2018 Ekim Anneleri

bu uykunun ben biraz yapisal oldugunu dusunuyorum.bizimki de 8 saat uyuyor geceleri.bazen kalkip emip geri uyuyor.ama cogu zaman kalkmiyor.dun aksam 19.30da emdi 21de uyudu sabah 6da kalkti.o vakte kadar hic emme ihtiyaci olmadi.ben mesela gece uykusunu cok severim.hep duzenli uyumusumdur bu zamana kadar.gece 11 civari uyur 6-7gibi kalkardim hep.universitede sinav zamanlari bile hic sabahlamadim.derse calismadiysam bile kafami koyar uyurdum.gec yatip gec kalkmak nedir bilmem hic.o yuzden bence bebek de oyle olcak

Uyusun kuzucuk benim bebişte maşallah deyim akşamları uykucu. Mızıldaniyo sadece o sırada alip emziriyorum kendi hem emiyo hem uyumaya devam ediyo bebişlerin bi günü bi gününe uymuyo ki o yüzden keyfini çıkar. :)

Bende çok severim uykuyu ama malesef eşimin geç yatma erken kalkma uyurken ufak sese uyanmak gibi huyu var benim oğlanda sağolsun anası dururken babasına benzemiş sizinki ne güzel masallah hep öyle devam ederde rahat geceler geçirirsiniz

boyut lari kalinligi nasıl sigiyor mu bebis ben top havuzlu olanlardan aldim sigmiyor artik yeni alicam mecbur bunada baktim emin olamadim
Sığıyor,hatta alt tarafa doğru çekiyorum piyanoya ulaşsın diye..ben beğendim ama oyuncakları çekip almak istiyor ya da Ağzına değdirmek.olmayınca da basıyor yaygarayı

Mintessori bende dusundum fakat kac yasa kdr kullanilir? Cikek mobilyanin once besik sonra yatak olan modelleride mantikli geliyor

Canim acikcasi onceligim tamamen kizima ait bir dolap olmasi ama yarim yamalakta yapmak istemiyorum olmusken komple odayi bosaltip besigini ve dolabini alayim diyorum

Aynen bizimkide anne yani besigine sigmiyor elleri carpiyor yanlara

Ne guzel canim mis gibi olmus seninki saglikla kullansin :)

Birde kendine ait yeri olmasi icinde olsun istiyorum ben bunlara ek

Kizlar bir kac gecedir kizim kesintisiz 1 saat agliyor sebebini cozemiyoruz farkli bir sey yapmadik, her aksamki gibi banyo yaptirip yatak odasina loş isiga gecip emziriyorum ve o sekilde uyuyordu ama son 2-3 gecedir bi memeyi emiyor digerine gecince basliyor aglamaya 11 bucuga kdt aglayip uyuyor natiysak cozemedik cok uzuluyoruz

Mintessori bende dusundum fakat kac yasa kdr kullanilir? Cikek mobilyanin once besik sonra yatak olan modelleride mantikli geliyor
bende ayni şekilde aldim kuzenimin 1.5 yasinda oglu var oda o sekilde almisti gecen gun bana keske montosori alsaydim inmeye calisiyor inemiyor yada ben yanina yatip uyutamiyorum montosori olsaydi yanina kivrilir uyuyunca geri kalkarim besigin icine giremiyiyorum demisti sirf bu yuzden montosori yatak alicam tekrardan dedi

anneler merhaba;
bugün 3 aylık olan bir kızım var doğduğundan beri sakin bir çocuk zaten sarılık olmadık ama hele bugünlerde çok fazla uyuyor yüzünü yıkayarak zor uyandırıyorum devamlı uyumak istiyor uyanıkken agulaması hareketleri normal yarım dönmeye bile başladı ama sürekli uyumak istiyor kaç tane çocuk dr götürdüm hareketleri normal deyip yolluyorlar tüm değerlerine bakıldı batın ultrason çekildi idrar yolu enfeksiyonu vardı geçti ne yapacağım artık nereye gideceğimi şaşırdım lütfen yardımcı olun başına gelip çare bulan varmı (

Daha yeni 3 aylık oldu. Evet sadece anne sütü aldı. Cuma günü 3 aylık kontrolü var. Doktora da anlatacağım ama sizlerde nasıl oluyor bir ön görüş almak istedim. Bizim bebiş çok uyuyor. Şu an kucağımda uyuyor yine. Bu üç aylık atağı mı ola ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…