Benim sıpa da sağa sola bakmaktan emmeyi unutuyor her ne kadar taraftar olmasamda bazen beyaz gürültü açıyorum tabi bu son çare dualı ninniler var bi tane onu dinlemeyi seviyor onu açıyorum hala almıyorsa beyaz gürültü ile emziriyorumCanim dedigin seyi 2 ay yasadim.ama bu farkli.uyumuyor.algisi acildi ya en ufak bi seste birakiyor mememi.
Benim belim agrisa dogrulsam hemen birakiyor.cocuk birakmaya mana ariyor.
Memede uyuma dönemimiz bitti. Bu yüzden gece uykusuna yatirmak cok zor oldu.ya kucakta gezecek yada bebek arabasinda.
Canim benimki doğdugundan beri böyle.
O kremi nemli tutsun diye vermişti teşekkür ederim bence götür öpen sakallı var mı Bebişinizi ordan mikrop kapabilirGecmis olsun canim.benimki 3 aydir böyle.ha simdi de kaşlarinda var.kasiyip duruyor uykusu gelince.
Ne yapsam doktora mi götürsem?
Hep okuyorum canim. Ayetel kursi de okuyorum. Banyo suyuna okuya okuya yikiyorum. Allah sifa versinbutun yavrularimiza.Nazar değiyor olabilir canım, ihlas-nas-felak oku iyi gelir ❤
Iyi fikir canim.bende biseyler dinletim.Benim sıpa da sağa sola bakmaktan emmeyi unutuyor her ne kadar taraftar olmasamda bazen beyaz gürültü açıyorum tabi bu son çare dualı ninniler var bi tane onu dinlemeyi seviyor onu açıyorum hala almıyorsa beyaz gürültü ile emziriyorum
Babasi sakalli biyikli.o öpüyor.saglik ocagina götürelim de baksin doktor.O kremi nemli tutsun diye vermişti teşekkür ederim bence götür öpen sakallı var mı Bebişinizi ordan mikrop kapabilir
Biz artik bebek arabasinda uyursa kaldirmiyoruz. Bir kac saat sonra uyaninca yatakta emziriyorum. Uyuyor. Omurgasi zarar gorcek diye uzuluyorum ama arkadasimda oyle yapmis. Iki cocugu var. Bi sorunlari yok.Ya benimkide bağıriyor dili dışarı cıkarip cığlık atiyor.en kötüsü de artik memede uyumuyor.
Bebek arabasina koyuyorum.koridorda deli gibi sürüyorum.
Uyuyunca yatagina koyuyorum.ama geri uyaniyor.
En sonki tattigimizdan beri hic kilo almamis.günde 2 bez kirletiyor.onlar da hafif.
Ins düzelir bu yumurcaklar.
Doğru yaptin.elleme sakin.ben uykusuzluktan ölüyorum.sağ gözüm balik pulu gibi seğriyor.
Gecmis olsun canim. ilk gittigimizde bizim doktor da vermemisti. Oksurmekten gece bile uyuyamaz haldeydi cocuk. Kontrolde cigerlere inmemesi icin verdi. Burnu acikti o ara. 5 gun gunde 2 kere 1 cay kasigi verdik. Gecti sukur. Ben gerektiginde ilac kullanma taraftariyim.Nilsibel bricanly kullanıyorsun değil mi? 2. ay aşısından sonra hasta olduğunda kızım sağlık ocağı da bunu verdi bize. Dayanamayıp ilaç yanlısı olmayan bi çocuk doktoruna götürdüm direk bıraktırdı ilacı bu kadar küçük bebeğe ilaç kullanılmaz diye. Sürekli serum fizyolojikle burnunu açarak iyileşti kızım otribebe kullanmadan tüpün tamamını burnuna sıkarak temizledim.
Balgam sökücü çok öksürük yapıyor bide kusturuyordu kızımı balgamı çıkartması için. 1 hafta hiç kilo almadı bu yüzden aklında olsun canım.
