2018 Ekim Anneleri

Hanimlar tekrar söylemek istiyorum tamamen sosyal yardim olark kurulan bir sayfa EMZİRME AKADEMISI takip edin ve aklınızda ki tüm soruları emzirme.uzmanina sorun :) rezene vs hakkinda da onlar daha saglikli bilgi vereceklerdir.

Bilmem. Ben kendimi emzik olarak kullandirdim. Cunku memeye koymazsam surekli bagiriyordu. Uyumayan cocuk ne yapacak baska. Benim doktorum da dedi. Emzik olarak kullanmasini istemeyiz diye. Gecici bir donemmis. Ihtiyaci varmis demek. Simdi keske memeye koysak da uyusa diyoruz.

Anladım çok karışık bir bilmece çöz çözebilirsen mama verdi mi dr resimdeki sizin bebeğimiz mi

Evet ben de emzik niyetiyle kullanildim :) ilk 3 aydi demekki o donem.. artik o kadar uzun sureler mememde kalmiyor.

Yok canım ya artik o arz talebe inanmiyorum. Duzenli emzirdim hep. her istediğinde hatta bazen ihtiyaç disi bile emzirdim. Olmayinca olmuyor.

Yok canım ya artik o arz talebe inanmiyorum. Duzenli emzirdim hep. her istediğinde hatta bazen ihtiyaç disi bile emzirdim. Olmayinca olmuyor.

Mutlala sikinti yaptigin bisy vardir.
O durumu bile icsellestirmis olabilirsin.
Cunku hamilelik neyse bu durumda bu.Bizden bagimsiz aslinda.Ama annelerin kafasinda sut mevzusu daha hamileyken acabaya dönüsüyor artik.
Herkesin etkenleri baska.
Ilkinde bende surekli ugrasir vaziyetteydim surekli bisyler yaptim.
Tamamen inanç ilk kural.Olmayacagına inandıltan sonra yani kisi ugrassada olmuyor.
Sute iyi gelmeyen bisy varsa o da cok net,annenin olumsuz durumu.
Yani herkes o donemi o kadar farkli atlatiyor ki.

Acıkınca süt veya elma istiyor mesela. Çorba verecek olsam yemiyor, illa o an istediği şey gelecek önüne. Ben de öyle avutuyorum kendimi, havuç istiyorsa ona ihtiyacı var demek diyorum. Allah'tan kuru yemiş yiyor. Kahvaltıda ceviz kırayım bari oğluma, akşam bir şey yemeden yattı :/

plojovic canim gunaydin...
Büyüme atagiyla ilgili tecrubelerini ogrenebilir miyim?
Mesela basladigi ve bittiğini nasil anliyorsun?
Bebek yine huysuzlaniyorda bu artik kalıcı mı oluyor.
14.ve 19.hafta arasi baslar dediği atak dönemi 5 hafta mı süruyor.ben bunu anlamadim.
Bide dünki yazima fragman yazmissin anlamadim.
Kusura bakma
Bu aralar kafa kalmadı

Kızlar üç gündür neredeyse her mamadan sonra kaka yapiyor az az hep, mukuslu baya, günde beşi altiyi buluyor ishal mi sizce, dün Dr gittik kaka formundaki değişiklik alerjiden dedi hep, ben anlamıyorum sadece alerji maması kullanıp nasıl alerjiden deniliyor, alerji uzmanı görsün dedi haftaya randevu aldık, normalde günde bir kez yapardı

Letgo yükleyebilirsiniz, ben bir sürü şey aldım ordan. Tutumluanne'ye üye oldum, bir ürün alayım dedim 35 TL, kargo ücreti 69 TL çıktı. Satıcı ile anlaşıp iptal ettik. Letgo'da öyle bir sorun yok, elden teslim

bizim hep gunde 4-5 ve mukuslu.hic bir kere yaptigi olmadi.

O sayfaların faydadan çok zararı olmuş size. Sanki millete nispet yapmaya gelmişler oraya.. 1 litre nedir yahu, süt anne olsun bari, konu komşunun bebeğini emzirsin.. tövbe Yarabbi..
Ben de iki hafta öncesine kadar mama ile takviye ediyordum. Başta günde 3 kez veriyordum. Sonra 2ye düşürdüm, en son 1.. baktım memede uyumaya başladı, doymasa uyumaz diyerek kestim mamayı. Gündüz göğsüm hiç dolu olmuyor. Gece uykuda doluyor çünkü dinlenmek benim ilacım. Gündüz bebek uyurken biraz dinlenirseniz süt dolabilir diye düşünüyorum

Ozellikle acken agladiginda annniiieee diye❤:)))))
Dolu bezle emmesin rahat etsin diye uyanınca bezini çıkarıyorum önce. Sabredemiyor, aaanneee diye isyan ediyor resmen. Gözüme bakıyor kırgın bir ifadeyle, ben açım sen neyle uğraşıyorsun der gibi ❤ çok tatlılar yaaa ölürüm ben kuzuma ❤

Bizde haliyle bayaa mevcut artik :) bide gozunu kaydirip bana bakiyor.Meme seanslari daha keyifli :)))))
O zamanlarda da nadiren yapiyordu
Isırdım ama annem ne der acaba bakışı :))) oğlum da yapardı. Simay başlamadı henüz. Bitince bakıyor ama bu aralar :)) mutlu bebiş bakışı ❤ küçüğüz biz daha, geriden geliyoruz :))

kizlar oglen ne yiyorsunuz.ben sabah 2 yumurta peynir zeytin yiyorum.oglenleri makarna ya da lahmacun yiyorum cok sıkıldım.taze fasulye disinda hicbir sebzeyi sevmiyorum.hele o yesilliklere dokunmaktan nefret ediyorum.et tavuk makarnayla besleniyorum yillardir.ara sira balik.sizce baska alternatof ne olabilir.ya da kis sebzelerine de alismak icin zorlamali miyim

Diyorum ya mama veren, vermek zorunda kalan annelere ocu gibi hissetmeleri saglaniyor. Ben de kendimi sadce mama vermiyorum nasilsa diyerek motive ediyorum.. bu arada benim oglana lahmacun versem yer o derece :)))) teşekkürler..
Bu konuda kimse bana kendimi kotu hissettiremez, inanin buna..o çocuğun annesi sizsiniz ve onun icin en iyisine siz karar verirsiniz.. saglikli günler, anin tadını cikarmaniz dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…