senin durumun gercekten zorlayici.acaba sadece o ozel mamayla beslense bebegin daha iyi olmaz mi ki ikiniz icin de.cunku senin vucudun da yetersiz beslenmekten fena olmus.evet anne sutu onemli ama bu kadar fena olmasindansa bilemedimAmin cnm çoğu zaman bittim diyorum ve çoğu zaman ayakta zor duruyorum. Gece 4te samnciyla uyaniyoruz hâlâ. Kaç gündür gündüz uykusunu uyuması için 5saattir ugrasiyorum. Akşam da sancidan ememiyo ve uyuyamiyo. Bizde durumlar böyle. Çok yorgun ve uykusuzum bazen de çaresiz yalnız. Ben sadece kalsiyum, decavit ve kan ilacı kullanıyorum ama sanırım yetersiz. Diş etlerini iltihaplandi, ağzımın içi dudaklarım yara, bacaklarım hep mor, sacim avuç avuç dökülüyor. Çok fazla zayıfladim bir anda. İnşallah geçer. Rabbim beterinden korusun herkesi de bizi de. Annemlerde iki ay olacak taşındılar memlekete
herseye bebek karar veriyor henuz bizim bisey yapabildigimiz yok :) insallah senin bebisinin de rahatsizliklari gecer de guzel guzel uyur.Nasıl oluyor bu gerçek mi:) ben hala uyuyamiyoeum zombi gibiyim
kaç saat yoksunuz ?3 ay 5 günlük 2 hafta once 6800 gr di ben yokken anne 2 sefer sagdigim suti vericek 1 öğünde 150 cc dedi doktor
Sağolasin cnm. Anne sütü ne kadar çok alsa o kadar iyi diyorum yalnis mı yapıyorum bilmiyorum ama oğlumun ek gıdadaki yasaklı yiyecekleri de böylelikle bulunmuş olur bende deneye deneye.senin durumun gercekten zorlayici.acaba sadece o ozel mamayla beslense bebegin daha iyi olmaz mi ki ikiniz icin de.cunku senin vucudun da yetersiz beslenmekten fena olmus.evet anne sutu onemli ama bu kadar fena olmasindansa bilemedimAllah kolaylik versin.
Amin amin amin inşallah cnm. Sabah, öğle, akşam ve gece ağlama, inleme, emememe, uyuyamama saatler sürüyor. Tüm 24saatim gidiyo. Hani bir yerin ağrır inlersin ya işte öyle inliyor yavrumherseye bebek karar veriyor henuz bizim bisey yapabildigimiz yok :) insallah senin bebisinin de rahatsizliklari gecer de guzel guzel uyur.
benim isyerim yakin 8 de emzirip cikicam 11 gibi annem vericek ben 1 de gelip emzircen 3 4 gibi yine annem verir sonra eve gelince tekrar emzirme yani 3 saatte 1 150 cc olmasi gerekiyormus memeden ne kadar emiyor bilmiyoruz ama mamalarin üstünde aya gore de bu cc yazıyor sanirimkaç saat yoksunuz ?
bizim 2 ekim dogumlu. 4 ay asisina onlara asinin gelis tarihine gore 6 subati verdi.iki asi arasinda belli bi sure olmasi gerekiyorsa eger bi sorun bence ebeye.biz 2 ay asisini 5-6 aralik civari vurdurmustuk
benim isyerim yakin 8 de emzirip cikicam 11 gibi annem vericek ben 1 de gelip emzircen 3 4 gibi yine annem verir sonra eve gelince tekrar emzirme yani 3 saatte 1 150 cc olmasi gerekiyormus memeden ne kadar emiyor bilmiyoruz ama mamalarin üstünde aya gore de bu cc yazıyor sanirim
Allah yardimcin olsun. Insallah bugunleri geride birakip rahata erersiniz de yavrunuzu saglikla ve huzurla buyutursunuz.Kaç gündür annemle konusamamistik. Az önce aradı çok yorgunum uykusuzum her seans Buğra yi 4-5saat uğraşıyorum uyutmak için dedim. Herkes çocuk büyütüyor, çalışanlar napsin, ikizi olanlar, cocuğu yaramaz olanlar napsin dedi ya bende mi sorun var yoksa herkeste empati mı yok. Halim içler acısı Afrikalılar a döndüm. Geçen komşu bile kapıya geldi çok agliyo senin durumun a çok üzülüyorum dedi. Gerci annem de ablam da arayıp bize anlatma demişlerdi suç bende..
