bu uykunun ben biraz yapisal oldugunu dusunuyorum.bizimki de 8 saat uyuyor geceleri.bazen kalkip emip geri uyuyor.ama cogu zaman kalkmiyor.dun aksam 19.30da emdi 21de uyudu sabah 6da kalkti.o vakte kadar hic emme ihtiyaci olmadi.ben mesela gece uykusunu cok severim.hep duzenli uyumusumdur bu zamana kadar.gece 11 civari uyur 6-7gibi kalkardim hep.universitede sinav zamanlari bile hic sabahlamadim.derse calismadiysam bile kafami koyar uyurdum.gec yatip gec kalkmak nedir bilmem hic.o yuzden bence bebek de oyle olcakSizin bebiş ne kadarlık ne güzel uyuyor masallah bence bırakın uyusun bebişinizin uykuya ihtiyacı var demek ki hem uyurken büyürlermiş sadece annesütü mü alıyor benim oğluşum en fazla 3 saat uyuyor mesela biraz daha uyusa diye bakıyorum
boyut lari kalinligi nasıl sigiyor mu bebis ben top havuzlu olanlardan aldim sigmiyor artik yeni alicam mecbur bunada baktim emin olamadimBondigo piyanolu oyun Halısı.Gitti gidiyor sitesinden aldık 139 ₺ ye
Uyusun kuzucuk benim bebişte maşallah deyim akşamları uykucu. Mızıldaniyo sadece o sırada alip emziriyorum kendi hem emiyo hem uyumaya devam ediyoGünaydın hanımlar. Benim bebiş üç gecedir uyanmadan deliksiz uyuyor. Önceden 4 saat uyur 1 saat alt değiştir emzir uyut sonra yeniden 4 saat uyurdu. Üç gündür gece uyanmadan toplam 9 saat uyuyor.
Akşam 22.00 da uyuyor, 7.00 da uyanıyor.
Sizde nasıl, normal mi bu? Yoksa utandırıp bezini depiştip emzireyim mi arada?
Bende çok severim uykuyu ama malesef eşimin geç yatma erken kalkma uyurken ufak sese uyanmak gibi huyu var benim oğlanda sağolsun anası dururken babasına benzemiş sizinki ne güzel masallah hep öyle devam ederde rahat geceler geçirirsinizbu uykunun ben biraz yapisal oldugunu dusunuyorum.bizimki de 8 saat uyuyor geceleri.bazen kalkip emip geri uyuyor.ama cogu zaman kalkmiyor.dun aksam 19.30da emdi 21de uyudu sabah 6da kalkti.o vakte kadar hic emme ihtiyaci olmadi.ben mesela gece uykusunu cok severim.hep duzenli uyumusumdur bu zamana kadar.gece 11 civari uyur 6-7gibi kalkardim hep.universitede sinav zamanlari bile hic sabahlamadim.derse calismadiysam bile kafami koyar uyurdum.gec yatip gec kalkmak nedir bilmem hic.o yuzden bence bebek de oyle olcak
Grip geçti canım çok şükür,kusmaları devam..Sağol csnım
Sığıyor,hatta alt tarafa doğru çekiyorum piyanoya ulaşsın diye..ben beğendim ama oyuncakları çekip almak istiyor ya da Ağzına değdirmek.olmayınca da basıyor yaygarayıboyut lari kalinligi nasıl sigiyor mu bebis ben top havuzlu olanlardan aldim sigmiyor artik yeni alicam mecbur bunada baktim emin olamadim
Ben oda yaptim ama oda takimi almadim.. iyikide almamişim.. kiyaferleri icin ikeadan şifonyer aldim 2 tane.. bütün eşyalarini topladi.. buyuk olan 8 çekmeceli.. içine seperatörler koydum.. herseyi sınıflara ayrilmiş olarak koyuyorum.. cok buyuk kolaylik oldu.. eşya aramakla uğraşmiyorum.. yaza doğru montessori yatak alicam odaya.. simdilik yatak odasinda park yatak var..
İyi değilmiş.Mustela al bence :)
Eveet :) 2.si fena yakiyormus onda basti cigligi.Ilkinde igne girdi hic sesi cikmadi ilaci verince az agladi,2. fiyasko oldu.
Biraz huysuz seninkide oyle mi?
Atesi yok ama başının arkası biraz daha sıcak.
Emzik deneyebilirsin.Buyugu bu zamanlarda almisti benim.Parmagini emince vermistim.Bende korkanlardanim parmaktan.Birakamaz diye dusunmustum.Birakanida gormedim.
Gecen arkadasiminda,kuzeniminde ufaklik tırnağını düşürdü o parmağın.
Benim kızda bugün 4 aylık oldu tam :)
Az az birakiyorum cok yormadan kaslari gelistirsin diye :)))) sıkılmadan ceviriyorum yine.Zaten yakındır tam dönmeleride.
