2018 Ekim Anneleri

İyi çok şükür..insallah yarına bişeyi kalmaz
Benim kızında ateşi çıktı çok değil ama yine de var tedirgin etti baya.. Bu ay aşı zorladı

Evet bizimde en zor gecen oldu sonrası.
Atlattik neyse ki cikmadan.

Benim ki biberonu benden almiyor sagdigimi denedim bikac kez.
Ben olmayinca annemden acikinca aliyor.
Hatta almiyor ben ariyorum gogsum sizlayinca simdi dener misin anne diye :)

Neden prima istemiyorsun, denemek amaçlı sleepy aldım kullandım pişik yaptı öylece biraktim, primaya devam ediyorum

Bende uzun suredir yaziyorum ya iyice seyreldi azaldi saclarim artik.
Zaten sag tarafim daha kisa sol daha uzun ama genel olarak kisa.
Uzuluyorum.

Ben sahsen iceriginden dolayi kullanmiyorum.
Ilk kizimda 6 ay premium kullandim.Sonra kokmaya basladi prima ek gida ile birlikte
Ama bebege iyi gelmiyorsa baska bez kullanilmali bence de.
Bizde Minies ve Sleepy pisik yapmadi.Baska denemedim.Huggies olsaydi keske.

Bende 4 marka var.hicbirini emmiyor.daha ne kadar almaliyım bilmiyorum.

Aynı durumdayız :)

Ya ben ilkinde kac 4 tane denedim :) bayaa koleksiyonumuz vardı.Sadece kauçuk ve kiraz uclu almisti.Hatta kaybolmustu aynisini bulduk gez gez.Zaten bi emzigi tutuyorsa yedekleyin derim :)))
Parmak emmeye basladigi icin 4.ayda denemistim bende.
Yine olsa yine yaparim :) Simay emmiyor ama.Emse Shoothie ya da Suavinex'in fizyolojik ucunu denerdim ilk olarak.(o uc baska emziklerde de vardir tabii)

Kızlar bebeği hasta olan var mı aranızda? Benimki geçen hafta perşembeden beri hasta cok üzülüyorum iki gündür antibiotik başladık cok öksürüyor ne zaman geçer bu tecrübe eden var mı

Cok gecmis olsun.
Oksuruk genel olarak uzun surebilir.
Antibiyotik 3.gunden itibaren daha cok etki eder.Ve mutlaka bitirene kadar kullan ya da doktorun kac gun dediyse.
Antibiyotik tedavisinde tedavi yarim birakilmamali aklinda olsun.Ve saatinde icirilmeli

Emziklern gücü adına kızım bu gece erken uyudu ❤ emziği tutunca kafasını duvara doğru çevirip yavaştan uykuya daldı maşallah.. aşının etkisiyle yorgunluk da var tabi ama 9'da uyudu ve acıkınca 1:30 gibi kıpırdanmalar başladı. Kaldırdım, doyurdum, kaka yaptı bezini çıkardım. Biraz kucağımda tuttum sevdim kokladım. Sonra yatırıp emziği verdim. Yine aynı şekilde kafasını çevirip birkaç dk içinde uyudu kurban olduğum ❤ inşallah böyle gider. Darısı tüm uykusuz bebelere ❤

Kızlar bebeği hasta olan var mı aranızda? Benimki geçen hafta perşembeden beri hasta cok üzülüyorum iki gündür antibiotik başladık cok öksürüyor ne zaman geçer bu tecrübe eden var mı
Benimki gecen pazartesiden beri oksuruyor. 10 gun oldu yani. Atesi yok. Antibiyotik vermedi. Bu pzt kontrolde balgam sokucu verdi. Azaldi simdi. Gecmis olsun. Insallah cabuk gecer.

Öksürükten başka sıkıntısı var mı hastalık olarak? Alerjide de öksürük olabiliyor. Tabi balgam yutma olayı da kakada mukusa sebebiyet verebiliyor.
Yok biz ailece hasta olduk. Bir onceki hafta babasi, sonra bebek, sonra ben.
Biz esimle gorusmedigimiz icin bana bebekten gecti.
Dokuntu kizariklik pisik hic olmadi. Huysuzluk da uykusu gelince oluyor sadece.

Bizim kiz da baska zaman emzik almaz. Agzina zorla tutup uyutursam emzik dustugunde aglayip uyaniyor. Cilgin bu kizlar.

Bebekleriniz gece kaç kez uyanır?
Degisiyor. 7 gibi gece uykusuna yatar. Bazen deliksiz 12ye kadar uyur. Sonra 3 saatte bir kalkar. Bazen 10da uyanir. Kaka sesi duydugumda altini alirim. O zaman 2 saat uyumaz. Bu gece 3-5 arasi uyumadi mesela. Sansliysam 8 e kadar uyur. Genelde 6da gune baslar.

Bebekleriniz gece kaç kez uyanır?
eger aksam 9 gibi yattiysa gece 2 civari kalkar altini degisirim emer 3de yatar.sabah 6bucuk gibi kalkar alt degisip emip 7bucuk gibi yatar sonra da 9 da gune baslar ortalama.ama aksam 11de yatarsa gece uyanmaz.sabah 6bucuk gibi kalkar alt degistirme emme.uyuma derken gene 9 gibi gune baslar.

Biz bu hafta atak haftasındayız gece çok kötüydü. Onun dışında 8de uyuduysa 23.30- 01.30-03.30-05.30-07.30 gibidir düzenimiz. Çok sık uyanıyormuş sizinkilere göre. Kalktığında emzirip yatırıyorum ama uykusu ağır geliyor 5 dk falan emiyor galiba doymayıp tekrar kalkıyor öyle olunca. Ne önerirsiniz ne yapmalıyım?

Tabi her zaman 8de yatmıyor. Dün 23.30da uyudu 4te gece beslenmesi yaptık sonra 8de uyandı. Şok oldum ilk kez uyumuştum gece doğduğundan beri
Ne güzel siz doğduğundan beri ilk kez uyumuşsunuz bu gece bizde de tam tersi oldu saat başı kalktı ilk doğduğu zamanlarda bile olmamıştı böylesi. Gece 10.30-11 gibi uyuduysa 4-7-9.30 arasıdır genelde bazenkaymalar olsa da gece iki kez kalkıp 9-9.30 gibi güne başlarız en geç. Bugün hastalıktan huzursuzdu sanırım

Allahım şifa versin inşallah en kısa zamanda atlatır üzüldüm. Ben de bu gece nerdeyse saat başı kalktım bizim de atak haftamız. Zaten uyuyana kadar çok ağlamıştı gece de her saat başı kalkmak yordu

Neden prima istemiyorsun, denemek amaçlı sleepy aldım kullandım pişik yaptı öylece biraktim, primaya devam ediyorum
İçeriği iyi değilmiş dün gece minies bağladım biraz da onu denerim olmazsa diğer içeriği temiz olanları deneyecektim ama daha denemeyeceğim mecburen primaya döneceğim çünkü kıpkırmızı ve pütür pütür oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…