- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Diğer türlü 3 parmak 4 parmak ve yumruk şeklinde emmesinde bende gülüp eğleniyordumda dediğim gibi komşu oğlundan etkilendim galiba başparmak tehlikeli geldi bana :))Benim oğluşum da iki elinin işaret parmağını aynı anda sokuyo ağzına damağını falan karıştırıyor elini yumruk yapıp emiyor bende onu izlerken keyif alıyorum @zeynepcuk gibi
Bizimki de keyfine gore aliyor veya almiyor. Neye gore oldugunu tam ogrenemedim.Almıyor canım bu ara yine deniyorum atıyor ama esksi gibi hemen öğürüp atmıyor bir iki emiyor ısrarla deneyeceğim şimdi alsın diye uğraşıyorum sora bıraksıj diye uğraşırım artık :)
durumunu takip ediyorum canım bizde yarin sabah gideceğiz çocuk alerjiye yazarım dr gelince artik ne gerekiyorsa yapsın bazen iyi oluyor keyifli kızım keyifli olduğu zamanlarda kakasida normal oluyor huzursuz olduğu zamanlarda kakada kan mukus rengi yeşil ben şimdiye kadar yediklerine dikkat ederek anne sütü verdim 4 aylık 5800 kg 60 cm kilosu sınırda sutum olduğu ve emdiği halde mama vermek hic istemiyorum umarım sorun bulunurda emzirmeye devam ederim birde bunun ek gıdası var konusucam bakalım yarin
Baby&me ehhh işte idare ediyor bizi ama sleepy gerçekten çok kötü memmun olan birçok kişi var sorun bende mi diyorum kaç kez denedim olmadı günde 3_4 defa tepeden tırnağa üstünü değiştiriyorum yane abartmıyorum haaa sleepy kullanmışın haaa bebeğin altını bezlememişsin benim için hiçbir farkı yokEvet bende baby me almıştım iade ettim hemen losyondan dolayı zaten sızdırmada yapmıştı bende ne alacağıma karar veremedim şuan
evet canım bende sana yazacaktimZeynolin44 canım naptin gittiniz mi doktora?
Evet malesef bende aynı sorunu yaşıyorum bugün sabah komple soydum yıkadım 2 kerede sonradan değiştim komple üstünü çişi bile sızdırıyorBaby&me ehhh işte idare ediyor bizi ama sleepy gerçekten çok kötü memmun olan birçok kişi var sorun bende mi diyorum kaç kez denedim olmadı günde 3_4 defa tepeden tırnağa üstünü değiştiriyorum yane abartmıyorum haaa sleepy kullanmışın haaa bebeğin altını bezlememişsin benim için hiçbir farkı yok
Madem o kadar kolay, hazırla içini, koy önüne yaprakları, sarsın beyzade.. kuru lafla olmaz..Ne varki diyip geciyor.
Keske benimkide emzik alsaydi:)
Askerden dönüşte de mi emiyordu? Vay arkadaş ne bağımlılık yapmış. Millet sigara bırakıyor, adam parmağı bırakmamış. Askerde alay konusu olmuştur çokça..Alışıp bırakmaz diye parmağı ağzına alıp kendi kendine uyıyor bugün 3. Uyuması ama istemiyorum ben uyuturum :) bi komşumuz vardı oğlu askere gitti geldi hala emiyordu parmağını ondan sanırım etkilendim :))
Anladım canim zor oluyor mu peki deri testi bizde yarın gideceğiz haber ederim sanaevet canım bende sana yazacaktim
Sirtindan test yapıldı sut yumurta soya buğday ceviz v.s negatif çıktı simdi yama diye bir test sirtinda 2 gün kalacak çarşamba yine gideceğiz bakacak sanırım bir test daha yapacak ondan sonra konuşacağız dedi
Evet malesef parmağında incelikte olmuştuAskerden dönüşte de mi emiyordu? Vay arkadaş ne bağımlılık yapmış. Millet sigara bırakıyor, adam parmağı bırakmamış. Askerde alay konusu olmuştur çokça..
