2018 Ekim Anneleri

Buraya marka yazmam sorun olur diye yazmadım. Tam olarak kuralları bilmiyorum. Aaa reklam yaptı demesinler
B Bir mucize
Bir de bu bez muhabbetini hiç açmak istemiyorum çok doluyum. Bir marka yüzünden bebeğin poposu öyle bir kabardı ki, kullanmadığımız ilaç kortizonlu krem kalmadı. Anca düzeldi poposu. Tutamam kendimi en iyisi geçelim bu konuyu
Haa ama memnun olduğumu yazayım. Evy baby ve prima pampers dan çok memnunum, bize çok iyi geldi ikisi de pişiğinden sonra, iyileşme dönemini onlarla atlattık.

3 ekim doğumlu kızım önceki aşıyı son günde vurdurduk 31 aralıkta yani şimdi 4ay aşısı 1 mart olması normal mi
Canım son aşıyı hangi tarihte yaptırdıysanız ona göre veriyorlar yanlışlık yok onların da sistemlerü var giriş yaptıkları süre dolmadan giremiyorlar aşının ellerine geliş tarihi de varsa ondn böyledir

günlük emzirmede sorun yok eminim ona yetiyodur benim derdim ise baslayacagim icin sut arttirmak doktorum 2 sefer için 300 cc sut birak dedi eve dolapta var biraz ama cok fazla götürmez beni

Burda genelde sıkıntımız uyumayan bebekler.
Benim bebegim cok uyuyor diyen bir kisi vardi. Belki atak haftasonda oldugu icin cok uyuyordur.
Ahhhh keske benimkide gece uyusa.
Yedi beni yedi...
Üzerini örteyim.diyorum çocuk zırt diye uyaniyor.
Bide deli yatiyor ki sorma.
Ana ciğeri iste.örtmesem icime dert oluyor.

Cnm normal mama değil bu özel mama ve tadı çok iğrenç. Ek gıdada da diğer bebekler gibi beslenemeyecek. Oğlum da ben de bu alerji geçene kadar yiyemeyecegiz. Ozellikle ek gıda için. Alamadığı besinleri bu mamadan alacak. Çok teşekkürler

Benim sütüm önceden yetmiyordu.simdi yetiyor.
Çünkü bebegim az emmeye başladi.etrafa bakip duruyor.beni ittiriyor.kucagimda tepinip duruyor.
Babası odada olursa hele kafayı ceviremiyorum.önceden bebegi memeden ayirmak icin ugrasirdim.simdi memeyi aģzina zorla sokuyorum.hic talep etmiyor.

Cok gecmis olsun. Size Allah kolaylik versin. Bebeginize sifalar versin.
Size alamadiginiz besinler icin takviye vitaminler verdiler mi? Sizin de sagliginiz ve gucunuz kuvvetiniz cok onemli.
Tez zamanda gecer insallah.
Amin cnm çoğu zaman bittim diyorum ve çoğu zaman ayakta zor duruyorum. Gece 4te samnciyla uyaniyoruz hâlâ. Kaç gündür gündüz uykusunu uyuması için 5saattir ugrasiyorum. Akşam da sancidan ememiyo ve uyuyamiyo. Bizde durumlar böyle. Çok yorgun ve uykusuzum bazen de çaresiz yalnız. Ben sadece kalsiyum, decavit ve kan ilacı kullanıyorum ama sanırım yetersiz. Diş etlerini iltihaplandi, ağzımın içi dudaklarım yara, bacaklarım hep mor, sacim avuç avuç dökülüyor. Çok fazla zayıfladim bir anda. İnşallah geçer. Rabbim beterinden korusun herkesi de bizi de. Annemlerde iki ay olacak taşındılar memlekete

Ay maşallah:)

günlük emzirmede sorun yok eminim ona yetiyodur benim derdim ise baslayacagim icin sut arttirmak doktorum 2 sefer için 300 cc sut birak dedi eve dolapta var biraz ama cok fazla götürmez beni

2 sefer için dediğiniz kaç saat icin oluyor? ve bebeginiz kaç aylık ya da kilosu ne kadar ?

Bende yelek giydiriyorum ama bizim evimiz gece soguyor.biz üsümeye basladik.yorgan getirdik.
Bide yatak odamiz hic gunes görmüyor.icinde ve karsisinda 2 banyo var.onlarin da sogugu vuruyor.
Şoyle bir sey mi alsan?

Eklentiler

• Screenshot_2019-01-22-19-09-31.webp
    19 KB · Görüntüleme: 28
Şoyle bir sey mi alsan?
Tsk ederim.
Bunu da giydirsem.terliyor.
Onun icin kundak yapmayi biraktim.
Bu arada benim bebegim esime bi degisik davraniyor.sanki onun yaninda aglamiyor.ona gülüyor.bana cok az gülmeye basladi.bana ciddi bakiyor.esim gozüne bakinca gülüveriyor hemen.
Sizde de var mi böyle bisey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…