İyi çok şükür..insallah yarına bişeyi kalmaz
Benim kızında ateşi çıktı çok değil ama yine de var tedirgin etti baya.. Bu ay aşı zorladı
4. ay aşıları olmaya başlandı ama biz daha yeni 3 aylık olduk hatta kontrole bile gitmedik henüz.
Ağızda tükürük salya çok arttı önlüksüz bırakamıyorum sırılsıklam oluyor. Uykuya daha zor dalıyor artık özellikle yatış pozisyonunda ağlamaya başlıyor. Felaket kucak bebesi oldu belim sırtım kopuyor artık. Arada sesli gülmeye başladı bayılıyorum ona :) Kendini yolmaya başladı tırnakları ile kesiyorum ama nasıl yapıyor bilmiyorum.
Birde biberona nasıl alıştıracağım bilmiyorum hiç almıyor 2 haftaya işe başlayacağım
Neden prima istemiyorsun, denemek amaçlı sleepy aldım kullandım pişik yaptı öylece biraktim, primaya devam ediyorumYa bu sleepy acayip pişik yaptı yine kızıma ısrarla niye bunu deniyorsam anlamadım babamın malı sanki yerli diye takıldımminies aldırdım şimdi eşime inşallah bu pişik yapmaz primaya dönmek istemiyorum
Canbebe denemedim miniesten memnun kalmazsam onu alacağım .. Birde saç demişken benim yerlere saçtan basılmıyor hem topluyorum ucunu örüyorum yinede acayip dökülüyor dün akşam en son darlandım belimin altındaki canım saçlarımı kısacık kestim ve şuan daha mutsuz oldum hala daha da dökülmeye drvam ediyor böyle bir dökülme görmedim ben kel kalacam :)
Ben prima pampers kullaniyorum.kaka yapinca hic bekletmeden degistiriyorum.bebegin altins pamuklu yumuşak bi alt acma seriyorum.
İslak mendille siline bu bezle kurulayip bezi takmadan evvel kalcasina çok az ince bisekilde bepantol bayb sürüyorum.altini kapatiyorum.
A 101 deki sofffioyu kullandim.kalcasi pişikten kabardi resmen.esim gördü
Kiyameti kopardi.bi daha alsa almam dedi.
Primadan başka almicam diyor.
Bende 4 marka var.hicbirini emmiyor.daha ne kadar almaliyım bilmiyorum.
Aynı durumdayız :)
Kızlar bebeği hasta olan var mı aranızda? Benimki geçen hafta perşembeden beri hasta cok üzülüyorum iki gündür antibiotik başladık cok öksürüyor ne zaman geçer bu tecrübe eden var mı
Ben vermeye çalışınca almazdı, kv her fırsatta tıktı ağzına, bir şekilde kabullendi çocuk. Şimdi uykusu gelince alıyor şükür :) büyük nimet gerçekten..Benim elimde var canim.onu da almiyor.chicho nun kauçuk emzigini de aldim 24 liraya.onu da emmedi.
Benimki gecen pazartesiden beri oksuruyor. 10 gun oldu yani. Atesi yok. Antibiyotik vermedi. Bu pzt kontrolde balgam sokucu verdi. Azaldi simdi. Gecmis olsun. Insallah cabuk gecer.Kızlar bebeği hasta olan var mı aranızda? Benimki geçen hafta perşembeden beri hasta cok üzülüyorum iki gündür antibiotik başladık cok öksürüyor ne zaman geçer bu tecrübe eden var mı
Yok biz ailece hasta olduk. Bir onceki hafta babasi, sonra bebek, sonra ben.Öksürükten başka sıkıntısı var mı hastalık olarak? Alerjide de öksürük olabiliyor. Tabi balgam yutma olayı da kakada mukusa sebebiyet verebiliyor.
