2018 Ekim Anneleri

Nilsibel canim senin bebeginde ataktan dolayi bi degisiklik var mi?
Bizimki kacinci haftada oluyor?
15. Haftanin icindeyiz.
Gunduz biraz uyuyor artik. Aksam uykusuna gec yatiyor. eskiden hava karardi mi koyardin memeye uyurdu. Simdi ugrasiyoruz. Gece de hic kaliteli uyumuyor. Uykusunda hep ses yapip hareket ediyor. Ataktan midir bilmem.

15. Haftanin icindeyiz.
Gunduz biraz uyuyor artik. Aksam uykusuna gec yatiyor. eskiden hava karardi mi koyardin memeye uyurdu. Simdi ugrasiyoruz. Gece de hic kaliteli uyumuyor. Uykusunda hep ses yapip hareket ediyor. Ataktan midir bilmem.
Ya benimki de ayni.bide huysuz
Bagriş çağrıs her uyumasi.
Gece zor yatirdim.koydum bebek arabasina gezdirdim.11 bucukta yatti ama yatim saat sonra geri uyandi.gecede seninki gibi.
Ya benimki hic olmazsa onceden 10 gibi aglamadan uyuyordu.
Senin minnakla benimki ayni.
Nil ile metehan yaramazlik pesinde.

Nilsibel canim senin bebeginde ataktan dolayi bi degisiklik var mi?
Bizimki kacinci haftada oluyor?

15. Haftanin icindeyiz.
Oğlumda 7 Ekim doğumlu sanırım sizinkilerde aynı haftalık bu atak haftasını nasıl hesaplanıyor nette bir yerde doğması gereken güne göre hesaplanır yazıyordu benimki 4 hafta önce doğdu kafam karışıyor bu atak hesaplamasında

Dogması gereken zamana göreymis canim.benimki tam gününde doğdu.

Çok geçmiş olsun canım,benim bebeğimde bronşit oldu çok darlandim seni çok iyi anlayabiliyorum zaman geldi nefes alamıyor gibi hissettim kendimi ama şimdi daha iyi elhamdülillah zaman sabır ve dua inşallah duzelecektir en kısa zamanda bebeğin

Islak mendille sildikten sonra kuruluyor musunuz .. Birde bepantol iyiymiş içeriği incelenmiş güzel ..

Ben Bepanthol kullaniyorum memnunum..ben ıslak mendille sildikten sonra kurulama işlemi yapmıyorum ama şöyle soyliyim ıslak mendillerini kaynar suda 4-5 kez yikayip kapakli bı kutuya koyuyorum o sekilde kullaniyorum..

Diğer ıslak havlu fiyatları çok yüksek her defasında onlara para vermektense böyle bir yöntem uygulamak mantikli ve hesapli geldi

Bu sene bebekle ilk tatil olacak inşallah. Nasıl bir tatil tercih etmeyi düşünüyorsunuz?
Bizde tatil yok.esim okul bitince alir bizi annesigile götürür.her sene böyle gecti.civardaki hicbir yere gezmeye götürmedi beni.tum yazi evi icine tikilarak geciriridim.
Ama gecen kavgasini yaptim.bu sene en fazla 1 hafta annenlerde dururum dedim.
Ins kötü seyler olmaz da gönlümden gectigi gibi olur.

Bu sene bebekle ilk tatil olacak inşallah. Nasıl bir tatil tercih etmeyi düşünüyorsunuz?

Hiç bir seye niyet etmiyorum artik,neye niyet ettiysem ya hastalık çıktı ya bişey oldu yani, onun için akışa biraktik kendimizi ne çıkarsa bahtima diyorum

Uzak yerde oturanlar genelde böyle oluyor ziyaretle geçiyor halbuki birlikte tatil ne iyi ğelir bi anlasalar

Ben de onu düşünüyorum plojovic pessinus ve diğer ikinci çocuğu olanlar siz gittiniz mi daha önce öneriniz var mı :)
Ailem uzakta olduğu için tatili memlekette geçirmeyi tercih ediyorum. Oğlum 9 aylıkken gitmiştik. Yaza da iki çocukla yine 9-10 saat yolculuğa çıkacağız inşallah ❤

Kızlar Pedegog Adem Güneş in serisinden annelik sanati diye bir kitabı var, çok güzel harika bilgiler paylaşılmış cok severek okuyorum şiddetle tavsiye ediyorum

Teşekkürler okuyacağım :) Güvenli bağlanma olayı var ya Adem Güneş in bahsettiği ben onu uygulamayı düşünüyorum o yüzden 2 yaşına kadar odasını ayırmayacağım inşallah doğru olanı yapıyorumdur

Tatil ek gida zamaninda nasil olur o beni düşündürüyor 2.çocuğu olanlar daha tecrubelilerdir
Esimin ailesinin yazligi var ama biz o tarafin denizini sevmediğimiz icin gitmiyoruz..Yakın arkadaşım Avrupa ya gitmişti. Ek gıda döneminde mutfağı olan 1+1 bir ev kiralamıştı.. plojovic mutfak şart mi? Tatil doneminde bi aksilik olmazsa ev mi kiralasak diyorum, mantıklı mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…