Gidin ihmal etmeyin.. eğer bebekken önlem alinmazsa ilerliyormuş alerjisi.. yoksa 1yilda gecebilir dedi doktor..Ya kızlar alerji ile ilgili yazdıklarınızı okuyup çok üzülüyordum benim yavrumun da kanlı mukuslu kakası oldu çok korkuyorum kan böyle damla damla kaka zaten çok sıvı doktora gitmeli miyim
Süt ve süt ürünleri içeren şeylere bir dikkat et bakalım haxır paketli ürünlerin neredeyse hepsinde süt yağı süt tozu bir şeyler var ben bayadır çikolataya hasretim %80 bitterde bile süt var yiyemedim halakuruyemişler de riskli alerjen olarak. Bir bak bakalım durumuna
Yaa cok tatli kafasi. Yerim.Eki Görüntüle 2228374
Fotoğrafta pek belli olmamış normaldede çok belli olmuyor benide dr uyarmıştı
Insallah düzelir canim.bizimkide öyle.oyunhalisinda yerde yatmaktan olduİlk doğduğunda ne güzel yumurta gibiydi kaynanam annem ablam herkes kafası çok güzel aman dikkay et sağa sola sırtüstü dönüşümlü yatır dediler öyle yaptımda ama anakucağındayken farkedemedim düzleşeceğini unuttum yani inşallah düzelir
Bebegimiz olsa bile diger cocuklari da sevesimiz geliyor dimi:)Yaa cok tatli kafasi. Yerim.
Ben aldım çok araştırmadım açıkcası tiny love maymun adası almıştım. Yookidoo da hoşuma gitmiştiKızlar oyun halısı alanlar hangisini tavsiye edersiniz
Ben mamadusbaby aldım güzel benceKızlar selam kanguru almayı düşünüyorum bana kullanışlı ve sağlam kanguru tavsiye edebilirsimisinşz? Kızım 7 kg Bu saatten sonra alsam çok işime yarar mı? Bebek arabasıyla tek başıma her yere gidemiyorum maalesef
Teşekkür ederiz :) çok düz değil dimi :) taktım çocuğun kafasınaYaa cok tatli kafasi. Yerim.
Ben hiç dikkat edemedim ne yöne yattığına, şimdilik kafası düzgün. Bir süredir ana kucağını sevdi orda oyalanıyor, hatta uyuyor gündüz. İnşallah sorun olmaz. Kendi beşiğinde yumuşak bir bebek yastığı var, genelde sırt üstü yatıyor ama kafasını istediği yöne çeviriyor. Yeni doğduğunda yan yatırdım iki üç hafta, kusarsa diye.. hep döndü sırt üstü devam etti uykuyaİlk doğduğunda ne güzel yumurta gibiydi kaynanam annem ablam herkes kafası çok güzel aman dikkay et sağa sola sırtüstü dönüşümlü yatır dediler öyle yaptımda ama anakucağındayken farkedemedim düzleşeceğini unuttum yani inşallah düzelir
Zaten bebeğimiz olduğu için daha da sevimli geliyorlar, annelik top seviyede ❤Bebegimiz olsa bile diger cocuklari da sevesimiz geliyor dimi:)
Ciddi misiniz 40 dk emiyor mu uykusunda maşallahbenimki uykusunda 5 dk anca
Aynen canim.bütün bebekler sirin geliyor simdi.Zaten bebeğimiz olduğu için daha da sevimli geliyorlar, annelik top seviyede ❤
Benim kız müzİk açınca çok fena ağlıyor arada deniyorum hep aynı tepki ilahi açtım onda daha çok ağladı :)) neden acaba ya ben söyleyince seviyor ama demek benim sesimi beğeniyorAma ben basindan beri oyle alistirdim ilk ay sagliksiz emzirme ve dolasiyla sagliksiz kilo alimi oldu gecmis yazilarimda bahsetmistim dr umun planlamasi ile her emzirmede 20 dk sag 20 dk sol olarak ilerledim ve gece uykusuna gecince -ki rutin olusturdum, her aksam banyo, babaya iyi geceler deme, sakinlestirici muzik esliginde emzirme- yaklasik 1,5 saat emiyor ama tabi keyif yapa yapa dura dura koklaya koklaya falan :)
Eger ki Eylul gun icinde 5 dk emip birakiyorsa bu etraftakilerin dedigi gibi kizim artik doyuyordur cenesi kuvvetlendi vs vs degil ya o an tam acikmamistir yada dikkatini dagitan bi faktor vardir gaz mesela.. alistirdigim icin Eylul ne zaman 20 dk sag ve sol emerse guzel uyuyor yada cok keyifli oluyor. Ha tabi ben bu rutini sagladim ama hic misafir gelme yada gitme durumunu dusunmedik oyle durumlarda zorlaniyoruz gece uykusunda gecirmede
