2018 Ekim Anneleri

Sütün kalitesini artıracak şeyleri tüketmeyince benim de etkilendi canım göğüslerim bomboştu şimdi daha iyi. Dr un söylemlerine göre hareket edersin canım ben de kalsiyumu nasıl temin edeceğimi bulmaya çalışıyorum takviye almadım ilaç olarak. Kemik ağrılarım oluyor bu sıra daha çok dizlerimde

Sizde ne sikayetler oldu dr gittiniz mi canim diyeti kendi kafana gore mi yapiyorsun

Sizde ne sikayetler oldu dr gittiniz mi canim diyeti kendi kafana gore mi yapiyorsun
Canım çocuk dr una gitmiştim daha alerji dr una götürmedim anlamaya çalışıyorum açıkçası tam diyet gibi değil zaten benimki. Şikayetlerde değişiklik olmazsa gideceğim oğlumun huzursuzluğu kilo alamama durumu falan yok sadece zaman zaman noktacıklar halinde kan gördüm

Sut diyeti yapinca gecti mi kan

Benim oğlum da bebekken 2-3 saatte bir uyanırdı emmek için. O zaman fark etmedim, normal sandım ama az emdiği için çabuk uyanırmış meğer. Kızım daha uzun süre emiyor hatta abartıp sonra fazlasını çıkarıyor :) imkanın varsa daha çok emmesini sağlayarak uykusunu uzatabilirsin belki

Sadece mukuslu kaka alerji var demek icin yeterli degil diye biliyorum canim kan varmiydi huzursuzluk var mi
Ne o zaman canım anlamadimki ben öyle asiri bir huzursuzlugu yok her bebek gibi, gece uyanıyor gülüyor beni görünce, kan hiç görmedim gizli kan negatif çıktı, flagy antibiyotigi yedi gün kullanmamı, düzelme olmazsa reflü suphesi ile gavisgon tozu mamaya katıp kullanmamı söyledi tüm bunlara ragmen devam eserse, gastroenteroloji ye görünmemizi soyledi

Alerji oldugunu dusunmuyorum sizde canim amip dogru teshis olabilir kaka tahlili yapildiysa

Arkadaşım bebeğine öyle türlü türlü ilaç kullanmadan direkt Gastroentrolojiye göstermeni tavsiye ederim. Bebek bu deneme tahtası değil ki. Doktorların bu tavırları beni deli ediyor. Kendini geliştirmeyen doktorların işi bunlar.

Atak haftalarıni nasıl anlıyorsunuz,huysuzlugundanmi yoksa günü haftasimi varr
Valla normal Doğum haftasına göre gidilmesi gerekmiş doğduğu değilmiş. Salı günü takvime göre 12 normalde 13 olduk. Çarşamba günü hiç susmadı mızır mızır. Atak haftası bu dedim genelde ağlamaklı oluyor uyku problemleri yaşıyoruz. O sıra açıp bakıyorum takvime

Her defasında beşiğini yavaşça sallayıp dalmasını bekliyorum. Salladığım sürece uyuyor bırakınca kıpır kıpır. Sonra alıp emziriyorum uyumaya devam ediyor sabah öyle kusmamız olmuyor

Kızımın kakası günden güne değişiyor. Önce yeşil ve mukuslu oldu, arada içinde sarı taneler.. sonra iyice sıvı oldu. İki gündür de su gibi akıyor resmen. Genel durumu normal, sadece kaka garip. Sanki kusmada artış oldu gibi. Yoğurt çok tüketiyoruz. Acaba ondan mıdır? Eğer öyleyse ben yandım. Yoğurtsuz sofraya oturmuyoruz

Ciddi misiniz 40 dk emiyor mu uykusunda maşallah benimki uykusunda 5 dk anca

Bir sitede her atak haftasindan sonra bebekte gorecegimiz zihinsel gelismeleri okumustum. Bizimki dogdugu tarihe gore tuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…