- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Canim.ben dün esime hametan aldirdim.dun 2 kere.bugunde 1 kere sürdük.
Süt egzamasi olunca ne oluyor?
Süt alerjisi mi?
Sanırım öyle canım ben sabah yüzüne sütümü sürdüm söndü
Saol canim.gel isır.ama benim minnagin yanaklari pek yok.söyle tombul olacak ki ağzin dolsun:)
şıh Yusuf :)))Yilbasi haftasi bizim de atak haftamizdi. Esimin memleketine gitmistik. Burnumuzdan gelmisti. Yol boyunca 9 saatin 6 saatinde bilfiil emzirdim. Orda da odadan cikamadik. Surekli bagirip agliyordu. Herkes de şıh yusuf'a goturelim okusun diye tutturuyordu. Bi esimin dedesi doktora goturun bunu demisti. Sagolsun. Eve donerken de 9 saatin 6 saatini uyudu. O gun bugundur istisnalar haric gunduz uyuyor. Evin kiymetini mi anladi nedir.
Aynen katılıyorum. İki memeyi de yarım saatten toplam 1 saat emip gece uykusuna yatınca uyanmıyor.Benim oğlum da bebekken 2-3 saatte bir uyanırdı emmek için. O zaman fark etmedim, normal sandım ama az emdiği için çabuk uyanırmış meğer. Kızım daha uzun süre emiyor hatta abartıp sonra fazlasını çıkarıyor :) imkanın varsa daha çok emmesini sağlayarak uykusunu uzatabilirsin belki
Ben de olmadım ama çok mutluyum. Regl olmaktan nefret ederdim hep oldum olası. O ağrılar ııyyy hiç özlemedim.Burda bi arkadaş vardı hamilelikten şüpheleniyordu dr gitcekti acaba gitti mi buraya yazdı mı belki ben kaçırmışımdır sonuç ne çıktı ben hala adet olmadım insan ister istemez şüpheye düşüyor bir iki gündür kasıklarımda ağrı var üşütme ağrısı da olabilir gerçi ayaklarım çorapsız gezmiştim bide ince giyinmiştim o ara umarım öyle bi durum yoktur ikinci sezeryanı bünyem kaldırmaz
Ya benim soytari emmiyor artik.akşamlar iskence oldu.Aynen katılıyorum. İki memeyi de yarım saatten toplam 1 saat emip gece uykusuna yatınca uyanmıyor.
Ya benim soytari emmiyor artik.akşamlar iskence oldu.
Zorla emziriyorum.
Ama yatirinca ağlayarak uyaniyor geri.emiyor biraz.en uzun 3 saat uyuyor.
O da ilk uyumasinda.
Elbise altına kısa taytlar giydirebiliriz sanırım :) bana öyle hediyeler gelmiş :)Insallah neler oldugunu bulursun ve az seye alerjisi vardir.
Iki cocugu olan ve birincisi kiz olan arkadaslar. Yaz gelince bu kizlara elbise giydirirsek altina ne giydircez. Instagramda bi kadin gordum. bezin ustune mevlut elbisesi giydirmisti. Kotu duruyor. Ben simdi kulotlu corap giydiriyorum. Zaten bi kere elbise giydirdim. Fotograf cektim sonra ustune cisi cikti.
Nazar değiyor olabilir canım, ihlas-nas-felak oku iyi gelir ❤Ebebekte onlari gordum. Cok tatlislar. Hediye gelenler var yazlik. onlarin yok. Uygun renkli alayim o zaman ebebekten. Kombin yaparim.
