2018 Ekim Anneleri

Ben de ağlayacaktım ya bizimki çok duygusal 3 haftalıktan beri geliyor gözyaşı. Hep gözümün içine bakar konuşur bi agu deyişi var eriyip bitiyorum. Yerim o söylenmeler çok tatlı zaten

Senin ayağın yine iyi küçülmüş ben 36 giyerken 38 zor oldu birde kemil fırlamış ondan olmuyot bütün ayakkabılarımı botlarımı sağa sola dağıttım sinirimden minnoş ayaklarım ne hale geldi :)) bu arada eski kiloma döndüm hiç kilom kalmadı artık

Primanın içeriği iyi değilmiş canım .. Bende sleepye döndüm yine ama ısrarla sleepy kullanmak istesemde olmayacak galiba evden çıkmadan değiştirdim 2 saatte kakayı sızdırmış şimdi molfix ya da goon deneyeceğim bunların içerikler iyiymiş haberiniz olsun bu arada

O zaman benimkide anası gibi ağlak galiba sürekli yaşlı ağlıyor :))) zaten kızım ağlayınca eşim ben kızım üçümüz birden ağlıyoruz hahaha
Benim kızda doğduğundan beri gözyaşı ile ağlıyor.. hemen o iki damla nasıl akıyor anlamıyorum.. tiyatrocu yapıcam ben bunu diyorum :) ama insan kıyamıyo genede.. gözyaşına değcek bisey yok annecim diyorum..

Yüzüme bakmıyor dudaklarını büküyor başını çeviriyor oluk oluk yaş akıttı ay bi daha tek bırakmam onu canım kızım
Oy yazik.kiyamam.
Ben memnunum canim.icerigini arastirmadim.

Ben de ağlayacaktım ya bizimki çok duygusal 3 haftalıktan beri geliyor gözyaşı. Hep gözümün içine bakar konuşur bi agu deyişi var eriyip bitiyorum. Yerim o söylenmeler çok tatlı zaten
Hatta memeye koyunca soylenmeye devam ediyor ya cok komik geliyor bana. Agzi dolu hölölölö diyor.

Türkan şoraya bin basar bizimkiler :))) Çok güzel demişsiniz gözyaşlarına değecek bir şey yok hep mutlu olsunlar inşallah

canim sen fena alistirmissin ama adami cesit cesit yemeklere :) bakti ki hanim yapiyor ister tabi

Selam anneler,Kızım geçen hafta rota aşısının ilk dozunu oldu kakasını yapamıyor. 4. Gününde bir kaşık zeytinyağ içirip poposuna zeytinyağ sürdüm o akşam yaptı. Ama şimdi 3 günden beri yapmıyor rota açısından kaynaklı olabilir mi

Merhaba kızlar.. Alerji ile ilgili deneyimlerimi burada paylaşmak istiyorum, belki birilerine faydası olur..
Kızım 1 buçuk aylıkken yüzünde döküntü başladı ve doktora gittik. Döküntü öncesinde kaka mukuslu ve yeşile çalıyordu. Doktor süt ve süt ürünleri alerjisi dedi ve kestim yemeyi. Kızımın yüzündeki döküntüler zamanla azalarak kayboldu fakat kaka düzelmiyordu. Yumurta tükettiğim bir sabah kakada kan gördüm. Onu görünce yumurtayi da bıraktım. Bu arada kaka bol gürültülü idi. Zaman zaman yediklerim alerjiyi siddetlendirdi. Alerjinin şiddetli olduğu zamanlar kızım çok huzursuz oluyor, uykuya dalamıyor ve çok ağlıyor. Bu süreçte yeşil ve mukuslu kaka geçmedi. Yiyecekleri eleye eleye en son patates, pirinç, elma, mariola beslenmeye başladım fakat alerji hala devam ediyor. Bir kaç güne herşeyi kesip sadece haşlanmış patates yiyecegim. Alerjen kesildikten sonra 5 güne kadar kaka düzeliyor. Kaka duzeldikten sonra 5 gün bekleye bekleye besinleri ekleyeceğim. Bu arada kızımın kilo alimi durdu fakat boyu uzuyor. Umarım en kısa zamanda alerjenleri bulabiliriz.

Off benimde başımda bu alerji davası sonunda bende öyle yapicam galiba..

Gunduz uykulari oldugu surece nerde olursan ol uyuyor iste ve istedigi yerde :) Bakinirken hopp gidiyor.
Gunduz uykularida kalkinca hepten garip zaten insan afalliyor :))))))
Bebek arabasi kullanmaya baslayinca yollarin ne kadar engebeli ve zor oldugunuda anliyor insan,mario gibi bazi yerler :)))))))))

Merhaba Hanımlar
Prego Quattro Travel bebek arabasını kullanan var mı

Kullanmadim ama artik buyuyorlar ve nacizane fikrim kapandiginda kucuk kalabilecek ve parcayi ayirmadan kapanabilecek bisy daha cok isini görür.
Ev inis cikos kolaysa,arac hep elinin altindaysan baska tabii ama.

Kizlar benim bebisin yanagi yara olmustu isilik gibi ama kipkirmiziydi hematen surdum dahada kizardi bir anda gecti yalan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…