2018 Ekim Anneleri

Canim hep cocuk Dr una gitmiştik bu kez alerji uzmanina göründük İlcedeyiz durmadan ile git gel yapıyoruz çocuk rezil oluyor yollarda

Bir sitede her atak haftasindan sonra bebekte gorecegimiz zihinsel gelismeleri okumustum. Bizimki dogdugu tarihe gore tuttu.
Eşim diyor ki yine mi atak haftası bazen huysuzlanınca doğduğu tarihe göre bu hafta atak haftası diyorum. Bir hafta sonra tekrar ben de kendimi öyle avutuyorum mızır mızır olunca. Ama dün bariz çok farklıydı

Alerji oldugunu dusunmuyorum sizde canim amip dogru teshis olabilir kaka tahlili yapildiysa
Canim diyelim amip ama bir ayliktan beri mama reddi var içmek istemiyor dolandiriyor agzinda yine yapmaya başladı hatta , biraz bekliyorum sonra yine veriyorum içer mi acaba diye, çok yoruldum ne olduğunu bilsem

Marulda çok kalsiyum var diye biliyorum ben. Bol bol salata yap ye afiyetle :)

Sut diyeti yapinca gecti mi kan
Daha iyi canım süt diyeti yaparken bir şey yoktu geçen hafta sonu deneme amaçlı tükettim kırmızı et de tükettim dana eti kan yine gördüm iki gündür görmüyorum bakalım pazartesi tekrar dikkat etmeye başladım eğer çözüm bulamazsam gideceğim dr a

Olmayabilir de canım bilmiyorum ki bu kadar çok bebekte alerji şüphesi olması da çok ilginç valla kızımda hiç böyle şeyler duymamıştım

Canim diyelim amip ama bir ayliktan beri mama reddi var içmek istemiyor dolandiriyor agzinda yine yapmaya başladı hatta , biraz bekliyorum sonra yine veriyorum içer mi acaba diye, çok yoruldum ne olduğunu bilsem
Neocate tadı kötüymüş zaten, bebekler reddediyor ve zamanla alışıyormuş.

Olmayabilir de canım bilmiyorum ki bu kadar çok bebekte alerji şüphesi olması da çok ilginç valla kızımda hiç böyle şeyler duymamıştım
Gıda terörü denen birşey var malesef. Şu zamanda yiyebildigimiz hiçbirşey doğal değil. Yiyeceklerde okadar katkı maddesi var ki.. illaki biryerlerden çıkacak. O nedenle şaşırmamak lazım aslında bu duruma..

Haklısın aslında canım doğal değil maalesef hiçbir şey. Beni en çok düşündüren katı gıda süreci oluyor ne yiyecek bu çocuk diye. Ben de en sevdiklerimden vazgeçtim sabah kahvaltılarındaki peynirlerimden pasta böreğimden. Yoğurtsuz sütsüz çok az çeşit var yapabildiğim yemek yapmak ve yemek beni en mutlu eden şeylermiş kendime göre ayarlıyorum birçok yiyeceği ama yiyemediğim şeyler mutsuz ediyor

Kesinlikle

Bana bir dr ne dedi biliyor musun ne istersen ye teknoloji ilerledikçe hastalıklarda ilerledi neyden gıda alacaksınız her şey lazım vucudumuza dedi şimdi bu da dr ötekilerde sonrada tıbba güven diyorlar ben anlamadım ne yapacağı alerjide huzursuzluk olur demişler benim kızımda öyle bir huzursuzluk yok kakada kan falanda yok ama yumurta balık domates yiyince yüzü atıyor genel olarak kızarık ama onlarda iyice kızarıyor süt egzaması kendi kendine geçecek hiçbir şey kullanma istediğini ye dedi bende sıkıldım ya dr dr gezmekten bi tane ilaç yanlısı olmayan dr yok mu ya

Zaten 7 yasina kadar atak. Sonra bir iki sene rahat. 11-18 ergenlik. Sonra universite ve sacma hareketler. Cocugun mu var derdin var.

Yok yok aldırmaz. Bizim değerlerimiz yüksek olsun da enerjimiz bol olsun, çok ihtiyacımız oluyor. Bu takviyeleri almazsam halsizlik oluyor bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…