- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
gecmis olsun..ergonomik olanlarda agirlik hissedilmiyor..Merhabalar hanımlar :)
Benim oğluş iki gün önce grip olmuştu,babasından geçmişti.İlk gece ne zordu 15 dk lık uyku uyuyup 1 saat ve daha fazlası ayaktaydık.Daha da kötüsü kötü kötü ağlamaları.Geniz akıntısı ve bırun tıkanıklığı Yüzünden yatay vaziyette duramıyordu.omzumda kolumda öyle böyle uyudu biraz işte.Dün sabah doktora götürdüm Ateş'i için calpol verdi, burnu için serum fizyolojik ( vardı bizde yeniden almış olduk) şimdi iyi çok şükür dün bugün uyudu iyi geldi.Bir de günde bir fincan su içirmemi önerdi hastalık boyunca.İdrarı azalmıştı zaten idrar yoluyla mikrobu atması için.Bol bol da emzir dedi anne sütü en iyi ilaç.
Dün akşam ben de internetten oyun Halısı,dönence ve kanguru siparişleri verdim,Çarşamba'ya kadar elimde olur diye düşünüyorum en geç.İnşallaj hepsini de kullanabiliriz.Kanguruda Bebeğin Ağırlığınu çok hissediyor muyuz acaba ? 12 kg a kadarmış Taşıma kapasitesi.
Sağlıklı günler dilerim hepimize bebekleriyle
genelde cok öpülünce oluyormus..Kızlar yanakları bu şekilde putur pütür kuru birde
Benimki de böyleydi hametan krem vermişti aile hekimi onu kullandım geçtiKızlar yanakları bu şekilde putur pütür kuru birde
Kızlar yanakları bu şekilde putur pütür kuru birde
Sırtüstü koyunca uyumuyor mu canim?
Benimki uyaniķken bile yüzüstü koymama tahammül edemiyor.kollari agriyor galiba.
Geçmiş olsun canim...
Sağolun kızlargecmis olsun..ergonomik olanlarda agirlik hissedilmiyor..
ana kucağı su an oto koltuğu gorevi yapiyor biz de. su an icin almayı gerek görmüyorum..genelde dogumdan-13 kg a kadar ana kucağı kullanılıyor.oto koltuğu alan var mı ? neyi önerirsiniz?
Benim ilkokula 16 kilo basladigimi goz onune alirsak 4 5 yasina kadar kullaniriz.ana kucağı su an oto koltuğu gorevi yapiyor biz de. su an icin almayı gerek görmüyorum..genelde dogumdan-13 kg a kadar ana kucağı kullanılıyor.
ben de zayiftim. yemek yemeyen.annem zorla yedirirdi..Benim ilkokula 16 kilo basladigimi goz onune alirsak 4 5 yasina kadar kullaniriz.
Cok öpen yok canim ben kendimde dikkat ediyoru hep alerjiye yoruyorumgenelde cok öpülünce oluyormus..
Hametan krem mi canım sarı olani bende alayim yarin deneyeyim gunde bir kez mi sürdün, ben hep alerjiye yoruyorumBenimki de böyleydi hametan krem vermişti aile hekimi onu kullandım geçti
Biz cok öpüioruz.esim de çok öpüyor bende.Cok öpen yok canim ben kendimde dikkat ediyoru hep alerjiye yoruyorum
Sen bişey kullanmıyor musun canım?Benimkinin de yuzu böyle
aa ben de 17 kilo baslamistim ilkokula.doktor doktor gezmistik bu cocuk niye zayif diye bi suru tahliller filan cok korkmustum.bisey cikmadi.ergenlikten sonra cok guzel kilo aldimBenim ilkokula 16 kilo basladigimi goz onune alirsak 4 5 yasina kadar kullaniriz.
Kullanmiyorum.ama esime hametan al dedim.yarin alacak.Sen bişey kullanmıyor musun canım?
Kaşımak istiyor canim,benim bebegimde ayni sekilde.kasidikca daha da kizariyor.yavrucum kimbilir nasil kasiniyosa kasimayi öğrenmiş.ensesi de cok kasiniyor.hatta kasimaktan yara yaptiHametan krem mi canım sarı olani bende alayim yarin deneyeyim gunde bir kez mi sürdün, ben hep alerjiye yoruyorummama reddi ile alerji mamasina başlamıştik şimdi onu içiyor, poposu pişik oldu yanaklarda böyle olunca birde ellerini yuzune cok götürüyor kaşımak mi istiyor elleriyle oynayınca iyice kizariyor alerjiye yoruyorum hep artık
Evet canım hem şakaklarinda hem de alnındada varKaşımak istiyor canim,benim bebegimde ayni sekilde.kasidikca daha da kizariyor.yavrucum kimbilir nasil kasiniyosa kasimayi öğrenmiş.ensesi de cok kasiniyor.hatta kasimaktan yara yaptibenimkinin boynu ayni senin bebisin resmindeki gibi.birazda şakak taraflarinda var.cok üzülüyorum cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?