Allah kolaylik versin.Merhaba kızlar.. Alerji ile ilgili deneyimlerimi burada paylaşmak istiyorum, belki birilerine faydası olur..
Kızım 1 buçuk aylıkken yüzünde döküntü başladı ve doktora gittik. Döküntü öncesinde kaka mukuslu ve yeşile çalıyordu. Doktor süt ve süt ürünleri alerjisi dedi ve kestim yemeyi. Kızımın yüzündeki döküntüler zamanla azalarak kayboldu fakat kaka düzelmiyordu. Yumurta tükettiğim bir sabah kakada kan gördüm. Onu görünce yumurtayi da bıraktım. Bu arada kaka bol gürültülü idi. Zaman zaman yediklerim alerjiyi siddetlendirdi. Alerjinin şiddetli olduğu zamanlar kızım çok huzursuz oluyor, uykuya dalamıyor ve çok ağlıyor. Bu süreçte yeşil ve mukuslu kaka geçmedi. Yiyecekleri eleye eleye en son patates, pirinç, elma, mariola beslenmeye başladım fakat alerji hala devam ediyor. Bir kaç güne herşeyi kesip sadece haşlanmış patates yiyecegim. Alerjen kesildikten sonra 5 güne kadar kaka düzeliyor. Kaka duzeldikten sonra 5 gün bekleye bekleye besinleri ekleyeceğim. Bu arada kızımın kilo alimi durdu fakat boyu uzuyor. Umarım en kısa zamanda alerjenleri bulabiliriz.
Merhaba kızlar.. Alerji ile ilgili deneyimlerimi burada paylaşmak istiyorum, belki birilerine faydası olur..
Kızım 1 buçuk aylıkken yüzünde döküntü başladı ve doktora gittik. Döküntü öncesinde kaka mukuslu ve yeşile çalıyordu. Doktor süt ve süt ürünleri alerjisi dedi ve kestim yemeyi. Kızımın yüzündeki döküntüler zamanla azalarak kayboldu fakat kaka düzelmiyordu. Yumurta tükettiğim bir sabah kakada kan gördüm. Onu görünce yumurtayi da bıraktım. Bu arada kaka bol gürültülü idi. Zaman zaman yediklerim alerjiyi siddetlendirdi. Alerjinin şiddetli olduğu zamanlar kızım çok huzursuz oluyor, uykuya dalamıyor ve çok ağlıyor. Bu süreçte yeşil ve mukuslu kaka geçmedi. Yiyecekleri eleye eleye en son patates, pirinç, elma, mariola beslenmeye başladım fakat alerji hala devam ediyor. Bir kaç güne herşeyi kesip sadece haşlanmış patates yiyecegim. Alerjen kesildikten sonra 5 güne kadar kaka düzeliyor. Kaka duzeldikten sonra 5 gün bekleye bekleye besinleri ekleyeceğim. Bu arada kızımın kilo alimi durdu fakat boyu uzuyor. Umarım en kısa zamanda alerjenleri bulabiliriz.
Allah kolaylik versin.
Bizim de bir haftadir kaka mukuslu ve yesil. Yarin doktora gitcez. Cok moralim bozuk.
Biz Bazen interbetten alıyoruz indirim olunca.Ha bir de bezde numara arttıkça içindeki adet sayısı azalıyor fiyat yükseliyor
Primanın içeriği iyi değilmiş canım .. Bende sleepye döndüm yine ama ısrarla sleepy kullanmak istesemde olmayacak galiba evden çıkmadan değiştirdim 2 saatte kakayı sızdırmış şimdi molfix ya da goon deneyeceğim bunların içerikler iyiymiş haberiniz olsun bu arada
Bizimde aşı var yarın inşallah sıkıntısız atlatırız.. Maşallah 4 aylık kuzulara aynı gün doğum yapmıştıkYarın aşı var4 aylık oldu bile balım..
Melul melul gozumun icine bakacak..
Olmadan once bi garip geliyor yahu alisilmiyor :)
Bugunumuze sükür...
Allah yardımcınız olsun.Merhaba kızlar.. Alerji ile ilgili deneyimlerimi burada paylaşmak istiyorum, belki birilerine faydası olur..
