- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Buyur canim.gel beklerim:)Bitlise taşınasım geldi :))))
Tsk ederim.estagfurullah.Hamaratsınız valla :)))
Çok tsk ederim aciklamalar icinNormal halinden ve duzeninden dısa cikiyor.
Emmesi,aglamasi (ozellikle nesi var ki simdi diye dusunduren),uykusu,tepkileri.
Bide bizde ay dönümüne denk geliyor mutlaka.
Sonrasinda bisy ögrenmis yapmaya baslamis oluyor hatta atak sirasinda degisiklikler farkediliyor bence.
Ataktan sonra biraz daha degismis oluyorlar cunku buyuyorda bi nevi.Yani donmeye basladiklarinda mesela uyutmak biraz daha zorlasabilir.Bu tür seyler kalıcı.Yani o degisiklikle nasil uyutmaya alisacak vs duzen degistirebilecek seyler.Ve buyudukce uykularda azalip oturuyor.
14-19 haftasi hepsi icin uzun surecek denemez.Kimisi uzun kimisi kisa gecirebilir.Bizde sert tamamen degistiren sekilde 3-4 gun surdu simdiye kadar.
Yani ismi atak ama buyumek❤
Fragman dedim cunku hani bebekken nasillardi simdi nasillar :) simdi ki durumlarda bundan sonrasi icin fragman yani :)
Ohh be demek yok bebislerle hep bisylerle ugrasicaz :))))
O kabuk ve Konak bizde de var. Konak icin Doktorumuz banyo öncesi z. Yağı sur 10 dk sonra da Mustela newborn kopuk şampuanı ile yıka ve Konak tarağı ile tara dedi..Bizim kulak memesinin arkasi kabuklu hep, konakta bir türlu bitmediBirde uyanırken uyumaya cakisirken aciktiginda ellerini durmadan yüzüne sürüyor hizli hizli bu kez yanakları kızariyor kuru birde zaten
Canim aynen oyle yapıyorum hatta karbonat koyunca yağa daha etkili oldu dediğin şampuani da almıştım onu kullanıyoruz banyo sonrasi azalıyor sonra yine tekrarlıyor, kulak arkasına hep nemlendirici sürüyorum geçmedi bir türlu yine kabuk kabuk, alerji suphesi ile alerjik mama kullaniyoruz sadece, bunlarda alerji belirtisi diyor umarım yokturO kabuk ve Konak bizde de var. Konak icin Doktorumuz banyo öncesi z. Yağı sur 10 dk sonra da Mustela newborn kopuk şampuanı ile yıka ve Konak tarağı ile tara dedi..
Bizim de öyle. Azalıyor sonra artıyor . Kabuk kabuk görünümü. Bir süre sonra kendiliğinden yok oluyormuş zaten. Bir de ilk aylarda gittigimiz bi çocuk doktoru az yıkıyorsunuz dedi. 2 günde 1 yıka demişti. Biz de o ara haftada 1 yıkıyorduk :))) Şimdi de haftada 2. Ama karar aldık 3 e çıkartacaz.Canim aynen oyle yapıyorum hatta karbonat koyunca yağa daha etkili oldu dediğin şampuani da almıştım onu kullanıyoruz banyo sonrasi azalıyor sonra yine tekrarlıyor, kulak arkasına hep nemlendirici sürüyorum geçmedi bir türlu yine kabuk kabuk, alerji suphesi ile alerjik mama kullaniyoruz sadece, bunlarda alerji belirtisi diyor umarım yoktur
Bizim de iki aylık aşılardan sonra kaka görünümü değişti. Bazen yeşil, bazen içinde sarı pütürler içeriyor. Ama çok sık yapıyor, bugün her bezde kaka vardı. Çarşamba günü verem aşısı var. İyice tırsıyorumEvet benim kızımın yüzüde kızarıyor bir de alerjik egzamaymış o da yumurtayı denedim 3 gün yemedim kızarıklık gitti pütürlük azaldı sonra denemek için yedim yine kızardı şimdi yumurta yemiyorum artık .. 3 ay da çıktı bizimkide herşeyde bir şey var bende kafanızı karıştırmayım ama aşılara taktım kafayı ne olsa aşıdan oldu diyorum ooff
Anladım canım yani evet sizin alerjiden kaynaklı alamamış olabilir bizim öyle de bir durumumuz yok işte1 ayda 350 gr aldı sadece.. 5 kilo olmadı henüz.. 2 gün önce 3 ay bitti..
ben de baktiricam kan degerlerime.gecen hafta bir disime kanal tedavisi yaptirdim.curumustu dolgu da iyi gelmedi.hamilelik ve emzirme donemi sebebiyle olmustur dedi disciCocuk doktoru bana kan degerlerime vitaminlerime baktirmami onerdi hanimlar. Bebek senin depolarindan yer sonra diş vs. problemleri yasarsin dedi. Siz de baktirin bence. D vitaminim eksik cikti.
canim ben dogumdan ilk bikac haftadan sonra herseyi yemeye basladim.mercimek corbasidir baklagiller filan bitki caylari herseyi yani.korkma bence 3.5 aylik oldu.cok hassas degilse bebisin.Artik gaz eskisi kadar sorun degil sanki. Bence artik yiyebiliriz. Mercimek corbasini ozledim.
Bal ve bitki cayiyla basliyorum o zaman denemeye.
Canim ya senin şu sakin tavrina hayranim.canim ben dogumdan ilk bikac haftadan sonra herseyi yemeye basladim.mercimek corbasidir baklagiller filan bitki caylari herseyi yani.korkma bence 3.5 aylik oldu.cok hassas degilse bebisin.
Ben hergün yıkıyorum ama cildi yine kuru konak bi kere şampuan değişince oldu yine aynı şampuana devam ettim ama geçti hemen yıkadıkçaBende az yikiyorum :) yanaklari da kuru mu peki?
valla ben de senin hamaratligina ozeniyorum.biz hep hazira alismisiz buyuksehirde yasayinca :) bir iki yil evdeyim ya ogrenirim insallah tarifler :)Canim ya senin şu sakin tavrina hayranim.
Yazilarini okuyorum.hep icimden bravo diyorum.maşallah sana
Estagfurullah canim.hamarat degilim bogazima düskünümvalla ben de senin hamaratligina ozeniyorum.biz hep hazira alismisiz buyuksehirde yasayinca :) bir iki yil evdeyim ya ogrenirim insallah tarifler :)
dokuntu yok canim. Sagolasin. Ne yiyecegimi yemeyecegimi de bilmiyorum.Kulak arkasında döküntü var mı
Kendin diyet yaparsın düzelir insaallah
Benimde oyle oluyor ben daha adet gormedim gelecek diyorum yok adet görmeden yumurta olmaz dimi neden olmadım hala anormal şişkinlik var
Cocuk doktoru bana kan degerlerime vitaminlerime baktirmami onerdi hanimlar. Bebek senin depolarindan yer sonra diş vs. problemleri yasarsin dedi. Siz de baktirin bence. D vitaminim eksik cikti.
Ben ilk yumurtadan şüphelendim onu yememekle başladım zaten ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım :) yani sebze alacak oluyorum o gaz yapar bu gaz yapar :) balık yesem ertesi gün sürekli kusuyor bende bilmiyorum ne yiyelim :)))plojovic ne yiyelim :) gerçektende mesela karnabahar istiyorum brokoli falan başlasak mı artık
Arkadaşlar benim kuzum mememe yapıştı resmen çeneside yorulmadı ne uyudu ne bir şey bu saate kadar memenin ucu su topladı o derece yeni çıktık ataktan ne oldu şimdi yine ne atağı bu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?