2018 Ekim Anneleri

4.ay aşısı oldu kızım bugün çok huysuzdu ve baya ağladı ateşi çok olmasa da çıktı.. Nasıl düştü mü şuan bebeğinizin aşısı doktor 38e çıkarsa ılık duş yaptırın ve calpol verin demişti..
Ben de huzursuzm uyudu ama bakıyırum sürekli ateşine

İyi çok şükür..insallah yarına bişeyi kalmaz
Benim kızında ateşi çıktı çok değil ama yine de var tedirgin etti baya.. Bu ay aşı zorladı

Kundagi biraktik artik. Hani efendi ellerini rahat birakmak istiyor:)
Rotavirusumuzu de olduk.
Ya bu arada 1 aydir inanilmaz cok salyasi var. ilk kizimda yoktu hic o kusardi:)
Salyası epey var sürekli önlük takıyorum bir aydır var nerdeyse bi haftadır da baya yoğunlaştı diş hemen çıkar mı nasıl oluyor sizin ilk kızınızda nasıl olmustu

Kundagi biraktik artik. Hani efendi ellerini rahat birakmak istiyor:)
Rotavirusumuzu de olduk.
Ya bu arada 1 aydir inanilmaz cok salyasi var. ilk kizimda yoktu hic o kusardi:)
Bizimkide kurtuluyor kundaktan rahat biraksakta uyusa el hep yuzde ih ih biraz once yine cikarmis tutamadim esim uyandi kollarını tut dedim bu bizi yakinda dover ne guc dedi. Nasi uyutcam bilmiyorum

Yok yapılmadı cnm drlar güvenilir bulmuyor su an. İyi tutmuş yine. Biz bu Dr Lara ödediğimiz paranın haddi hesabı yok. Herşeyden kisip veriyoruz mecbur. Hamilelikte de dogumda da böyle olmustu
Benim en cok alerjim yumurtaya çıktı ve ben haturladimki hamileliğimde çok tüketmiştim. Sizin varmi hamileliginizde cok tükettiginiz birsey

Bizimkide kurtuluyor kundaktan rahat biraksakta uyusa el hep yuzde ih ih biraz once yine cikarmis tutamadim esim uyandi kollarını tut dedim bu bizi yakinda dover ne guc dedi. Nasi uyutcam bilmiyorum
Ben kundak değil de battaniye ile sarıyordum sadece. Onu da üçüncü haftada bıraktım. Eller yukarıda öyle huzurlu uyuyordu ki kıyamadım. Gaz sancısı olmadığı müddetçe uyku sorunu yaşamadım. Uyandırdı kendini başlarda ama alıştı. Bu gece 5 buçuk saat uyku sonrası emzirip bezini çıkardım, uyanmadan devam etti. Her konuda onun isteğine göre davranmaya özen gösteriyorum, bir sorun yok çok şükür ❤ bırakın çıkarsın ellerini, bir müddet sonra alışır uyanmaz :)

Selam hanımlar,

Cumartesi mevlüdümüz vardı geçen hafta sürekli koşturmaca ve hazırlıkla geçti çok şükür atlattık. Kızım biraz büyüsün öyle kalabalığa sokayım derken tam salgının ortasında kaldı inşallah kapmamıştır bişey.

Son sayfaları okuyup yazayım diye bekledim anc bitti hasta olan ve aşıdan dolayı huzursuzluk çekenlere çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsınız.

Son düzenleme:
4. ay aşıları olmaya başlandı ama biz daha yeni 3 aylık olduk hatta kontrole bile gitmedik henüz.

Ağızda tükürük salya çok arttı önlüksüz bırakamıyorum sırılsıklam oluyor. Uykuya daha zor dalıyor artık özellikle yatış pozisyonunda ağlamaya başlıyor. Felaket kucak bebesi oldu belim sırtım kopuyor artık. Arada sesli gülmeye başladı bayılıyorum ona :) Kendini yolmaya başladı tırnakları ile kesiyorum ama nasıl yapıyor bilmiyorum.

Birde biberona nasıl alıştıracağım bilmiyorum hiç almıyor 2 haftaya işe başlayacağım

Ellerini kesfedene kadar yapmiyodum zaten kendini uyutmadigi icin yapiyodum artik ne kadar sıkı yapsamda kurtuluyor gece hic uyutmadi

Selam canim bizimde cmtsi mevlut vardi ayni sekilde bende biraz buyusun oyle yapayim dedim dedim hastaliktan salgindan anca 10 kisi gelebildi keske dedim 40 ciktiginda herkesi bi kereden cagirip yapip aradan ciksaydi cunku ilk zamanlar iki aksamda bir misafir agirlamak daha yorucu oldu napalim oldu gecti cok sukur Allah kabul etsin

Aynen uyutrken bende zorlandim. Ama uyuynca da kollari bi geriye atmis cok guzeldi:)))

Salyası epey var sürekli önlük takıyorum bir aydır var nerdeyse bi haftadır da baya yoğunlaştı diş hemen çıkar mı nasıl oluyor sizin ilk kızınızda nasıl olmustu
Ilk kizimda gram salya olmadi ya. Sadece dis zamani 1-2 gun ama cok azdi o da.
Boyle salyali olan illa dis cikarcak demek degilmis. Dun dra sordum. 2 aydan sonra artar. Bazi bebeklerde 9 ay bazilarinda 6 yasaa kadar bile olabiliyomus.
Hadi ben ins ek gidayla biter diye inanmak istyrm. Bende onluk hic sevmezdm 2 gundr artik mecbur kaldim

Benim kızımda da hem salya hem kusma var, üst baş perişan.. giymeyi çıkarmayı da sevmiyor, hep feryat figan.. erkenden diş çıkaracak sanırım bu kızlar :)
Haha benm iki kizdaki senin bir kizinda birlesmis. Yine salya kusmaktan iyidir diyip halimw sukredym ben:)
Kusma ilk kizimda 9 ay surmustu.

Benimkide çok salyalı önlügün biri çikiyo biri takiliyor.. ben içine birde ağız mendili koydum.. çünkü bazen farketmeden altina geçiyor.. kiyafetini değiştiriyorum ama göğsü ıslanmasın diye tedbir amacli hep duruyor .

Sağlık ocağının verdiği vitamini kullanan var mı gebelikte imom içiyordum dr devam et demişti etmedim şimdi başlayacağım bi kutu imom bide decavitti sanırım ondan var iyi midir onuda kullanayım mı

Sağlık ocağının verdiği vitamini kullanan var mı gebelikte imom içiyordum dr devam et demişti etmedim şimdi başlayacağım bi kutu imom bide decavitti sanırım ondan var iyi midir onuda kullanayım mı
Ben hamilelikte decavit kullandım. Doğumdan sonra da kalanları içtim aklıma geldikçe. İmom da ilk gebeliğimde demir ilacı yerine vermişti doktor. İkisini de içsen olur sanırım

Ya bu sleepy acayip pişik yaptı yine kızıma ısrarla niye bunu deniyorsam anlamadım babamın malı sanki yerli diye takıldım minies aldırdım şimdi eşime inşallah bu pişik yapmaz primaya dönmek istemiyorum

Önlüksüz olmuyor malesef
İnşallah kolay çıkarırlar da zorlmaz minikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…