Canim hep cocuk Dr una gitmiştik bu kez alerji uzmanina göründükArkadaşım bebeğine öyle türlü türlü ilaç kullanmadan direkt Gastroentrolojiye göstermeni tavsiye ederim. Bebek bu deneme tahtası değil ki. Doktorların bu tavırları beni deli ediyor. Kendini geliştirmeyen doktorların işi bunlar.
Eşim diyor ki yine mi atak haftasıBir sitede her atak haftasindan sonra bebekte gorecegimiz zihinsel gelismeleri okumustum. Bizimki dogdugu tarihe gore tuttu.
Canim diyelim amip ama bir ayliktan beri mama reddi var içmek istemiyor dolandiriyor agzinda yine yapmaya başladı hatta , biraz bekliyorum sonra yine veriyorum içer mi acaba diye, çok yoruldum ne olduğunu bilsemAlerji oldugunu dusunmuyorum sizde canim amip dogru teshis olabilir kaka tahlili yapildiysa
Marulda çok kalsiyum var diye biliyorum ben. Bol bol salata yap ye afiyetle :)Sütün kalitesini artıracak şeyleri tüketmeyince benim de etkilendi canım göğüslerim bomboştu şimdi daha iyi. Dr un söylemlerine göre hareket edersin canım ben de kalsiyumu nasıl temin edeceğimi bulmaya çalışıyorum takviye almadım ilaç olarak. Kemik ağrılarım oluyor bu sıra daha çok dizlerimde
Daha iyi canım süt diyeti yaparken bir şey yoktu geçen hafta sonu deneme amaçlı tükettim kırmızı et de tükettim dana eti kan yine gördüm iki gündür görmüyorum bakalım pazartesi tekrar dikkat etmeye başladım eğer çözüm bulamazsam gideceğim dr aSut diyeti yapinca gecti mi kan
Çok zor ve sıkıntılı bir süreç biliyorum,yasıyorum malesef.. Allah kolaylıklar versin hepimize.Canim hep cocuk Dr una gitmiştik bu kez alerji uzmanina göründükİlcedeyiz durmadan ile git gel yapıyoruz çocuk rezil oluyor yollarda
Olmayabilir de canım bilmiyorum ki bu kadar çok bebekte alerji şüphesi olması da çok ilginç valla kızımda hiç böyle şeyler duymamıştımKızımın kakası günden güne değişiyor. Önce yeşil ve mukuslu oldu, arada içinde sarı taneler.. sonra iyice sıvı oldu. İki gündür de su gibi akıyor resmen. Genel durumu normal, sadece kaka garip. Sanki kusmada artış oldu gibi. Yoğurt çok tüketiyoruz. Acaba ondan mıdır? Eğer öyleyse ben yandım. Yoğurtsuz sofraya oturmuyoruz
Neocate tadı kötüymüş zaten, bebekler reddediyor ve zamanla alışıyormuş.Canim diyelim amip ama bir ayliktan beri mama reddi var içmek istemiyor dolandiriyor agzinda yine yapmaya başladı hatta , biraz bekliyorum sonra yine veriyorum içer mi acaba diye, çok yoruldum ne olduğunu bilsem
Gıda terörü denen birşey var malesef. Şu zamanda yiyebildigimiz hiçbirşey doğal değil. Yiyeceklerde okadar katkı maddesi var ki.. illaki biryerlerden çıkacak. O nedenle şaşırmamak lazım aslında bu duruma..Olmayabilir de canım bilmiyorum ki bu kadar çok bebekte alerji şüphesi olması da çok ilginç valla kızımda hiç böyle şeyler duymamıştım
Aa olabilir bak o zaten severim salatayı. Mercimek nohutta falan da varmış sanırım birkaç günde bir yapıyorumMarulda çok kalsiyum var diye biliyorum ben. Bol bol salata yap ye afiyetle :)
Haklısın aslında canım doğal değil maalesef hiçbir şey. Beni en çok düşündüren katı gıda süreci oluyor ne yiyecek bu çocuk diye. Ben de en sevdiklerimden vazgeçtim sabah kahvaltılarındaki peynirlerimden pasta böreğimden. Yoğurtsuz sütsüz çok az çeşit var yapabildiğim yemek yapmak ve yemek beni en mutlu eden şeylermiş kendime göre ayarlıyorum birçok yiyeceği ama yiyemediğim şeyler mutsuz ediyorGıda terörü denen birşey var malesef. Şu zamanda yiyebildigimiz hiçbirşey doğal değil. Yiyeceklerde okadar katkı maddesi var ki.. illaki biryerlerden çıkacak. O nedenle şaşırmamak lazım aslında bu duruma..
