Çok teşekkür ederim canım hoşgeldin sen de. Halı konusunda bir şey diyemiyorum ihtiyaca binaen hareket ediyoruz sonuçta ihtiyaç olduğunu düşünmüyorsan almana gerek yok. Benim anakucağım yoktu yerde hem oyalansın hem de ilerleyen süreçte yuvarlanacak öğrenmesine yardımcı olsun diye aldım sen bilirsin yani:)Kizlar merhaba nasılsınızpessinus canim cok geçmiş olsun
Kac gündür yazamadım iznim bitti bu hafta rapor aldim
4 Şubat baslayacam kismet olursa
Bu arada YouTube da amerikali youtoberlari izlemeye basladim hem temizlik icin ilham veriyorlar hemde yeni şeyler ogrendim görseniz hemen hepsinin 2-3 cocugu var bebekleri kopekleri var ama nasil zaman bulup kocaman evlerini temizleyip düzenliyor ve kendi bakimlarinada makyajlarina tirnaklarina zaman ayırıyorlar hayran kaldim
Birde arkadasim bondigonun titreşimli müzikli anakucagini almisti hediye sizce oyun halısı da almalimiyim yoksa bu yetermi
Canım arkadaşların dediği gibi rahat ol kendini üzmene gerek yok şöyle düşün bebeğin yine de çok şanslı ki senin sütünden alabiliyor kimi bebek bu kadar bile şanslı olmayabiliyor. Nasıl beslenmek bebeğin temel ihtiyacıysa sevilmek de onun en temel ihtiyaçlarından. Sen bence iyi bir annesin ki elinden gelenin daha fazlasını yapmak için çabalıyorsun. Kimseyi yargılamak haddime değil ama estetik açıdan bebeğini emzirmeyen de birçok insan var o bebekler de annelerinin sütü olduğu halde alamıyorlar. Bu arada en başta söyleyeceğimi en sona söylüyorum hoşgeldin:)Merhabalar arkadaşlar.En son psikolojik sıkılmamdan ve mamaya başlamamdan sonra uğramaz oldum buraya.Telefonu bile elime almak istemedim aslında.Kendimi anca topluyorum desem yalan olmaz.Çok sağolun güzel güzel yorumlar yapmışsınız.Emzirmeye devam ediyorum ama sabah 30-60 cc arası akşam 60-90 cc arşı olmak üzere desteklemek durumunda kalıyorum mamayla.Ama sanırım eskisine göre alıştım galiba artık.Hakkımı helal etmeme konum ise hala geçerli ne yazık ki..3.ayımız dolmak üzere ve bugünden itibaren Leslie yürüyüş yapayım dedim.Diyet yapmıyorum ama en azından yediklerimi dengelerim diye düşündüm.Spor yapanlarınız var mıydı?
Kizlar bebek uyanikken surekli konusuyor musunuz?
Ben biraz kendi oyalanmayi ogrensin istedigim icin donencesine bakarken veya oyun halisindayken konusmuyorum. Zaten en fazla 15 dk suruyor. Doktor sureklu konus dedi. O kadardan bir sey olmaz di mi?
Evde yaptigim isleri anlatiyorum. Gel banyoya gidelim camasirlari auiralim sen de bana yardim et diyorum. Ya da sarki uyduruyorum.Ya ben çok konuşkan biri değilim bebeğim de yalnızlığı seviyor inşallah sorun olmaz her an konuşamıyorum halbuki konuşunca çok hoşuna gidiyor gözüme bakıp dinliyor gülüyor sesler çıkarıyor
Birkaç bestemiz bile var babasının ayrı benim ayrı söylediğimiz uyduruk şarkılar:)Evde yaptigim isleri anlatiyorum. Gel banyoya gidelim camasirlari auiralim sen de bana yardim et diyorum. Ya da sarki uyduruyorum.
Yani konusmamiz lazim bu cocuk nasil konusmayi ogrenecek.
bana da sacma geliyordu ama boyle boyle egleniyorum iste.
surekli 7-24 nerdeee :)))Kizlar bebek uyanikken surekli konusuyor musunuz?
Ben biraz kendi oyalanmayi ogrensin istedigim icin donencesine bakarken veya oyun halisindayken konusmuyorum. Zaten en fazla 15 dk suruyor. Doktor sureklu konus dedi. O kadardan bir sey olmaz di mi?
