Sen nasıl pratik akıllı bir hatunsun maşallah sanaekran görüntüsü aldım ❤ o derece
Benimde oyle oluyor ben daha adet gormedim gelecek diyorum yok adet görmeden yumurta olmaz dimi neden olmadım hala anormal şişkinlik varBenimde oluyor.Oylece geciyor.Acaba yumurtlama zamanlarimi sadece.Kafamda deli sorular :)
Sağlık çalışanısın sanırım. Mastite çevirmeden önlem almaya bak yoksa sonrası fena..agrım yoktu. genel olarak yorgunluk vardi. sag tarafi az emdi emmek istemedi solu emzirip uyuttum. uyandigimda bu durumla karsilastim. daha once bir kez olmustu ama bu derece degildi simdiki çok geniş bir alanda ve süt hiç denecek kadar var. hastane tipi sağma makinesi deneyecem ama bu ağrıyla bugün nasıl hasta alacam bilemiyorum. ki hastalarım da ağır grup
aa evet haslayip corba yapmakla baslayim en iyisi blendirdan gecirip.iyi fikir :) firinda yogurt soslu karnabahar yaptim simdi.boyle daha yenilebilir oldu :) tesskkr ederimEn basiti haslayip corba yapabilirsin.Blenderla gecince seninde ısınabilecegin kivamlara gelirler :) Nane,biberiye vb tatlari hafifletecek ve guzellestieebilecek baharatlarda isini gorur.
Sadece rendeleyip mücver yapabilirsin.Kizartma yerine kucucuk kek kaliplarina koyup firinlayabilirsin hatta :)
Her yemegin mutlaka yenebilecek bi hali var diyorum ben :)
Mesela ben yesil mercimegin salatasini yemeginden daha cok severim eksi eksi soguk :) simdi pek yiyemesemde.
Kereviz rendeleyip yogurtlu cevizli deneyebilirsin.
Mevsim meyve sebzelerinden ilerlersen en azindan isinde kolaylasir :)
Boya gitmis masallah.saglik ocagindan geldik boy kilo olcumu yapildi. 3.5 aylik oglum 6200 gr 63 cm geldi. 2 aylikken 5200 gr 58 cmdi.
Alerji var mıBir haftadir falan bebegin kakasinda mukus var. Nerden cikti anlamiyorum. Degisik olarak bitki cayi iciyorum. Bogazim agridigi icin balli. Aklima baska seyler gelmisti ama onlardan yemedim. Bu ara surekli yaptigim bu vardi.
Bu alerji yaygınlığının sebebini merak ediyorum doğrusu nerden çıktı bu ya
Hic yoktu onceden simdi cikti. Doktor takip et dedi. Pzt kontrole goturunce soyliycem yine.Alerji var mı
Gaita testi yapıldı mi
Bu alerji yaygınlığının sebebini merak ediyorum doğrusu nerden çıktı bu ya
Sağlıklı bir şey kalmadı yediğimiz her şey hormonlu ondan dolayı olabilir mi acaba
Evet benim kızımın yüzüde kızarıyor bir de alerjik egzamaymış o da yumurtayı denedim 3 gün yemedim kızarıklık gitti pütürlük azaldı sonra denemek için yedim yine kızardı şimdi yumurta yemiyorum artık .. 3 ay da çıktı bizimkide herşeyde bir şey var bende kafanızı karıştırmayım ama aşılara taktım kafayı ne olsa aşıdan oldu diyorum ooffUc bucuk ay sonra cikmasi sizce de ilginc degil mi?
Canım sevmediğin sebzeleri köfte olarak falan yapsan yiyemez misin ben bir dönem çok yaptım kabak karnıbahar falan o da akternatif olabilir ya da karnıbahar brokoli graten fırında çok güzel olurkizlar oglen ne yiyorsunuz.ben sabah 2 yumurta peynir zeytin yiyorum.oglenleri makarna ya da lahmacun yiyorum cok sıkıldım.taze fasulye disinda hicbir sebzeyi sevmiyorum.hele o yesilliklere dokunmaktan nefret ediyorum.et tavuk makarnayla besleniyorum yillardir.ara sira balik.sizce baska alternatof ne olabilir.ya da kis sebzelerine de alismak icin zorlamali miyim
Asidan da olsa yaptiririm canim. Cunku asilar ismi evden irak olumcul hastaliklara karsi yapiliyor. Yani alerjiyi tercih ederim. Bu arada iyi aklima getirdin. Gecen persembe rota asisi olduk. Pazar veya pazartesi basladi bu mukuslu kaka. Ondan olabilir yani.Evet benim kızımın yüzüde kızarıyor bir de alerjik egzamaymış o da yumurtayı denedim 3 gün yemedim kızarıklık gitti pütürlük azaldı sonra denemek için yedim yine kızardı şimdi yumurta yemiyorum artık .. 3 ay da çıktı bizimkide herşeyde bir şey var bende kafanızı karıştırmayım ama aşılara taktım kafayı ne olsa aşıdan oldu diyorum ooff
Ben ilk yumurtadan şüphelendim onu yememekle başladım zaten ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım :) yani sebze alacak oluyorum o gaz yapar bu gaz yapar :) balık yesem ertesi gün sürekli kusuyor bende bilmiyorum ne yiyelim :)))Asidan da olsa yaptiririm canim. Cunku asilar ismi evden irak olumcul hastaliklara karsi yapiliyor. Yani alerjiyi tercih ederim. Bu arada iyi aklima getirdim. Gecen persembe rota asisi olduk. Pazar veya pazartesi basladi bu mukuslu kaka. Ondan olabilir yani.
Belki ben de boylece yediklerime dikkat ederim. Ne bulsam goturuyordum.
Buna da nasil dikkat etcez ki simdi? Uc gun sadece patates mi yiyim mesela?
Artik gaz eskisi kadar sorun degil sanki. Bence artik yiyebiliriz. Mercimek corbasini ozledim.Ben ilk yumurtadan şüphelendim onu yememekle başladım zaten ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım :) yani sebze alacak oluyorum o gaz yapar bu gaz yapar :) balık yesem ertesi gün sürekli kusuyor bende bilmiyorum ne yiyelim :)))plojovic ne yiyelim :) gerçektende mesela karnabahar istiyorum brokoli falan başlasak mı artık
Uc bucuk ay sonra cikmasi sizce de ilginc degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?