boba 4 gKızlar selam kanguru almayı düşünüyorum bana kullanışlı ve sağlam kanguru tavsiye edebilirsimisinşz? Kızım 7 kg Bu saatten sonra alsam çok işime yarar mı? Bebek arabasıyla tek başıma her yere gidemiyorum maalesef
Okadar iyi anlıyorum ki seni.. Ben şu an katı diyetteyim ve sadece zeytin ve patates yiyorum. Bebeğimin acı çektiğini gördükçe yiyesim de gelmiyor zaten. Başlarda çok zorlamıştım hatta sinirden ağladığımı biliyorum. Şimdi yemek vs yapıyorum evdekilere ama ben zeytin ve patates yiyorum. Insan buna da alışabiliyormuş. Şimdilerde pek germiyor beni.Haklısın aslında canım doğal değil maalesef hiçbir şey. Beni en çok düşündüren katı gıda süreci oluyor ne yiyecek bu çocuk diye. Ben de en sevdiklerimden vazgeçtim sabah kahvaltılarındaki peynirlerimden pasta böreğimden. Yoğurtsuz sütsüz çok az çeşit var yapabildiğim yemek yapmak ve yemek beni en mutlu eden şeylermiş kendime göre ayarlıyorum birçok yiyeceği ama yiyemediğim şeyler mutsuz ediyor
merhabalar sadece zeytin ve patates yemeniz bi sure sonra zarar vermez mi sizin kendi vucudunuza yanlis anlamayin meraktan soruyorumOkadar iyi anlıyorum ki seni.. Ben şu an katı diyetteyim ve sadece zeytin ve patates yiyorum. Bebeğimin acı çektiğini gördükçe yiyesim de gelmiyor zaten. Başlarda çok zorlamıştım hatta sinirden ağladığımı biliyorum. Şimdi yemek vs yapıyorum evdekilere ama ben zeytin ve patates yiyorum. Insan buna da alışabiliyormuş. Şimdilerde pek germiyor beni.
Peki canım sen dr a gitmiş miydin onun tavsiyesi üzerine mi katı diyete girdin? Ben farklı şeyler de yiyorum ama alerjen olan yiyecekler değil tabi bilmiyorum belki yediklerimden de sıkıntı yaratan vardır. Sütünün kalitesi nasıl bir şey yemezkenOkadar iyi anlıyorum ki seni.. Ben şu an katı diyetteyim ve sadece zeytin ve patates yiyorum. Bebeğimin acı çektiğini gördükçe yiyesim de gelmiyor zaten. Başlarda çok zorlamıştım hatta sinirden ağladığımı biliyorum. Şimdi yemek vs yapıyorum evdekilere ama ben zeytin ve patates yiyorum. Insan buna da alışabiliyormuş. Şimdilerde pek germiyor beni.
Geçtiğine çok sevindim. Tabi ki gerektiğinde neler neler kullanacağız deneyeceğiz yeterki iyi olsunlar diye. Bende 2 gün çay kaşığı ile vermiştim bi daha getek kalmadı şükür.Gecmis olsun canim. ilk gittigimizde bizim doktor da vermemisti. Oksurmekten gece bile uyuyamaz haldeydi cocuk. Kontrolde cigerlere inmemesi icin verdi. Burnu acikti o ara. 5 gun gunde 2 kere 1 cay kasigi verdik. Gecti sukur. Ben gerektiginde ilac kullanma taraftariyim.
Benimki ninni bile istemiyor ağlamaya başlıyor öyle acıklı duygusal bişey duyunca. ee ee bile dedirtmiyor felaket duygusal bi kızBenim kız müzİk açınca çok fena ağlıyor arada deniyorum hep aynı tepki ilahi açtım onda daha çok ağladı :)) neden acaba ya ben söyleyince seviyor ama demek benim sesimi beğeniyor
Bu aylarda çevreye ilgisi arttığından emmekten ziyade etrafı izlemek bakmak daha ilgi çekici geliyormuş bi doktordan memeyi oyun haline getirin yatay pozisyonu değiştirin meme çevresine sticker yapıştırın vs gibi öneriler dinlemiştim geçende.plojovic canim benim bebegim artik memede uyumuyor.gece uykusuna yatarken bile.
Gün icinde de ayni.etrafa ilgisinden emmiyor.
Benim kucagimda tepinip duruyor.babasina gitmek istiyor hep.
onda aglamiyor.
sence memeyi mi birakiyor yoksa geçici mi bu durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?