- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Ankarada mağazası var..Bu minicodan alisveris yapan var mi nasil bir sitedir fiyatlar cok uygun?
Biz yaptik ama ilk uykusunu bebek arabasinda sonra bizim yatakta sonra cekyatta uyuyor.Arkadaslar bebislere oda yapaniniz var mi? Evde yukluk gibi bir dolap var baya genis 3 rafini kizima ayirdigim halde artik esyalari sigmamaya basladi cunku artiyor kiyafet oyuncak vs ama suan oda yapsam bile en az 8 aylik olmadan ayirmayi dusunmuyorum o yuzden ilk bebekte napsak bilemedik anne yani besigine artik dar geliyor kenarlarina carpiyor elleri ve uyandiriyor kendini park yatak alalim dedik ama su oda isi de aklimizda hani esyalari bi yerde olsun mesela gunduz uykularinda odasinda yatirayim diyorum gerci mobilya fiyatlarida ates pahasi
Bakıcı mi buldunuz..Biz yaptik ama ilk uykusunu bebek arabasinda sonra bizim yatakta sonra cekyatta uyuyor.
2016da ikeadan besik ve dolap almistik. 300er liraydi. Bir de bizim sifonyeri koydum odasina. Yeni dogdugunda besik de dolap da bizim odadaydi. Simdi ise basliycam ya bakacak kisi rahat giremez diye oda yaptim acikcasi.
bizim bi odada benim bekarken alip sadece 1.5 sene kullandigim tek kisilik yatak gardolap ve kitaplik var.simdilik bebek yatak odasinda park yataginda.odasini 6 aydan sonra uygun bir vakit ayirdigimizda park yatagini o dedigim odaya koyacagiz.biraz buyuyunce de tek kisilik yatagin kenarlarina korkuluk taktirip kullanacagiz.ozel olarak bi oda yapmiyoruz yani var olanlari degerlendiricez :)Arkadaslar bebislere oda yapaniniz var mi? Evde yukluk gibi bir dolap var baya genis 3 rafini kizima ayirdigim halde artik esyalari sigmamaya basladi cunku artiyor kiyafet oyuncak vs ama suan oda yapsam bile en az 8 aylik olmadan ayirmayi dusunmuyorum o yuzden ilk bebekte napsak bilemedik anne yani besigine artik dar geliyor kenarlarina carpiyor elleri ve uyandiriyor kendini park yatak alalim dedik ama su oda isi de aklimizda hani esyalari bi yerde olsun mesela gunduz uykularinda odasinda yatirayim diyorum gerci mobilya fiyatlarida ates pahasi
Ağliyor.her zaman degil.dün gece yapti.Bebeginiz uykudayken ağlıyor mu?
Benimki bazen ağlıyor gözü kapalı ama bağrıyor ne olduğunu anlayamıyorumBebeginiz uykudayken ağlıyor mu?
Bana prima dışında sızdırmayan bez söyler misiniz içeriğinde losyon vs olmayan
aynen, kabus goruyor gibi.. nasıl ağlıyor. kucağıma alıyorum gozyaslari icinde..Benimki bazen ağlıyor gözü kapalı ama bağrıyor ne olduğunu anlayamıyorum
bu irkilme degil, ciglik atarak ağlama seklinde.Ağliyor.her zaman degil.dün gece yapti.
Benimki uykudayken cok irkiliyor.
Simdi benimkide uykuda ağlicakti hemen salladim.bu irkilme degil, ciglik atarak ağlama seklinde.
Teşekkür ederim o da aklımda olan bezlerden ama karar veremedim sızdırmıyorsa tercihim olur tabikiBen prima premium care in yanında migrostan minnies bez almıştım denemek için. Sızdırma pişik vs yapmadı. Yeşil primadan bi farkı yok bence, alınabilir.
ben oda yaptim oda takimi aldim ama benim yanimda anne yani besiginde yatiyor 1 kez bile yatmadi orda sifonyerin ustunde alt değiştirme tablasi var diye onu da kendi odama aldım. Anne yani besiginin zamani dolmak üzere yakinda sigmaz odasina almayada cocugu geçtim ben hazir değilim sanki napicam bilmiyorumArkadaslar bebislere oda yapaniniz var mi? Evde yukluk gibi bir dolap var baya genis 3 rafini kizima ayirdigim halde artik esyalari sigmamaya basladi cunku artiyor kiyafet oyuncak vs ama suan oda yapsam bile en az 8 aylik olmadan ayirmayi dusunmuyorum o yuzden ilk bebekte napsak bilemedik anne yani besigine artik dar geliyor kenarlarina carpiyor elleri ve uyandiriyor kendini park yatak alalim dedik ama su oda isi de aklimizda hani esyalari bi yerde olsun mesela gunduz uykularinda odasinda yatirayim diyorum gerci mobilya fiyatlarida ates pahasi
Yenidogan sebamed sampuani bitmek uzere. 3,5 aydir her gun yikiyoruz bu sefer mustela alayim diyorum var mi kullanan? Birde hic acilmamis uni baby ve chicco var icerikleri nasil sizce?
