Merhaba,Merhaba eşimle bugün bahçelievler memorial a da gittik. yeni hastane, temiz, odalar güzel , standart odalar biraz küçük ama benim doğum normal olacak gibi o yüzden bir gece için yeterli. Biz doğum için burayı tercih edeceğiz gibi görünüyor. Kendi doktorum da tavsiye etti, doğum ekibinin iyi olduğunu söyledi. Fiyat bilgisi de aldık fotoğraf olarak ekliyorum sizlere de fikir olur belki. Doktor hariç fiyatlardır.
Canım otokoltularında 13 e kadar diyor ama bir süre sonra ayakları falan dışarı taşmaya başlıyor büyüyorlar biz kızımda 9-10 kilo civarında koltuğa geçmiştik daha rahat oldu. Bebekler biraz daha uzağında anlarsın zaten şimdilerde araştırmaya başlamak en güzeli ebebekte şubat indirimlerinde falan denk gelirse alabilirsiniz bileana kucağı su an oto koltuğu gorevi yapiyor biz de. su an icin almayı gerek görmüyorum..genelde dogumdan-13 kg a kadar ana kucağı kullanılıyor.
Beni hic gezdirmediler doktorlara. Sulalece boyleyiz. Babam da sinifin en kucuguymus annem de. Ortaokulu 135 boy 35 kilo bitirdim. Lise hazirlikta 150 boy 50 kiloydum. O sene buyuyecegimi buyumusum yani. Simdi boyum 157. 20 yasina kadar 50 kiloydum. Sonra her sene bir kilo aldim. Yani su an 65 olmam lazimdi ama 71 kiloyum. Of amma cok konustum.aa ben de 17 kilo baslamistim ilkokula.doktor doktor gezmistik bu cocuk niye zayif diye bi suru tahliller filan cok korkmustum.bisey cikmadi.ergenlikten sonra cok guzel kilo aldim
Merhaba Yüzüstü uyuyunca daha mı iyi uyudu? Nasıl alıştırdınız? Gündüz ayağımda uyursa indirdiğim an uyanıyor başka türlü de uyutamadım. İki saat ayağımda beklemek de yormaya başladıoglen bebek uyuyunca yemek corba ve kek yaptim.zaman az olunca hizli olunabiliyormus :) yuzustu uyumasi hayatimizi kolaylastirdi resmen
Canim bebegin anlasilan ayakta sallaninca uyumicak.ben en fazla 10 dak sallarim.uyumazsa alirim.ya besigine koyarim yada gezdiririm.yada göğsüme koyarim.bi metodu en fazla 10 dakika dene.yorma kendini boş yere.uyumazsa 5 saat de salla nafile.Merhaba Yüzüstü uyuyunca daha mı iyi uyudu? Nasıl alıştırdınız? Gündüz ayağımda uyursa indirdiğim an uyanıyor başka türlü de uyutamadım. İki saat ayağımda beklemek de yormaya başladı
Ben de ilk alerji diye düşündüm ama hiçbir doktor alerji demedi bebeklerde arada olur geçer dediler ben yine de bazı şeyleri kestim fark olmadı sivilceler bir ay kaldı çenesinden yukarılara da çıktı zamanla.Hametan geçirdi cidden.Sabah akşam birer defa sürdümHametan krem mi canım sarı olani bende alayim yarin deneyeyim gunde bir kez mi sürdün, ben hep alerjiye yoruyorummama reddi ile alerji mamasina başlamıştik şimdi onu içiyor, poposu pişik oldu yanaklarda böyle olunca birde ellerini yuzune cok götürüyor kaşımak mi istiyor elleriyle oynayınca iyice kizariyor alerjiye yoruyorum hep artık
Amin canım sağol.
Amin canım Sağol.Şu an uyuyor mesela ama burnundan gelen sesler onu kaç defa uyandırdı geri uyudu uyandı derken şu an ses gelmiyo bakalım.Zormuş ya çocuk hasta olacağına kendin ol daha iyi diyenlere hak verdimPurpplee canım geçmiş olsun kuzucuk iyileşir umarım bir an önce hastalık bir şekilde geliyor işte dışarı da çıkmasalar. Allah yardımcın olsun canım senin de hasta olmalarına üzülmek bir yana sürekli uyanıp ağlamalarına adapte olmak da çok yoruyor insanı
Eve aynen ben de 10 dk içinde uyumamışsa uykusu gelmedi deyip vazgeçiyorum.Yarım saat sonra tekrar demiyorum.Uyku zamanlarını genelde yakalıyorum da zamanı kaçırırsam böyle uğraştığım oluyoCanim bebegin anlasilan ayakta sallaninca uyumicak.ben en fazla 10 dak sallarim.uyumazsa alirim.ya besigine koyarim yada gezdiririm.yada göğsüme koyarim.bi metodu en fazla 10 dakika dene.yorma kendini boş yere.uyumazsa 5 saat de salla nafile.
Önce canimSut urunleri tuketmedikten sonra mi itiyordu once mi?
