı doktora götürdüm bana şu kremleri verdi hemen ertesi gün çok azaldı 2 gün sonrada pişik tamamen yok oldu . Tabi ben altını hep pamukla sildim ve her kaka yaptığında poposunu yıkadım ve sık sık havalandırdımArkadaslar Bepanthol pisik krem kullanıyoruz ama bu ara fazlaca kizariklik var. Baska marka onerisi olan var mi acaba, memnun kaldiginiz? şimdiden teşekkür ederim.
Canım içerisi tamamen masum ürünlerden bubchen ve desit kullandım hiç işe yaramadı bepantol kullandım oda işe yaramadı iyileştirici etki olan hemarat kullandım malesef oda etkili olmadı bunları kullanırken çok zaman kaybettim kızımın poposu çok çok kötü pişik oldu çok pişman oldum keşke baştan doktora gitseydim dedim doktorun verdiği trosyd ,dermatolop ve sudocrem çok iyi geldi 3 günde geçirdi. Bende bu sayfayı takip ediyorum bazen çok bilmekte takip etmekte ters tepki yapıyor :))Eki Görüntüle 2225392
E elaelif123
●Tamamen masum olanlar;
-Bubchen -BurtsBees -Desitin -EarthMama -Evomere -İncia -Mustela -NaturaLiveBeauty -Penaten
●Petrolatum ve sıvı parafin icerenler ;
-BepantholBaby -Popolin
●Tedavi edici masum urunler olarakta Hametan ekli.O da devamli kullanilmamasi gereken bi urun bilgiyede eklenmis.
Goruntuden hepsini net goremezsin diye yazdim.Hem fikirde olur herkese.
Sayfada cok pisik kremi incelemesi var bunlar onlarin iclerinden secilenler.
Bu ve buna benzer bicok bilgi var buarada
Normal internet siteside var ama daha instagramdaki butun icerik yok.
Bizde cok olmadi buarada.Deneyimledigim bi urun yok.Bepanhtol Pisik Onleyici var elimde,hafif 2-3 kez pembemsi olunca sürdüm ilerlemeden gecirdi.
Canım çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versinÇok teşekkür ederim canım içim gidiyor da bir şey yapamıyorum bir de öyle halsiz görmeye hiç alışık değilim kızımı normalde sürekli bıcır bıcır konuşur koşturur oyun oynar dün sadece yattı ağladı sürekli
Canım içerisi tamamen masum ürünlerden bubchen ve desit kullandım hiç işe yaramadı bepantol kullandım oda işe yaramadı iyileştirici etki olan hemarat kullandım malesef oda etkili olmadı bunları kullanırken çok zaman kaybettim kızımın poposu çok çok kötü pişik oldu çok pişman oldum keşke baştan doktora gitseydim dedim doktorun verdiği trosyd ,dermatolop ve sudocrem çok iyi geldi 3 günde geçirdi. Bende bu sayfayı takip ediyorum bazen çok bilmekte takip etmekte ters tepki yapıyor :))
Canım çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin
Çok teşekkür ederim kızlar dünden daha iyiyiz şükür sanki o anları yaşarken hiç geçmeyecek daha kötüye gidecekmiş gibi geliyor
Canım benim kızımda çok kötü pişik oldu bepantol işe yaramadı doktora götürdüm bana şu kremleri verdi hemen ertesi gün çok azaldı 2 gün sonrada pişik tamamen yok oldu . Tabi ben altını hep pamukla sildim ve her kaka yaptığında poposunu yıkadım ve sık sık havalandırdım
Cesaretinize hayran kaldım ben sağlık ocağına bile gidemedim tek başımaAdıyaman merkeze uzak mısınız ? Gerçi yakın olsanız nolcak araba yok demiştin çocukla da bu karda Kışta yollara düşülmez Vasıtayla..gerçi ben 35 günlükken Alıp Fethiye'ye ordan da memlekete götürdüm uçak yolculuğu yaptırdım amatek Başıma hem de:)
Canım benim pişmanlığım doktora götürmemem internet araştırıp kremler aldım ama etkili olmadı. Dediğin gibi bunlar günlük kullanım için pişik önleyici kremler, ama çoğu pişiği geçirmiyor. Pişik olunca ilk doktora gidip tedavi edici kremler kullanmak gerekiyorZaten bunlar genel kullanimlar icin.
Ama biliyoruz ki ileri derecede bi durum varsa doktor onerisi gerekli ve kullanilan urun yuzunden hic pisman olmamak lazim :)
Bunlar el altinda olabilecekler bence hani alisveris yapip :)
Ama olmus yarayı gecirmek icin zaten bazi bilesenlerin kremin icinde olmasi sart bence.
Bide cocukla alakali bu durum.
Bu krem kotu deyip kullanmamak zatrn olamaz bence cocuk o haldeyken,yazik :)
Dis donemleri vs mesela onleyici kullanilabilir.
Hep soyluyorum boyle seyler akilda olsun ama insan yaptigi biseyden pisman olmamali kesinlikle kural gb bunu kullanmayacam dememeli
Kafayi baska seylerle mesgul etmek iyi gelir spor yapmayi bende seviyorum ama evde spor yapmak çok sikici geliyor havalar isinda atariz bol bol disari kendimiziMerhabalar arkadaşlar.En son psikolojik sıkılmamdan ve mamaya başlamamdan sonra uğramaz oldum buraya.Telefonu bile elime almak istemedim aslında.Kendimi anca topluyorum desem yalan olmaz.Çok sağolun güzel güzel yorumlar yapmışsınız.Emzirmeye devam ediyorum ama sabah 30-60 cc arası akşam 60-90 cc arşı olmak üzere desteklemek durumunda kalıyorum mamayla.Ama sanırım eskisine göre alıştım galiba artık.Hakkımı helal etmeme konum ise hala geçerli ne yazık ki..3.ayımız dolmak üzere ve bugünden itibaren Leslie yürüyüş yapayım dedim.Diyet yapmıyorum ama en azından yediklerimi dengelerim diye düşündüm.Spor yapanlarınız var mıydı?
Canim mama icin psikolojini bozmaMerhabalar arkadaşlar.En son psikolojik sıkılmamdan ve mamaya başlamamdan sonra uğramaz oldum buraya.Telefonu bile elime almak istemedim aslında.Kendimi anca topluyorum desem yalan olmaz.Çok sağolun güzel güzel yorumlar yapmışsınız.Emzirmeye devam ediyorum ama sabah 30-60 cc arası akşam 60-90 cc arşı olmak üzere desteklemek durumunda kalıyorum mamayla.Ama sanırım eskisine göre alıştım galiba artık.Hakkımı helal etmeme konum ise hala geçerli ne yazık ki..3.ayımız dolmak üzere ve bugünden itibaren Leslie yürüyüş yapayım dedim.Diyet yapmıyorum ama en azından yediklerimi dengelerim diye düşündüm.Spor yapanlarınız var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?