2018 Ekim Anneleri

Arkadaşlar kızım bu sabah başparmağını emmeye başladı tam şeklini falan bulmuş yani cork cork çekiyor emzirdim koydum yine devam ediyor çekiyorum ağlıyor başparmağı bulmayaydı iyiydi ya
Canım benim kız 1 aydan beri başparmağını emiyor bir kaç günden beri o çıkardığı cork cork ses hoşuna gidiyor gülüyor sonra tekrar emiyor. Çok hoşuma gidiyor normal şeyler sen niye üzüldün anlamadım :)

Benim esim diyorki bebek görmeye gelen ögretmenleri yemege alalim.
Bide sen okulda hocalara koca bi kazan sarma sar götüreyim.
Bende bana hic acimiyorsun sen diyorum.ne alakasi var diyor.
Zaten bebek görmeye geldiklerinde dünya çeşit yaptın, ayrıca yemeğe almak niye? Sarmaları eşin sarsın çok kolaysa!

Arkadaşlar kızım bu sabah başparmağını emmeye başladı tam şeklini falan bulmuş yani cork cork çekiyor emzirdim koydum yine devam ediyor çekiyorum ağlıyor başparmağı bulmayaydı iyiydi ya
bizimki bir aydan fazladir emiyor basparmagini.bazen cikariyor kipkirmizi olmus.emzik de aliyor parmagini da emiyor.cok sevimli ama ya :)

Ah canım bu sabah sürekli oynadi elleriyle gece boyu sabah bir baktım kıpkırmızı kalmis keşke kundak yapsaymisim sabah ellerini bağladım sekiz buçuk dokuz buçuk arasi rahat uyudu simdi uyandı
İnşallah geçer canım biz egzama kremleri sürdüğümüzden beri daha az kaşıyor bi uykusu geldiğinde gözleriyle
Çok oynuyor bi de yüzündeki tam geçmeyen yerleri

Benim oğluşum da iki elinin işaret parmağını aynı anda sokuyo ağzına damağını falan karıştırıyor elini yumruk yapıp emiyor bende onu izlerken keyif alıyorum ferhunde001 gibi

Slm bayanlar. Benim kızım bugün tam 4 aylik oldu. Yüzüstü durmayi hiç sevmiyo ağlıyo sizin bebişler nasıl bu konuda

Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelir bebişin kakası da kilo alımı da.. benim kızımın da iki aylık aşılardan sonra kakası değişti. Yeşilimsi ve mukuslu yapmaya başladı. Yediklerimle ilgisi var mı bilmiyorum. Huzursuz ve kusma da var, gerçi doğduğundan beri kusuyor. Gündüz uykuları bölük börçük. Kilo alımı gayet iyi, döküntü de yok ama mukuslu ve gürültülü kaka beni endişelendirdi.. diyete başlama zamanım gelmiş sanırım

Yarın aşı var 4 aylık oldu bile balım..
Melul melul gozumun icine bakacak..
Olmadan once bi garip geliyor yahu alisilmiyor :)
Bugunumuze sükür...
Bizim de Çarşamba verem aşısı var :/ sanki çocuklara kötülük yapıyormuş gibi hissediyor insan.. nasıl da ağlıyorlar :/
Geçen izlemde ebeye diyorum: yıl olmuş 2019 hâlâ iğne ile aşı yapılıyor, bebekler ağlatılıyor. Bulsunlar artık buna bir çare...

Bugun doktora gittik. Oksuruk icin balgam sokturucu verdi.
Balgamli kaka icin de probiyotik verdi. Her balgamli kaka icin alerji dusunmeyin hemen. Bakalim gecmezse dusunuruz dedi.

Gecmis olsun. Insallah bir sey cikmaz. Bunlar cok onemli hastaliklar degil ama insan ne kadar uzuluyor. Allah dermansiz dert vermesin.
Iyi dileginiz için teşekkürler. Balgam söktürücü inşallah ise yarar bebeğinizde ve bi an önce iyileşir.

Son düzenleme:
Evet bende baby me almıştım iade ettim hemen losyondan dolayı zaten sızdırmada yapmıştı bende ne alacağıma karar veremedim şuan

Alışıp bırakmaz diye parmağı ağzına alıp kendi kendine uyıyor bugün 3. Uyuması ama istemiyorum ben uyuturum :) bi komşumuz vardı oğlu askere gitti geldi hala emiyordu parmağını ondan sanırım etkilendim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…