Canım geçer mi ya üzülmeyeyim diyorum elimde degil hergun ağlıyorum, sen alerji icin test yaptırmış miydin, haftaya randevu aldık gidicez bakalım, anne sütü yok zaten neocate iciyor sadece ama bu mamayla kakası cok bozuldu, dört gündür az az sık sık kaka yapıyor hepten mukuslucanım alerjiden üzülme geçiyor oğlum bundan daha kötüydü bizde advanten kullanmıştık çok iyi gelmişti opulmeden bu kadar olmaz
Valla hiç bilmiyorum canım gruptakiler bingildak deyince kafaya takmamistim hiç hala öyle çukurluk var, sen kapanmadigini nasil anladın?Arka kisimdada bingildak var muhtemelen odur. Su an ne durumda acaba kapndimi. Arka bingildak 6-8 hafta arasi kapanirmis. Bizde eylul dogumluyiz ama kapanmamis hayla. Bugun farkettik ve cok huzursuzum
Doktorla gorustunuz mu bu konuyu peki. Ne diyorBenim bebişte de var, 15 ekim doğumluyuz.. düzleşme de başladı, özel yastık alayım diyorum ama kullanıp faydasını gören var mı acaba.normal yastık kullanıyordum bıraktım ondan heralde diye, nasıl yatıracagım hakkında hiçbir fikrim yok açıkçası, arastırıyorum vs ama oturmuyo kafamda hiçbir şey..
Bizim tam bu resimdeki gibi orda çukurluk varEki Görüntüle 2226952
Kafasini arkaya dogru oksarken elime yumsaklik geldi resimdeki gibi arka bolgede. O sekilde anladim
Sizde doktorunuzla bi gorusun. Genelde 15 gune kapanir yada 6-8 hafta arasi kapanir dedi bize doktorumuz. D vitaminini cogaltti gozlem yapalim olmadi beyin ceraahi bi bakar dedi. Dunden beri cok huzursuzumBizim tam bu resimdeki gibi orda çukurluk var
Ben önceden uykusu var mi anlayamiyordum.memeye tutunca uyursa uykusu var uyumazsa yok diyordum ama öyle degilmis.Eve aynen ben de 10 dk içinde uyumamışsa uykusu gelmedi deyip vazgeçiyorum.Yarım saat sonra tekrar demiyorum.Uyku zamanlarını genelde yakalıyorum da zamanı kaçırırsam böyle uğraştığım oluyo
Bende öyle düsündüm canim.tsk ederim.Hareketlenmeleri sebebiylede araba cok iş görür.Ve sıcak.
Senin bebisin çok cimcime.Biz bir iki kere uyur uyanik arasi yataga koymayi denedik. Cunku uyku egitiminde o esastir. Sakinlesmis ama yataginda oldugunun farkinda olacak. Memeden ayrildigi an sinirlendi. Bas bas bagirdi. Hazirbulunusluk onemli. Benim bebegim buna hazir degil bence. Vazgectik simdilik.
Canim sallanmaya alismis.ama hata ediyorsun.gözünü kapattiktan sonra sallamayi birak.devam ettirmeYok ayağımda salladığımda uyuyor canım uyuyunca duruyorum Ama dursamda ayağımda uyumaya devam etmek istiyor ayağımdan çok yavaş bi şekilde indirsem de uyanıyor 5 dk sonra Ama ayağımda iki saat uyuyor
Cok geçmiş olsun canim.@Lets go
Nasil oldu bebis?
Kac saatte bir emziriyorsun? Benimkinin de atesi yok ama hasta ya. Dun uyanikken 2 saatte bir emzirdim. Acaba bugun saat basi mi emzirsem? Hastayken sık sık emzirin deniyor ya.
Yok canim.niye yanlis anlayalim.Ya sanirim inatlasmak lazim. Ben artik
Ay insallah arkadaslar yanlis anlamamistir. Dalga gecer gibi gulmedim de okurken gozumde canlandirinca gercekten isimiz zor valla. Allah hepimize kolaylik versin.