Sizin kendi bedeniniz üzerinde gıda alerji testi yapılsa, o yiyeceklere temkinli yaklaşırsınız ek gıdaya geçince. Belli ki şu an sütünüz çok da yararlı olamıyor, acı çekiyor diyorsunuz. Belki mamayla daha rahat eder, bi deneyin bana kalırsa. Ben kendim de 4 ay anne sütü alabilmişim, sonrası mama ve yoğurt. Yine de oldukça sağlıklı bir çocukluk çağı geçirdim, hasta olmadan büyüdüm. Siz de bu kadar hırpalamayın kendinizi. Size de yazık. Buğra bebeğin size ihtiyacı var...Sağolasin cnm. Anne sütü ne kadar çok alsa o kadar iyi diyorum yalnis mı yapıyorum bilmiyorum ama oğlumun ek gıdadaki yasaklı yiyecekleri de böylelikle bulunmuş olur bende deneye deneye.
Benim kızımda da hem salya hem kusma var, üst baş perişan.. giymeyi çıkarmayı da sevmiyor, hep feryat figan.. erkenden diş çıkaracak sanırım bu kızlar :)Kundagi biraktik artik. Hani efendi ellerini rahat birakmak istiyor:)
Rotavirusumuzu de olduk.
Ya bu arada 1 aydir inanilmaz cok salyasi var. ilk kizimda yoktu hic o kusardi:)
Size test yapildimi alerji için.. yani kendinize.. bizim doktor bana yaptirdi.. 23 tane gida cikti.. bunlarin değeri yüksek olanlar cocugu etkiler dedi ve kesti o gidalari.. ama test cok pahali tuttu 2300 tl ödedik maalesef.. inşallah işe yarar.. kızim 10 günde 50 gram almışKaç gündür annemle konusamamistik. Az önce aradı çok yorgunum uykusuzum her seans Buğra yi 4-5saat uğraşıyorum uyutmak için dedim. Herkes çocuk büyütüyor, çalışanlar napsin, ikizi olanlar, cocuğu yaramaz olanlar napsin dedi ya bende mi sorun var yoksa herkeste empati mı yok. Halim içler acısı Afrikalılar a döndüm. Geçen komşu bile kapıya geldi çok agliyo senin durumun a çok üzülüyorum dedi. Gerci annem de ablam da arayıp bize anlatma demişlerdi suç bende..
Aşı gününü 22sine vermişler sabahtan götüreceğim . İnşallah kolay gecer. Çok mu huysuzlandı minik
Günaydın hanımlar. Benim bebiş üç gecedir uyanmadan deliksiz uyuyor. Önceden 4 saat uyur 1 saat alt değiştir emzir uyut sonra yeniden 4 saat uyurdu. Üç gündür gece uyanmadan toplam 9 saat uyuyor.
Akşam 22.00 da uyuyor, 7.00 da uyanıyor.
Sizde nasıl, normal mi bu? Yoksa utandırıp bezini depiştip emzireyim mi arada?
Mintessori bende dusundum fakat kac yasa kdr kullanilir? Cikek mobilyanin once besik sonra yatak olan modelleride mantikli geliyor
Canim acikcasi onceligim tamamen kizima ait bir dolap olmasi ama yarim yamalakta yapmak istemiyorum olmusken komple odayi bosaltip besigini ve dolabini alayim diyorum
bende ayni şekilde aldim kuzenimin 1.5 yasinda oglu var oda o sekilde almisti gecen gun bana keske montosori alsaydim inmeye calisiyor inemiyor yada ben yanina yatip uyutamiyorum montosori olsaydi yanina kivrilir uyuyunca geri kalkarim besigin icine giremiyiyorum demisti sirf bu yuzden montosori yatak alicam tekrardan dedi
Arkadasim montessori yatagin carsafini degistirirken falan cok zorlandigini soyledi. Yere sifir ve bahce citi gibi kenarlari var ya.
