Gosgunuz terbiye oldu hanimlar sütünüz var artik yagli süt zamani :)Benim de geliyor ama eskiden sertleşiyordu..
Tutumlu anne varHanimlar 2. El bebek eşyalari satan internet sitesi biliyor musunuz. Kızıma oyun halisi almak istiyorum. Fakat çalışmadığım için pek durumum.yok o yüzden 2. El alacam bildiginiz var mi ? Kızım çok sıkılıyor
Evet bunu bana sağlık ocağındaki ebede söylemiştiBen de gunde 2 bazen 3 kere 100 ya da 120 cc mama veriyorum. Ama vicdanim aşırı rahatsiz oluyor.sonra diyorum aç kalmasindan iyidir hem zaten cogunluk anne sutu veriyorum diyorum.. kafam karmakarışık.. çok gerginim.. instagramda anne bebek ya da doktor sayfalarini takip ediyorum. Orada da "her annenin sutu bebegine yeter" "sadece anne sutu verin asla mama vermeyin direnin" "gunde 1 lt sut sagiyorum goguslerimden" gibi insanlarin yorumlarini okuyunca ciddi baski olustu bende.. çok üzülüyorum..
tutumlu anne diye bir site var.Hanimlar 2. El bebek eşyalari satan internet sitesi biliyor musunuz. Kızıma oyun halisi almak istiyorum. Fakat çalışmadığım için pek durumum.yok o yüzden 2. El alacam bildiginiz var mi ? Kızım çok sıkılıyor
niye vicdan azabı çekiyorsunuz ki..suclu musunuz da v. azabı??kimseyle kendimi kıyaslamam. her bünye farklı. Neler neler yedim ictim, artmiyor, hala icecekler, komposto vs ve sonuc :gün geçtikçe azalıyor ve mama takviyesi ile buyutuyorum, anne sutu ideal olanı tabi ki ama sut yok diye bunalıma mi gireceğiz..Ben de gunde 2 bazen 3 kere 100 ya da 120 cc mama veriyorum. Ama vicdanim aşırı rahatsiz oluyor.sonra diyorum aç kalmasindan iyidir hem zaten cogunluk anne sutu veriyorum diyorum.. kafam karmakarışık.. çok gerginim.. instagramda anne bebek ya da doktor sayfalarini takip ediyorum. Orada da "her annenin sutu bebegine yeter" "sadece anne sutu verin asla mama vermeyin direnin" "gunde 1 lt sut sagiyorum goguslerimden" gibi insanlarin yorumlarini okuyunca ciddi baski olustu bende.. çok üzülüyorum..
En son Kasim ayinda sagip buzluga attim. Yaklaşık 1.5 aydan beri sağamiyorum.. bn gunde 2 kere mama veriyorum bu cisin gramajini cok etkiler mi?Görüşlerinizi daha once sagmiş miydiniz? Sagmaya alışkın olmayan göğüslerden süt fazla çıkmaz bu sütünüzün olmadığı anlamina gelmez. Doyma kriteri çişli bezler 24 saat boyunca bezlerini toplayin 250 gramsa bebeginiz doyuyor demektir
Hanimlar 2. El bebek eşyalari satan internet sitesi biliyor musunuz. Kızıma oyun halisi almak istiyorum. Fakat çalışmadığım için pek durumum.yok o yüzden 2. El alacam bildiginiz var mi ? Kızım çok sıkılıyor
3 saattir emzirmiyordum tek gogsumu sagip bakayim dedim 40 ml çıktı
Rezene anason veya baska içecekler bilindiginin aksine anne sütünü azaltiyor. Anne sütü sizin psikolojiniz ve bebeginizin emmesiyle alakali. yediginiz içtiginiz size kilo yapar. Bol su ve saglikli beslenme tabiki onemli gerisini stres yapmayin bebeğinizin size ihtiyaci var.
Canim tikanan gogsün ağrı yapiyor mu?sert mi yumusak mi?Benim kızımda bu ara sürekli memede tabiki dolmuyor öyle sertleşme olamıyor malesef çünkü tek meme emiyor diğerini almaya almaya tıkadı ama ben yinede istedikçe veriyorum sizde verin emdikçe dolar diyorlar ya
ben arastirmistim. hormonları tetikliyor ve artırıyor. asiri yani anormal tüketimi azaltma etkisi olabilir. gittiğim diyetisyen de önermişti rezeneyi 2-3 fincanAzaltıyor mu cidden ben artsın diye her gün içiyorum ilk kez duydum rezene aşırı tüketimde azaltıyor diye okudum bi yerde gerçi
Benimde ağrı olmuştu ilk zaman sonra bir iki zorla emzirdim yine bırakınca bi daha ağrı olmadı dün yine zorladım az emdi başladı ağlamaya diğeri kadar çok gelmiyor o da uğraşmak istemiyor tabi emse açılacak ama emmiyorCanim tikanan gogsün ağrı yapiyor mu?sert mi yumusak mi?
Ben nasil sütten kesecem diye dusünüp duruyorum.cünkü bi kere tikandintas gibi oldu ve ağri yapti.
Önceden sertleşiyordu acıyordu süt doluyordu çünkü şuan küstürmüş derler ya öyle oldu galiba yumuşak ondan dolayıda ağrı olmuyor tabiCanim tikanan gogsün ağrı yapiyor mu?sert mi yumusak mi?
Ben nasil sütten kesecem diye dusünüp duruyorum.cünkü bi kere tikandintas gibi oldu ve ağri yapti.
Icinde süt varken nasil yumusuyor ki canim.Önceden sertleşiyordu acıyordu süt doluyordu çünkü şuan küstürmüş derler ya öyle oldu galiba yumuşak ondan dolayıda ağrı olmuyor tabi
Diyorum ya mama veren, vermek zorunda kalan annelere ocu gibi hissetmeleri saglaniyor. Ben de kendimi sadce mama vermiyorum nasilsa diyerek motive ediyorum.. bu arada benim oglana lahmacun versem yer o derece :)))) teşekkürler..niye vicdan azabı çekiyorsunuz ki..suclu musunuz da v. azabı??kimseyle kendimi kıyaslamam. her bünye farklı. Neler neler yedim ictim, artmiyor, hala icecekler, komposto vs ve sonuc :gün geçtikçe azalıyor ve mama takviyesi ile buyutuyorum, anne sutu ideal olanı tabi ki ama sut yok diye bunalıma mi gireceğiz..
hiç de mutsuz hissetmeyin kendinizi. mama: anne sütü yetmeyen annelerde bir takviye, zehir degil yani..Mama vermeyeceğiz de lahmacun mu vereceğiz :)))
Anne sutu kadar bebeğinizin mutlu huzurlu bir anneye de ihtiyaci var, Sevgiler :))
Amin inşallah sizin de.. az once bir arkadaş yazmisti. Belki de sutumuz azaldi ama yaglandigi icin doyuruculu artti.. bu beni motive etti resmen..@elma92 tesekkurlerBenden de 50 çıkmıştı ama bebeğim 2 aylıktı bilmem fark eder mi bi de belirli bi zamandan sonra bebek emerken üretiliyor süt birikmiyor fazla içerde gerçi bebeğinizi gözlemleyin doyup doymadığını anlarsınız benim de çok taşan sütüm yok kılı kılına doyuruyor bebeğimi dönem dönem mama da verdim ama anne sütü için çok çabalıyorum inşalllah bollaşır sütünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?