2018 Ekim Anneleri

Yok canim özel hastane, alerji grubunda alerji ile amipin çok karıştırıldıgi yaziyor, ama ben siz gibi diyet yapmıyorum sadece neocate mama aliyor nasıl oluyor anlamadım
aşırı mi kaka yapıyor canım
Bizim kaka sayımız normal
Hastanedeyiz testlerde bisey çıkmadı dedi doçent dr ile görüştük kan tahlili istedi sonuçları bekliyoruz
Sen boyle beslenirsen bu bebek nasıl beslenecek dedi ben birçok şeyi yemediğimi soyledim kan sonucundan sonra konusacagiz üniversite arastirma hastanendeyiz biz burda asistan doktorlar bakıyor sansimiza doçent denk geldi rica ettik şehir dışından geldiğimizi söyledik içim biraz daha rahat eder umarım
Huzursuz olduğunu söyledim bu kadar huzursuzluk her bebekte olabilir çok ta huzursuz bir bebek gibi durmuyor dedi
Boyle canım

Sağol canım farklı olarak süt ve yer fıstıklı çikolata yemiştim inşallah bi daha olmaz
Süt ve süt ürünleri içeren şeylere bir dikkat et bakalım haxır paketli ürünlerin neredeyse hepsinde süt yağı süt tozu bir şeyler var ben bayadır çikolataya hasretim %80 bitterde bile süt var yiyemedim hala kuruyemişler de riskli alerjen olarak. Bir bak bakalım durumuna

Ya kızlar alerji ile ilgili yazdıklarınızı okuyup çok üzülüyordum benim yavrumun da kanlı mukuslu kakası oldu çok korkuyorum kan böyle damla damla kaka zaten çok sıvı doktora gitmeli miyim
biz araştırmadayız canım ayni şikayetten alerji testlerimiz yapıldı bisey çıkmadı ama doçent küçük olduğu için bu testler tam sonuç vermeyebilir dedi en çok rastlanılan sut ve yumurta enerjisiymiş

Ben de kakamızda kan gördüğümden beri o kadar çok araştırdım ki dediğin gibi iki yaş öncesi doğru sonuç vermeyebiliyormuş kaç tane çocuk alerji uzmanı ve çocuk gastroentroloğu dinlediysem hepsinin söylediği şey anne gözlemlerinin önemli olduğu. Bazen süt ürünleri kullanamayan anneler soya sütüne falan yöneliyormuş ona da alerjisi olanlar çıkabiliyormuş. Alerji meselesi zor ama büyük çoğunluk çocuklarda bu alerjilerin geçici olduğu söyleniyor. 6 ayda 9-10 ayda bile geçenler oluyormuş.

Ya kızlar alerji ile ilgili yazdıklarınızı okuyup çok üzülüyordum benim yavrumun da kanlı mukuslu kakası oldu çok korkuyorum kan böyle damla damla kaka zaten çok sıvı doktora gitmeli miyim
Bizimki mukusluydu prebiyotik verdi toparladi. Ishal gibiymis gibi dusun mukuslu kakayi. Kontrole az zaman varsa kontrolde soylersin. Cok varsa git bence.

Anladım canım geçmiş olsun ben de dikkat edeyim süt ürünleri çok tüketiyorum

Canım hadi sizin diyetle böyle diyelum biz sadece mama anlam veremiyorum ben doktorda bir şaşırdi, aynen kucuk olduğu icin testler yanıltabilir dedi, kan testi yapar demistim ama yapmadi, kaka sayısı dört gün boyunca yediği bulmystu, iki gundur iki kez falan yapıyor, Rabbim şifa versin çok zor, hadi bakalım size ne diyecek haber bekliyorum senden inşallah güzel sonuçlar alirsiniz

Bizimki mukusluydu prebiyotik verdi toparladi. Ishal gibiymis gibi dusun mukuslu kakayi. Kontrole az zaman varsa kontrolde soylersin. Cok varsa git bence.

2 hafta var bi daha olursa gitmeyi düşünüyorum bakalım 3 kere üst üste yaptı kaka 2 günde bir yapabildiği için üçüncü böyleydi

Ben 12 yasi bekliyorum desem...

Biz de baslardaki gibi degiliz biraz daha rahat kizim gece uykumuzda sorun yok gunduz biraz az uyuyor ben yemedim bircok seyi sutumun kalitesinden sipheliyim dr de sen boyle beslenirsen bebek nasil beslenecek dedi uzuldum biraz kizim 5800 civari kilosu az aldi emdigi halde bakalim dr ne derse ona gore hareket edicem

O kadar zor ki ilaç içirmek morarıyor o kadar ağlıyor sıkıyor kendini off off

Kaç gün sürmüştü antibiotik kullandınız mı biz de suan ventolin surup artı antibiotik kullanıyoruz

Sağlık ocağının verdiği vitamini kullanan var mı gebelikte imom içiyordum dr devam et demişti etmedim şimdi başlayacağım bi kutu imom bide decavitti sanırım ondan var iyi midir onuda kullanayım mı
Emziren anneler için imom latte var. Mor kutulu. Aklında olsun

Alkol var diye duydum ama asli varmı ya gercekten
Losyon alkol petrolatum parafinium hepsi varmış minies aldırmıştım akşam eşime kızarıklık hemen hafifledi bakalım inşallah böyle devam eder kaka yapmıştı sızdırmada yoktu .. Ayrıca çok uygun 50 adetli 3 numara paketi 24 tl ye almış ..

Emziren anneler için imom latte var. Mor kutulu. Aklında olsun
Aaa bunuda yeni duydum ben ondan alayım o zaman kilo falan yapmaz dimi :) ben çocuk için tedavi gördümde 45 kilodan 70 e çıktım sonra 60 a düştüm zorla ilaç olduğu için kilo vermemde zor oluyor şimdi doğumdan sonra 60 ı gördüm yine şükür kilo almak istemiyorum önceden alamazdım şimdi vermem çok zor oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…