Yeni dogdugunda vardı doktorumuz normal demişti ama yine de doktoruna sor canim. Hatta ben resmini çekmiştim turuncu renkMerhaba dun sabah ve bugun sabah bezinde, sadece idrar vardi, ama turuncumsu idi. yani koyu renkti bezi. boyle birsey yasayan var mi acaba?
Geçmiş olsun canimMerhabalar hanımlar :)
Benim oğluş iki gün önce grip olmuştu,babasından geçmişti.İlk gece ne zordu 15 dk lık uyku uyuyup 1 saat ve daha fazlası ayaktaydık.Daha da kötüsü kötü kötü ağlamaları.Geniz akıntısı ve bırun tıkanıklığı Yüzünden yatay vaziyette duramıyordu.omzumda kolumda öyle böyle uyudu biraz işte.Dün sabah doktora götürdüm Ateş'i için calpol verdi, burnu için serum fizyolojik ( vardı bizde yeniden almış olduk) şimdi iyi çok şükür dün bugün uyudu iyi geldi.Bir de günde bir fincan su içirmemi önerdi hastalık boyunca.İdrarı azalmıştı zaten idrar yoluyla mikrobu atması için.Bol bol da emzir dedi anne sütü en iyi ilaç.
Dün akşam ben de internetten oyun Halısı,dönence ve kanguru siparişleri verdim,Çarşamba'ya kadar elimde olur diye düşünüyorum en geç.İnşallaj hepsini de kullanabiliriz.Kanguruda Bebeğin Ağırlığınu çok hissediyor muyuz acaba ? 12 kg a kadarmış Taşıma kapasitesi.
Sağlıklı günler dilerim hepimize bebekleriyle
Benim kızımında böyle alerjik egzama dedi dr kortizonlu ilaç verdi birde nemlendirici ben başka ilaç aldım kortizonsuz ama sonra onuda sürmedim kendi bi sönüyor bi azıyor iyice nemlendiricide sürmüyorumKızlar yanakları bu şekilde putur pütür kuru birde
Arka kisimdada bingildak var muhtemelen odur. Su an ne durumda acaba kapndimi. Arka bingildak 6-8 hafta arasi kapanirmis. Bizde eylul dogumluyiz ama kapanmamis hayla. Bugun farkettik ve cok huzursuzumYüz üstü nasıl yatırıyorsunuz kızlar, ben deniyorum gündüz ama kafasını yastığa koymuyor bir türlü, dik tutmaya çalışıyor sonra ağlıyor durmadan, kafasının arkası düzleşti, birde kafasının arka tarafında biraz yukarida bir cukurluk var sizde de var mi orasida mi bıngıldak?
Günaydın kızlar bu d vitamini ne kadar süre kullanılacak bide benim közümün bıngıldağı sanki kapanmış gibi. Sağlık ocağının verdiği damlayı kullanıyordum bitti dün eşim eczaneden ocean yada purdevit daml alayım diye gitti eczane doktor reçetesiyle alabilirsiniz demiş vermemiş siz reçeteyle mi almıştınız
Kızlar ikinciel kangru alacam.
Ama kararsizim.ne zamana kadar kullanabilirim.kac kiloya kadar bilmiyorum.yaz icin iyi olur mu.
Biz yazin evde degiliz.3 ay kadar.arabamiz olmayinca otobüsle gidecez.bebek arabamiz da var.sizce kangru alıp yanımizda onu mu götürelim yoksa bebek arabasi mi.
Malum bavullar cantalar filan.baya yükümüz oluyor.
Yaza kangru mu yoksa bebek arabasi mi iyi olur?
kanguruyla disari cikanlar bebeklerine ne giydiriyorlar.yani sokakta dolasilcagi zaman.bizim astronot var onu giydirip kanguruya koyamam.bebek arabasi daha iyi oluyor.
Merhabalar hanımlar :)
Benim oğluş iki gün önce grip olmuştu,babasından geçmişti.İlk gece ne zordu 15 dk lık uyku uyuyup 1 saat ve daha fazlası ayaktaydık.Daha da kötüsü kötü kötü ağlamaları.Geniz akıntısı ve bırun tıkanıklığı Yüzünden yatay vaziyette duramıyordu.omzumda kolumda öyle böyle uyudu biraz işte.Dün sabah doktora götürdüm Ateş'i için calpol verdi, burnu için serum fizyolojik ( vardı bizde yeniden almış olduk) şimdi iyi çok şükür dün bugün uyudu iyi geldi.Bir de günde bir fincan su içirmemi önerdi hastalık boyunca.İdrarı azalmıştı zaten idrar yoluyla mikrobu atması için.Bol bol da emzir dedi anne sütü en iyi ilaç.
Dün akşam ben de internetten oyun Halısı,dönence ve kanguru siparişleri verdim,Çarşamba'ya kadar elimde olur diye düşünüyorum en geç.İnşallaj hepsini de kullanabiliriz.Kanguruda Bebeğin Ağırlığınu çok hissediyor muyuz acaba ? 12 kg a kadarmış Taşıma kapasitesi.
Sağlıklı günler dilerim hepimize bebekleriyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?