Bu arada benim kizin bi yere gidince biri gelince felegi sasiyor. Evde ikimizken her sey guzel. Uyuyor bile. Artik evden cikmamaya ve gelenlere kapi acmamaya karar verdim.
ergobaby 360Kızlar selam kanguru almayı düşünüyorum bana kullanışlı ve sağlam kanguru tavsiye edebilirsimisinşz? Kızım 7 kg Bu saatten sonra alsam çok işime yarar mı? Bebek arabasıyla tek başıma her yere gidemiyorum maalesef
Canım benim kızımınki de böyleydi hatta daha fazla kabarıktı doktorumuz ilaç yanlısı bir doktor değil bize katı ve sıvı vazelini karıştırıp jel haline getirin sürün dedi henüz bir kez sürmeme rağmen cildi yumuşacık oldu ve pütür pütür görünümü azaldı doktorunuza danışarak kullanabilirsinizAynı benim kızımında süt egzaması dedi dr bir şey sürme dedi aldığım kremler duruyor sürmedim bazen geçiyor bazen iyice kızarıyor pztsi başka dr a randevu aldım bakalım o ne diyecek .. İlk gören dr kortizonlu ilaç yaZmıştı almadım nemlendiricisini almıştım sadece onu sürmüyorum bir kere sürdüm gözlerine doğru yayıldı öteki dr da sürme diyince sürmedim daha linola nemlendiricinin adı
Biz bunu ilk ay yaşamıştık. Bizimki uykudan emmiyor 5 dk emmeden hoop uyuyordu ve ilk ay 400 gr aldı sadece. Uyandırma ustası olduk artık. Emerken gözler yarı olunca hemen ayaklarını gıdıklıyordum, konuşmaya başlıyordum, müzik açıyorduk hareketli. Bazen altını açardım. Yüzünü ıslatırdım. Öyle öyle şimdi bir saat emmesini öğrendi.Ya benim soytari emmiyor artik.akşamlar iskence oldu.
Zorla emziriyorum.
Ama yatirinca ağlayarak uyaniyor geri.emiyor biraz.en uzun 3 saat uyuyor.
O da ilk uyumasinda.
Benimki de benden mi almıyor acaba. Sağıp kayınvalideme vereyim o denesin acıkınca :)Benim ki biberonu benden almiyor sagdigimi denedim bikac kez.
Ben olmayinca annemden acikinca aliyor.
Hatta almiyor ben ariyorum gogsum sizlayinca simdi dener misin anne diye :)
Şu an kilotlu çorap giydiriyorum yaza ya zıbın olur bezin üstünde ya minik tayt şory vs alır giydiririm. O sıcakta çokta giydirmemelik lazım sanırım deneyerek öğreceğiz. Birde bazı elbiselerde zıbın gibi alt çıt çıt oluyor.Insallah neler oldugunu bulursun ve az seye alerjisi vardir.
Iki cocugu olan ve birincisi kiz olan arkadaslar. Yaz gelince bu kizlara elbise giydirirsek altina ne giydircez. Instagramda bi kadin gordum. bezin ustune mevlut elbisesi giydirmisti. Kotu duruyor. Ben simdi kulotlu corap giydiriyorum. Zaten bi kere elbise giydirdim. Fotograf cektim sonra ustune cisi cikti.
Bizim 1-2 ay arası böyleydi doktor normal dedi sık banyo yaptırım dedi kendiliğinden geçti. Sil sabah akşam temiz bezle iyi gelir belki.Kızlar benim bebegimin iki yanagi da böyle.sizce bi sıkıntı varmı?
Yakindan bakinca siyah nokta gibi seyler de var.
