- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Sadece mukuslu kaka alerji var demek icin yeterli degil diye biliyorum canim kan varmiydi huzursuzluk var miVar mı yok mu şüphe neocate kullanıyorum kakası acayip mukuslu
Sütün kalitesini artıracak şeyleri tüketmeyince benim de etkilendi canım göğüslerim bomboştu şimdi daha iyi. Dr un söylemlerine göre hareket edersin canım ben de kalsiyumu nasıl temin edeceğimi bulmaya çalışıyorum takviye almadım ilaç olarak. Kemik ağrılarım oluyor bu sıra daha çok dizlerimdeBiz de baslardaki gibi degiliz biraz daha rahat kizim gece uykumuzda sorun yok gunduz biraz az uyuyor ben yemedim bircok seyi sutumun kalitesinden sipheliyim dr de sen boyle beslenirsen bebek nasil beslenecek dedi uzuldum biraz kizim 5800 civari kilosu az aldi emdigi halde bakalim dr ne derse ona gore hareket edicem
Sizde ne sikayetler oldu dr gittiniz mi canim diyeti kendi kafana gore mi yapiyorsunSütün kalitesini artıracak şeyleri tüketmeyince benim de etkilendi canım göğüslerim bomboştu şimdi daha iyi. Dr un söylemlerine göre hareket edersin canım ben de kalsiyumu nasıl temin edeceğimi bulmaya çalışıyorum takviye almadım ilaç olarak. Kemik ağrılarım oluyor bu sıra daha çok dizlerimde
Canım bir hafta kadar sürdü ilaçtan sonra antibiyotik başlamadık nebulizatörle ventolin ve pulmicort verdikKaç gün sürmüştü antibiotik kullandınız mı biz de suan ventolin surup artı antibiotik kullanıyoruz
Gece geç uyuduysa bir kere uyanıyor. Dün gece erken uyudu, iki kere kalktı emmeye. Bez de çıkarıyorum kaka yaptığı için ama fazla etkilenmiyor, devam ediyor uykusuna.Bebekleriniz gece kaç kez uyanır?
Canım çocuk dr una gitmiştim daha alerji dr una götürmedim anlamaya çalışıyorum açıkçası tam diyet gibi değil zaten benimki. Şikayetlerde değişiklik olmazsa gideceğim oğlumun huzursuzluğu kilo alamama durumu falan yok sadece zaman zaman noktacıklar halinde kan gördümSizde ne sikayetler oldu dr gittiniz mi canim diyeti kendi kafana gore mi yapiyorsun
Sut diyeti yapinca gecti mi kanCanım çocuk dr una gitmiştim daha alerji dr una götürmedim anlamaya çalışıyorum açıkçası tam diyet gibi değil zaten benimki. Şikayetlerde değişiklik olmazsa gideceğim oğlumun huzursuzluğu kilo alamama durumu falan yok sadece zaman zaman noktacıklar halinde kan gördüm
Benim oğlum da bebekken 2-3 saatte bir uyanırdı emmek için. O zaman fark etmedim, normal sandım ama az emdiği için çabuk uyanırmış meğer. Kızım daha uzun süre emiyor hatta abartıp sonra fazlasını çıkarıyor :) imkanın varsa daha çok emmesini sağlayarak uykusunu uzatabilirsin belkiBiz bu hafta atak haftasındayız gece çok kötüydü. Onun dışında 8de uyuduysa 23.30- 01.30-03.30-05.30-07.30 gibidir düzenimiz. Çok sık uyanıyormuş sizinkilere göre. Kalktığında emzirip yatırıyorum ama uykusu ağır geliyor 5 dk falan emiyor galiba doymayıp tekrar kalkıyor öyle olunca. Ne önerirsiniz ne yapmalıyım?
