2018 Ekim Anneleri

Doktorun verdiği diyet daha genişti ama sonuç alamadım dolayısıyla katı diyete kendim başladım. 2 aydır deli gibi araştırıyor okuyorum. Sutumun kalitesi şu an kötü fakat kızım toparlandikca yeni gıdalar ekleyeceğiz.

Yanlış anlaşılmasını istemem, katı diyet emzirme bitene kadar sürmeyecek. Alerji yapan gıdayı bulamadığımız için böyle bir yöneteme başvurmak zorunda kaldık. Patates, zeytin kolay kolay her bebekte alerji yapmadığı için tercih ettim. Bebeğimin vücudunu bu süreçte alerjen gıdalar terketmiş olacak, bebeğim rahatlayacak. Daha sonra 3 gün kuralına uyarak yeni gıdalar ekleyeceğiz. Bu arada bebeğimde laktoz intöleransı da var, damla kullanıyoruz.

Tv hayatım sona erdi benim :) dizi izleyemiyorum tekrarıda çok lüx ))) kızım hemen kafayı çevirip tv ye bakıyor yönünü çevirince ağlıyor zaten normaldede pek izlemezdim evde ses olsun diye açardım evimi bende çok seviyorum ama kızımla gezmek daha keyifli sürekli gezesim var :)))

Allah yardımcın olsun çok zor gerçekten çabuk atlatırsınız inşallah bende korkuyorum pztsi muayenede bakalım bize ne diyecek doktor

Tekrar tekrar olacak belki ama sizin belirtileriniz nelerdi

Aynen zaten belli bir dönemde geçiyormuş alerjiler bir de sonuçta neye tepki veriyor anlayana kadar mecburen deneme yanılma yoluna gidiliyor umarım sonuç alırsınız

Benim kızımın yüzüde böyle bazen daha kötü oluyor bazen iyice sönüyor arada da öyle yoluyor kaşıyacağım diye yavrum bu eski hali doktora yollamak için çekmiştim sabah sütümü sürünce geçti biraz akşam babası oynayınca sakalları sürttü sanırım yine kızardı

O zaman biz aralık aşısına geç gittiğimiz için 1 mart yazmış tamam şimdi oldu
Bence sağlık ocagini arayıp bı sorun derim,benm oglum 9 ekimde doğdu 4.ay aşısı için 7 subatta çağırdılar... Martta 5 aylık olacaklar bı yanlislik olabilir.

Tekrar tekrar olacak belki ama sizin belirtileriniz nelerdi
Bizimki 1 aylıkken kakada mukus başladı. 1 buçuk aylıkken yüzünde döküntü oldu, doktora gittik. Kilo alimi falan gayet iyi, uykuları düzenli idi. Zamanla kilo alimi önce yavaşladı sonra durdu. Kaka yoğun mukuslu, yeşil renge döndü. Hırıltı var. Bor dönem öksürük ve burun akıntısı da vardı . Huzursuzluk, uykuya dalamama başladı.

Öff benimkide kilo almiyor.. kaka ve kilo problemi dışinda bisey yok simdilik.. kilo almamasi beni cok endişelendiriyor

Öff benimkide kilo almiyor.. kaka ve kilo problemi dışinda bisey yok simdilik.. kilo almamasi beni cok endişelendiriyor
Alerjide en çok dikkate alınan şey kakada kan ve kilo problemi. Umarım alerji yoktur sizde. Gerçekten yorucu bir süreç.

Neden almıyor kilo mama takviyesi yapamiyormusunuz, sağlıklı olsunlar kiloyu okadar dert etmeyin kizlar, şuan kaç kilo bebeğiniz?

Ishal, siddetli gaz,karında guruldama, karin ağrısı veya kramplar, mukuslu ve köpüklü kaka da laktoz intoleransini işaret ediyor.

Alerji var bizde.. en yüksek yumurtaya çikti.. süt ürünleri arpa çilek kereviz vs cikti.. benim doktorum bana tahlil yaptirdi.. 10 gün sonra kontrol var..
Bebeklerde test pek guvenilir olmuyir diye yapılmadı bize. Siz alerjenleri kesince kaka düzeldi mı?

Neden almıyor kilo mama takviyesi yapamiyormusunuz, sağlıklı olsunlar kiloyu okadar dert etmeyin kizlar, şuan kaç kilo bebeğiniz?
Mama takviyesi için 10 günlük diyeti beklicez dedi doktor.. 3 aylik 4800 gr..

Ishal, siddetli gaz,karında guruldama, karin ağrısı veya kramplar, mukuslu ve köpüklü kaka da laktoz intoleransini işaret ediyor.

Köpüklü kaka var.. neki o laktoz intöleransi

Bebeklerde test pek guvenilir olmuyir diye yapılmadı bize. Siz alerjenleri kesince kaka düzeldi mı?
Bizim bebeğe yapilmadi bana yapildi test.. burda anneye test yapilan tek kişi benim.. herkesin doktoru başka bir yol izliyor.. test sonuçlaro yeni cikti.. 2 gündür diyetteyim.. bu hafta netleşir sanirim kaka durumu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…