Evet ilk olumsuzluk parmak incelme zaten. İnşallah alışmaz bebeklerimiz, geçicidir..Evet malesef parmağında incelikte olmuştu
10 iğneli bir testti yani 10 besine bakıldı ayni anda sırtına batırdı dizimin ustunede yüzustu 15 dk tutmam gerekti ağladı tabi biraz inşallah geçer biran önce bu aralar kızım biraz iyi umarım geciyordurAnladım canim zor oluyor mu peki deri testi bizde yarın gideceğiz haber ederim sana
Bu testi bebeğinize mi yapturdiniz yoksa ilk çocuğunuza felanmi kaçirmişim orasini.. yani bebekse bize doktor doğru sonuc vermiyo 2 yaşına kadar demişti de merak ettim..10 iğneli bir testti yani 10 besine bakıldı ayni anda sırtına batırdı dizimin ustunede yüzustu 15 dk tutmam gerekti ağladı tabi biraz inşallah geçer biran önce bu aralar kızım biraz iyi umarım geciyordur
bebeğe yapılıyor canım daha doktora göstermedik sirtinda bir test daha var su anda o çarşamba belli olacak konuşacağızMerhaba kızlar.. benimde kan sonuçlarim geldi.. gluten süt ürünleri yumurta çilek vb 23 alerji cikti.. daha dogrusu anladigim kadariyla bunlara karşı hassasiyetim varmiş.. demekki bende olan bebeğimede sirayet ediyor.. yarin doktora göstericez bakalim ne dicek..
Bu testi bebeğinize mi yapturdiniz yoksa ilk çocuğunuza felanmi kaçirmişim orasini.. yani bebekse bize doktor doğru sonuc vermiyo 2 yaşına kadar demişti de merak ettim..
Oyyy canim cok zor gerçekten insallah kısa sürede sorunumuz biterbebeğe yapılıyor canım daha doktora göstermedik sirtinda bir test daha var su anda o çarşamba belli olacak konuşacağız
Arada oyuncakları tutuyor. Sonra elleri yeme. Sonra sinirlenme ve ağlama şeklindeKızlar size bir şey daha soracağım benim kızım oyun halısındaki oyuncakları tutup çekiyor sonra sinirleniyor ya da iki elini birleştiriyor sıkı sıkı tutup sinirlenip ağlıyor sizinkilerde yapıyor mu yani normal mi merak ettim ..
Canim zaten herkes seminer doneminde bozdurup eylulde geri izne cikiyor. Ben hep oyle gordum yani. Yaz maasini almak icin.Merhabalar kızlar nasılsınız? Herkes iyidir umarım. Ücretsiz izin alacak öğretmen arkadaşlarla ilgili bir bilgi paylaşayım dedim mutlaka haberiniz vardır zaten de yine de söyleyeyim. Ben oğlum iki yaşına gelene kadar yazmıştım izni ama internette araştırırken bir yıldan fazla yazılan izinde kadromuz il ilçe milli eğitime geçiyormuş hemen ilçeyle görüşürüp dilekçemi değiştirdim umarım sıkıntı olmaz evimin hemen yanında okulun bir de onunla uğraşmayayım dedim. Umarım sorunsuz hallolur. Yazmayı düşünen arkadaşlar varsa aman diyeyim okulunuzdan memnunsanız 1 yılın üstünde yazmayın gerekirse parçalı olarak kullanın. Ağzım yandı bu konuda benimle aynı durumda olanlar varsa dikkatli olsunlar istedim
3 aldım primada 2 numaraya yeni geçmiştim cırtlar üstüste bindi bacaklar normal görünüyor elimde sleepy 2 numara vardı onu kullandım çok iz oldu bacaklarında 3 numara aldım o da sızdırıyor paket bitene kadar kullanacağım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?