Bizimde aşı var yarın inşallah sıkıntısız atlatırız.. Maşallah 4 aylık kuzulara aynı gün doğum yapmıştık
Arkadaşlar kızım bu sabah başparmağını emmeye başladı tam şeklini falan bulmuş yani cork cork çekiyor emzirdim koydum yine devam ediyor çekiyorum ağlıyor başparmağı bulmayaydı iyiydi ya
Slm bayanlar. Benim kızım bugün tam 4 aylik oldu. Yüzüstü durmayi hiç sevmiyo ağlıyo sizin bebişler nasıl bu konuda
Bizim de Çarşamba verem aşısı var :/ sanki çocuklara kötülük yapıyormuş gibi hissediyor insan.. nasıl da ağlıyorlar :/
Geçen izlemde ebeye diyorum: yıl olmuş 2019 hâlâ iğne ile aşı yapılıyor, bebekler ağlatılıyor. Bulsunlar artık buna bir çare...
Kızlar size bir şey daha soracağım benim kızım oyun halısındaki oyuncakları tutup çekiyor sonra sinirleniyor ya da iki elini birleştiriyor sıkı sıkı tutup sinirlenip ağlıyor sizinkilerde yapıyor mu yani normal mi merak ettim ..
Evet evet muhendisinoglunada baktikNilsibel dedigi gibi mustela almaya karar verdim
Kizlar bu e bebek indirimi subat ayinda mi oluyordu?
Arkadaslar bebislere oda yapaniniz var mi? Evde yukluk gibi bir dolap var baya genis 3 rafini kizima ayirdigim halde artik esyalari sigmamaya basladi cunku artiyor kiyafet oyuncak vs ama suan oda yapsam bile en az 8 aylik olmadan ayirmayi dusunmuyorum o yuzden ilk bebekte napsak bilemedik anne yani besigine artik dar geliyor kenarlarina carpiyor elleri ve uyandiriyor kendini park yatak alalim dedik ama su oda isi de aklimizda hani esyalari bi yerde olsun mesela gunduz uykularinda odasinda yatirayim diyorum gerci mobilya fiyatlarida ates pahasi
Bana prima dışında sızdırmayan bez söyler misiniz içeriğinde losyon vs olmayan
Yok cnm düzelmedi. Dr hemen düzelmezi diyo. Haftalardır giremedim buraya. 20kilo verdim gücüm bitmek üzere. Gazdan karnı şiş emmek istiyor ememiyo, uyumak istiyor uyuyamiyo. Saatlerce masaj yapıyorum o da saatlerce agliyo oyle uyuyo. Yavrum doğduğundan beri ağlıyo ve sancılı. Yumurtayi kesince gece cirpinmalar bitti. Tavuk çok huzursuz ediyordu bıraktım. Bulgur çok kusturuyordu onu da bıraktım. Dr kuzu etini iki hafta biraktirmisti o sürede 5gunde bir yeşil yoğun mukuslu kaka yapan oğlum kuzu etini ve kuruyemisi bırakınca iki güne bir sonra hergun sarıya dönük sivimsi daha az mukuslu kaka yapıyordu. Bu hafta kuzuya yine başladık 4gundur hala kaka yok. Süt ve süt ürünleri bu hiç denemedim, domatesi ve susamı baligi da denemedim. Geçen hafta ağızdan gaz çıkarırken kusuyordu. Gastroenteroloji Dr u ve alerji Dr u manaya artık baslamamiz gerektiğini tadının çok kötü olduğunu ancak alisabilecegini ve ek gıdada bu yasakları ikimizin de tüketmeyecegini oğlumun bu özel mamayla beslenecegini söylediler. Bu mamada alamadığı tüm besinler varmış. İçim elvermiyo başlayamadim henuz. Ben de tadına bakacağım mamanin.
Cnm baklagil ile alerjinin hiç ilgisi yokmuş. Dr söyledi bize. Ben de yemiyordum bir aydır yiyorum. Gerçekten de öyle.Hiç dikkat etmedim gaz yapıyor mu diye açıkçası. Bebeğim genel olarak oldukça sakn bir bebek şimdiye kadar 3 kez kriz anı oldu ama üçüde alerjidendi. Yiyebileceklerim de oldukça sınırlı olduğu için çok da seçemiyorum, yemeyim diyemiyorum.
