Bi kutu decavit kalmış dün başladım bendeSağlık ocağının verdiği vitamini kullanan var mı gebelikte imom içiyordum dr devam et demişti etmedim şimdi başlayacağım bi kutu imom bide decavitti sanırım ondan var iyi midir onuda kullanayım mı
Kendimi halsiz hissetmeye başladım ve hiç yaşamadığım şey diş etlerim kanamaya başladı kan hapına başlamıştım bu sabahta imom a başladım bitince decavitten devam ederim bu arada ayıp olmasın dün balık yedim kızımın yüzü bugün iyice kızardı dün çok az vardı balıktanda emin olabilirim artık sanırım buna çok üzüldüm balık en sevdiğimdi hamileykende çok yemiştimBen hamilelikte decavit kullandım. Doğumdan sonra da kalanları içtim aklıma geldikçe. İmom da ilk gebeliğimde demir ilacı yerine vermişti doktor. İkisini de içsen olur sanırım
Bende hamileyken decavit kullandım kabızlık yaptı birde gereksiz kilo aldırıyor diyende vardı bende son günlerde kullandığım ilaçları unuttuğum için kullanamadım ve arada başım dönüyor ve saçlarım dökülüyor en kısa zamanda değerlerime baktıracağım sende öyle yap gerekiyorsa ilaç kullanırsınSağlık ocağının verdiği vitamini kullanan var mı gebelikte imom içiyordum dr devam et demişti etmedim şimdi başlayacağım bi kutu imom bide decavitti sanırım ondan var iyi midir onuda kullanayım mı
Ben slepy kullanıyorum pek bir sıkıntı yaşamadım bebeğim yoğun bakımda yatarken onlar canbebe kullanmışlardı ve pişik yapmamıştı hatta bende bir süre onu kullandım sonra slepy ye geçtik öyle de kaldık bende molfixden memnun kalmadım canbebe denedinmi hiçYa bu sleepy acayip pişik yaptı yine kızıma ısrarla niye bunu deniyorsam anlamadım babamın malı sanki yerli diye takıldımminies aldırdım şimdi eşime inşallah bu pişik yapmaz primaya dönmek istemiyorum
Minies de tenine yapışıyor ıslanınca, bol bol krem sürüp bağla ki yapışmasınYa bu sleepy acayip pişik yaptı yine kızıma ısrarla niye bunu deniyorsam anlamadım babamın malı sanki yerli diye takıldımminies aldırdım şimdi eşime inşallah bu pişik yapmaz primaya dönmek istemiyorum
Bizde de öyleydi canım ama 40 günlükte sokmak istemedim kalabalığa hasta olup gelmeyenler olmasına rağmen 35-40 kişi vardık biz. Kızımı hiç kalabalığa götürmedim bi kere gidecektik ağlayınca odaya geri döndük :)Selam canim bizimde cmtsi mevlut vardi ayni sekilde bende biraz buyusun oyle yapayim dedim dedim hastaliktan salgindan anca 10 kisi gelebildi keske dedim 40 ciktiginda herkesi bi kereden cagirip yapip aradan ciksaydi cunku ilk zamanlar iki aksamda bir misafir agirlamak daha yorucu oldu napalim oldu gecti cok sukur Allah kabul etsin
Ben hamilelik boyunca kullandım doktorum ilk 3 ay kullanmanı tavsiye ederim demişti kullanmadım şimdi şimdi içmeye başladım çok halsizleştim.Sağlık ocağının verdiği vitamini kullanan var mı gebelikte imom içiyordum dr devam et demişti etmedim şimdi başlayacağım bi kutu imom bide decavitti sanırım ondan var iyi midir onuda kullanayım mı
Ya bu sleepy acayip pişik yaptı yine kızıma ısrarla niye bunu deniyorsam anlamadım babamın malı sanki yerli diye takıldımminies aldırdım şimdi eşime inşallah bu pişik yapmaz primaya dönmek istemiyorum
Kendimi halsiz hissetmeye başladım ve hiç yaşamadığım şey diş etlerim kanamaya başladı kan hapına başlamıştım bu sabahta imom a başladım bitince decavitten devam ederim bu arada ayıp olmasın dün balık yedim kızımın yüzü bugün iyice kızardı dün çok az vardı balıktanda emin olabilirim artık sanırım buna çok üzüldüm balık en sevdiğimdi hamileykende çok yemiştim
