Emzik aliyor muydu?Arkadaşlar kızım bu sabah başparmağını emmeye başladı tam şeklini falan bulmuş yani cork cork çekiyor emzirdim koydum yine devam ediyor çekiyorum ağlıyor başparmağı bulmayaydı iyiydi ya
Canım benim kız 1 aydan beri başparmağını emiyor bir kaç günden beri o çıkardığı cork cork ses hoşuna gidiyor gülüyor sonra tekrar emiyor. Çok hoşuma gidiyor normal şeyler sen niye üzüldün anlamadım :)Arkadaşlar kızım bu sabah başparmağını emmeye başladı tam şeklini falan bulmuş yani cork cork çekiyor emzirdim koydum yine devam ediyor çekiyorum ağlıyor başparmağı bulmayaydı iyiydi ya
unibaby icerigi iyi degil mustela kullaniyorum ben memnunumYenidogan sebamed sampuani bitmek uzere. 3,5 aydir her gun yikiyoruz bu sefer mustela alayim diyorum var mi kullanan? Birde hic acilmamis uni baby ve chicco var icerikleri nasil sizce?
Zaten bebek görmeye geldiklerinde dünya çeşit yaptın, ayrıca yemeğe almak niye? Sarmaları eşin sarsın çok kolaysa!Benim esim diyorki bebek görmeye gelen ögretmenleri yemege alalim.
Bide sen okulda hocalara koca bi kazan sarma sar götüreyim.
Bende bana hic acimiyorsun sen diyorum.ne alakasi var diyor.
Küçük hanımlara yakışmıyor ağzı dolu konuşmak deseydin :))) benimki de memede söyleniyor :)) kızlar biraz isyankar çıktı galiba :))Hatta memeye koyunca soylenmeye devam ediyor ya cok komik geliyor bana. Agzi dolu hölölölö diyor.
bizimki bir aydan fazladir emiyor basparmagini.bazen cikariyor kipkirmizi olmus.emzik de aliyor parmagini da emiyor.cok sevimli ama ya :)Arkadaşlar kızım bu sabah başparmağını emmeye başladı tam şeklini falan bulmuş yani cork cork çekiyor emzirdim koydum yine devam ediyor çekiyorum ağlıyor başparmağı bulmayaydı iyiydi ya
İnşallah geçer canım biz egzama kremleri sürdüğümüzden beri daha az kaşıyor bi uykusu geldiğinde gözleriyleAh canım bu sabah sürekli oynadi elleriyle gece boyu sabah bir baktım kıpkırmızı kalmiskeşke kundak yapsaymisim sabah ellerini bağladım sekiz buçuk dokuz buçuk arasi rahat uyudu simdi uyandı
Benim oğluşum da iki elinin işaret parmağını aynı anda sokuyo ağzına damağını falan karıştırıyor elini yumruk yapıp emiyor bende onu izlerken keyif alıyorumArkadaşlar kızım bu sabah başparmağını emmeye başladı tam şeklini falan bulmuş yani cork cork çekiyor emzirdim koydum yine devam ediyor çekiyorum ağlıyor başparmağı bulmayaydı iyiydi ya
Mustela yi gittiğimiz 2 dr da önerdi.Yenidogan sebamed sampuani bitmek uzere. 3,5 aydir her gun yikiyoruz bu sefer mustela alayim diyorum var mi kullanan? Birde hic acilmamis uni baby ve chicco var icerikleri nasil sizce?
durmasini cok sevmiyor ama yuzustu uyumaya bayiliyor :)Slm bayanlar. Benim kızım bugün tam 4 aylik oldu. Yüzüstü durmayi hiç sevmiyo ağlıyo sizin bebişler nasıl bu konuda
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelir bebişin kakası da kilo alımı da.. benim kızımın da iki aylık aşılardan sonra kakası değişti. Yeşilimsi ve mukuslu yapmaya başladı. Yediklerimle ilgisi var mı bilmiyorum. Huzursuz ve kusma da var, gerçi doğduğundan beri kusuyor. Gündüz uykuları bölük börçük. Kilo alımı gayet iyi, döküntü de yok ama mukuslu ve gürültülü kaka beni endişelendirdi.. diyete başlama zamanım gelmiş sanırımMerhaba kızlar.. Alerji ile ilgili deneyimlerimi burada paylaşmak istiyorum, belki birilerine faydası olur..
