2018 Ekim Anneleri

Aşı gününü 22sine vermişler sabahtan götüreceğim . İnşallah kolay gecer. Çok mu huysuzlandı minik

Selamlar :)
Oyun halısı ve kanguru siparişimiz geldi dönenceyi bekliyoruz merakla :) oyun halısında benim oğluş yukarıdaki oyuncakları çekiyor gelmeyince ağlıyor çok komik ya çok güldük ona yerlerinden koparmaya çslışıyor :) resmen kavga ediyor oyuncaklarla.Bakslım Yarin napıcak

Yazdıklarınızı okuyunca çok üzüldüm inşallah tez zamanda düzelir çok geçmiş olsun canım

S Semabuse canim öncelikle geçmiş olsun

Mamadan korkma ben dogumdan beri veriyorum doktor başlattı ilk emzirip arkadan mama veriyorum

Bizim kiz kolik saatlerce gazdan agliyor o sıra asla emmiyor ama bazen mamayi yiyor en azindan karnı doyuyor

Gazlı bebek çok zormuş çırpınıyor bağırıyor bende ne yiyecegimi sasirdim artık

Mama verdiyse al basla kaşıkla yedir olmazsa ya da enjektör ile memeyi unutmasin

Cok gecmis olsun. Size Allah kolaylik versin. Bebeginize sifalar versin.
Size alamadiginiz besinler icin takviye vitaminler verdiler mi? Sizin de sagliginiz ve gucunuz kuvvetiniz cok onemli.
Tez zamanda gecer insallah.

Teşekkür ederim o da aklımda olan bezlerden ama karar veremedim sızdırmıyorsa tercihim olur tabiki
Annem bana ben kardeşlerini canbebeye büyüttüm gayet de memnundum dedi bende bir Paket almıştım genel olarak memmun kaldım ama haftada 2 kez yanlardan hafif sızdırdı o kadar normaldir sanırım. tekrar canbebe alacağım şimdi

Oyun halısını hangi marka ne kadar aldınız? Aldığınız sitenin adı nedir?

Oyun halısını hangi marka ne kadar aldınız? Aldığınız sitenin adı nedir?
Bondigo piyanolu oyun Halısı.Gitti gidiyor sitesinden aldık 139 ₺ ye

Eklentiler

• image.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 50
Benim ve kardesimin zamaninda sadece pembe mavi musambalar vardi.

Günaydın hanımlar. Benim bebiş üç gecedir uyanmadan deliksiz uyuyor. Önceden 4 saat uyur 1 saat alt değiştir emzir uyut sonra yeniden 4 saat uyurdu. Üç gündür gece uyanmadan toplam 9 saat uyuyor.
Akşam 22.00 da uyuyor, 7.00 da uyanıyor.
Sizde nasıl, normal mi bu? Yoksa utandırıp bezini depiştip emzireyim mi arada?

ben olsam ellemezdim. Diger her sey normal mi? Bizimkinin de 8 saat uyumuslugu var bir kac kere. Bence ac olsa veya alti kakali olsa uyanir kendi.

Geçmiş olsun.

canim bizimki bir ay boyunca dedigin sekilde uyudu.tam 1 ay deliksiz 7-8 saat uyudu.ben de ellemedim.simdi bazen gece bir kez kalkiyor bazen hic kalkmiyor uzun uyumaya devam ediyor.

Sizin bebiş ne kadarlık ne güzel uyuyor masallah bence bırakın uyusun bebişinizin uykuya ihtiyacı var demek ki hem uyurken büyürlermiş sadece annesütü mü alıyor benim oğluşum en fazla 3 saat uyuyor mesela biraz daha uyusa diye bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…