İyi değilmiş.Mustela al bence :)
Eveet :) 2.si fena yakiyormus onda basti cigligi.Ilkinde igne girdi hic sesi cikmadi ilaci verince az agladi,2. fiyasko oldu.
Biraz huysuz seninkide oyle mi?
Atesi yok ama başının arkası biraz daha sıcak.
Emzik deneyebilirsin.Buyugu bu zamanlarda almisti benim.Parmagini emince vermistim.Bende korkanlardanim parmaktan.Birakamaz diye dusunmustum.Birakanida gormedim.
Gecen arkadasiminda,kuzeniminde ufaklik tırnağını düşürdü o parmağın.
Benim kızda bugün 4 aylık oldu tam :)
Az az birakiyorum cok yormadan kaslari gelistirsin diye :)))) sıkılmadan ceviriyorum yine.Zaten yakındır tam dönmeleride.
Degisik bi vicdan azabi cidden.Ne diyelim sifa olsun....
Agzina goruruyor mu? Goturemiyorsa ona kiziyor olabilir diye dusundum.
Ağzına götüremiyor çıkarıp eline veriyorum o zamanda hırslanıp ağlıyor önce bi söyleniyor baya sonra başlıyor ağlamaya :) sleepy ilk aldığımda pişik ve sızdırma yapıyordu şimdi 3 numara alıp yine deneyim dedim yine sızdırıyor minies alayım bide onu deneyim o olmazsa bende goon düşünüyorumda o da sleepy gibi görünüyor standı vardı ebebekte tanıtım yapılıyordu bakamadım kıyafetlerin içinden çıkıp :)
E bebek'te indirim sıkça var hep.
Ama Subat'ta her gun baska urunlerde %28 oluyor.
Oda konusunda 'cocuklar ne ister' kismini fazlaca dusunup ona uydurmani tavsiye ederim.Oyle ates pahasi olanlara bakmana gerek bile kalmayacaktir :)
Yavas yavas baslayabilirsin bence,hareketlendikce vakit gecirmekte hosunuza gider :)
Ben sleepy kullaniyorum.Pozisyondan dolayi bosluk olup sizdigi oluyor sadece.Mesela anakucagindayken öne gidiyor daha cok kaka önlere ustlere kadar.
Bu durumlarin disinda sikinti yok
Minies deneyebilirsin.Guzel o da.Sadece bnm.son aldiklarimin bebegin bel kismina gelen yerinde pütür pütür kasindirabilecek cinsten elime bisyler takildi.Almadim bidaha.
Sleepy kullanmasam Goon denerdim.
Ben oda yaptim ama oda takimi almadim.. iyikide almamişim.. kiyaferleri icin ikeadan şifonyer aldim 2 tane.. bütün eşyalarini topladi.. buyuk olan 8 çekmeceli.. içine seperatörler koydum.. herseyi sınıflara ayrilmiş olarak koyuyorum.. cok buyuk kolaylik oldu.. eşya aramakla uğraşmiyorum.. yaza doğru montessori yatak alicam odaya.. simdilik yatak odasinda park yatak var..Arkadaslar bebislere oda yapaniniz var mi? Evde yukluk gibi bir dolap var baya genis 3 rafini kizima ayirdigim halde artik esyalari sigmamaya basladi cunku artiyor kiyafet oyuncak vs ama suan oda yapsam bile en az 8 aylik olmadan ayirmayi dusunmuyorum o yuzden ilk bebekte napsak bilemedik anne yani besigine artik dar geliyor kenarlarina carpiyor elleri ve uyandiriyor kendini park yatak alalim dedik ama su oda isi de aklimizda hani esyalari bi yerde olsun mesela gunduz uykularinda odasinda yatirayim diyorum gerci mobilya fiyatlarida ates pahasi
Bende odasını yaptım ama bi kere bile yatmadı.. Ama odasında ki şifonyer ve gardrop u kullanıyorum tüm malzemeleri içinde.. Beşik küçük gelir en fazla iki ay daha yatar gibi.. Odasına nasıl gececek hiç hazır değilim bakalım ne olacak :)ben oda yaptim oda takimi aldim ama benim yanimda anne yani besiginde yatiyor 1 kez bile yatmadi orda sifonyerin ustunde alt değiştirme tablasi var diye onu da kendi odama aldım. Anne yani besiginin zamani dolmak üzere yakinda sigmaz odasina almayada cocugu geçtim ben hazir değilim sanki napicam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?