2018 Ekim Anneleri

İnşallah düzelir, zeytinyağı ve probiyotik önerdi doktorumuz. Migros minnies bezi ontex firmasına fason yaptırıyor. Yani canbebeyi üreten firma. Muhtemelen canbebe ve minnies aynı olabilir ama canbebe denemediğim için bilmiyorum.

Kızım başparmağını emmeden uyumuyor şimdide bu çıktı müdahale etsem mi etmesem mi bilemedim bırakırsam başparmağını emerek kendisi uyuyor elini tutup uyutursam uykuda yine elini götürüp emiyor öyle parmak ağzında uyuyor emzik hala almıyor ne yapsam acaba bıraksam alışacak sonra bırakamaz diye korkuyorum

Emzik değiştirmenizi öneririm. Başka markaları deneyin.

Canım çok üzgünüm ne zaman bitecek sıkıntılar kolumdan deri testi taoildi negatif çıktı hepsi, ek gıda doneminde net belli olur dedi, kaka tahlili yapıldı amip dizanteri dedi, anlamıyorum nereden bulaşacak lagim suyu mu kullanıyoruz sanki, antibiyotik şurup verdi

Aşıyla alakası olduğunu düşünmüyorum
. Arada oluyor çünkü bu durum.

Kızlar bebeği hasta olan var mı aranızda? Benimki geçen hafta perşembeden beri hasta cok üzülüyorum iki gündür antibiotik başladık cok öksürüyor ne zaman geçer bu tecrübe eden var mı

Öksürükten başka sıkıntısı var mı hastalık olarak? Alerjide de öksürük olabiliyor. Tabi balgam yutma olayı da kakada mukusa sebebiyet verebiliyor.

test sana mi yapıldı koldan canım anlamadim

Kızlar bebeği hasta olan var mı aranızda? Benimki geçen hafta perşembeden beri hasta cok üzülüyorum iki gündür antibiotik başladık cok öksürüyor ne zaman geçer bu tecrübe eden var mı
Geçmiş olsun canım biz yılbaşında bronşiolit olup atlatmıştık yine hasta oldu nezle gibi bu kez de çok önemsemedim burnunu temiz tutmaya çalışıyorum sadece. Öksürükte de mecbur ilaç almıştık ventolin ancak öyle geçti

Bende 4 marka var.hicbirini emmiyor.daha ne kadar almaliyım bilmiyorum.
Wee baby'nin komple silikon olan emziğini aldım ben, diğerine göre daha uzun süre tutuyor. Hatta son günlerde uykuya öyle dalıyor. Ağzından düşerse ağlıyor bi de üstüne :) sanki çok emzik düşkünü de hanım efendi :)

Yok canim çocuk huzursuzdu hızlı yazacam diye yanlış olmus hep,bebegin koluna yapıldı bizede yama testinden bahsetti ama yapalım demedi, amip dizanteri nasıl bulaşmış olabilir aklim almıyor
banyo suyundan bile bulaşır canım biz kızımı arıtma suyuyla yıkıyoruz bir aydır sular kirli
Yama testi bana daha mantıklı geldi sizin kolunuza yapılanı bizim sırtımıza yaptılar 15 dk bekletip negatif dediler
Yama testi 2 gün sırtında kaldı bu sabah cikardilar yarin dr sırtına bakıp neye var neye yok söyleyecek bu testte biseyler çıkacak gibime geliyor canım
Sizin gittiginiz hastane araştırmamiydi canım

Benim elimde var canim.onu da almiyor.chicho nun kauçuk emzigini de aldim 24 liraya.onu da emmedi.

Sikayetiniz neydi kakayla alakalı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…