2018 Ekim Anneleri

Allah kolaylik versin.
Bizim de bir haftadir kaka mukuslu ve yesil. Yarin doktora gitcez. Cok moralim bozuk.

İyi geceler oncelikle size ve alerji durumu olan bebek ve annelerine kolayliklar diliyorum. Bu yesil kaka olayi bizde de var ve ben dr a sordugumda olabilir senin yediklerinden kaynaklanir dedi ustunde durmadi bile yani acaba neye gore belirleniyor baska kistaslari neler bizim dr mu pek onemsemedi acaba?

Sleepyden cok memnunum ben acaba kucuk numarami kullaniyosun? Cunku biz bayadir 4 kullaniyoruz sanirim kaliplari biraz ufak

Yenidogan sebamed sampuani bitmek uzere. 3,5 aydir her gun yikiyoruz bu sefer mustela alayim diyorum var mi kullanan? Birde hic acilmamis uni baby ve chicco var icerikleri nasil sizce?

Yarın aşı var 4 aylık oldu bile balım..
Melul melul gozumun icine bakacak..
Olmadan once bi garip geliyor yahu alisilmiyor :)
Bugunumuze sükür...
Bizimde aşı var yarın inşallah sıkıntısız atlatırız.. Maşallah 4 aylık kuzulara aynı gün doğum yapmıştık

Allah yardımcınız olsun.

Canim bu aydan itibarende olsa alerjik durum cikarmi yinede? Sanki daha erken ayda cikiyor ama?
Ben de oyle dusundum ama burdaki arkadaslar cikabilecegini soyledi. Internette arastirdim ilk 6 ay icinde her hangi bir zaman cikabilecegine rastladim. Bir dolap sut biriktirdim. Ziyan olurlarsa cok uzulurum.
Bir de bagirsak paraziti de olabilirmis. Banyoyu kaynamis suyla yaptirmiyorum. Yuzune gelen suyu yalamistir belki.

Yenidogan sebamed sampuani bitmek uzere. 3,5 aydir her gun yikiyoruz bu sefer mustela alayim diyorum var mi kullanan? Birde hic acilmamis uni baby ve chicco var icerikleri nasil sizce?
Muhendisinoglu hepsini inceliyor. Bak istersen. Mustela guvenilir listesinde. Ben dogdugundan beri kullaniyorum.

Allah kolaylik versin.
Bizim de bir haftadir kaka mukuslu ve yesil. Yarin doktora gitcez. Cok moralim bozuk.
bizim 2 aylik olana kadar hic sari kaka yapmadi.hep koyu yesil ve mukusluydu.doktora sormustum anne sutu alan bebeklerde olur normal demisti.2 aylik olunca kendiliginden gecti.simdi ara sira oyle kakasi oluyor.

L Lawinya34 hametanla geçti mi canım?
Hametan ve fito kremi lazer epilasyon sonrası tahriş olan yerlere sürdürüyordu bizim estetisyen oğlumda da aile hekimi yüzündeki kızarıklık için fito vermişti bende sürdüm geçti bi düre sonrA tekrarladı bu sefer geçmedi cildiye dr onun nemlendirici tarzında bi krem olduğunu söylemişti

Sleepyden cok memnunum ben acaba kucuk numarami kullaniyosun? Cunku biz bayadir 4 kullaniyoruz sanirim kaliplari biraz ufak
3 aldım primada 2 numaraya yeni geçmiştim cırtlar üstüste bindi bacaklar normal görünüyor elimde sleepy 2 numara vardı onu kullandım çok iz oldu bacaklarında 3 numara aldım o da sızdırıyor paket bitene kadar kullanacağım bakalım

İlk dogdudundan beri mustela kullanıyorum herseyini coknmemnunum ne pişik sorunu yaşadık nede konak seytan kulagina

Ah canım bu sabah sürekli oynadi elleriyle gece boyu sabah bir baktım kıpkırmızı kalmis keşke kundak yapsaymisim sabah ellerini bağladım sekiz buçuk dokuz buçuk arasi rahat uyudu simdi uyandı

Canım unibaby nin içeriği hiç iyi değil bende 2 tane almıştım ne yapacagım bilmiyorum üstelik sebamedin içeriğide iyi değil bende indirimde diye 3 tane almıştım, bir tanesi bitmek üzere ne yapacagım bu şampuanları bilmiyorum . Hadi unibaby neyse de sebamed beni çok şaşırttı. Sen en iyisi mustella al

Canım sleepy den bende hiç memnun kalmadım kakayı yapıyor benim kız o an yaa emziriyorum yada kucağımda oluyor anlıyorum yeni kaka yaptığını bez kakayı emmeden hemen sızdırıyor, ben 3 numarasını kullanıyorum arkadaşım 4 numarasını, bana 2 tane 4 numaralı bez verdi maalesef onlarda sızdırdı.... Baby&me kullanıyorum memnunum bezden arada sırada yanlardan hafif sızdırıyor ama sleepyden 1000 kat iyi sadece içeriğinde losyon olduğu için bittikten sonra canbebeye geçeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…