Ben uyku sinyali beklemiyorum uyanmasının üzerinden 2 saat geçince memeye tutuyorum uyuyor tok ise de Ayağımda sallıyorum uyuyo..Ben önceden uykusu var mi anlayamiyordum.memeye tutunca uyursa uykusu var uyumazsa yok diyordum ama öyle degilmis.
bazen sarilarak,kucakta gezerek,ayakta sallanarak,besikte sallanarak uyumak istiyor.her seferinde ayni rutini uygulamiyorum.
Bi kere baktim huysuzlandi iyice. kucagima aldim.hemen gözünü kapatti.
Bikac kere oyunhalisinda uyuyakalmiş.
Bide ben sunu farkettim bebekten uyku sinyalleri gelmeden uyutmaya calisinca iyice sinirleniyor.huzuru kaciyor ve bu huzursuzluk kalici oluyor 2 3 saat.
Benimiki dünden beri uykusunu dilini agzinda yatay indirip cığlik benzeri sesler cikarip gösteriyor.bende hemen memeye koyuyoum.olmazsa ayagimda salliyorum.o da olmadi yatagina koyup salliyorum.azönce öyle yaptim.uyudu:)
Bende öyle düsündüm canim.tsk ederim.
Senin bebisin çok cimcime.
Canim sallanmaya alismis.ama hata ediyorsun.gözünü kapattiktan sonra sallamayi birak.devam ettirme
Ben alismasin diye.önce biraz salliyodum.daha gözünü yummadan sallamayi birakiyordum.sonra bi bakiyordum dalmis.
zaten bebegin kendisinin dalmasi lazim.
Sallanarak dalarsa hemen geri uyanir ve kendisi dalmayi ögrenemez.
Ben besikte de bir iki salliyirum sonra birakitorum.uyanirsa da müdahale etmiyorum.kendisi geri dalsin diye.
Cok geçmiş olsun canim.
Yok canim.niye yanlis anlayalim.
Burasi cok sıcak ve samimi bi ortam.
Güzel bi dostluğumuz oldu.
Tabiki gülecez.bende gülüyorum.bu kötü bisey degil.
Yeterki kalpler bir olsun
Sağlık Ocağında izlemlerde kontrol etmediler mi bıngıldağı ?Doktorunla gorusmeden dert etme canim. Ben kafa arkasindaki bingildagi biliyordum o yuzden emindim kapanmadigina. Belki sen yaniliyorsundir. Yada belki surec olarak bazi cocuklarda normaldir ama bazi doktorlar abartir bazilari daha farkli dusunur. Dunden beri arastiriyorum bu konuda konu acan yada intde yazili bir seyde bulamadim
gecmis olsun canim doktor ziyaretlerimizi paylasmak da iyi oluyo hepimiz icin.kisa zamanda atlatir insallah cinar bebek.
Sağolun arkadaşlar amin
Çok sağol canım inşallah sıkıntı çikmaz Rabbim sağlık versin yavrularimiza,bende carsamba gideceğim durumu seninle paylaşırımdurumunu takip ediyorum canım bizde yarin sabah gideceğiz çocuk alerjiye yazarım dr gelince artik ne gerekiyorsa yapsın bazen iyi oluyor keyifli kızım keyifli olduğu zamanlarda kakasida normal oluyor huzursuz olduğu zamanlarda kakada kan mukus rengi yeşil ben şimdiye kadar yediklerine dikkat ederek anne sütü verdim 4 aylık 5800 kg 60 cm kilosu sınırda sutum olduğu ve emdiği halde mama vermek hic istemiyorum umarım sorun bulunurda emzirmeye devam ederim birde bunun ek gıdası var konusucam bakalım yarin
Size benzer bi durum benim oğlumda da oldu aile hekimi öpülmeye bağlı dedi yün tarzı şeylerde yapar dedi bunları verdi kullandım geçti daha sonrA aynısı oldu aile hekimi yine aynı ilaçları verdi bu sefer geçmedi tüm vucuduna yayılmaya başladı cildiyeye gittik egzama dedi zalain ve locoderm krem verdi karıştır sür dedi iki günde topladı aynı yüzünü çok kaşıyordu şimdi daha az kaşıyor minidolin losyon önerdi minidolin şampuan veya unıbaby şampuan kullan dedi bu dönemlerde bebeklerde çok sık olurmuş yünlü şeylere temas etmesin bol ve pamuklu şeyler giydirin dediHametan krem mi canım sarı olani bende alayim yarin deneyeyim gunde bir kez mi sürdün, ben hep alerjiye yoruyorummama reddi ile alerji mamasina başlamıştik şimdi onu içiyor, poposu pişik oldu yanaklarda böyle olunca birde ellerini yuzune cok götürüyor kaşımak mi istiyor elleriyle oynayınca iyice kizariyor alerjiye yoruyorum hep artık
Arka bingildagi takip etmiyolar zaten genelde. Hem saglk ocagi hem rutin doktorumuz hp onu kontrol ettiSağlık Ocağında izlemlerde kontrol etmediler mi bıngıldağı ?
Seninkide iyiymis canim.kontrol sende:)Ben uyku sinyali beklemiyorum uyanmasının üzerinden 2 saat geçince memeye tutuyorum uyuyor tok ise de Ayağımda sallıyorum uyuyo..
Ben bu zamana kadar sleepy kullanıyordum joker yada sleepynin kendi internet sitesinden sipariş verdim indirim zamanlarında. Şimdi iki gündür migrosun bezi var minies onu kullanıyorum fena değil. Bedenleri küçük sanırım ama iki gündür sızdırma kızarıklık yapmadı.Kızlar bebek bezini nerden aliyorsunuz?
