2018 Ekim Anneleri

Kizlar bebek uyanikken surekli konusuyor musunuz?
Ben biraz kendi oyalanmayi ogrensin istedigim icin donencesine bakarken veya oyun halisindayken konusmuyorum. Zaten en fazla 15 dk suruyor. Doktor sureklu konus dedi. O kadardan bir sey olmaz di mi?

Kizlar merhaba nasılsınız pessinus canim cok geçmiş olsun
Kac gündür yazamadım iznim bitti bu hafta rapor aldim
4 Şubat baslayacam kismet olursa
Bu arada YouTube da amerikali youtoberlari izlemeye basladim hem temizlik icin ilham veriyorlar hemde yeni şeyler ogrendim görseniz hemen hepsinin 2-3 cocugu var bebekleri kopekleri var ama nasil zaman bulup kocaman evlerini temizleyip düzenliyor ve kendi bakimlarinada makyajlarina tirnaklarina zaman ayırıyorlar hayran kaldim
Birde arkadasim bondigonun titreşimli müzikli anakucagini almisti hediye sizce oyun halısı da almalimiyim yoksa bu yetermi

Çok teşekkür ederim canım hoşgeldin sen de. Halı konusunda bir şey diyemiyorum ihtiyaca binaen hareket ediyoruz sonuçta ihtiyaç olduğunu düşünmüyorsan almana gerek yok. Benim anakucağım yoktu yerde hem oyalansın hem de ilerleyen süreçte yuvarlanacak öğrenmesine yardımcı olsun diye aldım sen bilirsin yani:)

Canım arkadaşların dediği gibi rahat ol kendini üzmene gerek yok şöyle düşün bebeğin yine de çok şanslı ki senin sütünden alabiliyor kimi bebek bu kadar bile şanslı olmayabiliyor. Nasıl beslenmek bebeğin temel ihtiyacıysa sevilmek de onun en temel ihtiyaçlarından. Sen bence iyi bir annesin ki elinden gelenin daha fazlasını yapmak için çabalıyorsun. Kimseyi yargılamak haddime değil ama estetik açıdan bebeğini emzirmeyen de birçok insan var o bebekler de annelerinin sütü olduğu halde alamıyorlar. Bu arada en başta söyleyeceğimi en sona söylüyorum hoşgeldin:)

Ben biraz kendi oyalanmayi ogrensin istedigim icin donencesine bakarken veya oyun halisindayken konusmuyorum. Zaten en fazla 15 dk suruyor. Doktor sureklu konus dedi. O kadardan bir sey olmaz di mi?

Ya ben çok konuşkan biri değilim bebeğim de yalnızlığı seviyor inşallah sorun olmaz her an konuşamıyorum halbuki konuşunca çok hoşuna gidiyor gözüme bakıp dinliyor gülüyor sesler çıkarıyor

Evde yaptigim isleri anlatiyorum. Gel banyoya gidelim camasirlari auiralim sen de bana yardim et diyorum. Ya da sarki uyduruyorum.
Yani konusmamiz lazim bu cocuk nasil konusmayi ogrenecek.
bana da sacma geliyordu ama boyle boyle egleniyorum iste.

Evde yaptigim isleri anlatiyorum. Gel banyoya gidelim camasirlari auiralim sen de bana yardim et diyorum. Ya da sarki uyduruyorum.
Yani konusmamiz lazim bu cocuk nasil konusmayi ogrenecek.
bana da sacma geliyordu ama boyle boyle egleniyorum iste.
Birkaç bestemiz bile var babasının ayrı benim ayrı söylediğimiz uyduruk şarkılar:)
Her türlü ilgi hoşlarına gidiyor onunla konuşmakta başta geliyor bugün altını değiştirirken bir baktım oğluşum hayran hayran gözlerini ayırmadan beni izliyor o an onu içime sokasım geldi bu arada tavanlar bizimde hep teftişte:)

surekli 7-24 nerdeee :)))
tabiki sarılırken, oyun halısında vs konuşuyorum. ama devamli konuşmuyorum yani...
o oyalanirken ortaligi vs topluyorum.

Oglum bugün ilk defa kahkaha attı.kucagima aldim.yerde dizlerimi kirdim.konustum biraz.sen niye durmuyon.sen niye yaramazlik yapiyon dedim gülümseyerek.bi kahkaha atmaya basladi.esim.dönüp bakti.şaşırdik.
Sonra esim geldi ona güldü ama kahkaha atmadi.
Eger ben konuşmasaydim ortaya cikmicakti.
Bebekler ilgi bekliyor.ben devamli konusuyorum.cok nadir sustugum.
Altini degistirirken bile biseyler diyorum.
Sizde konusun kızlar.illaki biseyler bulursunuz.zamanla alisirsınız.

Teşekkür ediyorum cnm gerçekten haklısın o kadar şükür sebebimiz var ki aslında..Bu Arada hoşbuldum :)

Evet ya nickim just smilee dı dimi çok sağol cnm ben de sizleri gördüğüme sevindim..

Aynen gec kalmamak en iyisi.Duzeldi ama di mi artik?

Daha iyi olduguna sevindim :)
Hic uzme kendini bunlar hep genel konusulanlarin yaptigi baski.Allah beterinden korusun o iyi olsun sen iyi ol :) Sen ona daha neler vereceksin :)❤

Spor isi bende duzenli degil ama yapmaya calisiyorum.Sadece sıkılaşmak istiyorum cunku kilolar gitti bayaa toparladım.

Bende birakiyorum canim.O kadar olsun :) Kendi algilarida gelissin cocuga habire laf atip dikkatini dagitmamak lazim :))))))
Yani saka bi yana dururken yemek yapiyorum mesela arkam dönük oluyor ya da lavaboya gidiyorum.Duruyorken yanimizda oluyor ama ablayla oynamaya calisiyorum fln :)

Zevk meselesi bence.
Altina yatacagi farkli bisyde yapabilirsin ya da alabilirsin mesela.Ya da yuzustu döndüklerinde yine ugrasacaklar bisylerle.Hepsi farkli algilarini gelistirecek seyler.
Diger konuda tamamen pratiklik :) Hep zamanimiz var once bunun farkinda olmaliyiz :)

Bu kadar küçükken ve emzirirken mi yaptın cnm bu sporları?
Yok canim. Sezaryenden dolayi pilates yapamam sanirim. Bi de benim bebegim daha bir haftadir gunduz uyuyor veya koydugum yerde duruyor. Ondan once spor olarak evde kucakta gezme yapiyorduk. Emzirmeden degil de zamansizliktan yapamam su an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…