2018 Ekim Anneleri

Benim sıpa da sağa sola bakmaktan emmeyi unutuyor her ne kadar taraftar olmasamda bazen beyaz gürültü açıyorum tabi bu son çare dualı ninniler var bi tane onu dinlemeyi seviyor onu açıyorum hala almıyorsa beyaz gürültü ile emziriyorum

Iyi fikir canim.bende biseyler dinletim.

O kremi nemli tutsun diye vermişti teşekkür ederim bence götür öpen sakallı var mı Bebişinizi ordan mikrop kapabilir
Babasi sakalli biyikli.o öpüyor.saglik ocagina götürelim de baksin doktor.

Biz artik bebek arabasinda uyursa kaldirmiyoruz. Bir kac saat sonra uyaninca yatakta emziriyorum. Uyuyor. Omurgasi zarar gorcek diye uzuluyorum ama arkadasimda oyle yapmis. Iki cocugu var. Bi sorunlari yok.

Kızlar kan testindede alerji negatif çıktı
Sen yiyip bebegin durumuna bakacaksın dedi
Birde cocuk gastroentoloji uzmanına görünün dedi bebek çok küçük emin olmak lazım dedi yarin sabah 9 a randevu aldık gelmişken içim rahat etsin istiyorum
Rabbim kotu birşey vermesin kızlar öyle boyle bunlarda geçecek inşallah

Gecmis olsun canim. ilk gittigimizde bizim doktor da vermemisti. Oksurmekten gece bile uyuyamaz haldeydi cocuk. Kontrolde cigerlere inmemesi icin verdi. Burnu acikti o ara. 5 gun gunde 2 kere 1 cay kasigi verdik. Gecti sukur. Ben gerektiginde ilac kullanma taraftariyim.

Biz artik bebek arabasinda uyursa kaldirmiyoruz. Bir kac saat sonra uyaninca yatakta emziriyorum. Uyuyor. Omurgasi zarar gorcek diye uzuluyorum ama arkadasimda oyle yapmis. Iki cocugu var. Bi sorunlari yok.
Bizimkinin kafası düzleşti onda yata yata canım bilgin olsun

Hiç sorma canim.cok yaramaz.zaten bi senin kız yaramaz bi benim oğlan
Bugun babasi bisey dedi.yokya diyor
Şaşırip kaliyoruz.
Bu arada seninkinin memeye ilgisi azaldi mi?meme olamayinca uyutmak çok zor ya.
Yok ya mi diyor. Aman Allah. Yok canim benimkinin memeyle arasi iyi. Ama memede uyumuyor artik. Bebek arabasindayiz. Komssular gelecek artik. Keske sallanan besik alsaymisiz diycem de dun esim salincak almis dunya parasina. Sadece keyfi yerindeyken oturuyor. Keske ben binsem. Buyuyunce pisman olacak binmedigine.

Meme emmesi iyi canim.inan cok zor.
Bizde arabadan inmiyoruz.
Ara sira konusuyor benimki.az once esime yalanci gibi bisey dedi.
Hamak besik cok ucuz.hala alabilirsiniz.
Sallincak cok guzel.bende oturunca salincak ve yürüteç alicam.kurtarici oluyor.

Ne kadar sure yatti? Uc hafta oldu bizim boyle. Keske normal insan gibi uyusalar ya. Ben bebekle ilgili en zor seyin uyku olacagini hic dusunmemistim.
Burayada yazmıştım hatta sadece arabada uyuyor diye ev tipi anakucağı aldık onda bile yatmadı duruyor kenarda yazık günah .. 2 haftadır falan yatırmıyorum desem daha doğru ama çok geziyoruZ dışarda yine hep arabada nasıl yapacağım bilmiyorum düz kafa yastığı aldım işe yarar mı şüpheli

Ya benimkide böyle.sadece benimki biraz daha disari cikiyor.
Maşallah kafasıni yerim ben onun.
İlk doğduğunda ne güzel yumurta gibiydi kaynanam annem ablam herkes kafası çok güzel aman dikkay et sağa sola sırtüstü dönüşümlü yatır dediler öyle yaptımda ama anakucağındayken farkedemedim düzleşeceğini unuttum yani inşallah düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…