2018 Ekim Anneleri

Bitlise taşınasım geldi :))))
Buyur canim.gel beklerim:)

Hamaratsınız valla :)))
Tsk ederim.estagfurullah.

Çok tsk ederim aciklamalar icin

Bizim kulak memesinin arkasi kabuklu hep, konakta bir türlu bitmedi Birde uyanırken uyumaya cakisirken aciktiginda ellerini durmadan yüzüne sürüyor hizli hizli bu kez yanakları kızariyor kuru birde zaten
O kabuk ve Konak bizde de var. Konak icin Doktorumuz banyo öncesi z. Yağı sur 10 dk sonra da Mustela newborn kopuk şampuanı ile yıka ve Konak tarağı ile tara dedi..

O kabuk ve Konak bizde de var. Konak icin Doktorumuz banyo öncesi z. Yağı sur 10 dk sonra da Mustela newborn kopuk şampuanı ile yıka ve Konak tarağı ile tara dedi..
Canim aynen oyle yapıyorum hatta karbonat koyunca yağa daha etkili oldu dediğin şampuani da almıştım onu kullanıyoruz banyo sonrasi azalıyor sonra yine tekrarlıyor, kulak arkasına hep nemlendirici sürüyorum geçmedi bir türlu yine kabuk kabuk, alerji suphesi ile alerjik mama kullaniyoruz sadece, bunlarda alerji belirtisi diyor umarım yoktur

Bizim de öyle. Azalıyor sonra artıyor . Kabuk kabuk görünümü. Bir süre sonra kendiliğinden yok oluyormuş zaten. Bir de ilk aylarda gittigimiz bi çocuk doktoru az yıkıyorsunuz dedi. 2 günde 1 yıka demişti. Biz de o ara haftada 1 yıkıyorduk :))) Şimdi de haftada 2. Ama karar aldık 3 e çıkartacaz.

Bizim de iki aylık aşılardan sonra kaka görünümü değişti. Bazen yeşil, bazen içinde sarı pütürler içeriyor. Ama çok sık yapıyor, bugün her bezde kaka vardı. Çarşamba günü verem aşısı var. İyice tırsıyorum

Cocuk doktoru bana kan degerlerime vitaminlerime baktirmami onerdi hanimlar. Bebek senin depolarindan yer sonra diş vs. problemleri yasarsin dedi. Siz de baktirin bence. D vitaminim eksik cikti.
ben de baktiricam kan degerlerime.gecen hafta bir disime kanal tedavisi yaptirdim.curumustu dolgu da iyi gelmedi.hamilelik ve emzirme donemi sebebiyle olmustur dedi disci

Artik gaz eskisi kadar sorun degil sanki. Bence artik yiyebiliriz. Mercimek corbasini ozledim.
Bal ve bitki cayiyla basliyorum o zaman denemeye.
canim ben dogumdan ilk bikac haftadan sonra herseyi yemeye basladim.mercimek corbasidir baklagiller filan bitki caylari herseyi yani.korkma bence 3.5 aylik oldu.cok hassas degilse bebisin.

canim ben dogumdan ilk bikac haftadan sonra herseyi yemeye basladim.mercimek corbasidir baklagiller filan bitki caylari herseyi yani.korkma bence 3.5 aylik oldu.cok hassas degilse bebisin.
Canim ya senin şu sakin tavrina hayranim.
Yazilarini okuyorum.hep icimden bravo diyorum.maşallah sana

Arkadaşlar benim kuzum mememe yapıştı resmen çeneside yorulmadı ne uyudu ne bir şey bu saate kadar memenin ucu su topladı o derece yeni çıktık ataktan ne oldu şimdi yine ne atağı bu :)))

valla ben de senin hamaratligina ozeniyorum.biz hep hazira alismisiz buyuksehirde yasayinca :) bir iki yil evdeyim ya ogrenirim insallah tarifler :)
Estagfurullah canim.hamarat degilim bogazima düskünüm
Canim hep yiyecek bisey ister.yapacak kimsem olmayinca iş başa düsüyor.
Aslinda evlenmeden önce yemek yapmayi bilmezdim.
Evlendim çok zorluk cektim.Allahtan esim hic laf etmedi.zaten söyledim.ben yemek yapmayi bilimiyorum ona göre düsün dedim.o da problem degil dedi.sonra biraz damak tadi biraz da annem nasil yapardi diye bi basladim sonra annemi gectim.
En zor yemekler bile cok kolay benim icin.
Bence sende yaparsin.yeterki icsel bi istegin ve iştahin olsun:)

Benimde oyle oluyor ben daha adet gormedim gelecek diyorum yok adet görmeden yumurta olmaz dimi neden olmadım hala anormal şişkinlik var

Boyle dusunursek hamilede kalinmaz demeliyiz ama kalinir.
Dogumdam 7 hafta sonra mumkundur.
Emzirme sıklıkları,gece emzirmeleri,bebege anne sutu harici verilen herhangi bisy hep etken.Yani buyuk ihtimalle agrilarimiz sebepsiz degil :)

Cocuk doktoru bana kan degerlerime vitaminlerime baktirmami onerdi hanimlar. Bebek senin depolarindan yer sonra diş vs. problemleri yasarsin dedi. Siz de baktirin bence. D vitaminim eksik cikti.

Bana doktorum d vitamini ve balik yagini vermisti hemen dogum ardindan.Emzirdigin surece kullanirsan iyi olur dedi.
Degerlerimede kansizlik sebebiyle ilk ay tekrar bakildi.B12 sınırda cikmisti mesela onun icinde verdi sonra saglikocagindaki.
Destek kuvvet şart yaş gectikcede :)

Canim mesela bana kuru fasulye gaz yapiyor.Ama yapmamam mumkun degil esim var kizim var.Yapinca once 1 yemek kasigi yedim.Simdi 2-3 kasik yiyorum mesela.Deneye deneye :)

Arkadaşlar benim kuzum mememe yapıştı resmen çeneside yorulmadı ne uyudu ne bir şey bu saate kadar memenin ucu su topladı o derece yeni çıktık ataktan ne oldu şimdi yine ne atağı bu :)))

Belki cikmamissinizdir :) ya da farkli bi sikintisi olabilir.
Ama atak zaten buyumek yani.Sinirsel gelisimler.Gergin olmalari bu sureyi takip eden gunlerde de degismis olmalari muhtemel :) bizimkide bi söylenmeler bi numaradan dudak büküp yoklamalar fln fena :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…