- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Erken rezervasyon dönemi başladı ama biz 5 yıldızlı otelde kalmayı hiç sevmiyoruz. Çünkü kalınan gün boyunca hep otelde olunuyor. Yeni yerler görmek, keşfetmek daha cezbedici geliyor. 2 gün aynı yerde kalıp sahil boyu devam ettik hep. Ama şimdi bebekle nasıl olur, bilemedik. Mutfak şartsa ev kiralamak mantıklı olabilir.Bizde ona bakiyoruz su sira.. valla sakin bir aike otelinde her sey dahil bakiyoruz
Biz ilk çocukta ilk sene gitmemiştik canım ya bu sene gitmek istiyorum ama bu kez de eşimin gözü kesmiyor ikna edebilirsem duruma göre düşüneceğim. Katı gıda durumları zorlayabilir gibi geliyor ama imkansız da değil. İki çocuklu başka arkadaşlar tavsiyeleriniz varsa ben de alabilirim
Tatile gidecek olursam benim de aklımda var ama yorucu olur mu öylesi de diye düşünmeden edemiyorumEsimin ailesinin yazligi var ama biz o tarafin denizini sevmediğimiz icin gitmiyoruz..Yakın arkadaşım Avrupa ya gitmişti. Ek gıda döneminde mutfağı olan 1+1 bir ev kiralamıştı..plojovic mutfak şart mi? Tatil doneminde bi aksilik olmazsa ev mi kiralasak diyorum, mantıklı mi?
Canım d3 d vitamini demir farklı. D vitaminine devam ediliyor sanki 1 yaşa kadar. Yanlış hatırlıyor da olabilirimKızlar kafamı karıştıran birsey var ben kızıma ocean D3 400 kullanıyorum doğduğundan beri birde 4 aydan sonra demir ilacı kullanın diyorlar bizim kullandığımız D3 demir değil mi? Yani ikisi farklı şeylermi? İlk 4 ay D3 kullanıp sonra demiremi geçiyoruz bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
Devit, D vitaminidir..1 yasa kadar.Kızlar kafamı karıştıran birsey var ben kızıma ocean D3 400 kullanıyorum doğduğundan beri birde 4 aydan sonra demir ilacı kullanın diyorlar bizim kullandığımız D3 demir değil mi? Yani ikisi farklı şeylermi? İlk 4 ay D3 kullanıp sonra demiremi geçiyoruz bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
Peki demir kullanımı ne olacak ? Ona 4. Ayda mı başlanıyorCanım d3 d vitamini demir farklı. D vitaminine devam ediliyor sanki 1 yaşa kadar. Yanlış hatırlıyor da olabilirim
bebek dostu oteller varmis restaurantinda bebek icin uygun sebze pisirici odada sut isitici gibi hizmetleri olan ama bana pahalı geldi.Bizde ona bakiyoruz su sira.. valla sakin bir aike otelinde her sey dahil bakiyoruz
Evet canım 4. Ayda başlıyor. Normalde bazı dr lar tahlil yapıp başlıyor ilacı ama bakanlığın söylediği her bebek ilerde oluşabilecek muhtemel kansızlık vb rahatsızlıkları önlemek için kullanmalı.4. Ayda dr larınız daha güzel bilgilendirecektirPeki demir kullanımı ne olacak ? Ona 4. Ayda mı başlanıyor
Mini ısıtıcı alınabilir odaya, otele gidilirse.bebek dostu oteller varmis restaurantinda bebek icin uygun sebze pisirici odada sut isitici gibi hizmetleri olan ama bana pahalı geldi.
Anladım cnm peki sağlık ocağında verilen demir ilacını kullansak olurmu? Birde D3 ile aynı anda mı veriliyorEvet canım 4. Ayda başlıyor. Normalde bazı dr lar tahlil yapıp başlıyor ilacı ama bakanlığın söylediği her bebek ilerde oluşabilecek muhtemel kansızlık vb rahatsızlıkları önlemek için kullanmalı.4. Ayda dr larınız daha güzel bilgilendirecektir
biz hem maddi olarak daha uyguna gelceginden hem de bebekle rahat ederiz diye ailemin yazligina gidicez.esim cok kalamaz esnaf oldugundan ama biz oglumla ailemle biraz kaliriz diye dusunduk insallah :)Bu sene bebekle ilk tatil olacak inşallah. Nasıl bir tatil tercih etmeyi düşünüyorsunuz?
canim aslinda esin ogretmen yaz tatili var.mesela bir hafta esinin ailesinde kalsaniz bir hafta senin ailende kalsaniz bir hafta da akdenize tatile gitseniz ne guzel olurdu valla.illa pahali seyler olmasina gerek yok ki.her butceye gore tatil yapilir.belki sen ona beni tatile gotur gibi soyut bisey demeyip detayli planlayip onune koysan kabul edebilir.atiyorum antalyada su otelde 3 gun su tarihler bu kadar fiyata gidis gelis ucak hersey dahil felan.bazen erkekler boyle yapinca ha olabilir diyor.Bizde tatil yok.esim okul bitince alir bizi annesigile götürür.her sene böyle gecti.civardaki hicbir yere gezmeye götürmedi beni.tum yazi evi icine tikilarak geciriridim.