Benimki kaldirmazsam da uyaniyor canim.hareket olmayinca:)Biz artik bebek arabasinda uyursa kaldirmiyoruz. Bir kac saat sonra uyaninca yatakta emziriyorum. Uyuyor. Omurgasi zarar gorcek diye uzuluyorum ama arkadasimda oyle yapmis. Iki cocugu var. Bi sorunlari yok.
Mete'nin de dunyadan haberi var , yaramazliklara baslamis.Benimki kaldirmazsam da uyaniyor canim.hareket olmayinca:)
Hiç sorma canim.cok yaramaz.zaten bi senin kız yaramaz bi benim oğlanMete'nin de dunyadan haberi var , yaramazliklara baslamis.
Bizimkinin kafası düzleşti onda yata yata canım bilgin olsunBiz artik bebek arabasinda uyursa kaldirmiyoruz. Bir kac saat sonra uyaninca yatakta emziriyorum. Uyuyor. Omurgasi zarar gorcek diye uzuluyorum ama arkadasimda oyle yapmis. Iki cocugu var. Bi sorunlari yok.
Canim.yandan bi resim alabilirmiyim?Bizimkinin kafası düzleşti onda yata yata canım bilgin olsun
Yok ya mi diyor. Aman Allah. Yok canim benimkinin memeyle arasi iyi. Ama memede uyumuyor artik. Bebek arabasindayiz. Komssular gelecek artik. Keske sallanan besik alsaymisiz diycem de dun esim salincak almis dunya parasina. Sadece keyfi yerindeyken oturuyor. Keske ben binsem. Buyuyunce pisman olacak binmedigine.Hiç sorma canim.cok yaramaz.zaten bi senin kız yaramaz bi benim oğlan
Bugun babasi bisey dedi.yokya diyor
Şaşırip kaliyoruz.
Bu arada seninkinin memeye ilgisi azaldi mi?meme olamayinca uyutmak çok zor ya.
Ne kadar sure yatti? Uc hafta oldu bizim boyle. Keske normal insan gibi uyusalar ya. Ben bebekle ilgili en zor seyin uyku olacagini hic dusunmemistim.Bizimkinin kafası düzleşti onda yata yata canım bilgin olsun
Meme emmesi iyi canim.inan cok zor.Yok ya mi diyor. Aman Allah. Yok canim benimkinin memeyle arasi iyi. Ama memede uyumuyor artik. Bebek arabasindayiz. Komssular gelecek artik. Keske sallanan besik alsaymisiz diycem de dun esim salincak almis dunya parasina. Sadece keyfi yerindeyken oturuyor. Keske ben binsem. Buyuyunce pisman olacak binmedigine.
Ya benimkide böyle.sadece benimki biraz daha disari cikiyor.Eki Görüntüle 2228374
Fotoğrafta pek belli olmamış normaldede çok belli olmuyor benide dr uyarmıştı
Burayada yazmıştım hatta sadece arabada uyuyor diye ev tipi anakucağı aldık onda bile yatmadı duruyor kenarda yazık günah .. 2 haftadır falan yatırmıyorum desem daha doğru ama çok geziyoruZ dışarda yine hep arabada nasıl yapacağım bilmiyorum düz kafa yastığı aldım işe yarar mı şüpheliNe kadar sure yatti? Uc hafta oldu bizim boyle. Keske normal insan gibi uyusalar ya. Ben bebekle ilgili en zor seyin uyku olacagini hic dusunmemistim.
İlk doğduğunda ne güzel yumurta gibiydi kaynanam annem ablam herkes kafası çok güzel aman dikkay et sağa sola sırtüstü dönüşümlü yatır dediler öyle yaptımda ama anakucağındayken farkedemedim düzleşeceğini unuttum yani inşallah düzelirYa benimkide böyle.sadece benimki biraz daha disari cikiyor.
Maşallah kafasıni yerim ben onun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?