Degisik bi vicdan azabi cidden.Ne diyelim sifa olsun....
Agzina goruruyor mu? Goturemiyorsa ona kiziyor olabilir diye dusundum.
E bebek'te indirim sıkça var hep.
Ama Subat'ta her gun baska urunlerde %28 oluyor.
Oda konusunda 'cocuklar ne ister' kismini fazlaca dusunup ona uydurmani tavsiye ederim.Oyle ates pahasi olanlara bakmana gerek bile kalmayacaktir :)
Yavas yavas baslayabilirsin bence,hareketlendikce vakit gecirmekte hosunuza gider :)
Ben sleepy kullaniyorum.Pozisyondan dolayi bosluk olup sizdigi oluyor sadece.Mesela anakucagindayken öne gidiyor daha cok kaka önlere ustlere kadar.
Bu durumlarin disinda sikinti yok
Minies deneyebilirsin.Guzel o da.Sadece bnm.son aldiklarimin bebegin bel kismina gelen yerinde pütür pütür kasindirabilecek cinsten elime bisyler takildi.Almadim bidaha.
Sleepy kullanmasam Goon denerdim.
ben oda yaptim oda takimi aldim ama benim yanimda anne yani besiginde yatiyor 1 kez bile yatmadi orda sifonyerin ustunde alt değiştirme tablasi var diye onu da kendi odama aldım. Anne yani besiginin zamani dolmak üzere yakinda sigmaz odasina almayada cocugu geçtim ben hazir değilim sanki napicam bilmiyorum
bizim bi odada benim bekarken alip sadece 1.5 sene kullandigim tek kisilik yatak gardolap ve kitaplik var.simdilik bebek yatak odasinda park yataginda.odasini 6 aydan sonra uygun bir vakit ayirdigimizda park yatagini o dedigim odaya koyacagiz.biraz buyuyunce de tek kisilik yatagin kenarlarina korkuluk taktirip kullanacagiz.ozel olarak bi oda yapmiyoruz yani var olanlari degerlendiricez :)
Biz yaptik ama ilk uykusunu bebek arabasinda sonra bizim yatakta sonra cekyatta uyuyor.
2016da ikeadan besik ve dolap almistik. 300er liraydi. Bir de bizim sifonyeri koydum odasina. Yeni dogdugunda besik de dolap da bizim odadaydi. Simdi ise basliycam ya bakacak kisi rahat giremez diye oda yaptim acikcasi.
Odası yok henüz. Yan oda giyinme odam benim. 6 kapaklı gardrop var. Bebeğe orda yer açtık. Birkac aya o odaya beşiğini taşıyacağız. O kadar. Yani özel bi odası yok.
Tesekkur ederim cnm bende almak istiyorumBondigo piyanolu oyun Halısı.Gitti gidiyor sitesinden aldık 139 ₺ ye
Çok teşekkür ederim netden almak mantıklı normalde daha pahalıBizimki de bu.
bende ayni şekilde aldim kuzenimin 1.5 yasinda oglu var oda o sekilde almisti gecen gun bana keske montosori alsaydim inmeye calisiyor inemiyor yada ben yanina yatip uyutamiyorum montosori olsaydi yanina kivrilir uyuyunca geri kalkarim besigin icine giremiyiyorum demisti sirf bu yuzden montosori yatak alicam tekrardan dediMintessori bende dusundum fakat kac yasa kdr kullanilir? Cikek mobilyanin once besik sonra yatak olan modelleride mantikli geliyor
Biz 4 kardeşiz bana ve benden 2 yaş küçük kardeşime annemde muşamba kullandı ama diğer 2 sine canbebe :))Benim ve kardesimin zamaninda sadece pembe mavi musambalar vardi.
Daha yeni 3 aylık oldu. Evet sadece anne sütü aldı. Cuma günü 3 aylık kontrolü var. Doktora da anlatacağım ama sizlerde nasıl oluyor bir ön görüş almak istedim. Bizim bebiş çok uyuyor. Şu an kucağımda uyuyor yine. Bu üç aylık atağı mı ola ki :)Sizin bebiş ne kadarlık ne güzel uyuyor masallah bence bırakın uyusun bebişinizin uykuya ihtiyacı var demek ki hem uyurken büyürlermiş sadece annesütü mü alıyor benim oğluşum en fazla 3 saat uyuyor mesela biraz daha uyusa diye bakıyorum
Arkadasim montessori yatagin carsafini degistirirken falan cok zorlandigini soyledi. Yere sifir ve bahce citi gibi kenarlari var ya.Mintessori bende dusundum fakat kac yasa kdr kullanilir? Cikek mobilyanin once besik sonra yatak olan modelleride mantikli geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?