Bizim kiz da baska zaman emzik almaz. Agzina zorla tutup uyutursam emzik dustugunde aglayip uyaniyor. Cilgin bu kizlar.Wee baby'nin komple silikon olan emziğini aldım ben, diğerine göre daha uzun süre tutuyor. Hatta son günlerde uykuya öyle dalıyor. Ağzından düşerse ağlıyor bi de üstüne :) sanki çok emzik düşkünü de hanım efendi :)
Degisiyor. 7 gibi gece uykusuna yatar. Bazen deliksiz 12ye kadar uyur. Sonra 3 saatte bir kalkar. Bazen 10da uyanir. Kaka sesi duydugumda altini alirim. O zaman 2 saat uyumaz. Bu gece 3-5 arasi uyumadi mesela. Sansliysam 8 e kadar uyur. Genelde 6da gune baslar.Bebekleriniz gece kaç kez uyanır?
eger aksam 9 gibi yattiysa gece 2 civari kalkar altini degisirim emer 3de yatar.sabah 6bucuk gibi kalkar alt degisip emip 7bucuk gibi yatar sonra da 9 da gune baslar ortalama.ama aksam 11de yatarsa gece uyanmaz.sabah 6bucuk gibi kalkar alt degistirme emme.uyuma derken gene 9 gibi gune baslar.Bebekleriniz gece kaç kez uyanır?
Gece 12 den önce yatmaz :) öyle oluncada sabah 5 6 gibi uyanir sonrada 3 saatte bir kalkar güne 11 gibi başlar keyifçi kız :) bu sırada kaka yapmadiysa altini almiyorum.. idare ediyor sızdırma yada pişik olmuyor şükür..Bebekleriniz gece kaç kez uyanır?
Degisiyor. 7 gibi gece uykusuna yatar. Bazen deliksiz 12ye kadar uyur. Sonra 3 saatte bir kalkar. Bazen 10da uyanir. Kaka sesi duydugumda altini alirim. O zaman 2 saat uyumaz. Bu gece 3-5 arasi uyumadi mesela. Sansliysam 8 e kadar uyur. Genelde 6da gune baslar.
eger aksam 9 gibi yattiysa gece 2 civari kalkar altini degisirim emer 3de yatar.sabah 6bucuk gibi kalkar alt degisip emip 7bucuk gibi yatar sonra da 9 da gune baslar ortalama.ama aksam 11de yatarsa gece uyanmaz.sabah 6bucuk gibi kalkar alt degistirme emme.uyuma derken gene 9 gibi gune baslar.
Gece 12 den önce yatmaz :) öyle oluncada sabah 5 6 gibi uyanir sonrada 3 saatte bir kalkar güne 11 gibi başlar keyifçi kız :) bu sırada kaka yapmadiysa altini almiyorum.. idare ediyor sızdırma yada pişik olmuyor şükür..
Ne güzel siz doğduğundan beri ilk kez uyumuşsunuz bu gece bizde de tam tersi oldu saat başı kalktı ilk doğduğu zamanlarda bile olmamıştı böylesi. Gece 10.30-11 gibi uyuduysa 4-7-9.30 arasıdır genelde bazenkaymalar olsa da gece iki kez kalkıp 9-9.30 gibi güne başlarız en geç. Bugün hastalıktan huzursuzdu sanırımTabi her zaman 8de yatmıyor. Dün 23.30da uyudu 4te gece beslenmesi yaptık sonra 8de uyandı. Şok oldum ilk kez uyumuştum gece doğduğundan beri
Allahım şifa versin inşallah en kısa zamanda atlatır üzüldüm. Ben de bu gece nerdeyse saat başı kalktım bizim de atak haftamız. Zaten uyuyana kadar çok ağlamıştı gece de her saat başı kalkmak yorduNe güzel siz doğduğundan beri ilk kez uyumuşsunuz bu gece bizde de tam tersi oldu saat başı kalktı ilk doğduğu zamanlarda bile olmamıştı böylesi. Gece 10.30-11 gibi uyuduysa 4-7-9.30 arasıdır genelde bazenkaymalar olsa da gece iki kez kalkıp 9-9.30 gibi güne başlarız en geç. Bugün hastalıktan huzursuzdu sanırım
İçeriği iyi değilmiş dün gece minies bağladım biraz da onu denerim olmazsa diğer içeriği temiz olanları deneyecektim ama daha denemeyeceğim mecburen primaya döneceğim çünkü kıpkırmızı ve pütür pütür olduNeden prima istemiyorsun, denemek amaçlı sleepy aldım kullandım pişik yaptı öylece biraktim, primaya devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?