Insallah canim. Bogazima duskunum. Bi de yumurta ve peynir vazgecilmezimdir. Tabi alerji cikarsa mecbur vazgecicez.Evet ilginç belki de alerjik değildir inşallah ğeçiçi bir şeydir
Ben şimdi domatesi deniyorum 3.gün bugün yemedim yarın bi iki atarım bakalım ne olacak ya bi de ben şunuda anlamadım mesela yumurtaya alerjisi varsa bu hep mi devam edecek hiç yumurta yemeyecek mi kızımArtik gaz eskisi kadar sorun degil sanki. Bence artik yiyebiliriz. Mercimek corbasini ozledim.
Bal ve bitki cayiyla basliyorum o zaman denemeye.
İlk ayda herhangi bir zamanda çıkabiliyormuş canım hatta 6 ay sonrasında bile çıkabiliyormuş alerjiler. Kızımdayken takip ettiğim topicte pek yoktu hatırlamıyorum alerji mevzularını ama bu sefer çok duydum kendi oğlumda da şüpheleniyoruz alerjidenUc bucuk ay sonra cikmasi sizce de ilginc degil mi?
Bu dönemlerde çıkan alerjiler geçebiliyormuş canım annenin yedik içtiklerine dikkat etmesiyle. Alerji varsa neye olduğunu bulup ona dikkat etmek lazım da ben de çok zorlandım dikkat etsem de kakada sıkıntıbvar gibi bugün yiyeceğim farklı şeyler de bakalım değişiklik olacak mı. İki gündür kakalarımız temiz gibi.Ben şimdi domatesi deniyorum 3.gün bugün yemedim yarın bi iki atarım bakalım ne olacak ya bi de ben şunuda anlamadım mesela yumurtaya alerjisi varsa bu hep mi devam edecek hiç yumurta yemeyecek mi kızım
Benim kızım kakasını yapamıyor bile bugünde yine ıkınıp duruyor gece 3 te ıkınarak uyandı uykudan gözünüde açamıyor yavrum masaj yaptım ayaklarını kaldır indir yine yok zeytinyağı verdim sabah yine hareket ettirdim o şekilde biraz yaptı fazla sıvıydı yine sarı ve kokulu .. Eğer benim dikkat etmemle geçiciyse çok sevindim ama ne yiyeceğim diyede üzülmedim değil :)Bu dönemlerde çıkan alerjiler geçebiliyormuş canım annenin yedik içtiklerine dikkat etmesiyle. Alerji varsa neye olduğunu bulup ona dikkat etmek lazım da ben de çok zorlandım dikkat etsem de kakada sıkıntıbvar gibi bugün yiyeceğim farklı şeyler de bakalım değişiklik olacak mı. İki gündür kakalarımız temiz gibi.
Birde yerken tek çeşit olmuyor ki hangisi yaptı nasıl bulacağım yumurta en basitiydi balık zaten belli oldu hemen diğerlerini nasıl bulacağımBu dönemlerde çıkan alerjiler geçebiliyormuş canım annenin yedik içtiklerine dikkat etmesiyle. Alerji varsa neye olduğunu bulup ona dikkat etmek lazım da ben de çok zorlandım dikkat etsem de kakada sıkıntıbvar gibi bugün yiyeceğim farklı şeyler de bakalım değişiklik olacak mı. İki gündür kakalarımız temiz gibi.
