2018 Ekim Anneleri

Doktorla gorustunuz mu bu konuyu peki. Ne diyor
Doktora, 2. Ay aşısından sonra hiç gitmedim acıkcası, ama bir dahaki gitmeme ilk işim bunu sormak olacak.. bir de kulak kırılması başladı, kafasını yan cevirince kulağı kıvrılıyor, kepce kepce cok tatlı görünüyo ama buyuyunce dalga gecerler sac bandi takicam heralde oyle geciyormus..

Evet ben de onu duyduktan sonra yastigi kaldirdim..aynen dedigin gibi yaptim, insallah duzelir..

Canim benimkinin kafası da böyle.
Sence düzlesmis mi?
Eki Görüntüle 2228558
Fotoğraftan pek anlaşılmıyor yok gibi canım netten bakarsan Allah korusun bariz belli oluyor ilerletmemeye çalışıyorum ben şuan ama kızımda aksi gibi sırtüstü yatmayı seviyor oynarken bile öyle yatırıp tepesinden konuşunca gülüp eğleniyor

Disari cikabilirsem almayi dusunuyorum ben de.. 3-6 ay arasi onemliymis, tam zamanindayiz..

Aynen benimki de oyle.. ne yuz ustu ne yan.. kabul etmiyor tepesine dikilicen oyle..

Zeynolin44 canım sen pişik geçti demiştin sanirim bizim hala geçmedi ne yapmıştın?
Ben pisik artinca kovaya sicak suyu dolduruyorum, belden asagisini suya daldiriyorum.. hosuna gidiyo pisige de iyi geliyo suda biraz beklemesi.. sonra da havalandirip krem suruyorum...

Ben hep bastan beri prima premium care kullandım bezde var daha iki paket geçmedi pisigi normal pişik mi alerji pisigi mi anlamadim tam makat bölgesinde elips şeklinde kırmızılik var napsam bilemedim
canım bizim bir bölgece olmuyor baya geniş bir alan oluyordu pisik kabarık falan olmuyordu kırmızı oluyordu sadece büyüyorlar inşallah bu sorunlar yavaş yavaş geçecek

Bebeğinin yüzü kızaran arkadaşlar oğlunda da olmuştu birçok dr götürmüştüm en son annem advanten krem sur demişti ve bize çok iyi gelmişti bi deneyin isterseniz

Bebeğinin yüzü kızaran arkadaşlar oğlunda da olmuştu birçok dr götürmüştüm en son annem advanten krem sur demişti ve bize çok iyi gelmişti bi deneyin isterseniz
Dr banada onu yazdı ama kortizonlu bir krem ve kortizonlu krem geçirip yeniden daha kötüsüyle başlatıryormuş netten biraz baktım bu yönde şikayet çok fazlaydı

Sagolun kizkar hepiniz tavsiyede bulunmussunuz hangi kremi kullanacagimi şaşırdım :) hametan var elimde once onu deneyeyim bir, olmadı desitin ve Bepanthol alip denerim birde, birde nette bişey gördüm alerji yaparda daha mı kotu olur diye korktum annemde biri demiş zeytinyağı ile misir ununu macun gibi yapip sürüyormussun geçiriyormus hemen

Meme ucu kreminin bir kullanım alanını daha buldum.

Kızımın poposu kızarmaya başladığında sürüyordum pişik önleyici krem ile birlikte daha pişik olmadan geçiyordu. Bu sene ellerim sudan çıkmadı iyice kurudu çatlayıp kanamaya yara olmaya başladı iyice. Bebe yağı nemlendirici falan o anlık yumuşatıyordu lansinohtan sürdüm bugün suya gitmesine rağmen hala yumuşacık. Elleri çatlayan annelere tavsiye ederim :)

Pişik için mi? Lansinoh ya da başka lanolin içeren hamilelikte aldığın bi meme ucu kremi varsa onu da deneyebilirsin.

Topuklara da bire bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…