2018 Ekim Anneleri

Ya sorma sebamedi hele hic arastirmadan almistim yillarin sebamedi kremini yuzume kullaniyorum hatta deyip ama sastim bende senin gibi
Valla elimdekileri banyoya koyayim ya sivi sabun ya dus jeli yaparim napayim

Arkadaslar bebislere oda yapaniniz var mi? Evde yukluk gibi bir dolap var baya genis 3 rafini kizima ayirdigim halde artik esyalari sigmamaya basladi cunku artiyor kiyafet oyuncak vs ama suan oda yapsam bile en az 8 aylik olmadan ayirmayi dusunmuyorum o yuzden ilk bebekte napsak bilemedik anne yani besigine artik dar geliyor kenarlarina carpiyor elleri ve uyandiriyor kendini park yatak alalim dedik ama su oda isi de aklimizda hani esyalari bi yerde olsun mesela gunduz uykularinda odasinda yatirayim diyorum gerci mobilya fiyatlarida ates pahasi

Evet evet muhendisinoglunada baktik Nilsibel dedigi gibi mustela almaya karar verdim
Kizlar bu e bebek indirimi subat ayinda mi oluyordu?
23 üne kadar indirim var şuan textil ürünlerde ben yazlık elbise bluz aldım bir sürü :))) soobenin outlet mağazasında çok güzel kazaklar hırkalar vardı 20 23 tl arası fiyatlar ..

23 üne kadar indirim var şuan textil ürünlerde ben yazlık elbise bluz aldım bir sürü :))) soobenin outlet mağazasında çok güzel kazaklar hırkalar vardı 20 23 tl arası fiyatlar ..

Hadi ya super oldu soyledigin ama soyle bir sey var ben suan bile kizin kac aylik giyecegini kestiremiyorum yaz icin alsam hepsi elimde kalir :) mevlut icin bi suru kiyafet geldi cogu olmaz hadi onu gec 6-9 ay mevlut elbisesi aldik olmadi elimde kaldi bu arada isteyen varsa yollayabilirim cok begenerek almistim adam geride almadi elimde kaldi 1 kez bile giyilmedi olmadi cunku

Ben oda yaptım ama tabi ayırmayı düşünmüyorum 1 yaş belki 2 yaşına kadar yanımda yatıracağım bizim sepet beşik o da küçük geliyor miniçoda 2 yaşa kadar olan mobilya beşik vardı 2 kademeli indirimli 250 tl idi indirim devam ediyorsa onu alacağım bende park yataktan vazgeçtim .. söküp kaldırabiliyorsun onuda.

Aa fiyat baya iyimis hemen bakayim peki bu park yataklar kac yasa kadar kullaniliyor

Ya sorma sebamedi hele hic arastirmadan almistim yillarin sebamedi kremini yuzume kullaniyorum hatta deyip ama sastim bende senin gibi
Valla elimdekileri banyoya koyayim ya sivi sabun ya dus jeli yaparim napayim
Baby me şampuanda iyiymiş ama fiyatı diğerlerine göre çok uygun 13 tl ye aldım sanırım .. Birde bebek yağı bulamıyorum bir türlü bübchen oil olan yok hiçbi e bebekte baby öl var o olmayacakmış siz ne kullanıyorsunuz

Ben bebek yagi kullanmiyorum hic gerek duymadim masaji banyo yaptirirken sabunlarken yapiyorum zaten her aksam yikiyorum bir gun sampuan var bir gun yok

1 yaş aldım ben hepsini tam ayına göre oluyor şuan çünkü :) o tip esnaflarıda hiç sevmiyorum giyilmemş işte ne var alsan

Ben bebek yagi kullanmiyorum hic gerek duymadim masaji banyo yaptirirken sabunlarken yapiyorum zaten her aksam yikiyorum bir gun sampuan var bir gun yok
Bende hep akşam yıkıyordum sabah yıkamak daha iyi akşam üşür dediler sabaha döndüm bende burun tıkanıklığı içinde plojovic banyoyu önerince hergün mutlaka yıkıyorum gerçektende akıyor burnu güzel temizleniyor korkudan kafasına pek sus tutamıyordumda şimdi baya baya duşun altında yıkıyorum :)

Canim zaten herkes seminer doneminde bozdurup eylulde geri izne cikiyor. Ben hep oyle gordum yani. Yaz maasini almak icin.
Ben almayacaktım işte canım nasılsa çalışmıyorum diye ama böyle sorun çıktı onu düzeltmeye çalışıyorum şimdi de

Odası yok henüz. Yan oda giyinme odam benim. 6 kapaklı gardrop var. Bebeğe orda yer açtık. Birkac aya o odaya beşiğini taşıyacağız. O kadar. Yani özel bi odası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…