Oyy oy annesi içlenmeyide bilirlermiş benim oğluşda ağlarken söylene söylene ağlıyor gözyaşı hiç olmadı ama çok içlendiği zaman gözleri doluyor hiç dayanamıyorum o haline benimde gözlerim doluyor
Senin ayağın yine iyi küçülmüş ben 36 giyerken 38 zor oldu birde kemil fırlamış ondan olmuyot bütün ayakkabılarımı botlarımı sağa sola dağıttım sinirimden minnoş ayaklarım ne hale geldi :)) bu arada eski kiloma döndüm hiç kilom kalmadı artıkKIzlar selam nasılsınız ? Bir süredir giremedim, gece gündüz sorununu yaşadık uzun bir süre.. kızlar hamilelikte çok elim ayağım şişti. 36.5 giyerken 39 fln giymeye başlamıştım.toplam da 15 kg aldım ve şu anda 3-4 kilom kaldı.. ayaklarım 37 numara fakat ellerim hala büyük eski alyansım yüzüklerim olmuyor.. sizin de böyle mi ne yapabilirim küçültmek için.. 3-4 kg el ayak büyümesi için normal mi ?
Primanın içeriği iyi değilmiş canım .. Bende sleepye döndüm yine ama ısrarla sleepy kullanmak istesemde olmayacak galiba evden çıkmadan değiştirdim 2 saatte kakayı sızdırmış şimdi molfix ya da goon deneyeceğim bunların içerikler iyiymiş haberiniz olsun bu aradaKızlar bebek bezini nerden aliyorsunuz?
Benim bezlerim bitti ve simdi hic indirim yok.ne kadar artmis fiyatlari.
Biz prima kullaniyoruz.4 e gectik.
Bebek bezlerinde indirim olursa buraya yazarmisiniz?
Yada elinde 4 numara prima olup kullanmayan olursa da alabilirim.
Benim kızda doğduğundan beri gözyaşı ile ağlıyor.. hemen o iki damla nasıl akıyor anlamıyorum.. tiyatrocu yapıcam ben bunu diyorum :) ama insan kıyamıyo genede.. gözyaşına değcek bisey yok annecim diyorum..O zaman benimkide anası gibi ağlak galiba sürekli yaşlı ağlıyor :))) zaten kızım ağlayınca eşim ben kızım üçümüz birden ağlıyoruz hahaha
Oy yazik.kiyamam.Yüzüme bakmıyor dudaklarını büküyor başını çeviriyor oluk oluk yaş akıttı ay bi daha tek bırakmam onu canım kızım
Ben memnunum canim.icerigini arastirmadim.Primanın içeriği iyi değilmiş canım .. Bende sleepye döndüm yine ama ısrarla sleepy kullanmak istesemde olmayacak galiba evden çıkmadan değiştirdim 2 saatte kakayı sızdırmış şimdi molfix ya da goon deneyeceğim bunların içerikler iyiymiş haberiniz olsun bu arada
Kiyamam.O zaman benimkide anası gibi ağlak galiba sürekli yaşlı ağlıyor :))) zaten kızım ağlayınca eşim ben kızım üçümüz birden ağlıyoruz hahaha
Hatta memeye koyunca soylenmeye devam ediyor ya cok komik geliyor bana. Agzi dolu hölölölö diyor.Ben de ağlayacaktım ya bizimki çok duygusal 3 haftalıktan beri geliyor gözyaşı. Hep gözümün içine bakar konuşur bi agu deyişi var eriyip bitiyorum. Yerim o söylenmeler çok tatlı zaten
Türkan şoraya bin basar bizimkiler :))) Çok güzel demişsiniz gözyaşlarına değecek bir şey yok hep mutlu olsunlar inşallahBenim kızda doğduğundan beri gözyaşı ile ağlıyor.. hemen o iki damla nasıl akıyor anlamıyorum.. tiyatrocu yapıcam ben bunu diyorum :) ama insan kıyamıyo genede.. gözyaşına değcek bisey yok annecim diyorum..
canim sen fena alistirmissin ama adami cesit cesit yemeklere :) bakti ki hanim yapiyor ister tabiCanim ben primadan baska kullanmiyorum.baska bezde denedim.memnun kalmadim.
Benim esim diyorki bebek görmeye gelen ögretmenleri yemege alalim.
Bide sen okulda hocalara koca bi kazan sarma sar götüreyim.
Bende bana hic acimiyorsun sen diyorum.ne alakasi var diyor.
Galiba canim:)canim sen fena alistirmissin ama adami cesit cesit yemeklere :) bakti ki hanim yapiyor ister tabi
İnşallah etikettendir de kesersin olur biter Yoksa bi de onu düşünmek varSağol canım carşamba Dr a gideceğiz bizde sorup kullanayım, birde bizim boynunun arkasida benek benek kirmizi etiketler mi yapıyor acaba?
Günlük genel kullanım için mi yoksa gerektiğinde kullanmak için mi bana bi arkadaş mustelanın pişik kremini verdi henüz kullanmadımMustelanin atopik ciltler için ürünleri var bi incelesen?
Gecmis olsun. Insallah bir sey cikmaz. Bunlar cok onemli hastaliklar degil ama insan ne kadar uzuluyor. Allah dermansiz dert vermesin.Bizim de sabah ilk alt değiştirmede koyu renkli bez cikiyo. Biz de idrar kültüre baktıracağız yarın
Off benimde başımda bu alerji davasıMerhaba kızlar.. Alerji ile ilgili deneyimlerimi burada paylaşmak istiyorum, belki birilerine faydası olur..
Kızım 1 buçuk aylıkken yüzünde döküntü başladı ve doktora gittik. Döküntü öncesinde kaka mukuslu ve yeşile çalıyordu. Doktor süt ve süt ürünleri alerjisi dedi ve kestim yemeyi. Kızımın yüzündeki döküntüler zamanla azalarak kayboldu fakat kaka düzelmiyordu. Yumurta tükettiğim bir sabah kakada kan gördüm. Onu görünce yumurtayi da bıraktım. Bu arada kaka bol gürültülü idi. Zaman zaman yediklerim alerjiyi siddetlendirdi. Alerjinin şiddetli olduğu zamanlar kızım çok huzursuz oluyor, uykuya dalamıyor ve çok ağlıyor. Bu süreçte yeşil ve mukuslu kaka geçmedi. Yiyecekleri eleye eleye en son patates, pirinç, elma, mariola beslenmeye başladım fakat alerji hala devam ediyor. Bir kaç güne herşeyi kesip sadece haşlanmış patates yiyecegim. Alerjen kesildikten sonra 5 güne kadar kaka düzeliyor. Kaka duzeldikten sonra 5 gün bekleye bekleye besinleri ekleyeceğim. Bu arada kızımın kilo alimi durdu fakat boyu uzuyor. Umarım en kısa zamanda alerjenleri bulabiliriz.
Hahaha omuzda bebiş diğer el ile boş araba ittirirken hayal ettim :))) benimki uyumaz da etrafı kolaçan eder durur gözleriyle :) ben dışarı çıkmaya üşeniyorum arabayla tek.İlk alfığımız gün caddelerde Karşıdan karşıya geçirmiştim arabayla bebeği çılgınlıktı resmen.Kanguruyla daha Güvenilir olur gibi geliyo :)
Merhaba Hanımlar
Prego Quattro Travel bebek arabasını kullanan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?