Doktorun verdiği diyet daha genişti ama sonuç alamadım dolayısıyla katı diyete kendim başladım. 2 aydır deli gibi araştırıyor okuyorum. Sutumun kalitesi şu an kötü fakat kızım toparlandikca yeni gıdalar ekleyeceğiz.Peki canım sen dr a gitmiş miydin onun tavsiyesi üzerine mi katı diyete girdin? Ben farklı şeyler de yiyorum ama alerjen olan yiyecekler değil tabi bilmiyorum belki yediklerimden de sıkıntı yaratan vardır. Sütünün kalitesi nasıl bir şey yemezken
Sürekli böyle beslenemem zaten. Bebeğim toparlandıkça yeni gıdalar ekleyeceğiz. 1 hafta 10 gün kadar sonra başlarız eklemeye sanırım.merhabalar sadece zeytin ve patates yemeniz bi sure sonra zarar vermez mi sizin kendi vucudunuza yanlis anlamayin meraktan soruyorum
Tv hayatım sona erdi benim :) dizi izleyemiyorum tekrarıda çok lüx ))) kızım hemen kafayı çevirip tv ye bakıyor yönünü çevirince ağlıyor zaten normaldede pek izlemezdim evde ses olsun diye açardım evimi bende çok seviyorum ama kızımla gezmek daha keyifli sürekli gezesim var :)))kizlar evde olmayi benim gibi cok seven var mi :) agustostan beri evdeyim o kadar keyifli ki her gun pijamalar kadin programlari dizi tekrarlaribi de nefis yemek tariflerini aciyorum deniyorum yeni seyler. 1 yillik ucretsiz izne ayrildim :) bebis sagolsun ev hayatinin da tadina bakmis olucam bi sure.
Allah yardımcın olsun çok zor gerçekten çabuk atlatırsınız inşallah bende korkuyorum pztsi muayenede bakalım bize ne diyecek doktorYanlış anlaşılmasını istemem, katı diyet emzirme bitene kadar sürmeyecek. Alerji yapan gıdayı bulamadığımız için böyle bir yöneteme başvurmak zorunda kaldık. Patates, zeytin kolay kolay her bebekte alerji yapmadığı için tercih ettim. Bebeğimin vücudunu bu süreçte alerjen gıdalar terketmiş olacak, bebeğim rahatlayacak. Daha sonra 3 gün kuralına uyarak yeni gıdalar ekleyeceğiz. Bu arada bebeğimde laktoz intöleransı da var, damla kullanıyoruz.
Tekrar tekrar olacak belki ama sizin belirtileriniz nelerdiDoktorun verdiği diyet daha genişti ama sonuç alamadım dolayısıyla katı diyete kendim başladım. 2 aydır deli gibi araştırıyor okuyorum. Sutumun kalitesi şu an kötü fakat kızım toparlandikca yeni gıdalar ekleyeceğiz.
Aynen zaten belli bir dönemde geçiyormuş alerjiler bir de sonuçta neye tepki veriyor anlayana kadar mecburen deneme yanılma yoluna gidiliyorYanlış anlaşılmasını istemem, katı diyet emzirme bitene kadar sürmeyecek. Alerji yapan gıdayı bulamadığımız için böyle bir yöneteme başvurmak zorunda kaldık. Patates, zeytin kolay kolay her bebekte alerji yapmadığı için tercih ettim. Bebeğimin vücudunu bu süreçte alerjen gıdalar terketmiş olacak, bebeğim rahatlayacak. Daha sonra 3 gün kuralına uyarak yeni gıdalar ekleyeceğiz. Bu arada bebeğimde laktoz intöleransı da var, damla kullanıyoruz.
Aynisini aldım 6-9 aylık olarak LC Waikiki ,kumaşı falan çok güzel yumusacik,Şoyle bir sey mi alsan?
Bence sağlık ocagini arayıp bı sorun derim,benm oglum 9 ekimde doğdu 4.ay aşısı için 7 subatta çağırdılar... Martta 5 aylık olacaklar bı yanlislik olabilir.O zaman biz aralık aşısına geç gittiğimiz için 1 mart yazmış tamam şimdi oldu
Bizimki 1 aylıkken kakada mukus başladı. 1 buçuk aylıkken yüzünde döküntü oldu, doktora gittik. Kilo alimi falan gayet iyi, uykuları düzenli idi. Zamanla kilo alimi önce yavaşladı sonra durdu. Kaka yoğun mukuslu, yeşil renge döndü. Hırıltı var. Bor dönem öksürük ve burun akıntısı da vardı . Huzursuzluk, uykuya dalamama başladı.Tekrar tekrar olacak belki ama sizin belirtileriniz nelerdi
Bizimki 1 aylıkken kakada mukus başladı. 1 buçuk aylıkken yüzünde döküntü oldu, doktora gittik. Kilo alimi falan gayet iyi, uykuları düzenli idi. Zamanla kilo alimi önce yavaşladı sonra durdu. Kaka yoğun mukuslu, yeşil renge döndü. Hırıltı var. Bor dönem öksürük ve burun akıntısı da vardı . Huzursuzluk, uykuya dalamama başladı.
Alerjide en çok dikkate alınan şey kakada kan ve kilo problemi. Umarım alerji yoktur sizde. Gerçekten yorucu bir süreç.Öff benimkide kilo almiyor.. kaka ve kilo problemi dışinda bisey yok simdilik.. kilo almamasi beni cok endişelendiriyor
Neden almıyor kilo mama takviyesi yapamiyormusunuz, sağlıklı olsunlar kiloyu okadar dert etmeyin kizlar, şuan kaç kilo bebeğiniz?Öff benimkide kilo almiyor.. kaka ve kilo problemi dışinda bisey yok simdilik.. kilo almamasi beni cok endişelendiriyor
Alerji var bizde.. en yüksek yumurtaya çikti.. süt ürünleri arpa çilek kereviz vs cikti.. benim doktorum bana tahlil yaptirdi.. 10 gün sonra kontrol var..Alerjide en çok dikkate alınan şey kakada kan ve kilo problemi. Umarım alerji yoktur sizde. Gerçekten yorucu bir süreç.
Bebeklerde test pek guvenilir olmuyir diye yapılmadı bize. Siz alerjenleri kesince kaka düzeldi mı?Alerji var bizde.. en yüksek yumurtaya çikti.. süt ürünleri arpa çilek kereviz vs cikti.. benim doktorum bana tahlil yaptirdi.. 10 gün sonra kontrol var..
Mama takviyesi için 10 günlük diyeti beklicez dedi doktor.. 3 aylik 4800 gr..Neden almıyor kilo mama takviyesi yapamiyormusunuz, sağlıklı olsunlar kiloyu okadar dert etmeyin kizlar, şuan kaç kilo bebeğiniz?
Ishal, siddetli gaz,karında guruldama, karin ağrısı veya kramplar, mukuslu ve köpüklü kaka da laktoz intoleransini işaret ediyor.
Bizim bebeğe yapilmadi bana yapildi test.. burda anneye test yapilan tek kişi benim.. herkesin doktoru başka bir yol izliyor.. test sonuçlaro yeni cikti.. 2 gündür diyetteyim.. bu hafta netleşir sanirim kaka durumu..Bebeklerde test pek guvenilir olmuyir diye yapılmadı bize. Siz alerjenleri kesince kaka düzeldi mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?