Ben de oyle dusundum ama burdaki arkadaslar cikabilecegini soyledi. Internette arastirdim ilk 6 ay icinde her hangi bir zaman cikabilecegine rastladim. Bir dolap sut biriktirdim. Ziyan olurlarsa cok uzulurum.Canim bu aydan itibarende olsa alerjik durum cikarmi yinede? Sanki daha erken ayda cikiyor ama?
Muhendisinoglu hepsini inceliyor. Bak istersen. Mustela guvenilir listesinde. Ben dogdugundan beri kullaniyorum.Yenidogan sebamed sampuani bitmek uzere. 3,5 aydir her gun yikiyoruz bu sefer mustela alayim diyorum var mi kullanan? Birde hic acilmamis uni baby ve chicco var icerikleri nasil sizce?
bizim 2 aylik olana kadar hic sari kaka yapmadi.hep koyu yesil ve mukusluydu.doktora sormustum anne sutu alan bebeklerde olur normal demisti.2 aylik olunca kendiliginden gecti.simdi ara sira oyle kakasi oluyor.Allah kolaylik versin.
Bizim de bir haftadir kaka mukuslu ve yesil. Yarin doktora gitcez. Cok moralim bozuk.
Hametan ve fito kremi lazer epilasyon sonrası tahriş olan yerlere sürdürüyordu bizim estetisyen oğlumda da aile hekimi yüzündeki kızarıklık için fito vermişti bende sürdüm geçti bi düre sonrA tekrarladı bu sefer geçmedi cildiye dr onun nemlendirici tarzında bi krem olduğunu söylemişti
3 aldım primada 2 numaraya yeni geçmiştim cırtlar üstüste bindi bacaklar normal görünüyor elimde sleepy 2 numara vardı onu kullandım çok iz oldu bacaklarında 3 numara aldım o da sızdırıyor paket bitene kadar kullanacağım bakalımSleepyden cok memnunum ben acaba kucuk numarami kullaniyosun? Cunku biz bayadir 4 kullaniyoruz sanirim kaliplari biraz ufak
Yenidogan sebamed sampuani bitmek uzere. 3,5 aydir her gun yikiyoruz bu sefer mustela alayim diyorum var mi kullanan? Birde hic acilmamis uni baby ve chicco var icerikleri nasil sizce?
Ah canım bu sabah sürekli oynadi elleriyle gece boyu sabah bir baktım kıpkırmızı kalmisHametan ve fito kremi lazer epilasyon sonrası tahriş olan yerlere sürdürüyordu bizim estetisyen oğlumda da aile hekimi yüzündeki kızarıklık için fito vermişti bende sürdüm geçti bi düre sonrA tekrarladı bu sefer geçmedi cildiye dr onun nemlendirici tarzında bi krem olduğunu söylemişti
Canım unibaby nin içeriği hiç iyi değil bende 2 tane almıştım ne yapacagım bilmiyorum üstelik sebamedin içeriğide iyi değil bende indirimde diye 3 tane almıştım, bir tanesi bitmek üzere ne yapacagım bu şampuanları bilmiyorum . Hadi unibaby neyse de sebamed beni çok şaşırttı. Sen en iyisi mustella alYenidogan sebamed sampuani bitmek uzere. 3,5 aydir her gun yikiyoruz bu sefer mustela alayim diyorum var mi kullanan? Birde hic acilmamis uni baby ve chicco var icerikleri nasil sizce?
Canım sleepy den bende hiç memnun kalmadım kakayı yapıyor benim kız o an yaa emziriyorum yada kucağımda oluyor anlıyorum yeni kaka yaptığını bez kakayı emmeden hemen sızdırıyor, ben 3 numarasını kullanıyorum arkadaşım 4 numarasını, bana 2 tane 4 numaralı bez verdi maalesef onlarda sızdırdı.... Baby&me kullanıyorum memnunum bezden arada sırada yanlardan hafif sızdırıyor ama sleepyden 1000 kat iyi sadece içeriğinde losyon olduğu için bittikten sonra canbebeye geçeceğim3 aldım primada 2 numaraya yeni geçmiştim cırtlar üstüste bindi bacaklar normal görünüyor elimde sleepy 2 numara vardı onu kullandım çok iz oldu bacaklarında 3 numara aldım o da sızdırıyor paket bitene kadar kullanacağım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?