Aşı gününü 22sine vermişler sabahtan götüreceğim . İnşallah kolay gecer. Çok mu huysuzlandı minikİyi değilmiş.Mustela al bence :)
Eveet :) 2.si fena yakiyormus onda basti cigligi.Ilkinde igne girdi hic sesi cikmadi ilaci verince az agladi,2. fiyasko oldu.
Biraz huysuz seninkide oyle mi?
Atesi yok ama başının arkası biraz daha sıcak.
Emzik deneyebilirsin.Buyugu bu zamanlarda almisti benim.Parmagini emince vermistim.Bende korkanlardanim parmaktan.Birakamaz diye dusunmustum.Birakanida gormedim.
Gecen arkadasiminda,kuzeniminde ufaklik tırnağını düşürdü o parmağın.
Benim kızda bugün 4 aylık oldu tam :)
Az az birakiyorum cok yormadan kaslari gelistirsin diye :)))) sıkılmadan ceviriyorum yine.Zaten yakındır tam dönmeleride.
Degisik bi vicdan azabi cidden.Ne diyelim sifa olsun....
Agzina goruruyor mu? Goturemiyorsa ona kiziyor olabilir diye dusundum.
E bebek'te indirim sıkça var hep.
Ama Subat'ta her gun baska urunlerde %28 oluyor.
Oda konusunda 'cocuklar ne ister' kismini fazlaca dusunup ona uydurmani tavsiye ederim.Oyle ates pahasi olanlara bakmana gerek bile kalmayacaktir :)
Yavas yavas baslayabilirsin bence,hareketlendikce vakit gecirmekte hosunuza gider :)
Ben sleepy kullaniyorum.Pozisyondan dolayi bosluk olup sizdigi oluyor sadece.Mesela anakucagindayken öne gidiyor daha cok kaka önlere ustlere kadar.
Bu durumlarin disinda sikinti yok
Minies deneyebilirsin.Guzel o da.Sadece bnm.son aldiklarimin bebegin bel kismina gelen yerinde pütür pütür kasindirabilecek cinsten elime bisyler takildi.Almadim bidaha.
Sleepy kullanmasam Goon denerdim.
Evet gecti 10 dakkada yani pahali merhemler almaya ggerek yok korkarak surdum cok sukur gecti
Yok. Esimin halasi gelecek.Bakıcı mi buldunuz..
Agliyor ya ne goruyorsa yavrum ruyasinda.Bebeginiz uykudayken ağlıyor mu?
Yazdıklarınızı okuyunca çok üzüldüm inşallah tez zamanda düzelir çok geçmiş olsun canımYok cnm düzelmedi. Dr hemen düzelmezi diyo. Haftalardır giremedim buraya. 20kilo verdim gücüm bitmek üzere. Gazdan karnı şiş emmek istiyor ememiyo, uyumak istiyor uyuyamiyo. Saatlerce masaj yapıyorum o da saatlerce agliyo oyle uyuyo. Yavrum doğduğundan beri ağlıyo ve sancılı. Yumurtayi kesince gece cirpinmalar bitti. Tavuk çok huzursuz ediyordu bıraktım. Bulgur çok kusturuyordu onu da bıraktım. Dr kuzu etini iki hafta biraktirmisti o sürede 5gunde bir yeşil yoğun mukuslu kaka yapan oğlum kuzu etini ve kuruyemisi bırakınca iki güne bir sonra hergun sarıya dönük sivimsi daha az mukuslu kaka yapıyordu. Bu hafta kuzuya yine başladık 4gundur hala kaka yok. Süt ve süt ürünleri bu hiç denemedim, domatesi ve susamı baligi da denemedim. Geçen hafta ağızdan gaz çıkarırken kusuyordu. Gastroenteroloji Dr u ve alerji Dr u manaya artık baslamamiz gerektiğini tadının çok kötü olduğunu ancak alisabilecegini ve ek gıdada bu yasakları ikimizin de tüketmeyecegini oğlumun bu özel mamayla beslenecegini söylediler. Bu mamada alamadığı tüm besinler varmış. İçim elvermiyo başlayamadim henuz. Ben de tadına bakacağım mamanin.
Dr larin yanında çok mutlu ama onun dışında huzursuz genelde. Geçen 10dk parka götürelim dedik arabada ağladı, bebek arabasında ağladı, kucağımda ağladı. Hemen döndük eve.
