2018 Ekim Anneleri

Bende uzun suredir yaziyorum ya iyice seyreldi azaldi saclarim artik.
Zaten sag tarafim daha kisa sol daha uzun ama genel olarak kisa.
Uzuluyorum.
Şuan ne yaparsak yapalım işe yaramaz mı doğum sonrası dökülme olduğu için yoksa ben malum sayfadaki :) şampuandan alıp denemeyi düşünüyorum

Bebekleriniz gece kaç kez uyanır?

10-11 arasi gece uykusuna yatar kurulu saat gibi 3 e ceyrek kala gozunu acmadan hareketlenir ve ben yataktaki sesine uyanirim cok acikmissa susamissa 40 dk sag sol toplam emer koku yoksa alt almam cis idare ediyor cunku (sleepy) 3 bucukta yatiririm 5 bucuk 6 gibi yine hareketlenir yine emer ama bu sefer 10-20 dk falan 6 bucukta yine yatar 8 bucuk 9 gibi kalkar
Ama bazen ozellikle su 2-3 gundur sabahlari kakasi zorluyor kizimi 5-7 civari surekli hareket var ama uykusu cok agir basiyor

Bende senden aşağı değilim eğer çok şanslıysam gece 2 defa uyanır 9:30 da yattıysa 11 civarı kalkar 2 gibi 4 gibi 6gibi ve saat 7 de güne başlar uyuyabilirsem 9 gibi uyutuyorum eğer gece 11 gibi uyursa rutin aynı 2 4 5 6 7 olarak devam onlarda zaten kucağımda uyur biz daha büyüyemedik 3 aylığız açlıktan uyandığını sanmıyorum bi gece 150 ml süt üstüne emdi uyudu normalde daha uzun uyuması lazım ama 2 saat sonrA kalktı

Burda bi arkadaş vardı hamilelikten şüpheleniyordu dr gitcekti acaba gitti mi buraya yazdı mı belki ben kaçırmışımdır sonuç ne çıktı ben hala adet olmadım insan ister istemez şüpheye düşüyor bir iki gündür kasıklarımda ağrı var üşütme ağrısı da olabilir gerçi ayaklarım çorapsız gezmiştim bide ince giyinmiştim o ara umarım öyle bi durum yoktur ikinci sezeryanı bünyem kaldırmaz

Kızlar gece canım salata istedi kıvırcık ve yeşil soğanlı yaptım sadece normalde soğan yemem o soğanı süt yapıyor diye sürekli ye demişlerdi bende gaz yapar diye yememiştim göğsümün ağrısından duramadım üstüm komple akmış süt olmuş kızım emene kadar hem onun üstü hem benim üstüm yine ıslandı denemeye değer sütü arttırmak isteyen arkadaşlar belki faydası olur diye yazdım

Her kalktiginda ac oluyor mu sence? Benim bebegim 2 saatte bir kalktiginda ve emzirdigimde sabah bir suru kusuyor. 3 saat olmamissa once biraz sallayip falan uyutmayi deniyorum. Uyumazsa emziriyorum. Cunku oteki turlu midesi dolu oldugu icin uyandigini ve benim de daha cok doldurdugumu farkettim.

Yeşil kuru fark ediyor mu acaba

Yok canim özel hastane, alerji grubunda alerji ile amipin çok karıştırıldıgi yaziyor, ama ben siz gibi diyet yapmıyorum sadece neocate mama aliyor nasıl oluyor anlamadım

Ya kızlar alerji ile ilgili yazdıklarınızı okuyup çok üzülüyordum benim yavrumun da kanlı mukuslu kakası oldu çok korkuyorum kan böyle damla damla kaka zaten çok sıvı doktora gitmeli miyim

Teşekkür ederim canım burun akıntısı sadece Allahtan. Valla büyük kızımdan biliyorum en geç 1.5-2 saatte kalkardı sabaha kadar en az 4 kez kalkardım inanılmaz yorucu olurdu ama başka çocuğum o dönem olmadığı için o uyuduğu zaman ben de uyurdum gündüzleri öyle telafi etmeye çalışırdım

herkes uyku düzenini yazmış ya ne güldüm halimize. öyle çok uyanıyor diye sikayetlenicegimden değil de bizde düzenin d si yok. hava bugün nasıl eserse. ister saat başı ister 3 saate bir ya da 2 saate bir amaaan bugün değişiklik olsun şöyle bir 5-6 saat uyuyayım da sasirtmacali olsun der gibi. bazen uyutmak zulüm ne yapsan olmaz bazen de o ağlar hadi ben uyuyacam gibisinden yerine yatırır emziği verir gözlere mendil iki dakikaya uyur. şahsen hayatım.boyunca düzeni uzun süreli devam ettirmemisimdir amaaa uykucuyumdur ya ben. 3ayi bekliyordum 3 olduk şimdi 4ü bekliyorum. uyku eğitimini de okuyup okuyup okumakla kalacam sanirim.

Ya kızlar alerji ile ilgili yazdıklarınızı okuyup çok üzülüyordum benim yavrumun da kanlı mukuslu kakası oldu çok korkuyorum kan böyle damla damla kaka zaten çok sıvı doktora gitmeli miyim
Canım önce biraz gözlemle bence benim oğlanın da 20 gündür ara ara oluyor özellikle süt ürünleri tükettiğimde oluyor gibi bir de biraz daha olacak mı neden sonra oluyor takip edebilirsin. Dr a gittiğinde yönlendirici olabilir dr u. Geçmiş olsun canım ben daha gitmedim onların da yapabileceği pek bir şey yok diyet öneriyorlar alerji varsa kilo alımında anormallik yoksa. Zaten sürekli kusup beslenemeyen bir bebekse mama takviyesi öneriyorlar. Dediğim gibi bir kez daha olursa ne durumda oluyor diye takip edebilirsin

gozunu kapatinca kendi kendine uyuyor sa bunun devam ettir al sana uyku egitimi amac kendi kendine uykuya dalmasi degilmi

Sağol canım farklı olarak süt ve yer fıstıklı çikolata yemiştim inşallah bi daha olmaz

Alkol var diye duydum ama asli varmı ya gercekten

Atak haftalarıni nasıl anlıyorsunuz,huysuzlugundanmi yoksa günü haftasimi varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…