- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Aynı sıkıntı bizdede var bu sorunun cevabını bende merak ediyorumArkadaşlar kızıma yeni beşik alacaktım 0 2 yaş olanlardan arkadaşım kızın odasında yatsın siz onun odasına yere yatak atın madem ayırmak istemiyorsun orda yatın dedi :) sizin fikriniz nedir ?
Gecmis olsun. Sıkıktilarin azalmasina sevindim.Merhaba kızlar daha önce birçok kez sıkıntılarımı burada dile getirmiştim yardımcı olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Koliğimiz ve gazımız çok şükür azaldı alerjimiz vardı 2 aydır katı bir diyet yapıyordum ama fayda görmemiştim 2 haftadır diyeti açtık şikayetlerimiz azaldı kilo alımımız düşüktü şimdi sanki biraz toparladı gibi kızım 3 ay 16 günlük ilk bir aynıdan beri meme reddi yaşıyorduk sütümü sağarak veriyordum alerjiden dolayı özel manalar denedik hiç birini almadı kustu iki haftadır hoplaya zıplaya emzirmeye başladım emzik ve biberonu hayatımızdan çıkardık. Bir arkadaş yazmıştı yüzündeki alerji için benim bebeğimde çok hassas açık renk teni yüzünde alerjisi var doktorumuz ilaç yanlısı değil katı ve sıvı vazelini karıştırıp krem haline getirin sürün dedi ilk denemenizde cildi yumuşacık oldu ve pütür pütür görünüm azaldı doktorunuza sorarak deneyebilirsiniz
Teşekkür ederim canım abartmadan deneye deneye yemeye başladımGecmis olsun. Sıkıktilarin azalmasina sevindim.
Iki haftadir diyeti actik demissin. Onu anlamadim.
Insallah neler oldugunu bulursun ve az seye alerjisi vardir.Teşekkür ederim canım abartmadan deneye deneye yemeye başladım
Bu arada resimdeki minnoşa bakmadan geçemedim maşallah çok tatlı Allahım sakınsın güzelliğiTeşekkür ederim canım abartmadan deneye deneye yemeye başladım
Tesekkur ederim canim. Allah yavrularimizin bahtini guzel etsin.Bu arada resimdeki minnoşa bakmadan geçemedim maşallah çok tatlı Allahım sakınsın güzelliği
Su anda nerde yatiyor canim?Arkadaşlar kızıma yeni beşik alacaktım 0 2 yaş olanlardan arkadaşım kızın odasında yatsın siz onun odasına yere yatak atın madem ayırmak istemiyorsun orda yatın dedi :) sizin fikriniz nedir ?
Benim ilk çocuğum ama cvp vermek istiyorum :))) ebebekten aldığım elbiselerde kendi kilotları var aynı kumaştan güzel geneli böyleydi kiminde şort gibiydi hatta ben hepsini o şekilde aldımInsallah neler oldugunu bulursun ve az seye alerjisi vardir.
Iki cocugu olan ve birincisi kiz olan arkadaslar. Yaz gelince bu kizlara elbise giydirirsek altina ne giydircez. Instagramda bi kadin gordum. bezin ustune mevlut elbisesi giydirmisti. Kotu duruyor. Ben simdi kulotlu corap giydiriyorum. Zaten bi kere elbise giydirdim. Fotograf cektim sonra ustune cisi cikti.
Ebebekte onlari gordum. Cok tatlislar. Hediye gelenler var yazlik. onlarin yok. Uygun renkli alayim o zaman ebebekten. Kombin yaparim.Benim ilk çocuğum ama cvp vermek istiyorum :))) ebebekten aldığım elbiselerde kendi kilotları var aynı kumaştan güzel geneli böyleydi kiminde şort gibiydi hatta ben hepsini o şekilde aldım
Aynı benim kızımında süt egzaması dedi dr bir şey sürme dedi aldığım kremler duruyor sürmedim bazen geçiyor bazen iyice kızarıyor pztsi başka dr a randevu aldım bakalım o ne diyecek .. İlk gören dr kortizonlu ilaç yaZmıştı almadım nemlendiricisini almıştım sadece onu sürmüyorum bir kere sürdüm gözlerine doğru yayıldı öteki dr da sürme diyince sürmedim daha linola nemlendiricinin adıKızlar benim bebegimin iki yanagi da böyle.sizce bi sıkıntı varmı?
Yakindan bakinca siyah nokta gibi seyler de var.
Eki Görüntüle 2228282
Gecmis olsun. Isirsam gecer mi kiKızlar benim bebegimin iki yanagi da böyle.sizce bi sıkıntı varmı?
Yakindan bakinca siyah nokta gibi seyler de var.
Eki Görüntüle 2228282
Hahahah bi kere anneme gittik yılbaşı tatilydi orda kalırız gezeriz diye planlar yaptık o gün ağla ağla hem kendi perişan oldu hem bizi perişan etti susturamadk ne yaptıysak dr a gittik hemen dr da güldü evini istiyor başka ortamda huzursuz olabilirler değişik gelir kalabalık olmuştur falan dedi .. Sabah valizlerle eve nasıl döndüğümüzü bilemedik :))) evede görümcem kaynanam geliyor ağlıyor hemen ..Ebebekte onlari gordum. Cok tatlislar. Hediye gelenler var yazlik. onlarin yok. Uygun renkli alayim o zaman ebebekten. Kombin yaparim.
Bu arada benim kizin bi yere gidince biri gelince felegi sasiyor. Evde ikimizken her sey guzel. Uyuyor bile. Artik evden cikmamaya ve gelenlere kapi acmamaya karar verdim.
Canim.ben dün esime hametan aldirdim.dun 2 kere.bugunde 1 kere sürdük.Aynı benim kızımında süt egzaması dedi dr bir şey sürme dedi aldığım kremler duruyor sürmedim bazen geçiyor bazen iyice kızarıyor pztsi başka dr a randevu aldım bakalım o ne diyecek .. İlk gören dr kortizonlu ilaç yaZmıştı almadım nemlendiricisini almıştım sadece onu sürmüyorum bir kere sürdüm gözlerine doğru yayıldı öteki dr da sürme diyince sürmedim daha linola nemlendiricinin adı
Saol canim.gel isır.ama benim minnagin yanaklari pek yok.söyle tombul olacak ki ağzin dolsun:)Gecmis olsun. Isirsam gecer mi ki
Yilbasi haftasi bizim de atak haftamizdi. Esimin memleketine gitmistik. Burnumuzdan gelmisti. Yol boyunca 9 saatin 6 saatinde bilfiil emzirdim. Orda da odadan cikamadik. Surekli bagirip agliyordu. Herkes de şıh yusuf'a goturelim okusun diye tutturuyordu. Bi esimin dedesi doktora goturun bunu demisti. Sagolsun. Eve donerken de 9 saatin 6 saatini uyudu. O gun bugundur istisnalar haric gunduz uyuyor. Evin kiymetini mi anladi nedir.Aynı benim kızımında süt egzaması dedi dr bir şey sürme dedi aldığım kremler duruyor sürmedim bazen geçiyor bazen iyice kızarıyor pztsi başka dr a randevu aldım bakalım o ne diyecek .. İlk gören dr kortizonlu ilaç yaZmıştı almadım nemlendiricisini almıştım sadece onu sürmüyorum bir kere sürdüm gözlerine doğru yayıldı öteki dr da sürme diyince sürmedim daha linola nemlendiricinin adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?