Ben de neko marka aldım canım İnstagram da gezinirken tesadüfen rastladım. Gelir gelmez de denedik kzımla markete falan gittik. Dokusu yumuşacık. 14 gün içinde iade hakkı da var. Çok tereddütle almıştım ama denemeye değer.Kanguru önerisi olan var mı kızlarplojovic senin kullandığın hangisiydi canım ya deneme süresi var diyodun hani? Aslında hiç düşünmüyordum ama Bi haftadır oğlum kucağımda uyumak istiyor gece gündüz alıyım bari Bi deneyim kol sırt bel kalmadı valla
Aynen öyle cok zor napicaz bilmiyorum üzülüyorum çok.. küçücük beden bağirsaklara birsey olucak diye korkuyorum.. benimki mama için lan sonucunun cikmasini bekliyor.. benden kan aldilar.. bağlantili oldugunu düşünüyor.. benim hamileligimdeki aşiri kusmalarimi da buna bağlıyor.. benim bebeğim degil benimki koyu saçli ve saçı da çok nerdeyse toplucaz :)Anladım çok karışık bir bilmece çöz çözebilirsen mama verdi mi dr resimdeki sizin bebeğimiz mi
Canım alerjen besinleri biraz araştırıp onları öncelikle yemeyi bırakabilirsin birkaç gün alerji yapmayacak türden besinlerle denersin ardından her gün ya da birkaç günde bir yeni besin ekler duruma bakarsın internette biraz araştırma yaparsan önce insan korkuyor ama sonraları rahatlıyorsun geçici olduğu yazıyor dikkat edilmediği durumlarda kalıcı olabiliyormuş. Bir de ben daha alerji uzmanına gitmedim kakada kan görüyorum zaman zaman ama dolu değil noktacıklar ya da iplik gibi birkaç parça geçen eşim bir çocuk gastroentoloğu bulup videosunu açmış beni biraz rahatlattı oğlumun genel halinde falan da bir problem olmayınca erteledim kilo alımı çok güzel huzursuzluğu egzaması falan yok ha tabi çok kan ya da farklı bir durum görürsem götüreceğim ama şimdilik durumumuz stabil. Umarım nelerin bebeğine sıkıntı yarattığını bulursun ilk günler kafayı yemek üzereydim ama şimdi biraz daha rahatladımBirde yerken tek çeşit olmuyor ki hangisi yaptı nasıl bulacağım yumurta en basitiydi balık zaten belli oldu hemen diğerlerini nasıl bulacağım
Kıyamam kuzucuğa rahatsız ediyordur tabi yapamamak. Ya bizim kakalar çok kokusuz normal mi acabaBenim kızım kakasını yapamıyor bile bugünde yine ıkınıp duruyor gece 3 te ıkınarak uyandı uykudan gözünüde açamıyor yavrum masaj yaptım ayaklarını kaldır indir yine yok zeytinyağı verdim sabah yine hareket ettirdim o şekilde biraz yaptı fazla sıvıydı yine sarı ve kokulu .. Eğer benim dikkat etmemle geçiciyse çok sevindim ama ne yiyeceğim diyede üzülmedim değil :)
Aynen bende bulamiyorum glutensiz yemekte hic guzel degil Allah kolaylik versin o hastalara..Birde yerken tek çeşit olmuyor ki hangisi yaptı nasıl bulacağım yumurta en basitiydi balık zaten belli oldu hemen diğerlerini nasıl bulacağım
Canım alerjen besinleri biraz araştırıp onları öncelikle yemeyi bırakabilirsin birkaç gün alerji yapmayacak türden besinlerle denersin ardından her gün ya da birkaç günde bir yeni besin ekler duruma bakarsın internette biraz araştırma yaparsan önce insan korkuyor ama sonraları rahatlıyorsun geçici olduğu yazıyor dikkat edilmediği durumlarda kalıcı olabiliyormuş. Bir de ben daha alerji uzmanına gitmedim kakada kan görüyorum zaman zaman ama dolu değil noktacıklar ya da iplik gibi birkaç parça geçen eşim bir çocuk gastroentoloğu bulup videosunu açmış beni biraz rahatlattı oğlumun genel halinde falan da bir problem olmayınca erteledim kilo alımı çok güzel huzursuzluğu egzaması falan yok ha tabi çok kan ya da farklı bir durum görürsem götüreceğim ama şimdilik durumumuz stabil. Umarım nelerin bebeğine sıkıntı yarattığını bulursun ilk günler kafayı yemek üzereydim ama şimdi biraz daha rahatladım
Bizimde 4 5 gündür böyle kokuyor ve değişik sıkıntı ne çözemedim farklı bir şey de yemedim sadece demir hapına başladım ondan sonra böyle oldu hem zorlanıyor hem koku hem çok sarı hemde sıvı mukusluda ayrıca .. 2 gündür hapıda bıraktımKıyamam kuzucuğa rahatsız ediyordur tabi yapamamak. Ya bizim kakalar çok kokusuz normal mi acaba
Ne kadar almıştı ki canım kilo? Benim geçen ay 1 kilo almıştı yine aldığını farkediyorum 7 sinde gitmiştik sanırım kontrole o zamandan beri 300-400 gr arası aldı gibiBenimde ilk öyleydi sadece nokta ve çizgi seklinde kandı.. doktor henen süt ürünlerink kesti.. ama gecmedi.. benim bebeğimde başka hicbisey yoktu ne huzursuzluk ne baska bisey.. ama sonra bi baktik kilo alimi azalmiş..
