2018 Ekim Anneleri

Yazık valla ya ne yapacagimi şaşırıyorum ne kullansam ooff dünya para veriyoruz primaya bide icerigine bakk çok sinir bozucu.
bitek sleepy denedim kizariklik oldu hemen biraktim minies hangisi oluyor nerde satiliyor

Şuan ne yaparsak yapalım işe yaramaz mı doğum sonrası dökülme olduğu için yoksa ben malum sayfadaki :) şampuandan alıp denemeyi düşünüyorum

Ben ilkinde cok ugrasmistim.Bi anda kendiliginden gecti.Bakim yapilabilir ya da istedigini deneyebilirsin bence.
Degerlerinede bakildi eksik vs yoksa.

doktora gittiniz mi bu konuyla ilgili

İlkinde de boyle oldugu icin gitmedim.
O zamanda bi anda bitmisti.
Hatta o zaman kansizlik vardi simdi o da yok.

@svqi galiba? Yoktur diye dusunuyordu ama.
Nacizane fikrim dusunmuyorsaniz ciddi anlamda korunun.

O kadar zor ki ilaç içirmek morarıyor o kadar ağlıyor sıkıyor kendini off off

Ahh kuzum,Allah sifa versin insallah❤

Zaten 7 yasina kadar atak. Sonra bir iki sene rahat. 11-18 ergenlik. Sonra universite ve sacma hareketler. Cocugun mu var derdin var.

Ama hep daha keyifli oluyorlar yaa :)))
Peltek konusmalar,minik haller,paytak yurumeler,saskin hareketler :)))
hele 3tenn sonra tadindan yenmez :) 4ten sonra iyice arkadas :)

Arkadaşlar kızıma yeni beşik alacaktım 0 2 yaş olanlardan arkadaşım kızın odasında yatsın siz onun odasına yere yatak atın madem ayırmak istemiyorsun orda yatın dedi :) sizin fikriniz nedir ?

Evin duzeni tamamen senin kararin.
O zaman kendinize mi yatak alacaksiniz sonra yatagida benimserse? :))))
Benlik bi durum degil yapmazdim sanirim :)

Mamadus kullaniyorum 1 ayliktan beri.
Bende cok cikiyorum ve buyuk kizim var,toplu tasimada kullaniyorum sıkca.Cok buyuk kolaylik bnm icin.
Deneme suresi var bol bol denersiniz memnun kalmazsaniz iade edersiniz:)

Badilerin çıtçıtli kısmı kapatiyor bezi.
Nasil bez gorunmus elbiseden ilginc.Belide acilmaz mi cocugun ki??
Minik renkli külot tarzi elbiselerin parcalarida oluyor.

Kızlar benim bebegimin iki yanagi da böyle.sizce bi sıkıntı varmı?
Yakindan bakinca siyah nokta gibi seyler de var.
Eki Görüntüle 2228282

Nedense senin oglan diside erken cikarir gb dusundum bakinca :) Dis zamanlarida boyle olabiliyor yanaklar tukuruk degistiginden.
Gecicidir insallah.

Ben ilkinde 2 saatte bir kalkip emziriyorum diyenlere bile uzayli gozuyle bakiyordum.2 saatte bir uyanip emzirsem bile ilac olurdu.Bide uyanir uyumazdi hic.Hala sevmez uykuyu balım :)

O yuzden simdi hic mudahale etmedim.Doktorda sut kadar saglikli uyumakta buyumede etkili dedi.Eger kendi duzenlediyse hic dokunmayin dedi.

Bazen buyukler korkuyor ama biberonu agiza tam oturtmakta gerekiyor onu mutlaka bi bakip gosterin :)
Insallah alir seninde icin rahat eder

Memede uyumamasi aslinda ikiniz icinde iyi.
Cunku bunu aliskanlik yapip buyudukce zorlandiginiz bi durumada gelebilir.
Illa uyumasi gerekmiyor hic oyle dusunme canim.
Benimkide memede uyumaz.
Uyku konusunda yardimci ol yeter ona :)

Mama takviyesi için 10 günlük diyeti beklicez dedi doktor.. 3 aylik 4800 gr..

Köpüklü kaka var.. neki o laktoz intöleransi
Test yaptırımanızı tavsiye ederim. Laktoz intoleransında bağırsaklar süt şekerini tolere edemiyor ve bahsettiğim rahatsızlıklar ortaya çıkıyor. Kullanılan bir damla var, enzim takviyesi. Bu takviye şikayetleri azalıyormuş.
Bizim bebeğe yapilmadi bana yapildi test.. burda anneye test yapilan tek kişi benim.. herkesin doktoru başka bir yol izliyor.. test sonuçlaro yeni cikti.. 2 gündür diyetteyim.. bu hafta netleşir sanirim kaka durumu..
Ben de alerjik bir bünyeye sahibim ve doktorumuz bebekken benim neye alerjim olduğunu bilseydik işimizin çok daha kolay olacağını soylemisti.