Eki Görüntüle 2228282
Vazelini hamileyken karna sürmek için bile önermiyorlar bebeğe sürmek zararlı olmasın? İçeriğinde petrol var diye biliyorum.Canım benim kızımınki de böyleydi hatta daha fazla kabarıktı doktorumuz ilaç yanlısı bir doktor değil bize katı ve sıvı vazelini karıştırıp jel haline getirin sürün dedi henüz bir kez sürmeme rağmen cildi yumuşacık oldu ve pütür pütür görünümü azaldı doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz
Ya benimkide bağıriyor dili dışarı cıkarip cığlık atiyor.en kötüsü de artik memede uyumuyor.Ay canım benim de işkence artık sadece ayakta emzirebiliyorum zorla çok yoruldum karnı doydu mu doymadı mi diye düşünüp duruyorum
Doğru yaptin.elleme sakin.ben uykusuzluktan ölüyorum.sağ gözüm balik pulu gibi seğriyor.Benimki bu gece de uyanmadı. Akşam 22.00'da uyudu, sabah 8.00'da uyandı. Tam 10 saat. Ama gece fosur fosur gaz çıkarıp beni yerimden zıplatmasını biliyor. Çocuk kendi osuruğuna gözler kapalı ihiii diye gülüp geri uykusuna dönüyor. Tabi bizde uyku muyku kalmıyor. Kalktım bende çıktım odadan mutfak dolaplarını düzenledim gece gece napayim. Uyku kaçınca
Yarın 3.ay kontrolü var bakalım doktor ne diyecek bu uyku işine. Bir de kilo almadıysa yandık. Gece sütünü almadı ne zamandır. Bakalım uyandırmamakla doğru mu yaptım.
Benim oğlumda da vardı aile dr alerji dedi öpülmeden olur yün tarzı şeylerden olur demişti fito krem verdi sabah akşam sürdük geçti ilk seninki gibi hafifti sonrA tüm kafasını kapladı çok hızlı ilerlemişti bizde vücuduna kadar inmeye başladı 3 gündeKızlar benim bebegimin iki yanagi da böyle.sizce bi sıkıntı varmı?
Yakindan bakinca siyah nokta gibi seyler de var.
Eki Görüntüle 2228282
Canim dedigin seyi 2 ay yasadim.ama bu farkli.uyumuyor.algisi acildi ya en ufak bi seste birakiyor mememi.Biz bunu ilk ay yaşamıştık. Bizimki uykudan emmiyor 5 dk emmeden hoop uyuyordu ve ilk ay 400 gr aldı sadece. Uyandırma ustası olduk artık. Emerken gözler yarı olunca hemen ayaklarını gıdıklıyordum, konuşmaya başlıyordum, müzik açıyorduk hareketli. Bazen altını açardım. Yüzünü ıslatırdım. Öyle öyle şimdi bir saat emmesini öğrendi.
Canim benimki doğdugundan beri böyle.Benimki de benden mi almıyor acaba. Sağıp kayınvalideme vereyim o denesin acıkınca :)
Hasta olduğumda acile gittik gece eşimle kızımı bıraktık babannesine. Kadıncağız biberonu vermiş acıkınca bizimki cuk cuk ses çıkartıyor ama damağında oynatıyor hiç emmemiş kayınvalidem de kontrol etmemiş ml olarak bayağı içti dedi geldik ki hiç içmemiş üçkağıtçı kızımİnşallah alıştırırım haftada 1-2 dışarıda çalışmak iyi gelecek bana yoksa full evdeyim yine.
Şu an kilotlu çorap giydiriyorum yaza ya zıbın olur bezin üstünde ya minik tayt şory vs alır giydiririm. O sıcakta çokta giydirmemelik lazım sanırım deneyerek öğreceğiz. Birde bazı elbiselerde zıbın gibi alt çıt çıt oluyor.
Bizim 1-2 ay arası böyleydi doktor normal dedi sık banyo yaptırım dedi kendiliğinden geçti. Sil sabah akşam temiz bezle iyi gelir belki.
Vazelini hamileyken karına sürmek için bike önermiyorlar bebeğe sürmek zararlı olmasın? İçeriğinde petrol var diye biliyorum.
Gecmis olsun canim.benimki 3 aydir böyle.ha simdi de kaşlarinda var.kasiyip duruyor uykusu gelince.Eki Görüntüle 2228313
Benim oğlumda da vardı aile dr alerji dedi öpülmeden olur yün tarzı şeylerden olur demişti fito krem verdi sabah akşam sürdük geçti ilk seninki gibi hafifti sonrA tüm kafasını kapladı çok hızlı ilerlemişti bizde vücuduna kadar inmeye başladı 3 günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?