Canım içime dert oldu simdi zaten alerjiyle uğraşıyordum şimdi birde bunu taktımSizde doktorunuzla bi gorusun. Genelde 15 gune kapanir yada 6-8 hafta arasi kapanir dedi bize doktorumuz. D vitaminini cogaltti gozlem yapalim olmadi beyin ceraahi bi bakar dedi. Dunden beri cok huzursuzum
Doktorunla gorusmeden dert etme canim. Ben kafa arkasindaki bingildagi biliyordum o yuzden emindim kapanmadigina. Belki sen yaniliyorsundir. Yada belki surec olarak bazi cocuklarda normaldir ama bazi doktorlar abartir bazilari daha farkli dusunur. Dunden beri arastiriyorum bu konuda konu acan yada intde yazili bir seyde bulamadimCanım içime dert oldu simdi zaten alerjiyle uğraşıyordum şimdi birde bunu taktım
Gunaydin iyi pazarlar herkese
Kac gundur giremiyordum, dun mevlut vardi onun hazirliklariyla kosturduk. 25 kisi cagirmistim kala kala 10 kisi kaldik herkes hasta ve herkes aman bebise bulasmasin diye gelmedi olsun az oldu öz oldu cok sukur oldu bitti :)
Oy yerim ben onu.Benim bebeğim çok duygusal çok içli. ağlamış duymamışım öyle sitemli ağladı ki hiç bu kadar gözyaşı akıtmamıştı şimdiye kadar küstü bana çok üzüldüm
Benimkinin daha once bir iki kere akmisti. Dunden beri de gozyasiyla agliyor. Bu aylarda baslayacak sanirim.Oy yerim ben onu.
Benim bebegim gözyası akitmiyor.sadece bağıriyir.benimkide çok sinirli teyzesi.
Nasıl küstü bu arada.ne yapiyor.
gecmis olsun canim doktor ziyaretlerimizi paylasmak da iyi oluyo hepimiz icin.kisa zamanda atlatir insallah cinar bebek.21.00-00.00 arası burun tıksnıklığı Yüzünden uyuyup uyandı ağlayarak.Tuksndıkçs açtım burnunu..00.00 da emzirdim.Sonrasında Eskisi gibi uyudu.
Keyifli şimdi ama öksürüyor arada.Bunlar da geçer inş Sağol canım.Senin minnoşa da geçmiş olsun.Ben normalde iki saat arayla emziriyordum ama şimdi istedikçe veriyorum.Hastaysa su da ver bana öyle dedi doktor idrarla atması için
Oyy oy annesi içlenmeyide bilirlermiş benim oğluşda ağlarken söylene söylene ağlıyor gözyaşı hiç olmadı ama çok içlendiği zaman gözleri doluyor hiç dayanamıyorum o haline benimde gözlerim doluyorBenim bebeğim çok duygusal çok içli. ağlamış duymamışım öyle sitemli ağladı ki hiç bu kadar gözyaşı akıtmamıştı şimdiye kadar küstü bana çok üzüldüm
durumunu takip ediyorum canım bizde yarin sabah gideceğiz çocuk alerjiye yazarım dr gelince artik ne gerekiyorsa yapsın bazen iyi oluyor keyifli kızım keyifli olduğu zamanlarda kakasida normal oluyor huzursuz olduğu zamanlarda kakada kan mukus rengi yeşil ben şimdiye kadar yediklerine dikkat ederek anne sütü verdim 4 aylık 5800 kg 60 cm kilosu sınırda sutum olduğu ve emdiği halde mama vermek hic istemiyorum umarım sorun bulunurda emzirmeye devam ederim birde bunun ek gıdası var konusucam bakalım yarinCanım geçer mi ya üzülmeyeyim diyorum elimde degil hergun ağlıyorum, sen alerji icin test yaptırmış miydin, haftaya randevu aldık gidicez bakalım, anne sütü yok zaten neocate iciyor sadece ama bu mamayla kakası cok bozuldu, dört gündür az az sık sık kaka yapıyor hepten mukuslugece ikiden bu yana dört oldu yaptigi
Benimkide bikac kere gözyası akitti ama simdi sadece cıglik atiyor:)Benimkinin daha once bir iki kere akmisti. Dunden beri de gozyasiyla agliyor. Bu aylarda baslayacak sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?