Canbebe denemedim miniesten memnun kalmazsam onu alacağım .. Birde saç demişken benim yerlere saçtan basılmıyor hem topluyorum ucunu örüyorum yinede acayip dökülüyor dün akşam en son darlandım belimin altındaki canım saçlarımı kısacık kestim ve şuan daha mutsuz oldum hala daha da dökülmeye drvam ediyor böyle bir dökülme görmedim ben kel kalacam :)Bende hamileyken decavit kullandım kabızlık yaptı birde gereksiz kilo aldırıyor diyende vardı bende son günlerde kullandığım ilaçları unuttuğum için kullanamadım ve arada başım dönüyor ve saçlarım dökülüyor en kısa zamanda değerlerime baktıracağım sende öyle yap gerekiyorsa ilaç kullanırsın
Ben slepy kullanıyorum pek bir sıkıntı yaşamadım bebeğim yoğun bakımda yatarken onlar canbebe kullanmışlardı ve pişik yapmamıştı hatta bende bir süre onu kullandım sonra slepy ye geçtik öyle de kaldık bende molfixden memnun kalmadım canbebe denedinmi hiç
Yumurta bende çok yemiştim onu yiyincede kızarıyor sütün kalitesi ne olacak onu yeme bunu yeme peki onuda çözemedimBenim doktorum özellikle dedi hamilelikte çok tüketilen besinler çocukta alerji yapiyormuş. Benim sahidende çıktı.. yumurta cok yemiştim alerji sonucum 147 cikti sinir 10 muş.. hatırladığınız başka besin varsa onlarida kontrol edin..
Gittiniz mi? Doktor ne dedi?Allah kolaylik versin.
Bizim de bir haftadir kaka mukuslu ve yesil. Yarin doktora gitcez. Cok moralim bozuk.
Yalnızca yeşil kaka alerji belirtisi sayılmıyor. Genellikle kan, kilo alimi ve genel durumuna göre şüpheleniliyor.İyi geceler oncelikle size ve alerji durumu olan bebek ve annelerine kolayliklar diliyorum. Bu yesil kaka olayi bizde de var ve ben dr a sordugumda olabilir senin yediklerinden kaynaklanir dedi ustunde durmadi bile yani acaba neye gore belirleniyor baska kistaslari neler bizim dr mu pek onemsemedi acaba?
Bazı aşılar alerjiye sebebiyet verebiliyormuş. Bizim de başta kilo alimi iyiydi fakat giderek azaldı ve durdu.Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelir bebişin kakası da kilo alımı da.. benim kızımın da iki aylık aşılardan sonra kakası değişti. Yeşilimsi ve mukuslu yapmaya başladı. Yediklerimle ilgisi var mı bilmiyorum. Huzursuz ve kusma da var, gerçi doğduğundan beri kusuyor. Gündüz uykuları bölük börçük. Kilo alımı gayet iyi, döküntü de yok ama mukuslu ve gürültülü kaka beni endişelendirdi.. diyete başlama zamanım gelmiş sanırım
Düzelmesi 21 günü bulabiliyormuş ama az da olsa düzelen birşeyler olmalıydı. Ben neredeyse aç gezmeye başladım.Yok cnm düzelmedi. Dr hemen düzelmezi diyo. Haftalardır giremedim buraya. 20kilo verdim gücüm bitmek üzere. Gazdan karnı şiş emmek istiyor ememiyo, uyumak istiyor uyuyamiyo. Saatlerce masaj yapıyorum o da saatlerce agliyo oyle uyuyo. Yavrum doğduğundan beri ağlıyo ve sancılı. Yumurtayi kesince gece cirpinmalar bitti. Tavuk çok huzursuz ediyordu bıraktım. Bulgur çok kusturuyordu onu da bıraktım. Dr kuzu etini iki hafta biraktirmisti o sürede 5gunde bir yeşil yoğun mukuslu kaka yapan oğlum kuzu etini ve kuruyemisi bırakınca iki güne bir sonra hergun sarıya dönük sivimsi daha az mukuslu kaka yapıyordu. Bu hafta kuzuya yine başladık 4gundur hala kaka yok. Süt ve süt ürünleri bu hiç denemedim, domatesi ve susamı baligi da denemedim. Geçen hafta ağızdan gaz çıkarırken kusuyordu. Gastroenteroloji Dr u ve alerji Dr u manaya artık baslamamiz gerektiğini tadının çok kötü olduğunu ancak alisabilecegini ve ek gıdada bu yasakları ikimizin de tüketmeyecegini oğlumun bu özel mamayla beslenecegini söylediler. Bu mamada alamadığı tüm besinler varmış. İçim elvermiyo başlayamadim henuz. Ben de tadına bakacağım mamanin.
