2018 Ekim Anneleri

Sağlık ocağının verdiği vitamini kullanan var mı gebelikte imom içiyordum dr devam et demişti etmedim şimdi başlayacağım bi kutu imom bide decavitti sanırım ondan var iyi midir onuda kullanayım mı
Bi kutu decavit kalmış dün başladım bende
Demiri de aklıma gelirse içiyorum

Ben hamilelikte decavit kullandım. Doğumdan sonra da kalanları içtim aklıma geldikçe. İmom da ilk gebeliğimde demir ilacı yerine vermişti doktor. İkisini de içsen olur sanırım
Kendimi halsiz hissetmeye başladım ve hiç yaşamadığım şey diş etlerim kanamaya başladı kan hapına başlamıştım bu sabahta imom a başladım bitince decavitten devam ederim bu arada ayıp olmasın dün balık yedim kızımın yüzü bugün iyice kızardı dün çok az vardı balıktanda emin olabilirim artık sanırım buna çok üzüldüm balık en sevdiğimdi hamileykende çok yemiştim

Sağlık ocağının verdiği vitamini kullanan var mı gebelikte imom içiyordum dr devam et demişti etmedim şimdi başlayacağım bi kutu imom bide decavitti sanırım ondan var iyi midir onuda kullanayım mı
Bende hamileyken decavit kullandım kabızlık yaptı birde gereksiz kilo aldırıyor diyende vardı bende son günlerde kullandığım ilaçları unuttuğum için kullanamadım ve arada başım dönüyor ve saçlarım dökülüyor en kısa zamanda değerlerime baktıracağım sende öyle yap gerekiyorsa ilaç kullanırsın
Ben slepy kullanıyorum pek bir sıkıntı yaşamadım bebeğim yoğun bakımda yatarken onlar canbebe kullanmışlardı ve pişik yapmamıştı hatta bende bir süre onu kullandım sonra slepy ye geçtik öyle de kaldık bende molfixden memnun kalmadım canbebe denedinmi hiç

Minies de tenine yapışıyor ıslanınca, bol bol krem sürüp bağla ki yapışmasın

T tuanadereli dr gidecektiniz canım ne dedi dr
Bizde bugün gittik sırtındaki testi çıkardılar yarin gidecegiz yine sırtında kızarık kalanlar alerji geçenler değil dedi alerji laboratuardaki görevli yarin gideceğiz dr yAnına testleri degeelendirip konuşacak bizimle
Kızımın sırtına baktım da kızaran kabaran yerler var su anda

Bez konusu geçmiş bende kızıma prima ile başladım pisigimiz bitmedi sonra hugges aldım oda ayni pisik devam etti alerjimizde var kakası takıyor diye düşündüm sonra arkadaşım a101 in bezini dene dedi tereddütle onuda denedim birsuru para verdiğimiz bezlerden daha iyi geldi kızıma çok şükür pisik değil artik ve sık sık degistiriyorum altını 19 tl paketi çok ta ucuz

Bizde de öyleydi canım ama 40 günlükte sokmak istemedim kalabalığa hasta olup gelmeyenler olmasına rağmen 35-40 kişi vardık biz. Kızımı hiç kalabalığa götürmedim bi kere gidecektik ağlayınca odaya geri döndük :)
Allah kabul etsin inşallah
Ben hamilelik boyunca kullandım doktorum ilk 3 ay kullanmanı tavsiye ederim demişti kullanmadım şimdi şimdi içmeye başladım çok halsizleştim.

Pişik için her kakadan sonra bebişin altını yıkayın, ıslak mendilleri de yıkayarak kullanın, hatta peteğin üzerine ılık su ve pamuk da bekletebilirsiniz.

Pişik kremi de mustela ve ya sudokrem öneririm.

Benim de her gün kaka yapan oğlum, rota aşısından sonra 5 gün kaka yapamadı, beşinci gün yarın gliserin fitille kakasını yaptı. Ondan sonra bugün 4. gün hala kaka yok. Doktora götürdüm aşıyla alakası yok dedi. Ama bence aşıyla alakası var

Benim doktorum özellikle dedi hamilelikte çok tüketilen besinler çocukta alerji yapiyormuş. Benim sahidende çıktı.. yumurta cok yemiştim alerji sonucum 147 cikti sinir 10 muş.. hatırladığınız başka besin varsa onlarida kontrol edin..

Canbebe denemedim miniesten memnun kalmazsam onu alacağım .. Birde saç demişken benim yerlere saçtan basılmıyor hem topluyorum ucunu örüyorum yinede acayip dökülüyor dün akşam en son darlandım belimin altındaki canım saçlarımı kısacık kestim ve şuan daha mutsuz oldum hala daha da dökülmeye drvam ediyor böyle bir dökülme görmedim ben kel kalacam :)

Yumurta bende çok yemiştim onu yiyincede kızarıyor sütün kalitesi ne olacak onu yeme bunu yeme peki onuda çözemedim

Allah kolaylik versin.
Bizim de bir haftadir kaka mukuslu ve yesil. Yarin doktora gitcez. Cok moralim bozuk.
Gittiniz mi? Doktor ne dedi?
Yalnızca yeşil kaka alerji belirtisi sayılmıyor. Genellikle kan, kilo alimi ve genel durumuna göre şüpheleniliyor.
Bazı aşılar alerjiye sebebiyet verebiliyormuş. Bizim de başta kilo alimi iyiydi fakat giderek azaldı ve durdu.
Düzelmesi 21 günü bulabiliyormuş ama az da olsa düzelen birşeyler olmalıydı. Ben neredeyse aç gezmeye başladım.
Cnm baklagil ile alerjinin hiç ilgisi yokmuş. Dr söyledi bize. Ben de yemiyordum bir aydır yiyorum. Gerçekten de öyle.
Biz henüz nelerin alerji yaptığını bulamadığımız için cesaret edip deneyemiyorum.

Zaten aşıdan sonra ne olsa kabul etmiyorlar inşallah düzelir .. Ben temizleme pamuğu kullanıyorum zaten primada pişik yaşamadım sleepy kullanınca oluyor birde sleepyde sızdırma olduğu için sık sık değişiyorum altını primada daha az değişiyordum bu bez yaramadı bize

Primanın içinde yok yok her şey var ama o pişik yapmıyor sleepy masum doğal pamuk vs ama o ilk kullanımda pişik yapıyor .. Ceylin_naz bu bezi bende sık görmeye başladım ama incelemesini bulamadım içeriği nedir minies canbebe molfix ve goon bunların hepsi pişik yaparsa onu sıraya koydum :) olmadı primaya geri döneceğim mecburen

Ben prima pampers kullaniyorum.kaka yapinca hic bekletmeden degistiriyorum.bebegin altins pamuklu yumuşak bi alt acma seriyorum.
İslak mendille siline bu bezle kurulayip bezi takmadan evvel kalcasina çok az ince bisekilde bepantol bayb sürüyorum.altini kapatiyorum.
A 101 deki sofffioyu kullandim.kalcasi pişikten kabardi resmen.esim gördü
Kiyameti kopardi.bi daha alsa almam dedi.
Primadan başka almicam diyor.

Kakada mukus olunca ilk once alerji dusunmuyoruz baska erkenler de olabilir dedi. Prebiyotik verdi. Gecmezse alerji dusunulur dedi. Hafta sonu yesildi kaka. Simdi sari. Hala mukus var. Ama cocuk oksuruyor diye balgam sokucu vermisti. oksurup oksurup cikanlari yutuyor simdi. Belki ondandir.

Bebişiniz kaç kilo kAç numarasını kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…