İşte bu kızımın normal düzeni :) geç uyuyunca gece uykuları da güzel oluyor demek kiTabi her zaman 8de yatmıyor. Dün 23.30da uyudu 4te gece beslenmesi yaptık sonra 8de uyandı. Şok oldum ilk kez uyumuştum gece doğduğundan beri
Ne o zaman canım anlamadimki ben öyle asiri bir huzursuzlugu yok her bebek gibi, gece uyanıyor gülüyor beni görünce, kan hiç görmedim gizli kan negatif çıktı, flagy antibiyotigi yedi gün kullanmamı, düzelme olmazsa reflü suphesi ile gavisgon tozu mamaya katıp kullanmamı söyledi tüm bunlara ragmen devam eserse, gastroenteroloji ye görünmemizi soylediSadece mukuslu kaka alerji var demek icin yeterli degil diye biliyorum canim kan varmiydi huzursuzluk var mi
Hangi mamayı kullanıyorsunuz? Bazı alerji mamaları alerji yapabiliyormuş.Canim kakası yesil onu anlıyorum sadece diyet mama alıyor, çok fazla mukuslu ama löp mukus var, birde geçen dört gün az az sık yapmaya baslamisti
Alerji oldugunu dusunmuyorum sizde canim amip dogru teshis olabilir kaka tahlili yapildiysaNe o zaman canım anlamadimki ben öyle asiri bir huzursuzlugu yok her bebek gibi, gece uyanıyor gülüyor beni görünce, kan hiç görmedim gizli kan negatif çıktı, flagy antibiyotigi yedi gün kullanmamı, düzelme olmazsa reflü suphesi ile gavisgon tozu mamaya katıp kullanmamı söyledi tüm bunlara ragmen devam eserse, gastroenteroloji ye görünmemizi soyledi
Arkadaşım bebeğine öyle türlü türlü ilaç kullanmadan direkt Gastroentrolojiye göstermeni tavsiye ederim. Bebek bu deneme tahtası değil ki. Doktorların bu tavırları beni deli ediyor. Kendini geliştirmeyen doktorların işi bunlar.Ne o zaman canım anlamadimki ben öyle asiri bir huzursuzlugu yok her bebek gibi, gece uyanıyor gülüyor beni görünce, kan hiç görmedim gizli kan negatif çıktı, flagy antibiyotigi yedi gün kullanmamı, düzelme olmazsa reflü suphesi ile gavisgon tozu mamaya katıp kullanmamı söyledi tüm bunlara ragmen devam eserse, gastroenteroloji ye görünmemizi soyledi
Valla normal Doğum haftasına göre gidilmesi gerekmiş doğduğu değilmiş. Salı günü takvime göre 12 normalde 13 olduk. Çarşamba günü hiç susmadı mızır mızır. Atak haftası bu dedimAtak haftalarıni nasıl anlıyorsunuz,huysuzlugundanmi yoksa günü haftasimi varr
Her defasında beşiğini yavaşça sallayıp dalmasını bekliyorum. Salladığım sürece uyuyor bırakınca kıpır kıpır. Sonra alıp emziriyorum uyumaya devam ediyorHer kalktiginda ac oluyor mu sence? Benim bebegim 2 saatte bir kalktiginda ve emzirdigimde sabah bir suru kusuyor. 3 saat olmamissa once biraz sallayip falan uyutmayi deniyorum. Uyumazsa emziriyorum. Cunku oteki turlu midesi dolu oldugu icin uyandigini ve benim de daha cok doldurdugumu farkettim.
Kızımın kakası günden güne değişiyor. Önce yeşil ve mukuslu oldu, arada içinde sarı taneler.. sonra iyice sıvı oldu. İki gündür de su gibi akıyor resmen. Genel durumu normal, sadece kaka garip. Sanki kusmada artış oldu gibi. Yoğurt çok tüketiyoruz. Acaba ondan mıdır? Eğer öyleyse ben yandım. Yoğurtsuz sofraya oturmuyoruzSüt ve süt ürünleri içeren şeylere bir dikkat et bakalım haxır paketli ürünlerin neredeyse hepsinde süt yağı süt tozu bir şeyler var ben bayadır çikolataya hasretim %80 bitterde bile süt var yiyemedim halakuruyemişler de riskli alerjen olarak. Bir bak bakalım durumuna
Ciddi misiniz 40 dk emiyor mu uykusunda maşallah10-11 arasi gece uykusuna yatar kurulu saat gibi 3 e ceyrek kala gozunu acmadan hareketlenir ve ben yataktaki sesine uyanirim cok acikmissa susamissa 40 dk sag sol toplam emer koku yoksa alt almam cis idare ediyor cunku (sleepy) 3 bucukta yatiririm 5 bucuk 6 gibi yine hareketlenir yine emer ama bu sefer 10-20 dk falan 6 bucukta yine yatar 8 bucuk 9 gibi kalkar
Ama bazen ozellikle su 2-3 gundur sabahlari kakasi zorluyor kizimi 5-7 civari surekli hareket var ama uykusu cok agir basiyor
Neocate kullanıyorumHangi mamayı kullanıyorsunuz? Bazı alerji mamaları alerji yapabiliyormuş.
Bir sitede her atak haftasindan sonra bebekte gorecegimiz zihinsel gelismeleri okumustum. Bizimki dogdugu tarihe gore tuttu.Valla normal Doğum haftasına göre gidilmesi gerekmiş doğduğu değilmiş. Salı günü takvime göre 12 normalde 13 olduk. Çarşamba günü hiç susmadı mızır mızır. Atak haftası bu dedimgenelde ağlamaklı oluyor uyku problemleri yaşıyoruz. O sıra açıp bakıyorum takvime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?