Kızım 1 buçuk aylıkken yüzünde döküntü başladı ve doktora gittik. Döküntü öncesinde kaka mukuslu ve yeşile çalıyordu. Doktor süt ve süt ürünleri alerjisi dedi ve kestim yemeyi. Kızımın yüzündeki döküntüler zamanla azalarak kayboldu fakat kaka düzelmiyordu. Yumurta tükettiğim bir sabah kakada kan gördüm. Onu görünce yumurtayi da bıraktım. Bu arada kaka bol gürültülü idi. Zaman zaman yediklerim alerjiyi siddetlendirdi. Alerjinin şiddetli olduğu zamanlar kızım çok huzursuz oluyor, uykuya dalamıyor ve çok ağlıyor. Bu süreçte yeşil ve mukuslu kaka geçmedi. Yiyecekleri eleye eleye en son patates, pirinç, elma, mariola beslenmeye başladım fakat alerji hala devam ediyor. Bir kaç güne herşeyi kesip sadece haşlanmış patates yiyecegim. Alerjen kesildikten sonra 5 güne kadar kaka düzeliyor. Kaka duzeldikten sonra 5 gün bekleye bekleye besinleri ekleyeceğim. Bu arada kızımın kilo alimi durdu fakat boyu uzuyor. Umarım en kısa zamanda alerjenleri bulabiliriz.
Benimki uyumuyordadurmasini cok sevmiyor ama yuzustu uyumaya bayiliyor :)
Bizim de Çarşamba verem aşısı var :/ sanki çocuklara kötülük yapıyormuş gibi hissediyor insan.. nasıl da ağlıyorlar :/Yarın aşı var4 aylık oldu bile balım..
Melul melul gozumun icine bakacak..
Olmadan once bi garip geliyor yahu alisilmiyor :)
Bugunumuze sükür...
Ne varki diyip geciyor.Zaten bebek görmeye geldiklerinde dünya çeşit yaptın, ayrıca yemeğe almak niye? Sarmaları eşin sarsın çok kolaysa!
Keske benimkide emzik alsaydi:)bizimki bir aydan fazladir emiyor basparmagini.bazen cikariyor kipkirmizi olmus.emzik de aliyor parmagini da emiyor.cok sevimli ama ya :)
Iyi dileginiz için teşekkürler. Balgam söktürücü inşallah ise yarar bebeğinizde ve bi an önce iyileşir.Gecmis olsun. Insallah bir sey cikmaz. Bunlar cok onemli hastaliklar degil ama insan ne kadar uzuluyor. Allah dermansiz dert vermesin.
Evet bende baby me almıştım iade ettim hemen losyondan dolayı zaten sızdırmada yapmıştı bende ne alacağıma karar veremedim şuanCanım sleepy den bende hiç memnun kalmadım kakayı yapıyor benim kız o an yaa emziriyorum yada kucağımda oluyor anlıyorum yeni kaka yaptığını bez kakayı emmeden hemen sızdırıyor, ben 3 numarasını kullanıyorum arkadaşım 4 numarasını, bana 2 tane 4 numaralı bez verdi maalesef onlarda sızdırdı.... Baby&me kullanıyorum memnunum bezden arada sırada yanlardan hafif sızdırıyor ama sleepyden 1000 kat iyi sadece içeriğinde losyon olduğu için bittikten sonra canbebeye geçeceğim
Alışıp bırakmaz diye parmağı ağzına alıp kendi kendine uyıyor bugün 3. Uyuması ama istemiyorum ben uyuturum :) bi komşumuz vardı oğlu askere gitti geldi hala emiyordu parmağını ondan sanırım etkilendim :))Canım benim kız 1 aydan beri başparmağını emiyor bir kaç günden beri o çıkardığı cork cork ses hoşuna gidiyor gülüyor sonra tekrar emiyor. Çok hoşuma gidiyor normal şeyler sen niye üzüldün anlamadım :)
Almıyor canım bu ara yine deniyorum atıyor ama esksi gibi hemen öğürüp atmıyor bir iki emiyor ısrarla deneyeceğim şimdi alsın diye uğraşıyorum sora bıraksıj diye uğraşırım artık :)Emzik aliyor muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?