2018 Ekim Anneleri

Hanımlar bu kaka nasıl olmalı ki ona alerji buna alerji. Bebek kakası zaten sıvı ve sarı olmaz mı? Arada yediklerimize göre bazen pütürlü bazen mukuslu.
Bizim kaka sıvı ve sarı.
İlk aylarda bir kere mukuslu, bir süre de pütürlü yaptı. Şu an da her bezi kakalı. Ben normal olduğunu düşünüyordum. Bizde de mi alerji var yani. Bazen günde iki kere tüm kıyafetlerini değiştiriyorum sırtına kadar çıkıyor kakası. Şimdi bu sıvı ve sarı kaka normal değil mi?

Bizim kulak memesinin arkasi kabuklu hep, konakta bir türlu bitmedi Birde uyanırken uyumaya cakisirken aciktiginda ellerini durmadan yüzüne sürüyor hizli hizli bu kez yanakları kızariyor kuru birde zaten
Bizde de var kulak arkası ve bas çevresi konak
Zeytinyağı denedim olmadı mustela cradle cup krem aldim bakalim
Kulak arkasına banyo onu nemlendirici sürüptemizliyorum ise yariyor

dokuntu yok canim. Sagolasin. Ne yiyecegimi yemeyecegimi de bilmiyorum.
Benim bi arkadaşım da vardı. Alerji sonrası süt ürünleri tüketmedi ama onun bebegi memeyi itiyordu
Boyle dusunursek hamilede kalinmaz demeliyiz ama kalinir.
Dogumdam 7 hafta sonra mumkundur.
Emzirme sıklıkları,gece emzirmeleri,bebege anne sutu harici verilen herhangi bisy hep etken.Yani buyuk ihtimalle agrilarimiz sebepsiz degil :)
Benim bugün ciddi agrisi demek ondan

Bisey daha soracagim raporum bitiyor haftaya sınavda görev yazacaklar bizim okul merkeze gidiş dönüş 6 saat. Sut sağmak için yerim var ama termal çanta
..vs nasıl olacak saklaması sabah 8 akşam 9 evde yokum

Günaydın kızlar bu d vitamini ne kadar süre kullanılacak bide benim közümün bıngıldağı sanki kapanmış gibi. Sağlık ocağının verdiği damlayı kullanıyordum bitti dün eşim eczaneden ocean yada purdevit daml alayım diye gitti eczane doktor reçetesiyle alabilirsiniz demiş vermemiş siz reçeteyle mi almıştınız

Merhaba dun sabah ve bugun sabah bezinde, sadece idrar vardi, ama turuncumsu idi. yani koyu renkti bezi. boyle birsey yasayan var mi acaba?

Benim kızımın yüzündede kızarıklık ve pütürler var kakasıda yeni sarı ve sıvı oldu tek kakayla belli olmuyor sanırım

Kızlar ikinciel kangru alacam.
Ama kararsizim.ne zamana kadar kullanabilirim.kac kiloya kadar bilmiyorum.yaz icin iyi olur mu.
Biz yazin evde degiliz.3 ay kadar.arabamiz olmayinca otobüsle gidecez.bebek arabamiz da var.sizce kangru alıp yanımizda onu mu götürelim yoksa bebek arabasi mi.
Malum bavullar cantalar filan.baya yükümüz oluyor.
Yaza kangru mu yoksa bebek arabasi mi iyi olur?

Benim.oğlumun yüzunde de sivilceler var.hatta siyah noktalar.yanaklari ve cenesinde.cildi de kuru ve sertleşmis gibi.
Sizce ne yapmaliyim?

Bende aldım ama öyle durup duruyor boşa aldım sanki yazın bir deneyeceğim bakalım şimdi arabada daha rahat .. Belki dağ bayır gezerken lazım olabilir bana :))

kanguruyla disari cikanlar bebeklerine ne giydiriyorlar.yani sokakta dolasilcagi zaman.bizim astronot var onu giydirip kanguruya koyamam.bebek arabasi daha iyi oluyor.