KesinlikleArkadaşım bebeğine öyle türlü türlü ilaç kullanmadan direkt Gastroentrolojiye göstermeni tavsiye ederim. Bebek bu deneme tahtası değil ki. Doktorların bu tavırları beni deli ediyor. Kendini geliştirmeyen doktorların işi bunlar.
Bana bir dr ne dedi biliyor musun ne istersen ye teknoloji ilerledikçe hastalıklarda ilerledi neyden gıda alacaksınız her şey lazım vucudumuza dedi şimdi bu da dr ötekilerde sonrada tıbba güven diyorlar ben anlamadım ne yapacağı alerjide huzursuzluk olur demişler benim kızımda öyle bir huzursuzluk yok kakada kan falanda yok ama yumurta balık domates yiyince yüzü atıyor genel olarak kızarık ama onlarda iyice kızarıyor süt egzaması kendi kendine geçecek hiçbir şey kullanma istediğini ye dedi bende sıkıldım ya dr dr gezmekten bi tane ilaç yanlısı olmayan dr yok mu yaKızımın kakası günden güne değişiyor. Önce yeşil ve mukuslu oldu, arada içinde sarı taneler.. sonra iyice sıvı oldu. İki gündür de su gibi akıyor resmen. Genel durumu normal, sadece kaka garip. Sanki kusmada artış oldu gibi. Yoğurt çok tüketiyoruz. Acaba ondan mıdır? Eğer öyleyse ben yandım. Yoğurtsuz sofraya oturmuyoruz
Zaten 7 yasina kadar atak. Sonra bir iki sene rahat. 11-18 ergenlik. Sonra universite ve sacma hareketler. Cocugun mu var derdin var.Eşim diyor ki yine mi atak haftasıbazen huysuzlanınca doğduğu tarihe göre bu hafta atak haftası diyorum. Bir hafta sonra tekrar ben de kendimi öyle avutuyorum mızır mızır olunca. Ama dün bariz çok farklıydı
Bizde boyle buyumedikmi heleki erkek cocugum var nasi olucak bilmiyorum babasi artik ergenlikte devreye girecekZaten 7 yasina kadar atak. Sonra bir iki sene rahat. 11-18 ergenlik. Sonra universite ve sacma hareketler. Cocugun mu var derdin var.
bizim zamanimizda terlik vardi. Annemizden korkardik.Bizde boyle buyumedikmi heleki erkek cocugum var nasi olucak bilmiyorum babasi artik ergenlikte devreye girecek
Yok yok aldırmaz. Bizim değerlerimiz yüksek olsun da enerjimiz bol olsun, çok ihtiyacımız oluyor. Bu takviyeleri almazsam halsizlik oluyor bende.Aaa bunuda yeni duydum ben ondan alayım o zaman kilo falan yapmaz dimi :) ben çocuk için tedavi gördümde 45 kilodan 70 e çıktım sonra 60 a düştüm zorla ilaç olduğu için kilo vermemde zor oluyor şimdi doğumdan sonra 60 ı gördüm yine şükür kilo almak istemiyorum önceden alamazdım şimdi vermem çok zor oluyor :)
Teşekkür ederim bilgi içinYok yok aldırmaz. Bizim değerlerimiz yüksek olsun da enerjimiz bol olsun, çok ihtiyacımız oluyor. Bu takviyeleri almazsam halsizlik oluyor bende.
Ben yookido markalı aldım canım memnunum çok ilgisini çekti oğlumun hareketli oyuncağı da var tavsiye edebilirimKızlar oyun halısı alanlar hangisini tavsiye edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?