2018 Ekim Anneleri

Bizde ona bakiyoruz su sira.. valla sakin bir aike otelinde her sey dahil bakiyoruz
Erken rezervasyon dönemi başladı ama biz 5 yıldızlı otelde kalmayı hiç sevmiyoruz. Çünkü kalınan gün boyunca hep otelde olunuyor. Yeni yerler görmek, keşfetmek daha cezbedici geliyor. 2 gün aynı yerde kalıp sahil boyu devam ettik hep. Ama şimdi bebekle nasıl olur, bilemedik. Mutfak şartsa ev kiralamak mantıklı olabilir.

Kızlar kafamı karıştıran birsey var ben kızıma ocean D3 400 kullanıyorum doğduğundan beri birde 4 aydan sonra demir ilacı kullanın diyorlar bizim kullandığımız D3 demir değil mi? Yani ikisi farklı şeylermi? İlk 4 ay D3 kullanıp sonra demiremi geçiyoruz bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

Ben de onu düşünüyorum plojovic pessinus ve diğer ikinci çocuğu olanlar siz gittiniz mi daha önce öneriniz var mı :)
Biz ilk çocukta ilk sene gitmemiştik canım ya bu sene gitmek istiyorum ama bu kez de eşimin gözü kesmiyor ikna edebilirsem duruma göre düşüneceğim. Katı gıda durumları zorlayabilir gibi geliyor ama imkansız da değil. İki çocuklu başka arkadaşlar tavsiyeleriniz varsa ben de alabilirim

Tatile gidecek olursam benim de aklımda var ama yorucu olur mu öylesi de diye düşünmeden edemiyorum

Canım d3 d vitamini demir farklı. D vitaminine devam ediliyor sanki 1 yaşa kadar. Yanlış hatırlıyor da olabilirim

Devit, D vitaminidir..1 yasa kadar.

Peki demir kullanımı ne olacak ? Ona 4. Ayda mı başlanıyor
Evet canım 4. Ayda başlıyor. Normalde bazı dr lar tahlil yapıp başlıyor ilacı ama bakanlığın söylediği her bebek ilerde oluşabilecek muhtemel kansızlık vb rahatsızlıkları önlemek için kullanmalı.4. Ayda dr larınız daha güzel bilgilendirecektir

Anladım cnm peki sağlık ocağında verilen demir ilacını kullansak olurmu? Birde D3 ile aynı anda mı veriliyor

canim aslinda esin ogretmen yaz tatili var.mesela bir hafta esinin ailesinde kalsaniz bir hafta senin ailende kalsaniz bir hafta da akdenize tatile gitseniz ne guzel olurdu valla.illa pahali seyler olmasina gerek yok ki.her butceye gore tatil yapilir.belki sen ona beni tatile gotur gibi soyut bisey demeyip detayli planlayip onune koysan kabul edebilir.atiyorum antalyada su otelde 3 gun su tarihler bu kadar fiyata gidis gelis ucak hersey dahil felan.bazen erkekler boyle yapinca ha olabilir diyor.

evet bugun guvenli baglanma kitabina goz gezdirdim.cocukla 2 yasina kadar ayni odada yatmayi tavsiye ediyor.hatta 2 yil ayni yatakta.sonra cocugu kendi yatagina.en son da odasina almayi soyluyor.ben bunu yapmam ama diger bicok anlatimini fikirlerini begeniyorum.

Anladım cnm peki sağlık ocağında verilen demir ilacını kullansak olurmu? Birde D3 ile aynı anda mı veriliyor
Kullanabilirsiniz dr unuz başka tavsiyede bulunmadıysa kızımda yan etki yaptığından farklı kullanmıştık biz yalnızca aynı anda derken gün içinde evet ikisine de devam ediliyor diye hatırlıyorum

Canim benim esim ve ailesi tatil fikrine sicak bakmaz.hele otel hiç yani.
Çok dar görüslü bi annesi var.biz tatile gidecez desek hoplar.
Yazi onlarin yaninda gecirmeyi istemiyorum.cünkü deger vermiyorlar.
Hamileydim kayinbabam bigün olsun canin ne istiyor demedi.üstüne benim canim aşure istedi.yaptik.ben yiyemedim birincigün.toktum.ikinci gün actim dolabi baktim yok.sordum.hepsi ücer dörder tabak yiyip bitirmişler.yani acikcası görmemis gibiler.tabi ben ćok sinir oldum.eve bisey almazlar.bizim gidip bisey almamizi beklerler.ya kalk git kahvaltilik al yada para ver der babasi.
Ama digee cocuklarina bunu yapamaz.bende bütün bir yazı bunlarin görgüsüzlükleri cimrilikleri ve suratsızliklarini çekerim.
İste bu yüzden gitmek istemiyorum.harcayacaksam da kendimize ve gezmemize harcamak istiyorum.ama eşim saf bi insan.desem de gelmez.annesi hastaymiş da onun yaninda olmaliymis.
Annesi eşimi sevse deger verse okey.ama bakiyorum ki digerlerinin önünde elpençe divanlar...

Canım sen tatlı dilinle ikna etmeye çalış onun dilinden anlarsın çekilmez yoksa bu anlattıkların ya tatil demek otel demek değil ki görmediğiniz yerlere gitmek belki bi kaç günlüğüne bi ev tutmak Allah sabır versin biz geçen sene araba kiraladık Sahil boyu geze geze İstanbul a geldik 6 aylık hamileydim muhteşem yerlerdi ya şimdi bile düşününce içim açılıyor. Benimki de sen ücretsiz izne çıkarsan gıdemeyebiliriz diyo tabi bakalım

merhaba, arkadasim eczacı. dermotop da az da olsa kortizon varmış..Dr onayıyla cok az kullaniliyormus nette de biraz arastirdim da..haber vereyim dedim size de.. doktorunuz vermiş size gerci, yine de tekrar danisin isterseniz

Son düzenleme:
Benimki de 3 hafta once dogdu. Bazi kisiler dogum tarihine gore tuttu diyor. Ya da biz kendimize gore yorumluyoruz. Bi sonraki atak 19. Hafta ama kimi bebeklerde 14ten basliyormus.
Anladigim kadariyla cocuk okula baslayana kadar hep atak zaten.

Canim eskiden koyde 9 cocuga oda mi varmis. Ayirma ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…