Ben ergobaby omni 360 modelini aldim tek ciktigimda yada cok uzun saatler disarda olmayacaksam kanguruyla çıkıyorum avm ye fln arabayla gidiyoruz icinde uyumak ister belki rahat rahat uyusun diye. Tek basima bebek arabasini evden cikaramiyorum evin cikisinda rampa yok

kanguruyla disari cikanlar bebeklerine ne giydiriyorlar.yani sokakta dolasilcagi zaman.bizim astronot var onu giydirip kanguruya koyamam.bebek arabasi daha iyi oluyor.
Astronot gibi kalin değil ama e bebekte satilan ici tuylu gibi tulumlar var onlardan aldım onu giydiriyorum

Bebek arabası daha iyi olur canım. Kanguru sadece kolları dinlendiriyor. Sırtı yine ağrıyor insanın. Araba kolaylık sağlıyor, bakınarak geziyor çocuk

kızlar dün 3 kez sadece tıkalı tarafı emzirdim. duşta da tarakla masaj yapar gibi taradim ve sertlikten çok şükür kurtuldum. şimdi iki tarafı da emziriyorum. bi an çok koşmuştum geçti şükür. bu arada oğlum 3 ayını doldurdu bu hafta ve artık gaz ilaçlarını biraktirmaya karar verdim. egzersiz masaj olmadi nurse harwys den 1 ml o kadar. şimdilik iyi gibiyiz.

6 ay kesin ama 1 sene kullanmani tavsye ederm demsti bnm doktorum

Bende aldım ama öyle durup duruyor boşa aldım sanki yazın bir deneyeceğim bakalım şimdi arabada daha rahat .. Belki dağ bayır gezerken lazım olabilir bana :))
Bende vazgectim.canim.almadim.kullanmicamsam evde kalabaliga gerek yok.
Ben evden hic cikmiyorum.onun icin gerek yok.ancak yaza.o zaman arabasina biner.
Bebek arabası daha iyi olur canım. Kanguru sadece kolları dinlendiriyor. Sırtı yine ağrıyor insanın. Araba kolaylık sağlıyor, bakınarak geziyor çocuk
Tamam canim.tsk.ederim.almaktan vazgectim.

Merhabalar hanımlar :)
Benim oğluş iki gün önce grip olmuştu,babasından geçmişti.İlk gece ne zordu 15 dk lık uyku uyuyup 1 saat ve daha fazlası ayaktaydık.Daha da kötüsü kötü kötü ağlamaları.Geniz akıntısı ve bırun tıkanıklığı Yüzünden yatay vaziyette duramıyordu.omzumda kolumda öyle böyle uyudu biraz işte.Dün sabah doktora götürdüm Ateş'i için calpol verdi, burnu için serum fizyolojik ( vardı bizde yeniden almış olduk) şimdi iyi çok şükür dün bugün uyudu iyi geldi.Bir de günde bir fincan su içirmemi önerdi hastalık boyunca.İdrarı azalmıştı zaten idrar yoluyla mikrobu atması için.Bol bol da emzir dedi anne sütü en iyi ilaç.
Dün akşam ben de internetten oyun Halısı,dönence ve kanguru siparişleri verdim,Çarşamba'ya kadar elimde olur diye düşünüyorum en geç.İnşallaj hepsini de kullanabiliriz.Kanguruda Bebeğin Ağırlığınu çok hissediyor muyuz acaba ? 12 kg a kadarmış Taşıma kapasitesi.
Sağlıklı günler dilerim hepimize bebekleriyle

oglen bebek uyuyunca yemek corba ve kek yaptim.zaman az olunca hizli olunabiliyormus :) yuzustu uyumasi hayatimizi kolaylastirdi resmen
Sırtüstü koyunca uyumuyor mu canim?
Benimki uyaniķken bile yüzüstü koymama tahammül edemiyor.kollari agriyor galiba.
Geçmiş olsun canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…