Zaten aşıdan sonra ne olsa kabul etmiyorlar inşallah düzelir .. Ben temizleme pamuğu kullanıyorum zaten primada pişik yaşamadım sleepy kullanınca oluyor birde sleepyde sızdırma olduğu için sık sık değişiyorum altını primada daha az değişiyordum bu bez yaramadı bize
5.800 kg 3 numarasını kullanıyorum yakında 4 e gecerizBebişiniz kaç kilo kAç numarasını kullanıyorsunuz
Altı musamba olanlar iyiBenimkide çok salyalı önlügün biri çikiyo biri takiliyor.. ben içine birde ağız mendili koydum.. çünkü bazen farketmeden altina geçiyor.. kiyafetini değiştiriyorum ama göğsü ıslanmasın diye tedbir amacli hep duruyor .
Imom bende kullandım. Doğumdan 1.5 ay sonra daha devam ettim..Sağlık ocağının verdiği vitamini kullanan var mı gebelikte imom içiyordum dr devam et demişti etmedim şimdi başlayacağım bi kutu imom bide decavitti sanırım ondan var iyi midir onuda kullanayım mı
Emzik değiştirmenizi öneririm. Başka markaları deneyin.Kızım başparmağını emmeden uyumuyor şimdide bu çıktı müdahale etsem mi etmesem mi bilemedim bırakırsam başparmağını emerek kendisi uyuyor elini tutup uyutursam uykuda yine elini götürüp emiyor öyle parmak ağzında uyuyor emzik hala almıyor ne yapsam acaba bıraksam alışacak sonra bırakamaz diye korkuyorum
Bende 4 marka var.hicbirini emmiyor.daha ne kadar almaliyım bilmiyorum.Emzik değiştirmenizi öneririm. Başka markaları deneyin.
Canım çok üzgünüm ne zaman bitecek sıkıntılar kolumdan deri testi taoildi negatif çıktı hepsi, ek gıda doneminde net belli olur dedi, kaka tahlili yapıldı amip dizanteri dedi, anlamıyorum nereden bulaşacak lagim suyu mu kullanıyoruz sanki, antibiyotik şurup verdiT tuanadereli dr gidecektiniz canım ne dedi dr
Bizde bugün gittik sırtındaki testi çıkardılar yarin gidecegiz yine sırtında kızarık kalanlar alerji geçenler değil dedi alerji laboratuardaki görevli yarin gideceğiz dr yAnına testleri degeelendirip konuşacak bizimle
Kızımın sırtına baktım da kızaran kabaran yerler var su anda
Aşıyla alakası olduğunu düşünmüyorumPişik için her kakadan sonra bebişin altını yıkayın, ıslak mendilleri de yıkayarak kullanın, hatta peteğin üzerine ılık su ve pamuk da bekletebilirsiniz.
Pişik kremi de mustela ve ya sudokrem öneririm.
Benim de her gün kaka yapan oğlum, rota aşısından sonra 5 gün kaka yapamadı, beşinci gün yarın gliserin fitille kakasını yaptı. Ondan sonra bugün 4. gün hala kaka yok. Doktora götürdüm aşıyla alakası yok dedi. Ama bence aşıyla alakası var
Aynı durumdayız :)Bende 4 marka var.hicbirini emmiyor.daha ne kadar almaliyım bilmiyorum.
Öksürükten başka sıkıntısı var mı hastalık olarak? Alerjide de öksürük olabiliyor. Tabi balgam yutma olayı da kakada mukusa sebebiyet verebiliyor.Kakada mukus olunca ilk once alerji dusunmuyoruz baska erkenler de olabilir dedi. Prebiyotik verdi. Gecmezse alerji dusunulur dedi. Hafta sonu yesildi kaka. Simdi sari. Hala mukus var. Ama cocuk oksuruyor diye balgam sokucu vermisti. oksurup oksurup cikanlari yutuyor simdi. Belki ondandir.
test sana mi yapıldı koldan canım anlamadimCanım çok üzgünüm ne zaman bitecek sıkıntılar kolumdan deri testi taoildi negatif çıktı hepsi, ek gıda doneminde net belli olur dedi, kaka tahlili yapıldı amip dizanteri dedi, anlamıyorum nereden bulaşacak lagim suyu mu kullanıyoruz sanki, antibiyotik şurup verdi
Yok canim çocuk huzursuzdu hızlı yazacam diye yanlış olmus hep,bebegin koluna yapıldı bizede yama testinden bahsetti ama yapalım demedi, amip dizanteri nasıl bulaşmış olabilir aklim almıyortest sana mi yapıldı koldan canım anlamadim
Geçmiş olsun canım biz yılbaşında bronşiolit olup atlatmıştık yine hasta oldu nezle gibi bu kez de çok önemsemedim burnunu temiz tutmaya çalışıyorum sadece. Öksürükte de mecbur ilaç almıştık ventolin ancak öyle geçtiKızlar bebeği hasta olan var mı aranızda? Benimki geçen hafta perşembeden beri hasta cok üzülüyorum iki gündür antibiotik başladık cok öksürüyor ne zaman geçer bu tecrübe eden var mı
Wee baby'nin komple silikon olan emziğini aldım ben, diğerine göre daha uzun süre tutuyor. Hatta son günlerde uykuya öyle dalıyor. Ağzından düşerse ağlıyor bi de üstüne :) sanki çok emzik düşkünü de hanım efendi :)Bende 4 marka var.hicbirini emmiyor.daha ne kadar almaliyım bilmiyorum.
banyo suyundan bile bulaşır canım biz kızımı arıtma suyuyla yıkıyoruz bir aydır sular kirliYok canim çocuk huzursuzdu hızlı yazacam diye yanlış olmus hep,bebegin koluna yapıldı bizede yama testinden bahsetti ama yapalım demedi, amip dizanteri nasıl bulaşmış olabilir aklim almıyor
Benim elimde var canim.onu da almiyor.chicho nun kauçuk emzigini de aldim 24 liraya.onu da emmedi.Wee baby'nin komple silikon olan emziğini aldım ben, diğerine göre daha uzun süre tutuyor. Hatta son günlerde uykuya öyle dalıyor. Ağzından düşerse ağlıyor bi de üstüne :) sanki çok emzik düşkünü de hanım efendi :)
avent ultra soft denedin mi benimki en uzun onu tutuyorBenim elimde var canim.onu da almiyor.chicho nun kauçuk emzigini de aldim 24 liraya.onu da emmedi.
Sikayetiniz neydi kakayla alakalı ?Canım çok üzgünüm ne zaman bitecek sıkıntılar kolumdan deri testi taoildi negatif çıktı hepsi, ek gıda doneminde net belli olur dedi, kaka tahlili yapıldı amip dizanteri dedi, anlamıyorum nereden bulaşacak lagim suyu mu kullanıyoruz sanki, antibiyotik şurup verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?