Bilemedim ki canım ya deneye yanıla öğreneceğiz sanırım geçer inş kuzuların şikayetleriBizimde 4 5 gündür böyle kokuyor ve değişik sıkıntı ne çözemedim farklı bir şey de yemedim sadece demir hapına başladım ondan sonra böyle oldu hem zorlanıyor hem koku hem çok sarı hemde sıvı mukusluda ayrıca .. 2 gündür hapıda bıraktım
Sanirim bi sure sonra yeniyor.Ben şimdi domatesi deniyorum 3.gün bugün yemedim yarın bi iki atarım bakalım ne olacak ya bi de ben şunuda anlamadım mesela yumurtaya alerjisi varsa bu hep mi devam edecek hiç yumurta yemeyecek mi kızım
1 ayda 350 gr aldı sadece.. 5 kilo olmadı henüz.. 2 gün önce 3 ay bitti..Ne kadar almıştı ki canım kilo? Benim geçen ay 1 kilo almıştı yine aldığını farkediyorum 7 sinde gitmiştik sanırım kontrole o zamandan beri 300-400 gr arası aldı gibi
Kulak arkasında döküntü var mıHic yoktu onceden simdi cikti. Doktor takip et dedi. Pzt kontrole goturunce soyliycem yine.
Bizim kulak memesinin arkasi kabuklu hep, konakta bir türlu bitmediKulak arkasında döküntü var mı
Kendin diyet yaparsın düzelir insaallah
Süt kanalı tıkanmış olabilir, sıcak su torbası varsa göğsüne koyabilirsin. Hafif masaj yapabilirsin. Sıcak duş da hafifletir ağrıyı. Ben oğlumda çok sık yaşadım bunu. Ağrı kesici bile verdi aile hekimi. Çocuğu kucağıma alamıyordum. Birden mi oldu, daha önce ağrı yok muydu?
Sıcak duş yapın tarakla tarayın o yumrular bebeginizin çenesine gelecek pozisyonda emzirin sonra da soguk kompleks yapın bunu geçene kadr tekrarlayin
Gogsunu emzirmiyorsan sagmalisin.
Bekledikce gececek bisy degil o ki daha kotu olur.
Dus sonrasi masajla sagabilirsin.
Bebisede farkli pozisyonda emzirmeyi deneyebilirsin.
Helinnnnn Ben 2 defa antibiyotik kullandım mastit boğazıma kadar cıktı combo oldu anlayacağın
Instagram da ayseebe var onun sayfada gördüm poşet içine kuru nohut koyup masaj yapın diyordu. Bi incele sen
Neyse sıcak torba nohutlu masaj saat başı 10dk sağmak ile düzeldi
Kızım tek meme alırsa mutlaka diğeri tıkanıyor alıştım artık
Birde banyo da yukardan aşağı masaj yap tarar gibi parmak uçları ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?