fundurtan
Benim kızım da iki gündür 4+4 şeklinde uyuyor. Acaba daha sonra sizin gibi mi olacak uykusu.. göğsüm küçük olduğu için 4 saatte dolup ağrı yapıyor. Bebeğim uyandığında göğsüm çok gerilmiş oluyor. Siz bütün gece emzirmeyince göğsünüz ağrımadı mı? Bez konusuna gelince dolu değilse, uyanıp emmediği için sabaha kadar idare edebilir gibi geldi bana. Ama iyi bir bez kullanmak lazım. Dolunca tenine yapışıp rahatsız edebilir kuzuyu
Evet monressori zor olucak ama cok korkuyorum ben yataktan düşmesinden.. napayim gittiği yere kadar gider..
Tsk ederim.
Bunu da giydirsem.terliyor.
Onun icin kundak yapmayi biraktim.
Bu arada benim bebegim esime bi degisik davraniyor.sanki onun yaninda aglamiyor.ona gülüyor.bana cok az gülmeye basladi.bana ciddi bakiyor.esim gozüne bakinca gülüveriyor hemen.
Sizde de var mi böyle bisey?
Kundagi biraktik artik. Hani efendi ellerini rahat birakmak istiyor:)
Rotavirusumuzu de olduk.
Ya bu arada 1 aydir inanilmaz cok salyasi var. ilk kizimda yoktu hic o kusardi:)
Ya benimkisi 60i zor aliyo çok az o zamanbende 12bucukta emziriyorum 3e doğru 120 ml süt veriliyor sonra 5bucuk gibi de evde oluyorum uyanıksa hemen emziriyorum. benim çocuk 5500 kg 3 aylık. ama süt hep 120 de olmuyor. misal bugün sagdigim 90ml. başkada süt yok. dün migren atağı tutmuştu 80ml di. sabah 40ml daha sağıp.biraktim. ama korkuyorum yetmiyor ve şimdilik yarı zamanlı 1aya tam zamanlı olacak.
Amin canım inşallahAllah yardimcin olsun. Insallah bugunleri geride birakip rahata erersiniz de yavrunuzu saglikla ve huzurla buyutursunuz.
Sağolasın cnm ek gıdada da tespiti için ve ne kadar anne sütü alırsa o kadar iyi olur diye Dr ile böyle düşündük hatta alerji Dr u, çocuk Dr u ve gastroenteroloji Dr u ucu de böyle düşünüyor en başta ben. mamaya tadina alissin diye az az vereceğim mecburSizin kendi bedeniniz üzerinde gıda alerji testi yapılsa, o yiyeceklere temkinli yaklaşırsınız ek gıdaya geçince. Belli ki şu an sütünüz çok da yararlı olamıyor, acı çekiyor diyorsunuz. Belki mamayla daha rahat eder, bi deneyin bana kalırsa. Ben kendim de 4 ay anne sütü alabilmişim, sonrası mama ve yoğurt. Yine de oldukça sağlıklı bir çocukluk çağı geçirdim, hasta olmadan büyüdüm. Siz de bu kadar hırpalamayın kendinizi. Size de yazık. Buğra bebeğin size ihtiyacı var...
Yok yapılmadı cnm drlar güvenilir bulmuyor su an. İyi tutmuş yine. Biz bu Dr Lara ödediğimiz paranın haddi hesabı yok. Herşeyden kisip veriyoruz mecbur. Hamilelikte de dogumda da böyle olmustuSize test yapildimi alerji için.. yani kendinize.. bizim doktor bana yaptirdi.. 23 tane gida cikti.. bunlarin değeri yüksek olanlar cocugu etkiler dedi ve kesti o gidalari.. ama test cok pahali tuttu 2300 tl ödedik maalesef.. inşallah işe yarar.. kızim 10 günde 50 gram almışçocuk resmen kilo almiyor çok üzülüyorum bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?