15. Haftanin icindeyiz.
Ya benimki de ayni.bide huysuz15. Haftanin icindeyiz.
Gunduz biraz uyuyor artik. Aksam uykusuna gec yatiyor. eskiden hava karardi mi koyardin memeye uyurdu. Simdi ugrasiyoruz. Gece de hic kaliteli uyumuyor. Uykusunda hep ses yapip hareket ediyor. Ataktan midir bilmem.
Oğlumda 7 Ekim doğumlu sanırım sizinkilerde aynı haftalık bu atak haftasını nasıl hesaplanıyor nette bir yerde doğması gereken güne göre hesaplanır yazıyordu benimki 4 hafta önce doğdu kafam karışıyor bu atak hesaplamasında15. Haftanin icindeyiz.
Gunduz biraz uyuyor artik. Aksam uykusuna gec yatiyor. eskiden hava karardi mi koyardin memeye uyurdu. Simdi ugrasiyoruz. Gece de hic kaliteli uyumuyor. Uykusunda hep ses yapip hareket ediyor. Ataktan midir bilmem.
Ewt cnm düzeldi Allaha şükürAynen gec kalmamak en iyisi.Duzeldi ama di mi artik?
Dogması gereken zamana göreymis canim.benimki tam gününde doğdu.Oğlumda 7 Ekim doğumlu sanırım sizinkilerde aynı haftalık bu atak haftasını nasıl hesaplanıyor nette bir yerde doğması gereken güne göre hesaplanır yazıyordu benimki 4 hafta önce doğdu kafam karışıyor bu atak hesaplamasında
Çok geçmiş olsun canım,benim bebeğimde bronşit oldu çok darlandim seni çok iyi anlayabiliyorum zaman geldi nefes alamıyor gibi hissettim kendimi ama şimdi daha iyi elhamdülillah zaman sabır ve dua inşallah duzelecektir en kısa zamanda bebeğinKızlar iyi geceler... bugün tüm gün kızımla uğraştık en sonunda ateşi düşüremeyince sağlık ocağındaki dr umuza götürdüm tahmin ettiğim gibi boğaz enfeksiyonu olmuş antibiyotik dahil 3-4 ilaç yazdı şu saate kadar kızım kafasını kaldıramadan yatıyordu çok mızmızdı az önce düşmüş ateşi devamında yine yükselecek muhtemelen ama şu anımıza şükür. Dualarınızı bekliyorum kızlar her şeyi geçtim ateş çok korkutuyor umarım gece farketmeden yükselmez
Islak mendille sildikten sonra kuruluyor musunuz .. Birde bepantol iyiymiş içeriği incelenmiş güzel ..
Bizde tatil yok.esim okul bitince alir bizi annesigile götürür.her sene böyle gecti.civardaki hicbir yere gezmeye götürmedi beni.tum yazi evi icine tikilarak geciriridim.Bu sene bebekle ilk tatil olacak inşallah. Nasıl bir tatil tercih etmeyi düşünüyorsunuz?
Bu sene bebekle ilk tatil olacak inşallah. Nasıl bir tatil tercih etmeyi düşünüyorsunuz?
Tatil ek gida zamaninda nasil olur o beni düşündürüyor 2.çocuğu olanlar daha tecrubelilerdirBu sene bebekle ilk tatil olacak inşallah. Nasıl bir tatil tercih etmeyi düşünüyorsunuz?
Bizde tatil yok.esim okul bitince alir bizi annesigile götürür.her sene böyle gecti.civardaki hicbir yere gezmeye götürmedi beni.tum yazi evi icine tikilarak geciriridim.
Ama gecen kavgasini yaptim.bu sene en fazla 1 hafta annenlerde dururum dedim.
Ins kötü seyler olmaz da gönlümden gectigi gibi olur.
Kızlar Pedegog Adem Güneş in serisinden annelik sanati diye bir kitabı var, çok güzel harika bilgiler paylaşılmış cok severek okuyorum şiddetle tavsiye ediyorum
Esimin ailesinin yazligi var ama biz o tarafin denizini sevmediğimiz icin gitmiyoruz..Yakın arkadaşım Avrupa ya gitmişti. Ek gıda döneminde mutfağı olan 1+1 bir ev kiralamıştı..Tatil ek gida zamaninda nasil olur o beni düşündürüyor 2.çocuğu olanlar daha tecrubelilerdir
Bu sene bebekle ilk tatil olacak inşallah. Nasıl bir tatil tercih etmeyi düşünüyorsunuz?
Bebek gelişim uygulaması olanlar hangi uygulamayı indirdi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?