Citcitli badi giydirmediyse demek... bu hic aklima gelmemisti.

Yazık valla ya ne yapacagimi şaşırıyorum ne kullansam ooff dünya para veriyoruz primaya bide icerigine bakk çok sinir bozucu.
bitek sleepy denedim kizariklik oldu hemen biraktim minies hangisi oluyor nerde satiliyor
Sleepy malesef kızımada pişik yaptı hemde ne pişik minies çok iyi geldi hemen geçti kızarıklık ve pütürler o kadar sevindimki yoksa başka denemeden primaya dönecektim çok kötü olmuştu çünkü .. sıZdırmada olmadı migrostan aldık 50 adetli 3 no paketi 24 tl

Cok tsk ederim canim.bu yazi iyi oldu.
Sanirim benim bebegimin durumu 2.
Bende uykudan uyaninca emziriyorum.baska türlu uzun tutamiyorum.babasi bi ses yapsa hemen birakip ona bakiyor.
Sanirim yatakodasinda sessizce emzirmeliyim.
Kucagimda yatay konuma gelince anliyor memeye koyacagima.tepiniyor.
Biseyler denicez artik
Ben seviyorum.5 yildir evdeyim.önceden çalişma ve üniversiteden dolayi hic evimde kalamamistim.bu 5 sene keyif yaptim.
Zamandan baģimsiz yasamak cok güzel.ayrica gezmekte güzel.
Bu arada burda cok güzel kar yağıyor.heryer bembeyaz.doğayla içıceyiz.ev sımsıcak.yorgan güzel
Seninki de güzel.gezmeyi cok seviyorum.elimde olsa hergün carsı avm gezerim.
Oy yavrum bebim.cok kötü kanatmis.benimki kasimasi bilmiyor henüz.ama yüzünü kaşimak isteyipte yüzüne aşagi yukarı sürtüyor.
Aynisini aldım 6-9 aylık olarak LC Waikiki ,kumaşı falan çok güzel yumusacik,
disari cikarken giydiriyorum ben ama eviniz biraz serin ise gece yatarkende giydirebilirsin
Ben mecbur alacam artik.üstünü hafiften örtsem uyaniyor cünkü
Diş çıkarirsa mahvolurum.isırır goğsumü.zaten tikanik bide enfeksiyonla mastite cevirir.
Hic düsunmedim disi.babasi cok öpüyor.sakali biyigi da sert.

Memede uyumak artik hayal desene.böyle de bebek arabasini kiracaz bigün
Komsular kapimiza dayanacak

Zaten isiracaklar o gun mutlaka gelecek yani :)
Simdi bile sıkıştırıp oyun yapiyor Simay.
Sakal biyikta yapar ama ondanda olabilir canim.
Aslinda sans memede uyumamasi :) sonrasi icin yani :)

bez degistirdik ıslak mendilini yıkayıp kullandım birde pudra kullandım
Şuan sorunumuz yok canım pudra ve ıslak mendili yıkamayı bıraktım
Ben hep bastan beri prima premium care kullandım bezde var daha iki paket geçmedi pisigi normal pişik mi alerji pisigi mi anlamadim tam makat bölgesinde elips şeklinde kırmızılik var napsam bilemedim

Zaten isiracaklar o gun mutlaka gelecek yani :)
Simdi bile sıkıştırıp oyun yapiyor Simay.
Sakal biyikta yapar ama ondanda olabilir canim.
Aslinda sans memede uyumamasi :) sonrasi icin yani :)
Benimki daha sıkıstirmiyor.yandim ben.dişler ins geç çıkar.erken cikmasi da iyi degilmis.erken curüyormuş.
Memede kolay oluyordu uyutmak.ins bundan sonrada kolay olur.

Koşarak emzirme seanslarımız başlamıştır
Kolay gelsin canim.
Ben hep bastan beri prima premium care kullandım bezde var daha iki paket geçmedi pisigi normal pişik mi alerji pisigi mi anlamadim tam makat bölgesinde elips şeklinde kırmızılik var napsam bilemedim
Benimki de öyke okuyor.bepantol bayb sürüyorum geciyor ertesi güne.

Mustela kullanıyordum sudocrem denedim sonra, hatta evde fito vardı onu sürdüm geçmedi birde hametan deneyeyim
Bence de hametanı kullan çünkü bizim oğlanın poposu dA oldu cildiye dr onu verdi iki defa sürdüm bayağı geçti ama sabah akşam iki defa sürülecekmiş geri kalan zamanda da mustela başladım desitin ve bepantol kullanıyordum normalde de oğlum alerjik ve egzamalı hassas ciltliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…