2018 Ekim Anneleri

Uyumaz olurlar mi :)
Belli rutinlerle alisiksa illa egitim tadinda olmasina gerek yok.
Ben uzerini degistiriyorum.Buyudukce bu soyma aralarinda oyunlar basladi.Soyunup oynayip giydiriyorum pijamalari :)
Biara 1 hafta kadar ayni saatte yikayip uyuttum.Sonra soyup giydirmeye döndüm.
Bozmadan ayni rutinde ilerleyebilirsin.

Karin toklugu,bez temizligi kadar dokunulmak duygusal doygunluk anne gulucukleride rahatlatici uyku gecisi icin aklinda olsun

gunduz yeterince oynayip vakit gecirdikten sonra uykusu gelince emziriyorum.memede uyuyakalinca direk ters cevirip koyuyorum kanepeye uzerini de battaniyesiyle ortuyorum bu sekilde 2-3 saat uyuyor gunde bir veya iki kere. bizimki cok sevdi boyle uyumayi.arada kafasini saga sola ceviriyor.ama gece sirtustu yatiriyorum.siz yine de arastirin kimileri saglikli bi uyku sekli olmadigini soyluyor yuzustu icin.

Evet değil canim
Sürekli yaninda değilsen sağlıklı değil
Bebekler kafalarını bu aylarsa ceviremeyecegi için eger nefes almakta zorlanırsa kendini kurtaramama riski var
Gazlı ise en iyi yüzüstü uyur doğru ama riskli

uyku rutinin bizimde var ayni ninlide pijama giymece sonra sarilma beslenme ama sonrasinda sallanmak istiyor desteksiz alissin istiyorum bazen cok zorluyor cunku gece 1 2 yi buluyor

uyku rutinin bizimde var ayni ninlide pijama giymece sonra sarilma beslenme ama sonrasinda sallanmak istiyor desteksiz alissin istiyorum bazen cok zorluyor cunku gece 1 2 yi buluyor
Biz bir iki kere uyur uyanik arasi yataga koymayi denedik. Cunku uyku egitiminde o esastir. Sakinlesmis ama yataginda oldugunun farkinda olacak. Memeden ayrildigi an sinirlendi. Bas bas bagirdi. Hazirbulunusluk onemli. Benim bebegim buna hazir degil bence. Vazgectik simdilik.

Sağol canım.Yav bu bebişler kanguru ds niye durmaz ben anlamıyorum,kucakta tutuluyorlar yine sonuçta.Bakalım bizimki duracak mı
Aslında 14 Haziran'a kadar ücretsiz izindeyim ama bir bakıcı bulduk içimize sindi o sebeple kaçırmayalım dedik 1 nisanda başlamayı planlıyorum.Biberon almıyor ayni sıkıntı devam ederse öteleyeceğim.Sen ne yapmayı düşünüyorsun ?

Hahaha omuzda bebiş diğer el ile boş araba ittirirken hayal ettim :))) benimki uyumaz da etrafı kolaçan eder durur gözleriyle :) ben dışarı çıkmaya üşeniyorum arabayla tek.İlk alfığımız gün caddelerde Karşıdan karşıya geçirmiştim arabayla bebeği çılgınlıktı resmen.Kanguruyla daha Güvenilir olur gibi geliyo :)

Benimki doğduğundan bu yana anne sutu ve mama aliyor o yuzden sıkıntım yok. Kaşık biberonlari denesene

Ben ucretsiz almadım aslında alacaktim ama vazgeçtim başlayacağım insaalah hatta haftaya sınavlar var görevim olur muhtemelen

canım alerjiden üzülme geçiyor oğlum bundan daha kötüydü bizde advanten kullanmıştık çok iyi gelmişti opulmeden bu kadar olmaz

Yok ayağımda salladığımda uyuyor canım uyuyunca duruyorum Ama dursamda ayağımda uyumaya devam etmek istiyor ayağımdan çok yavaş bi şekilde indirsem de uyanıyor 5 dk sonra Ama ayağımda iki saat uyuyor

@Umudumbitmedi_
Kiz dun gece ne guldum. Esin bebegi hipnoz edecekmis ya. Nasil gecti bugun?
Bi de kucaginda bebekle emzirerek kosanlari okuyunca patlattim kahkahayi. Aglanacak halimize guluyoruz. Allah hepimize kolaylik, akil fikir versin.
Ay gülme sakın ben de gülmüştüm dün gece memeyi agzına verdikçe bastı çığlığı, ayakta kabul ettirdim sadece. Demiştim ya kademe kademe bir şeyler istiyorlar. Benim de koşmam yakın heralde..

Benim de dolmuyor artık, adet oluyo gibi belirtilerim var lekelenme vs, düzensiz.. sanırım vücuttaki prolaktin hormonu azalıyor artık, yumurtlamaya adet olmaya calışıyo vücut.. Bi de vücut artık ihtiyac oldugu kadar üretiyor ön süt meselesi de bitiyor.. ben adet belirtileri başladıktan sonra göğüslerimin sertliğini pek hissedemedim..

Son düzenleme:
Arka kisimdada bingildak var muhtemelen odur. Su an ne durumda acaba kapndimi. Arka bingildak 6-8 hafta arasi kapanirmis. Bizde eylul dogumluyiz ama kapanmamis hayla. Bugun farkettik ve cok huzursuzum
Benim bebişte de var, 15 ekim doğumluyuz.. düzleşme de başladı, özel yastık alayım diyorum ama kullanıp faydasını gören var mı acaba.normal yastık kullanıyordum bıraktım ondan heralde diye, nasıl yatıracagım hakkında hiçbir fikrim yok açıkçası, arastırıyorum vs ama oturmuyo kafamda hiçbir şey..

Ay gülme sakın ben de gülmüştüm dün gece memeyi agzına verdikçe bastı çığlığı, ayakta kabul ettirdim sadece. Demiştim ya kademe kademe bir şeyler istiyorlar. Benim de koşmam yakın heralde..
Ya sanirim inatlasmak lazim. Ben artik
Ay insallah arkadaslar yanlis anlamamistir. Dalga gecer gibi gulmedim de okurken gozumde canlandirinca gercekten isimiz zor valla. Allah hepimize kolaylik versin.

Canim bebeklerin boyunlari kisa oldugu icin omurga gelisimi acisindan hic yastik koymamamiz gerekiyor. Kafasi asagida kaliyor dersen yataginin altina yastik koyarak yataga egim verebilirsin. Ben yan yatiriyorum. Her seferinde diger yana yatiriyorum. Ama genelde sirt ustu donup kafasini istedigi tarafa ceviriyor artik.

Purpplee
Nasil oldu bebis?
Kac saatte bir emziriyorsun? Benimkinin de atesi yok ama hasta ya. Dun uyanikken 2 saatte bir emzirdim. Acaba bugun saat basi mi emzirsem? Hastayken sık sık emzirin deniyor ya.
21.00-00.00 arası burun tıksnıklığı Yüzünden uyuyup uyandı ağlayarak.Tuksndıkçs açtım burnunu..00.00 da emzirdim.Sonrasında Eskisi gibi uyudu.

Keyifli şimdi ama öksürüyor arada.Bunlar da geçer inş Sağol canım.Senin minnoşa da geçmiş olsun.Ben normalde iki saat arayla emziriyordum ama şimdi istedikçe veriyorum.Hastaysa su da ver bana öyle dedi doktor idrarla atması için

Son düzenleme:
Biberon alıyorsa sorun yok bence.Hem annen bakacaktı dimi senin zaten.Kaşık biberon duymamıştım biberonu değiştirecem bakayım ona da csnım Sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…