Benim bezlerim bitti ve simdi hic indirim yok.ne kadar artmis fiyatlari.
Biz prima kullaniyoruz.4 e gectik.
Bebek bezlerinde indirim olursa buraya yazarmisiniz?
Yada elinde 4 numara prima olup kullanmayan olursa da alabilirim.
bana oyle soyleyene disardan borek ve baklava aldiriyorum esime.hicbisey yapmiyorum canim.bebekli eve geliyorlar yemege gelinmemeli bence.Saat 2 arayip aksam geliyoruz diyen misafire ne demeli bakalim az zamanda cok is basarabilicekmiyim aksam disardan yemek soyleriz diye düşünürken 7 kisiye yemek yapicam hayırlısı insallah atlas uyur
Bizim de sabah ilk alt değiştirmede koyu renkli bez cikiyo. Biz de idrar kültüre baktıracağız yarınBurnu tikali ve oksuruyor. Persembe doktora gittik. Cigerleri temiz pazartesi tekrar gelin dedi.
Tesekkur ederiz.
Mustelanin atopik ciltler için ürünleri var bi incelesen?Eki Görüntüle 2227001
Size benzer bi durum benim oğlumda da oldu aile hekimi öpülmeye bağlı dedi yün tarzı şeylerde yapar dedi bunları verdi kullandım geçti daha sonrA aynısı oldu aile hekimi yine aynı ilaçları verdi bu sefer geçmedi tüm vucuduna yayılmaya başladı cildiyeye gittik egzama dedi zalain ve locoderm krem verdi karıştır sür dedi iki günde topladı aynı yüzünü çok kaşıyordu şimdi daha az kaşıyor minidolin losyon önerdi minidolin şampuan veya unıbaby şampuan kullan dedi bu dönemlerde bebeklerde çok sık olurmuş yünlü şeylere temas etmesin bol ve pamuklu şeyler giydirin dedi
Canim ben primadan baska kullanmiyorum.baska bezde denedim.memnun kalmadim.Ben bu zamana kadar sleepy kullanıyordum joker yada sleepynin kendi internet sitesinden sipariş verdim indirim zamanlarında. Şimdi iki gündür migrosun bezi var minies onu kullanıyorum fena değil. Bedenleri küçük sanırım ama iki gündür sızdırma kızarıklık yapmadı.
Benim esim diyorki bebek görmeye gelen ögretmenleri yemege alalim.bana oyle soyleyene disardan borek ve baklava aldiriyorum esime.hicbisey yapmiyorum canim.bebekli eve geliyorlar yemege gelinmemeli bence.
Biz Bazen interbetten alıyoruz indirim olunca.Ha bir de bezde numara arttıkça içindeki adet sayısı azalıyor fiyat yükseliyorKızlar bebek bezini nerden aliyorsunuz?
Benim bezlerim bitti ve simdi hic indirim yok.ne kadar artmis fiyatlari.
Biz prima kullaniyoruz.4 e gectik.
Bebek bezlerinde indirim olursa buraya yazarmisiniz?
Yada elinde 4 numara prima olup kullanmayan olursa da alabilirim.
Sağol canım carşamba Dr a gideceğiz bizde sorup kullanayım, birde bizim boynunun arkasida benek benek kirmizi etiketler mi yapıyor acaba?Eki Görüntüle 2227001
Size benzer bi durum benim oğlumda da oldu aile hekimi öpülmeye bağlı dedi yün tarzı şeylerde yapar dedi bunları verdi kullandım geçti daha sonrA aynısı oldu aile hekimi yine aynı ilaçları verdi bu sefer geçmedi tüm vucuduna yayılmaya başladı cildiyeye gittik egzama dedi zalain ve locoderm krem verdi karıştır sür dedi iki günde topladı aynı yüzünü çok kaşıyordu şimdi daha az kaşıyor minidolin losyon önerdi minidolin şampuan veya unıbaby şampuan kullan dedi bu dönemlerde bebeklerde çok sık olurmuş yünlü şeylere temas etmesin bol ve pamuklu şeyler giydirin dedi
Benim kızımdada oldu düzleşme maalesef anakucağında uyumak istiyordu sürekli onda sırtüstü yata yata oldu şimdi yastık aldım ama işe yarıyor mu bilmiyorum babyjem düz kafa yastığı netten bakabilirsin 35 tl ye aldım birde medical bir yastık var o da 200 tl olmadı onu sipariş vereceğim netten ..Benim bebişte de var, 15 ekim doğumluyuz.. düzleşme de başladı, özel yastık alayım diyorum ama kullanıp faydasını gören var mı acaba.normal yastık kullanıyordum bıraktım ondan heralde diye, nasıl yatıracagım hakkında hiçbir fikrim yok açıkçası, arastırıyorum vs ama oturmuyo kafamda hiçbir şey..
Oy yerim ben onu.
Benim bebegim gözyası akitmiyor.sadece bağıriyir.benimkide çok sinirli teyzesi.
Nasıl küstü bu arada.ne yapiyor.
O zaman benimkide anası gibi ağlak galiba sürekli yaşlı ağlıyor :))) zaten kızım ağlayınca eşim ben kızım üçümüz birden ağlıyoruz hahahaBenimkinin daha once bir iki kere akmisti. Dunden beri de gozyasiyla agliyor. Bu aylarda baslayacak sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?