2018 Ekim Anneleri

KIzlar selam nasılsınız ? Bir süredir giremedim, gece gündüz sorununu yaşadık uzun bir süre.. kızlar hamilelikte çok elim ayağım şişti. 36.5 giyerken 39 fln giymeye başlamıştım.toplam da 15 kg aldım ve şu anda 3-4 kilom kaldı.. ayaklarım 37 numara fakat ellerim hala büyük eski alyansım yüzüklerim olmuyor.. sizin de böyle mi ne yapabilirim küçültmek için.. 3-4 kg el ayak büyümesi için normal mi ?

Ben uyku sinyali beklemiyorum uyanmasının üzerinden 2 saat geçince memeye tutuyorum uyuyor tok ise de Ayağımda sallıyorum uyuyo..

Sağlık Ocağında izlemlerde kontrol etmediler mi bıngıldağı ?

Çok sağol canım inşallah sıkıntı çikmaz Rabbim sağlık versin yavrularimiza,bende carsamba gideceğim durumu seninle paylaşırım

Size benzer bi durum benim oğlumda da oldu aile hekimi öpülmeye bağlı dedi yün tarzı şeylerde yapar dedi bunları verdi kullandım geçti daha sonrA aynısı oldu aile hekimi yine aynı ilaçları verdi bu sefer geçmedi tüm vucuduna yayılmaya başladı cildiyeye gittik egzama dedi zalain ve locoderm krem verdi karıştır sür dedi iki günde topladı aynı yüzünü çok kaşıyordu şimdi daha az kaşıyor minidolin losyon önerdi minidolin şampuan veya unıbaby şampuan kullan dedi bu dönemlerde bebeklerde çok sık olurmuş yünlü şeylere temas etmesin bol ve pamuklu şeyler giydirin dedi

Kızlar bebek bezini nerden aliyorsunuz?
Benim bezlerim bitti ve simdi hic indirim yok.ne kadar artmis fiyatlari.
Biz prima kullaniyoruz.4 e gectik.
Bebek bezlerinde indirim olursa buraya yazarmisiniz?
Yada elinde 4 numara prima olup kullanmayan olursa da alabilirim.

Ben bu zamana kadar sleepy kullanıyordum joker yada sleepynin kendi internet sitesinden sipariş verdim indirim zamanlarında. Şimdi iki gündür migrosun bezi var minies onu kullanıyorum fena değil. Bedenleri küçük sanırım ama iki gündür sızdırma kızarıklık yapmadı.

Saat 2 arayip aksam geliyoruz diyen misafire ne demeli bakalim az zamanda cok is basarabilicekmiyim aksam disardan yemek soyleriz diye düşünürken 7 kisiye yemek yapicam hayırlısı insallah atlas uyur
bana oyle soyleyene disardan borek ve baklava aldiriyorum esime.hicbisey yapmiyorum canim.bebekli eve geliyorlar yemege gelinmemeli bence.

Mustelanin atopik ciltler için ürünleri var bi incelesen?

Canim ben primadan baska kullanmiyorum.baska bezde denedim.memnun kalmadim.
bana oyle soyleyene disardan borek ve baklava aldiriyorum esime.hicbisey yapmiyorum canim.bebekli eve geliyorlar yemege gelinmemeli bence.
Benim esim diyorki bebek görmeye gelen ögretmenleri yemege alalim.
Bide sen okulda hocalara koca bi kazan sarma sar götüreyim.
Bende bana hic acimiyorsun sen diyorum.ne alakasi var diyor.

Merhaba Hanımlar
Prego Quattro Travel bebek arabasını kullanan var mı

Biz Bazen interbetten alıyoruz indirim olunca.Ha bir de bezde numara arttıkça içindeki adet sayısı azalıyor fiyat yükseliyor

Sağol canım carşamba Dr a gideceğiz bizde sorup kullanayım, birde bizim boynunun arkasida benek benek kirmizi etiketler mi yapıyor acaba?

Benim kızımdada oldu düzleşme maalesef anakucağında uyumak istiyordu sürekli onda sırtüstü yata yata oldu şimdi yastık aldım ama işe yarıyor mu bilmiyorum babyjem düz kafa yastığı netten bakabilirsin 35 tl ye aldım birde medical bir yastık var o da 200 tl olmadı onu sipariş vereceğim netten ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…