2018 Ekim Anneleri

Benimde oluyor.Oylece geciyor.Acaba yumurtlama zamanlarimi sadece.Kafamda deli sorular :)
Benimde oyle oluyor ben daha adet gormedim gelecek diyorum yok adet görmeden yumurta olmaz dimi neden olmadım hala anormal şişkinlik var

Helinnnnn Ben 2 defa antibiyotik kullandım mastit boğazıma kadar cıktı combo oldu anlayacağın
Instagram da ayseebe var onun sayfada gördüm poşet içine kuru nohut koyup masaj yapın diyordu. Bi incele sen
Neyse sıcak torba nohutlu masaj saat başı 10dk sağmak ile düzeldi
Kızım tek meme alırsa mutlaka diğeri tıkanıyor alıştım artık
Birde banyo da yukardan aşağı masaj yap tarar gibi parmak uçları ile

Sağlık çalışanısın sanırım. Mastite çevirmeden önlem almaya bak yoksa sonrası fena..

aa evet haslayip corba yapmakla baslayim en iyisi blendirdan gecirip.iyi fikir :) firinda yogurt soslu karnabahar yaptim simdi.boyle daha yenilebilir oldu :) tesskkr ederim

Bir haftadir falan bebegin kakasinda mukus var. Nerden cikti anlamiyorum. Degisik olarak bitki cayi iciyorum. Bogazim agridigi icin balli. Aklima baska seyler gelmisti ama onlardan yemedim. Bu ara surekli yaptigim bu vardi.

Bir haftadir falan bebegin kakasinda mukus var. Nerden cikti anlamiyorum. Degisik olarak bitki cayi iciyorum. Bogazim agridigi icin balli. Aklima baska seyler gelmisti ama onlardan yemedim. Bu ara surekli yaptigim bu vardi.
Alerji var mı
Gaita testi yapıldı mi

Uc bucuk ay sonra cikmasi sizce de ilginc degil mi?
Evet benim kızımın yüzüde kızarıyor bir de alerjik egzamaymış o da yumurtayı denedim 3 gün yemedim kızarıklık gitti pütürlük azaldı sonra denemek için yedim yine kızardı şimdi yumurta yemiyorum artık .. 3 ay da çıktı bizimkide herşeyde bir şey var bende kafanızı karıştırmayım ama aşılara taktım kafayı ne olsa aşıdan oldu diyorum ooff

Canım sevmediğin sebzeleri köfte olarak falan yapsan yiyemez misin ben bir dönem çok yaptım kabak karnıbahar falan o da akternatif olabilir ya da karnıbahar brokoli graten fırında çok güzel olur

Asidan da olsa yaptiririm canim. Cunku asilar ismi evden irak olumcul hastaliklara karsi yapiliyor. Yani alerjiyi tercih ederim. Bu arada iyi aklima getirdin. Gecen persembe rota asisi olduk. Pazar veya pazartesi basladi bu mukuslu kaka. Ondan olabilir yani.
Belki ben de boylece yediklerime dikkat ederim. Ne bulsam goturuyordum.
Buna da nasil dikkat etcez ki simdi? Uc gun sadece patates mi yiyim mesela?

Cocuk doktoru bana kan degerlerime vitaminlerime baktirmami onerdi hanimlar. Bebek senin depolarindan yer sonra diş vs. problemleri yasarsin dedi. Siz de baktirin bence. D vitaminim eksik cikti.

Ben ilk yumurtadan şüphelendim onu yememekle başladım zaten ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım :) yani sebze alacak oluyorum o gaz yapar bu gaz yapar :) balık yesem ertesi gün sürekli kusuyor bende bilmiyorum ne yiyelim :))) plojovic ne yiyelim :) gerçektende mesela karnabahar istiyorum brokoli falan başlasak mı artık

Artik gaz eskisi kadar sorun degil sanki. Bence artik yiyebiliriz. Mercimek corbasini ozledim.
Bal ve bitki cayiyla basliyorum o zaman denemeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…