Sabahları erkenden gaz sancısıyla uyanıyoruz. 3.ayda gecer diyorlardı güya. Gündüz daha sakin. Ama akşamları çok agliyo saatlerce gazını çıkarıp öyle emip uyuyo bazen aç uyuyo çünkü ememiyo şişkinlikten. Sizde durumlar nasıl? Biz bazen tam düzeliyor diyoruz yine kötü oluyor, ama eskiye nazaran daha iyi çok şükür. Bazen çok az emiyo bazen normal emiyo. Bez sayımız çok azaldı. 8saatte bir bile bazen bez çok kirlenmiyo idrardan.
Kilo alımı da çok azaldı. İlk iki ay bir kilonun üzerindeydi. 3.ay 550gr aldı. 4.ay 500civari. Bu son ayin son iki haftası 260gr aldı. Sürekli dr lardayiz.
Cok gecmis olsun. Size Allah kolaylik versin. Bebeginize sifalar versin.Yok cnm düzelmedi. Dr hemen düzelmezi diyo. Haftalardır giremedim buraya. 20kilo verdim gücüm bitmek üzere. Gazdan karnı şiş emmek istiyor ememiyo, uyumak istiyor uyuyamiyo. Saatlerce masaj yapıyorum o da saatlerce agliyo oyle uyuyo. Yavrum doğduğundan beri ağlıyo ve sancılı. Yumurtayi kesince gece cirpinmalar bitti. Tavuk çok huzursuz ediyordu bıraktım. Bulgur çok kusturuyordu onu da bıraktım. Dr kuzu etini iki hafta biraktirmisti o sürede 5gunde bir yeşil yoğun mukuslu kaka yapan oğlum kuzu etini ve kuruyemisi bırakınca iki güne bir sonra hergun sarıya dönük sivimsi daha az mukuslu kaka yapıyordu. Bu hafta kuzuya yine başladık 4gundur hala kaka yok. Süt ve süt ürünleri bu hiç denemedim, domatesi ve susamı baligi da denemedim. Geçen hafta ağızdan gaz çıkarırken kusuyordu. Gastroenteroloji Dr u ve alerji Dr u manaya artık baslamamiz gerektiğini tadının çok kötü olduğunu ancak alisabilecegini ve ek gıdada bu yasakları ikimizin de tüketmeyecegini oğlumun bu özel mamayla beslenecegini söylediler. Bu mamada alamadığı tüm besinler varmış. İçim elvermiyo başlayamadim henuz. Ben de tadına bakacağım mamanin.
Dr larin yanında çok mutlu ama onun dışında huzursuz genelde. Geçen 10dk parka götürelim dedik arabada ağladı, bebek arabasında ağladı, kucağımda ağladı. Hemen döndük eve.
Sabahları erkenden gaz sancısıyla uyanıyoruz. 3.ayda gecer diyorlardı güya. Gündüz daha sakin. Ama akşamları çok agliyo saatlerce gazını çıkarıp öyle emip uyuyo bazen aç uyuyo çünkü ememiyo şişkinlikten. Sizde durumlar nasıl? Biz bazen tam düzeliyor diyoruz yine kötü oluyor, ama eskiye nazaran daha iyi çok şükür. Bazen çok az emiyo bazen normal emiyo. Bez sayımız çok azaldı. 8saatte bir bile bazen bez çok kirlenmiyo idrardan.
Kilo alımı da çok azaldı. İlk iki ay bir kilonun üzerindeydi. 3.ay 550gr aldı. 4.ay 500civari. Bu son ayin son iki haftası 260gr aldı. Sürekli dr lardayiz.
Kundak yapın aniden ellerini kollarını oynatıyorsa korkuyıtdurAğliyor.her zaman degil.dün gece yapti.
Benimki uykudayken cok irkiliyor.
Annem bana ben kardeşlerini canbebeye büyüttüm gayet de memnundum dedi bende bir Paket almıştım genel olarak memmun kaldım ama haftada 2 kez yanlardan hafif sızdırdı o kadar normaldir sanırım. tekrar canbebe alacağım şimdiTeşekkür ederim o da aklımda olan bezlerden ama karar veremedim sızdırmıyorsa tercihim olur tabiki
Oyun halısını hangi marka ne kadar aldınız? Aldığınız sitenin adı nedir?Selamlar :)
Oyun halısı ve kanguru siparişimiz geldi dönenceyi bekliyoruz merakla :) oyun halısında benim oğluş yukarıdaki oyuncakları çekiyor gelmeyince ağlıyor çok komik ya çok güldük ona yerlerinden koparmaya çslışıyor :) resmen kavga ediyor oyuncaklarla.Bakslım Yarin napıcak
Bondigo piyanolu oyun Halısı.Gitti gidiyor sitesinden aldık 139 ₺ yeOyun halısını hangi marka ne kadar aldınız? Aldığınız sitenin adı nedir?