Ama gecen kavgasini yaptim.bu sene en fazla 1 hafta annenlerde dururum dedim.
Ins kötü seyler olmaz da gönlümden gectigi gibi olur.
evet bugun guvenli baglanma kitabina goz gezdirdim.cocukla 2 yasina kadar ayni odada yatmayi tavsiye ediyor.hatta 2 yil ayni yatakta.sonra cocugu kendi yatagina.en son da odasina almayi soyluyor.ben bunu yapmam ama diger bicok anlatimini fikirlerini begeniyorum.Teşekkürler okuyacağım :) Güvenli bağlanma olayı var ya Adem Güneş in bahsettiği ben onu uygulamayı düşünüyorum o yüzden 2 yaşına kadar odasını ayırmayacağım inşallah doğru olanı yapıyorumdur
Kullanabilirsiniz dr unuz başka tavsiyede bulunmadıysa kızımda yan etki yaptığından farklı kullanmıştık biz yalnızca aynı anda derken gün içinde evet ikisine de devam ediliyor diye hatırlıyorumAnladım cnm peki sağlık ocağında verilen demir ilacını kullansak olurmu? Birde D3 ile aynı anda mı veriliyor
Canim benim esim ve ailesi tatil fikrine sicak bakmaz.hele otel hiç yani.canim aslinda esin ogretmen yaz tatili var.mesela bir hafta esinin ailesinde kalsaniz bir hafta senin ailende kalsaniz bir hafta da akdenize tatile gitseniz ne guzel olurdu valla.illa pahali seyler olmasina gerek yok ki.her butceye gore tatil yapilir.belki sen ona beni tatile gotur gibi soyut bisey demeyip detayli planlayip onune koysan kabul edebilir.atiyorum antalyada su otelde 3 gun su tarihler bu kadar fiyata gidis gelis ucak hersey dahil felan.bazen erkekler boyle yapinca ha olabilir diyor.
Canim benim esim ve ailesi tatil fikrine sicak bakmaz.hele otel hiç yani.
Çok dar görüslü bi annesi var.biz tatile gidecez desek hoplar.
Yazi onlarin yaninda gecirmeyi istemiyorum.cünkü deger vermiyorlar.
Hamileydim kayinbabam bigün olsun canin ne istiyor demedi.üstüne benim canim aşure istedi.yaptik.ben yiyemedim birincigün.toktum.ikinci gün actim dolabi baktim yok.sordum.hepsi ücer dörder tabak yiyip bitirmişler.yani acikcası görmemis gibiler.tabi ben ćok sinir oldum.eve bisey almazlar.bizim gidip bisey almamizi beklerler.ya kalk git kahvaltilik al yada para ver der babasi.
Ama digee cocuklarina bunu yapamaz.bende bütün bir yazı bunlarin görgüsüzlükleri cimrilikleri ve suratsızliklarini çekerim.
İste bu yüzden gitmek istemiyorum.harcayacaksam da kendimize ve gezmemize harcamak istiyorum.ama eşim saf bi insan.desem de gelmez.annesi hastaymiş da onun yaninda olmaliymis.
Annesi eşimi sevse deger verse okey.ama bakiyorum ki digerlerinin önünde elpençe divanlar...
merhaba, arkadasim eczacı. dermotop da az da olsa kortizon varmış..Dr onayıyla cok az kullaniliyormus nette de biraz arastirdim da..haber vereyim dedim size de.. doktorunuz vermiş size gerci, yine de tekrar danisin istersenizCanım benim kızımda çok kötü pişik oldu bepantol işe yaramadı doktora götürdüm bana şu kremleri verdi hemen ertesi gün çok azaldı 2 gün sonrada pişik tamamen yok oldu . Tabi ben altını hep pamukla sildim ve her kaka yaptığında poposunu yıkadım ve sık sık havalandırdım
Benimki de 3 hafta once dogdu. Bazi kisiler dogum tarihine gore tuttu diyor. Ya da biz kendimize gore yorumluyoruz. Bi sonraki atak 19. Hafta ama kimi bebeklerde 14ten basliyormus.Oğlumda 7 Ekim doğumlu sanırım sizinkilerde aynı haftalık bu atak haftasını nasıl hesaplanıyor nette bir yerde doğması gereken güne göre hesaplanır yazıyordu benimki 4 hafta önce doğdu kafam karışıyor bu atak hesaplamasında
Canim eskiden koyde 9 cocuga oda mi varmis. Ayirma ne olacak.Teşekkürler okuyacağım :) Güvenli bağlanma olayı var ya Adem Güneş in bahsettiği ben onu uygulamayı düşünüyorum o yüzden 2 yaşına kadar odasını ayırmayacağım inşallah doğru olanı yapıyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?