Dr larin yanında çok mutlu ama onun dışında huzursuz genelde. Geçen 10dk parka götürelim dedik arabada ağladı, bebek arabasında ağladı, kucağımda ağladı. Hemen döndük eve.
Sabahları erkenden gaz sancısıyla uyanıyoruz. 3.ayda gecer diyorlardı güya. Gündüz daha sakin. Ama akşamları çok agliyo saatlerce gazını çıkarıp öyle emip uyuyo bazen aç uyuyo çünkü ememiyo şişkinlikten. Sizde durumlar nasıl? Biz bazen tam düzeliyor diyoruz yine kötü oluyor, ama eskiye nazaran daha iyi çok şükür. Bazen çok az emiyo bazen normal emiyo. Bez sayımız çok azaldı. 8saatte bir bile bazen bez çok kirlenmiyo idrardan.
Kilo alımı da çok azaldı. İlk iki ay bir kilonun üzerindeydi. 3.ay 550gr aldı. 4.ay 500civari. Bu son ayin son iki haftası 260gr aldı. Sürekli dr lardayiz.
Biz henüz nelerin alerji yaptığını bulamadığımız için cesaret edip deneyemiyorum.Cnm baklagil ile alerjinin hiç ilgisi yokmuş. Dr söyledi bize. Ben de yemiyordum bir aydır yiyorum. Gerçekten de öyle.
Zaten aşıdan sonra ne olsa kabul etmiyorlar inşallah düzelir .. Ben temizleme pamuğu kullanıyorum zaten primada pişik yaşamadım sleepy kullanınca oluyor birde sleepyde sızdırma olduğu için sık sık değişiyorum altını primada daha az değişiyordum bu bez yaramadı bizePişik için her kakadan sonra bebişin altını yıkayın, ıslak mendilleri de yıkayarak kullanın, hatta peteğin üzerine ılık su ve pamuk da bekletebilirsiniz.
Pişik kremi de mustela ve ya sudokrem öneririm.
Benim de her gün kaka yapan oğlum, rota aşısından sonra 5 gün kaka yapamadı, beşinci gün yarın gliserin fitille kakasını yaptı. Ondan sonra bugün 4. gün hala kaka yok. Doktora götürdüm aşıyla alakası yok dedi. Ama bence aşıyla alakası var
Bakayım canım teşekkürlerB Bir mucize senin gibi primadan memnun kalıp ama kullanmak istemeyen bir anne diğer bezleride beğenmemiş bu bezi önermişler belki incelemek istersin deneme boyuda varmış
https://instagram.com/paddlersturkiye?utm_source=ig_profile_share&igshid=1jeq2qnzu31kq
Kakada mukus olunca ilk once alerji dusunmuyoruz baska erkenler de olabilir dedi. Prebiyotik verdi. Gecmezse alerji dusunulur dedi. Hafta sonu yesildi kaka. Simdi sari. Hala mukus var. Ama cocuk oksuruyor diye balgam sokucu vermisti. oksurup oksurup cikanlari yutuyor simdi. Belki ondandir.Gittiniz mi? Doktor ne dedi?
Yalnızca yeşil kaka alerji belirtisi sayılmıyor. Genellikle kan, kilo alimi ve genel durumuna göre şüpheleniliyor.
Bazı aşılar alerjiye sebebiyet verebiliyormuş. Bizim de başta kilo alimi iyiydi fakat giderek azaldı ve durdu.
Düzelmesi 21 günü bulabiliyormuş ama az da olsa düzelen birşeyler olmalıydı. Ben neredeyse aç gezmeye başladım.
Biz henüz nelerin alerji yaptığını bulamadığımız için cesaret edip deneyemiyorum.
Bebişiniz kaç kilo kAç numarasını kullanıyorsunuzBez konusu geçmiş bende kızıma prima ile başladım pisigimiz bitmedi sonra hugges aldım oda ayni pisik devam etti alerjimizde var kakası takıyor diye düşündüm sonra arkadaşım a101 in bezini dene dedi tereddütle onuda denedim birsuru para verdiğimiz bezlerden daha iyi geldi kızıma çok şükür pisik değil artik ve sık sık degistiriyorum altını 19 tl paketi çok ta ucuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?