Bizimki de bu.Oyun halısını hangi marka ne kadar aldınız? Aldığınız sitenin adı nedir?
Benim ve kardesimin zamaninda sadece pembe mavi musambalar vardi.Annem bana ben kardeşlerini canbebeye büyüttüm gayet de memnundum dedi bende bir Paket almıştım genel olarak memmun kaldım ama haftada 2 kez yanlardan hafif sızdırdı o kadar normaldir sanırım. tekrar canbebe alacağım şimdi
ben olsam ellemezdim. Diger her sey normal mi? Bizimkinin de 8 saat uyumuslugu var bir kac kere. Bence ac olsa veya alti kakali olsa uyanir kendi.Günaydın hanımlar. Benim bebiş üç gecedir uyanmadan deliksiz uyuyor. Önceden 4 saat uyur 1 saat alt değiştir emzir uyut sonra yeniden 4 saat uyurdu. Üç gündür gece uyanmadan toplam 9 saat uyuyor.
Akşam 22.00 da uyuyor, 7.00 da uyanıyor.
Sizde nasıl, normal mi bu? Yoksa utandırıp bezini depiştip emzireyim mi arada?
Geçmiş olsun.Yok cnm düzelmedi. Dr hemen düzelmezi diyo. Haftalardır giremedim buraya. 20kilo verdim gücüm bitmek üzere. Gazdan karnı şiş emmek istiyor ememiyo, uyumak istiyor uyuyamiyo. Saatlerce masaj yapıyorum o da saatlerce agliyo oyle uyuyo. Yavrum doğduğundan beri ağlıyo ve sancılı. Yumurtayi kesince gece cirpinmalar bitti. Tavuk çok huzursuz ediyordu bıraktım. Bulgur çok kusturuyordu onu da bıraktım. Dr kuzu etini iki hafta biraktirmisti o sürede 5gunde bir yeşil yoğun mukuslu kaka yapan oğlum kuzu etini ve kuruyemisi bırakınca iki güne bir sonra hergun sarıya dönük sivimsi daha az mukuslu kaka yapıyordu. Bu hafta kuzuya yine başladık 4gundur hala kaka yok. Süt ve süt ürünleri bu hiç denemedim, domatesi ve susamı baligi da denemedim. Geçen hafta ağızdan gaz çıkarırken kusuyordu. Gastroenteroloji Dr u ve alerji Dr u manaya artık baslamamiz gerektiğini tadının çok kötü olduğunu ancak alisabilecegini ve ek gıdada bu yasakları ikimizin de tüketmeyecegini oğlumun bu özel mamayla beslenecegini söylediler. Bu mamada alamadığı tüm besinler varmış. İçim elvermiyo başlayamadim henuz. Ben de tadına bakacağım mamanin.
canim bizimki bir ay boyunca dedigin sekilde uyudu.tam 1 ay deliksiz 7-8 saat uyudu.ben de ellemedim.simdi bazen gece bir kez kalkiyor bazen hic kalkmiyor uzun uyumaya devam ediyor.Günaydın hanımlar. Benim bebiş üç gecedir uyanmadan deliksiz uyuyor. Önceden 4 saat uyur 1 saat alt değiştir emzir uyut sonra yeniden 4 saat uyurdu. Üç gündür gece uyanmadan toplam 9 saat uyuyor.
Sizin bebiş ne kadarlık ne güzel uyuyor masallah bence bırakın uyusun bebişinizin uykuya ihtiyacı var demek ki hem uyurken büyürlermiş sadece annesütü mü alıyor benim oğluşum en fazla 3 saat uyuyor mesela biraz daha uyusa diye bakıyorumGünaydın hanımlar. Benim bebiş üç gecedir uyanmadan deliksiz uyuyor. Önceden 4 saat uyur 1 saat alt değiştir emzir uyut sonra yeniden 4 saat uyurdu. Üç gündür gece uyanmadan toplam 9 saat uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?