Bu kadar küçükken ve emzirirken mi yaptın cnm bu sporları?J justsmilee
Leslie ile cok yuruyus yaptim. Seviyorsan blogilates kanalina bakarak pilates yapabilirsin. O da eglenceli ve kisa videolar da var.
Ben bugun tarkan actim. Kiz kucagimda oynadim. O da tavanlari seyretti. Teftis yapti.
Teşekkür ediyorum cnm gerçekten haklısın o kadar şükür sebebimiz var ki aslında..Bu Arada hoşbuldum :)Canım arkadaşların dediği gibi rahat ol kendini üzmene gerek yok şöyle düşün bebeğin yine de çok şanslı ki senin sütünden alabiliyor kimi bebek bu kadar bile şanslı olmayabiliyor. Nasıl beslenmek bebeğin temel ihtiyacıysa sevilmek de onun en temel ihtiyaçlarından. Sen bence iyi bir annesin ki elinden gelenin daha fazlasını yapmak için çabalıyorsun. Kimseyi yargılamak haddime değil ama estetik açıdan bebeğini emzirmeyen de birçok insan var o bebekler de annelerinin sütü olduğu halde alamıyorlar. Bu arada en başta söyleyeceğimi en sona söylüyorum hoşgeldin:)
Evet bol oksijenli günler ..Kafayi baska seylerle mesgul etmek iyi gelir spor yapmayi bende seviyorum ama evde spor yapmak çok sikici geliyor havalar isinda atariz bol bol disari kendimizi
Evet ya nickim just smilee dı dimiCanim mama icin psikolojini bozma
Vardir her seyde bir hayir. Anne sutunun onemi dogal aşı olmasi. Bir damlasi bile yeter kuzunu korumaya. Lutfen kendini yipratma. Bir cogumuz donem donem mama kullanmak zorunda kaldik. Mutlu ol ki yorulma.
Tekrar gordugumuze sevindim. Bizi birakma. Nickin gibi just smile.
Canım benim pişmanlığım doktora götürmemem internet araştırıp kremler aldım ama etkili olmadı. Dediğin gibi bunlar günlük kullanım için pişik önleyici kremler, ama çoğu pişiği geçirmiyor. Pişik olunca ilk doktora gidip tedavi edici kremler kullanmak gerekiyor
Merhabalar arkadaşlar.En son psikolojik sıkılmamdan ve mamaya başlamamdan sonra uğramaz oldum buraya.Telefonu bile elime almak istemedim aslında.Kendimi anca topluyorum desem yalan olmaz.Çok sağolun güzel güzel yorumlar yapmışsınız.Emzirmeye devam ediyorum ama sabah 30-60 cc arası akşam 60-90 cc arşı olmak üzere desteklemek durumunda kalıyorum mamayla.Ama sanırım eskisine göre alıştım galiba artık.Hakkımı helal etmeme konum ise hala geçerli ne yazık ki..3.ayımız dolmak üzere ve bugünden itibaren Leslie yürüyüş yapayım dedim.Diyet yapmıyorum ama en azından yediklerimi dengelerim diye düşündüm.Spor yapanlarınız var mıydı?
Kizlar bebek uyanikken surekli konusuyor musunuz?
Kizlar merhaba nasılsınızpessinus canim cok geçmiş olsun
Kac gündür yazamadım iznim bitti bu hafta rapor aldim
4 Şubat baslayacam kismet olursa
Bu arada YouTube da amerikali youtoberlari izlemeye basladim hem temizlik icin ilham veriyorlar hemde yeni şeyler ogrendim görseniz hemen hepsinin 2-3 cocugu var bebekleri kopekleri var ama nasil zaman bulup kocaman evlerini temizleyip düzenliyor ve kendi bakimlarinada makyajlarina tirnaklarina zaman ayırıyorlar hayran kaldim
Birde arkadasim bondigonun titreşimli müzikli anakucagini almisti hediye sizce oyun halısı da almalimiyim yoksa bu yetermi
Yok canim. Sezaryenden dolayi pilates yapamam sanirim. Bi de benim bebegim daha bir haftadir gunduz uyuyor veya koydugum yerde duruyor. Ondan once spor olarak evde kucakta gezme yapiyorduk. Emzirmeden degil de zamansizliktan yapamam su an.Bu kadar küçükken ve emzirirken mi yaptın cnm bu sporları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?